No menu items!

O povară ce îmi apasă sufletul …

Acelasi autor

Sunt de ceva vreme aici pe darkQ, v-am citit mereu articolele, dar nu am avut niciodată curajul să comentez sau să postez ceva până acum. Dar astăzi… mi-am luat inima în dinţi şi am hotărât să scriu o parte din viaţa mea, o parte recentă ce îmi chinuie sufletul în ultimele luni…

Acum doi ani jumate am cunoscut o persoană incredibilă, atât fizic, cât şi intelectual şi ca persoană. Pentru mine a fost dragoste la prima vedere atunci când l-am zărit prima dată. Cu toate că nu m-am așteptat sa am vreo șansă alături de el, deoarece am văzut în ochii lui că nu sunt ceea ce își dorește, totuși au trecut doi ani și suntem împreună.

Poate că greșeala cea mai mare a fost când am fost de acord să nu avem secrete unul faţă de celălalt, astfel ajungând să ne spunem unul altuia parolele de la messenger. La început am mers pe încredere, aşa că în doi ani nu m-am atins niciodată ce contul lui și nici el de al meu; asta până acum două, trei luni, când am început să simt o schimbare în comportamentul lui. Un comportament de vânător, gata sa iasă mereu la agățat, după ce pleacă de la mine, mereu.

Păcatul m-a împins să intru pe calculatorul lui pe mess și să îi citesc arhiva. Poate că nu ar fi trebuit să fac niciodată asta, dar poate aşa am realizat că în spatele cuvintelor pe care mi le spunea (că a fost cuminte, că nu s-a mai văzut cu nimeni de când e cu mine), de fiecare dată când pleca de la mine, el avea întâlnire cu diverși băieți… care mai de care mai sexy, mai atrăgători. Ba chiar plătește și escorti din cate am văzut… Adică WTF, știam de la început ca nu sunt genul lui dar totuși, de ce stă cu mine? De ce nu se duce să își caute pe altul?

Săptămâna aceasta am aflat bomba care chiar mi-a pus capac… Un vechi prieten de al meu, cu care nu mai vorbisem de ceva vreme, îmi spune că a cunoscut pe cineva cu care, atât el cât și iubitul meu, abia așteaptă să şi-o pună, să meargă mai departe de o simplă prietenie şi să ajungă la sex. Şi i-am întrebat de ce nu au făcut-o pana acum (eu ne-spunându-i ca e iubitul meu); la care el îmi zice că din cauză că nu a fost timp – dar spera să se întâmple ceva cât de curând.  De pe messenger am aflat că mai sunt încă 2 tipi pe lângă el cu care abia așteaptă…

Am știut de la bun început ca nu o sa meargă la nesfârșit, că nu sunt genul lui, că o să fie din floare în floare și nu o să se poată abține… dar nu înțeleg de ce pe faţă îmi spune alta și după ce pleacă de la mine se fute cu toți? De ce nu e sincer cu mine aşa cum am căzut de acord încă de la începutul relației asa cum am fost și eu cu el? De ce îmi ascunde mereu adevărul mințindu-mă cu atâta nesimțire, el neștiind că eu de fapt și de drept știu absolut totul… atât ceea ce face, cât și cu cine se vede și când se vede…

Nu știu… în ultimul timp atunci când îl văd, doar simpla lui prezenţă mă enervează, ma stresează, ba chiar am ajuns la nivelul în care sa îmi pierd erecția atunci când sunt lângă el, din cauza că știu că poate aseară s-a mai atins cineva de el… și am încercat să mă vad cu altcineva să văd dacă într-adevăr e aşa sau nu… şi într-adevăr este aşa cum am simțit: pur și simplu când îl vad îl urăsc, dar când nu e lângă mine îl doresc și îl iubesc și simt că înnebunesc… Nu știu ce să fac, nu pot spune stop…

Nu pot să îmi înjunghii inima şi să îl arunc la gunoi ca şi când nu ar fi existat în viaţa mea… aşa cum se pare că mă aruncă el pe mine la gunoi de fiecare dată, când pleacă el de la mine sau eu de la el… Şi cât de fals poate să fie!…

Dar nici nu pot să îi permit în continuare să își bata joc de sufletul meu… sau să ajung la nivelul în care să îmi creez o barieră psihică încât … să nu mi se mai scoale niciodată!

Dar dacă ajunge să o facă cu tipul respectiv… oricât de greu mi-ar fi, indiferent dacă o să cad într-o depresie pentru toată viaţa… prefer aşa decât cu inima frântă… Mai bine aşa, decât să stau lângă un om care sa se împartă tuturor… pentru care fericirea lui e mai presus de ceilalți din jur, care este un manipulator de sentimente… doar pentru a își satisface poftele…

Vreau să vă mulțumesc dacă ați ajuns până aici… și îmi pare rău dacă par deplasat în ceea ce spun… dar ceea ce am aflat zilele astea, m-a demoralizat în aşa fel încât pur și simplu sunt cu moralul la pământ… simt ca înnebunesc…  nu știu ce să fac şi pe ce cale să o apuc…

Aş vrea tare mult să pot da timpul înapoi și să nu îl fi cunoscut niciodată…

26 COMMENTS

 1. De obicei o relatie se bazeaza pe INCREDERE de AMBELE părți. Nu exită că unul dă mai mult și altul mai puțin. Tipul despre care vorbești nu a dovedit seriozitate. ALEGEREA IȚI APARȚINE și trebuie să dai tu însți dovada de disciplină psihică și responsabilitate. Trebuie, în situația de față, să ai o cale personală. Nu îți știu vârsta dar cumva până în 25 ani ? Deci ai o viață înainte. Știu, e un clișeu celebru, dar de care trebuie să ții cont. Nu poți depinde nici măcar sentimental de el. E destul de mare tentația să îți împărtășești cu iubitul/ita cele mai ascunse secrete, dar trebuie să observi la timp consecințele. Nu oricând poate fi pe roze. Pur și simplu unele lucruri nu se spun! Mai ales că tu ai bănuit că el nu te considera chiar genul său sau așa ceva, conform relatărilor tale, corect ?
  Încearcă să vezi partea goală a paharului: ai descoperit la timp cu cine vorbești. Discutați serios pe această tem, cu CALM, RESPONSABILITATE, și găsiți soluții avantajoase pentru amândoi. Dacă veți începe să vă faceți rău, nu uita că omul are instinctul de autoconservare, și nu puteți știi unde veți ajunge încercând să vă apărați unul de răul altuia ! BAFTĂ! Capul SUS, privirea ÎNAINTE!

 2. Dragule, inainte de toate, ai grija sa nu iti dea vreo boala. Traseismul lui e intens, riscurile pot creste, pentru el, pentru tine, doamne fer. In al doilea rand, vorbeste cu el. Se merita sa stai langa un papusel gol inauntru? Nu te mai desconsidera, la cum ai povestit trag concluzia ca de fapt el este out of your league.

 3. C and M , trebuie sa fii tare, si dupa ce am citit pari o persoana cu picioarele pe pamant. Nu trebuie numai sa tai buruienile, trebuie sa le scoti cu radacini cu tot, ce vreau sa spun este ca trebuie sa-l “zmulgi” definitiv din viata ta, dar desigur ar fi OK sa-l confrunti mai intai deoarece meriti o explicatie.
  Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta, daca as putea ti-as lua durerea, dar din pacate doar tu singur te poti vindeca si forta sa mergi mai departe. Viata probabil ca in acest moment iti pare neagra, dar crede-ma va fi mai bine mai incolo.
  Nu te descuraja, nu ai gresit cu nimic, anumite persoane pur si simplu nu pot sta loiale sau poate ca nici macar nu au acest interes.
  Incearca sa fructifici pe viitor experienta acumulata in cei doi ani in care ati fost impreuna, si nu privi ca pe niste ani total irositi.
  Fruntea sus kiddo ! 🙂

 4. C and M
  Fi sigur ca nu innebunesti, treci doar printr-o faza mai grea ,dar o depasesti in curind.
  Am numai citeva nelamuriri!
  Daca de la bun inceput ai simtit ca nu esti genul lui, de ce ai inceput relatia cu tipul ala?
  Printre rinduri, citesc neincredere in persoana ta,daca as fi rau as zice ca am impresia ca ai ceva complexe legate de infatisarea ta! Ma insel eu?
  Vezi asta se intimpla ce tot predic eu pe aici, adica aruncare cu capul inainte intr-o relatie, fara a calcula inainte.
  Ai cred ca 2 posibilitati deocamdata:
  1 Ai spui la tip ca stii de aventurile lui si ca ai citit arhiva (probabil iese cearta ca esti posesiv)
  2 Termini relatia, iti lingi ranile si mergi inainte, poate iti va fi o invatatura de minte pe viitor.
  Pari un tip istet, sunt sigur ca vei lua alegerea potrivita.
  Ps
  Welcome

 5. C and M, welcome. Nu știu cum ești tu, dar acum ceva ani aș fi făcut ca tine. Negare, ascundere după deget, apoi întrebarea „dacă o termin cu el, va mai apărea cineva care să mă placă”. Ha, am depășit faza asta. Dacă ești ca mine, te desparți de el, nu te uiți înapoi și îți vezi liniștit de viața ta. De fapt, chiar ai încerca să vorbești cu cât mai mulți tipi, să vezi cum reacționează la prezența ta, la vocea ta etc. Așa îți faci idee de cât de rapid și cât de sigur va apărea un nou iubit, chiar mai bun decât actualul.

  Cu cât primești mai multe complimente, cu atât e mai sigur și mai rapid că va apărea unul mai bun. Vorbesc serios. După două experiențe eșuate și una semi-reușită (aș adăuga și câțiva fuckbuddies, pentru a fi complet sincer), am găsit un tip care e mai ok decât cei pe care i-am cunoscut. Totuși, văd și singur că nu e sută la sută ok, dar îmi place atât de mult, încât nu-mi vine să fiu cu altul, deși am declarat că relația e una de prietenie. El e bi, are iubită, dar cel puțin îmi răspunde sincer la întrebări, așa că nu îi repoșez nimic.

 6. Din ce spui tu, in relatia voastra el a fost cel idolatrizat, pentru ca tie ti se parea cu o treapta mai sus decat tine. Probabil a simtit si el asta si de aceea se comporta ca atare. Poate asta sa fie motivul pentru care a continuat relatia cu tine: ii place sa fie la putere, sa te poata controla. Iar asta nu e corect fata de tine. Poate de aici vine si sentimentul tau de inferioritate.
  Nu e cazul! Mai valoros e omul care e frumos pe dinauntru, care are de oferit multa dragoste, decat cel atragator fizic.
  Pune piciorul in prag si castiga-ti demnitatea. Confrunta-l!
  Va fi greu o vreme, insa cu siguranta out there e alt tip care sa te merite.

 7. Când citești asemenea povești e ca si cum cineva te-ar invita în casa lui (inima lui). Îți deschide ușa larg, intri si contempli ceea ce vezi în jur (sentimente rănite, fidelitate, teamă, bucurii, eșecuri).

  In cine poti avea incredere? Am fost rănit de multe ori din cauza naivității de “oamenii mari” (Micul Prinț) . Odată pierdusem la alba-neagra, tot din cauza naivității: credeam că îmi pot dubla suma pe care o aveam. Tiganul era prea șmecher asa că m-a atras în cursă și am pierdut tot ce aveam. A fost o lectie din care am învațat că nu este un lucru bun: și că in spatele acestei afaceri sunt oameni lipsiti de caracter.

  Viața e ca un joc, la început pare atractiv, toti vor sa câștige, iar unii încalcă regulile în mod voit și conștient. Insă adevarații câstigători sunt cei care au respectat regulile și nu aceia care le-au încalcat. In viata sexuală există două comportamente: cei care fac sex și cei care fac dragoste. Probabil ca te iubeste si are sentimente pentru tine, însă are nevoie de placeri mai multe. E posibil ca sexul sa fii devenit un drog pentru el și are nevoie de o doza tot mai mare. Asta nu înseamna ca nu te iubeșe. Nu este sincer deoarece nu vrea să te dezamăgească.

  Depresia este un rezulat al dezamăgirii alegerilor proprii. Ultima propozitie este dură. Însă de ce ai regreta un eșec prin care ai avut posibilitatea sa te cunoști mai bine? În mod continuu decidem pe cine vrem sa iubim. In viață vom fi mereu dezamăgiți, trebuie sa fim doar un pic atenți si să vedem omul dincolo de aparență, iar pentru a face diferența avem nevoie de eșec/uri. Tu ai principiile tale, cultivă-le în cine ai incredere este alegerea ta. Dezamăgirea vine din faptul că ai iubit și te-ai trezit singur (un vis). In lume există puțini oameni care iubesc în mod dezinteresat. Iubirea a devenit un contract: iubim pentru a fi iubiți.

  Iubirea este ca o monedă: deși folosesc același cuvânt depinde ca parte contemplu: pe cea proprie sau pe a celui din fața mea!

 8. @C and M,
  Esti intr-un moment in care ma aflam si eu acum doi ani si pot spune ca e o alegere foarte dificila ceea ce ai de facut. Tot ce pot sa iti spun, este sa gandesti cu inima apoi cu capul, sau cu capul apoi cu inima si sa ajugngi la o decizie.

  Daca atuci cand il vezi langa tine, simti ca il urasti, dar totusi cand nu este langa tine, ii duci dorul si il iubesti, este clar ca te afli undeva intre ciocan si nicovala. Este greu sa stii ca iubitul tau poate dupa ce pleaca de la tine se duce in pat cu altul, sau inainte de a veni la tine a venit din patul altuia , ma rog se intelege ideea pe care o vreau sa spun, dar iati inima in dinti si vorbeste cu el. Chiar daca poate o sa iasa o cearta, trebuie sa ajungeti la un punct comun. Poate intr-un fel vazand si reactia lui te ajuta poate sa iti dai seama si ce simte el cu adevarat pentru tine.

  @Nick H,
  Tu spui ca omul frumos pe dinauntru este mai valoros, pentru ca are dragoste multe de oferit, dar uneori mai e si invers, ca si ce frumosi pe dinafara sunt si pe dinauntru si au multa dragoste de oferit.
  Desi rari, totusi mereu m-am intrebat … oare de ce acele persoane valoroase pe dinauntru care ofera multa dragoste, mereu pierd in fata celor care ofera doar placere sexuala, doar o aventura, doar un futai pe romaneste … ? De ce daca are pe cineva acasa, care il iubeste si ii ofera tot ce poate respectivul mai frumos, de ce cealalta persoana mai cauta sex in alta parte ? Ce o avea respectivul diferit fata de cel de acasa, care iti ofera afectiune, caldura … ?
  – Un corp mai bine lucrat ?
  – Pula e diferita ? E tot o bucata de carne indiferent de marime grosime si culoare
  – Sex ?
  Uneori ma intreb asta … si chiar nu gasesc nici un raspuns. Dar asta e … ce poti sa faci ? Nu poti tine un om cu fortza langa tine pana la urma. Si daca iubesti cu adevarat, trebuie sa il lasi liber si sa nu devii posesiv, sau sa il tii in languri …

 9. Iti spun. Daca locuiti impreuna te duci la Ikea, cumperi niste cutii, ii pui tot cacatul in ele si i le pui la usa.

  In pula mea. Daca e cu tine de doi ani da’ are la rand alti trei cu care vrea sa se futa, ce barbat e asta?

  Finalmente, nu pot sa-ti dau nici un sfat. Insa daca as fi in locul tau, l-as dump-ui.

 10. Nick zice foarte bine ce zice si mă bucur că sunt si persoane mai mature puțin care să își exprime părerea.

  Eu nu sunt de aord cu aplicarea unor stereotipuri când vine vorba de relațiile dintre doi oameni. Lucrurile nu sunt așa de simple.

  Spui că nu ești genul lui, dar că el este genul tău. Din punct de vedere psihologic cred ca în relația voastră, sau ce a mai rămas din ea, tu ai fost cel care l-a făcut pe prietenul tău ZEU, l-ai ridicat pe un piedestal și el… te consideră un om viata lui, la care sunt sigur că ține în felul lui… dar probabil că nu se simte împlinit (sau e plictisit, rutina – bat-o vina).

  Foarte rar oamenii care arată bine se opresc la un singur om. Io n-am întânit încă pe nimeni.

  Totul depinde de tine. Poartă o discuție, vezi cum vede și el viitorul vostru (indiferent de ce iti va spune, nu va fi niciodata ceea ce iti doresti tu, aia e clar) si ia o hotarare care SA TE AVANTAJEZE SI PE TINE.  O despartire e dureroasa, dar cu cat o tărăgănezi mai mult, cu atât va fi mai greu.

  Practic, ori stai lângă el și il accepti asa cum e (pentru că dacă îl iubești cu adevărat faptul că si-o trace din cand in cand cu altcineva nu ar trebui sa fie o problema majora… de ce ar fi diferit de o… masa luata cu cineva??) ori iei cutia lu’ Smog de la Ikea (dar de asta esti si tu constient ca nu esti in stare pentru ca il iubesti).

  Gandeste-te si la un alt aspect… cum va fi urmatorul? Crezi ca cuplurile hetero, mama ta si tatal tau… altii… au fost mereu ca două albinute care ciuguleau o singura floare?

  Pe cineva nu faptul ca i se IMPUNE sa nu insele ar trebui sa il opreasca, ci vointa lui, fireasca – “nu insel pentru ca nu pot”, chestie care mai greu o vei intalni la cineva.

 11. sall…eu cred ca te minte deoarece nu vrea sa te piarda,te iubeste dar vrea si diversitate in acelsi timp.Cred ca ar trebiu sai zici ca stii tot ce face si sa-l pui sa aleaga intre tn si diversitate ,daca renunta la diversitate inseamna ca te iubeste.s-au poate t nu-l satisfaci indeajuns in pat,s-au exista monotonie in pat si vrea ceva nou.incearca sa v cu el,daca nu se [poate abtine de la tentatia de a face sex si cu alti LASA-L ca tot tu vei avea de suferit.

 12. Hmmmmmmmmm. Chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau. Acum fac pe viteazul, dar e foarte greu. Povestea mea e foarte asemanatoare. Eu dupa ce am intrat in mail-urile lui si am citit, nu-mi venea sa cred ca e posibil asa ceva, a doua zi m-am dus cu doua sacose in care am pus toate lucrurile lui, chiar si cadourile primite de la el si i-am cerut cheile de la apartament ( oricum nu le folosise niciodata ). Ok sacosele nu le-a luat si toate lucrurile au ajuns inapoi la locurile lor. Asta s-a intamplat in octombrie 2011 exact la 8 luni si o zi de asa zisa relatie. Dupa acest incident inca vorbim. Inca il mai iubesc. Inca imi este dor de el. Si de atunci tot am incercat sa fac in asa fel incat sa ne impacam. Nu stiu de ce. Poate pentru ca stiu ca in adancul sufletului nu este un om rau. El zice ca mai mult de prietenie nu-mi poate oferi iar daca eu nu vreau sa acecpt acest lucru fiecare sa-si vada de viata. Nu sunt capabil de acest lucru, sa-mi vad de viata si punct si sa nu mai stiu nimic de el. Nu pot efectiv sa nu-l sun din cand in cand.
  Iar la toate intrebarile mele referitoare la ce s-a intamplat raspunsul a fost ca s-a speriat, ca am inceput sa ofer prea multa iubire si ca nu se regasea in acest lucru, ca el cauta un punct de sprijin pe care nu-l gasea. Pe bune ziceti-mi si mie. Ca eu nu inteleg. Nu am facut crize de gelozie. Nu i-am interzis nimic. L-am ascultat mereu, ba trageam de el sa se deschida. Stia ca-l iubesc. Stia ca sunt serios si nu-mi petrec timpul cu porcarii. Stia ca daca-i zic ca ma duc undeva apoi acolo ma gasea. Il asteptam cu mancare calda, cafeaua pregatita. Eram dispus sa-l ajut cu orice si la orice ora. Efectiv era un lucru normal sa ofer dragoste neconditinata mai ales ca mi-a placut personalitatea lui, cum gandea, cum se comporta. Prietenii mei sunt straight deci nu era cazul ca-l insel. Nu stiu, nu ma pot exprima ok. Si totul a pornit asa de frumos. Mai ales ca ne placeam reciproc. Efectiv sunt in plop si plopu-i in aer. Nu stiu de ce unii nu sunt capabili sa se maturizeze si sa incerce sa se implice intr-o relatie mai ales cand au si o persoana serioasa langa ei.
  Stiu ca doare si ca e greu. Nu e o solutie sa stai cu el mai ales daca el face pe albinuta. Hai sa zicem ca intr-o relatie foarte lunga se poate ierta o, zic o, escapada. E greu sa iei o decizie. Insa nici asa nu iti este bine. E un chin incertitudinea. Sa stai sa te gandesti oare acum de la cine vine si unde se duce. Asa ceva te macina complet. Eu cel putin nu sunt adeptul relatiilor deschise. Acelea sunt porcarii. Dar pana la urma analizeaza cum iti este cel mai bine si nu te lua dupa sfatul nimanui.

 13. nu stiu cum naiba aveti unii noroc, unde va gasiti parteneri pt a avea o relatie stabila
  eu unul sunt mahnit, arat ok, sunt inteligent, nu am multa experienta in lumea gay, sunt un tip de casa , linistit, nu imi surade ideea de a ma intalni cu multe pers, dar nu am noroc , macar de un amic mai apropiat, nici nu mai imi place ca sunt gay
  stiu doar site-ul gayromeo si mai mult ma enervez cand vad numai statusuri gen sex intalnire

 14. @ devimon
  Citind povestea de mai sus ti se pare ca sunt parteneri adevarati, loiali, care ofera dragoste si afectiune? Din pacate nu. 🙁

 15. Ceea ce iubitul nu stie, nu are cu ce sa il afecteze! Este principiul pe care se bazeaza si merg foarte multi aventurieri carora le place sa fie din floare in floare. Nu am putut sa ii ineleg niciodata. Poate intradevar, eu m-am pus in inferioritate, poate pentru ca intradevar el arata bine, are carisma, sex appeal, e foarte atragator … iar eu nu am fost, nu sunt si nici nu stiu daca voi fi vreodata un tip atragator.

  Nu inteleg de ce a acceptat o relatie cu mine.

  Acesti 2 ani jumate de relatie, i-am oferit cei mai frumosi ani, cele mai frumoase momente, atat cat am putut, atat cat am simtit ca are nevoie atat in pat cat si in viata de zi cu zi si cu toate astea el numai la fericirea lui se gandeste.

  Cred ca daca i-as spune ca stiu ce face si cu cine sa vazut si de cate ori … tot el ar fi cu gura mare … si tot eu as avea de pierdut.
  Mi-as dori de multe ori sa fiu lafel de puternic si de dur cum sunt in viata de zi cu zi cu prietenii, sau in cariera, sa fiu hotarat sa nu imi pese de nimic sa fiu doar pentru mine atunci cand cineva imi greseste, dar inschimb in viata sentimentala, parca sunt cu totul alt om, care pune totul la suflet, care pune suflet in tot ceea ce face, in fiecare gest, in fiecare moment.

  Am pus foarte mult suflet in relatia asta si ceea ce obtin … sunt minciuni, secrete, nesinceritate din partea iubitului.

  Mi-as dori din suflet sa pot face ceva, dar ma simt cu mainile legate asa de tare incat nu am scapare, nu stiu incotro sa o apuc.
  Uneori il urasc atat de mult, pentru ca se gandeste numai la fericirea lui si nu e sincer cu mine si cu cata nesimtire joaca teatru de parca totul ar fi ok … dar cand nu e langa mine … sunt cu ochii pe telefon si pe ceas … Daca relatia mea cu el se termina, nu cred ca voi mai fi capabil vreodata sa mai iubesc pe cineva sau sa mai incep vreo relatie cu cineva …
  DE CE AR FI CELALALT DIFERIT FATA DE ACTUALUI IUBIT PE CARE IL AM ACUM? Uneori simt ca iubirea nu mai exista pe lumea asta. Iar daca exista este pastrata undeva intr-un insectar, ferita de ochii rai ai lumi .

 16. Bai, C&M, eu zic sa te desparti. Oricum singura chestie care iti place cu adevarat la el e imaginea (in conditiile in care apropierea creaza repulsie). Si voi doi pur si simplu nu sunteti ceea ce-i trebuie celuilalt, mai rau va incurca legatura asta dupa cum ai descris-o.
  Si iar faci acelasi lucru cu punerea ta pe o treapta inferioara cand faci inferente de genul “toti o sa fie la fel, o sa ma trateze la fel etc etc”. Nu sunt toti la fel (de chestia asta sunt destul de convins).
  Din nou, e decizia ta. Dar daca te hotarasti sa te desparti, te rog, fa-o pentru ca meriti ceva mai bun, care sa te faca fericit si nu pentru ca ti-ar lipsi tie ceva de nu-l poti pastra pe albinoi langa tine.
  Mult noroc si minte limpede!

 17. C and M sti cum se spune… de la dragoste la ura e doar un pas.
  E foarte urat si dureros ce ti se intampla, in 2 ani presupun ca ai investit foarte mult (sentimental vorbind). Mi se pare foarte ciudat ca desi nu erai ce isi dorea, totusi a acceptat sa fiti mai mult decat amici. Si e interesant si faptul ca stia ca ai parola lui si ca poti oricand sa descoperi adevarul si cu toate astea nu s-a ferit de lucrul asta (putea sa-si faca alt id de care sa nu sti). Poate a vrut sa fie cinstit cu tine, dar nu a avut taria sau curajul sa-ti spuna lucrurile in fata pentru ca stia ca vei suferi. Poate a aparut o monotonie intre voi si el a simtit nevoia de ceva nou dar in acelasi timp nu a vrut nici sa renunte la siguranta pe care i-ai oferit-o. Egoist. Nu cred ca e un om rau. Cred ca tine la tine, incat inca va mai vedeti, dar cu siguranta nu tine la tine asa cum ti tu la el. Nu stiu ce sfat sa-ti dau. Sa-l scoti din viata ta, sa dai pur si simplu delete si sa-ti vezi de viata mai departe e destul de dificil. Dar si sa ramai langa el si sa te chinui suna masochist. Eu zic sa incerci sa vorbesti cu el, sa-ti spuna clar de ce a acceptat de la inceput sa fie cu tine, de ce sta cu tine si care e situatia intre voi doi. Poate asa vei intelege anumite lucruri si iti va fi mai usor sa depasesti situatia. E groaznic sa vezi cum totul se darama in fata ta si sa nu sti de ce.

  @Zorro_bv (#15)
  M-au surprins anumite asemanari dintre situatia ta si situatia mea. Si la mine totul a pornit frumos. L-am placut de la inceput, m-a placut si el, mi-a spus si s-a si vazut asta. Totul a fost roz pana la un moment dat cand mi-a cerut sa nu ma indragostesc de el (evident, era prea tarziu). Mi-a spus ca sunt foarte ok, bla, bla, bla, ca ce pot sa ofer eu este foarte frumos si ca este foarte bine ca sunt asa cum sunt, ca nu am gresit cu nimic dar… ca ii ofer foarte mult si ca el n-o sa poata sa-mi ofere acelasi lucru inapoi, ca stie cum e si ca prefera sa prefera sa ma faca sa sufar acum decat sa am mult mai mult de suferit mai incolo din cauza lui. La fel, nici eu nu i-am cerut nimic, nu i-am reprosat nimic, nu am facut crize, eram/sunt dispus oricand sa-l ajut sau sa-i fiu alaturi, l-am inteles intotdeauna, l-am ascultat intotdeauna, mi-as fi dorit sa fie mai deschis. Chiar daca n-ar recunoaste stiu sigur ca s-a speriat, ca ii e frica sa se implice. Si mie mi s-a spus sa-l las, ca nu merita sa-i ofer atatea, ca merit eu ceva mai bun. Diferenta e ca in cazul meu nu se poate numi relatie. Tot in aer sunt si eu si habar nu am incotro ma indrept.

 18. vrei tip misto linga tine….atunci nu-ti fa mari planuri de viitor cu el…daca nu avea nici un sentiment pentru tine…demult erai singur…asa ca lasa sa se distreze…crezi ca daca te desparti acuma vei gasi ceva mai bun?… nu prea cred… vorbeste cu el… incearca sa intelegi ce vrea… daca nu iti place cum decurge situatia… esti liber sa-l parasesti…
  si poti incepe sa-ti cauti iubitul perfect…un tip care sa te aprecieze…sa fie fidel…sa fie frumos…sa fie destept…etc etc(mda… numai ca nu stiu de unde il gasesti)…nu te mai plinge… de la inceput trebuia sa fii pregatit pentru asa final…doar nu credeai ca o sa-ti fie fidel??o sa va iubiti si o sa fiti fericiti pana la batrinete??…basme basme basme…fii si tu mai deschis…crezi ca esti singurul care a avut esec in dragoste?? NU! in loc sa suferi (in timp ce el isi vede de ale lui) mai bine iesi in club, comunica cu cineva…bea ceva… ca probleme de astea o sa fie multe… 😉 nu e un capat de lume…

 19. Hmm. Vrei adevărul dur? Nu există relație perfectă. Nup. Nu există acel tip ok dpdv fizic, atent, tandru, iubitor, înțelegător, care să te sprijine și care să-ți ofere partide de sex pasional în fiecare seară.

  O relație înseamnă un șir lung de compromisuri. Depinde de tine ce accepți și ce nu. Atunci când iubești cu adevărat, vei face compromisurile de dragul lui și nu vei privi gestul ca pe o povară.

  Nici nu m-aș obosi să-i mai răspund la telefon. Până la urmă e frumos să iubești pe altcineva, dar ar trebui să te iubești pe tine mult mai mult.

 20. Povestea ta a a dus in discutie cateva intrebari, intrebari pe care nu ti le pui doar tu ci si uni dintre cititorii tai.

  PRIMA REGULA A VIETII, nu este corecta.

  Daca vre-unul dintre voi credeti ca viata trebuie sa fie corecta si va asteptati sa fiti tratati corect de oricine din viata voastra, mereu si la nesfarsit, o s-o luati in mana, sau poate nici macar nu ajungeti s-o luati vreodata in mana si-o sa ramaneti fete batrane crosetand ciorapi de lana pentru nepotii altora.

  C and M daca tipul ala sta cu tine inseamna ca TU ii oferi ceva mai mult decat ii ofera distractiile lui sexuale, iar asta ar trebui sa te incante decat sa despici firul in patru si sa te DESCONSIDERI asa cum observ c-o faci.

  Ar trebui sa fi impacat ca ti langa tine pe cineva la care ravnesc multi si din care destui ar dori sa aiba o relatie cu el, relatie pe care EL, INCA o are cu TINE.

  Singurul lucru care zic eu ca schioapata este intreruperea comunicarii sincere, pe care zici ca ai avut-o pana acum cateva luni cu el.
  Trebuie sa ai o discutie destul de serioasa, dar nicidecum o discutie de morala sau repros, fiindca nimic nu distruge o relatie decat cicaleala indiferent din ce motiv, sau cat de dreapta sau corecta ti se pare tie.
  De fapt aici se pare ca este si problema, el se ascunde ca se fute cu altii, iar tu ascunzi ca sti ca el se fute, iar ascunderea aceasta duce la situatia prin care treci.
  Odata discutat si dat pe fata tot ce ascundeti unul fata de celalat, lucrurile se vor aseza in vre-un fel.
  Cam asta se intampla cand zici ca-ti speli rufele in familie.
  Spalatul acesta de rufe poate face ca o relatie sa se intareasca, dar si chiar daca face sa se termine, tot este bine pe termen mediu si lung.
  Oricum ai dao, spalatul trebuie facut, pentru ca altfel nu se va intampla decat sa se ajunga la mirosuri neplacute si chiar la ecxeme sau infectii mentale.

  Ar mai fi si o cale de mijloc in care sa sti ce si cum se fute el, dar sa-l accepti asa ca sa nu-l pierzi si sa nu-i spui niciodata, insa asta tot spre despartire o sa duca, pentru simplul motiv ca el o sa simta ura ascunsa din inima ta.

  Acum hai sa-ti explic de ce fac ceea ce fac cei ca tipul tau, fiindca si eu ma incadrez un pic in stilul lui, iar cu ocazia aceasta o sa dau raspuns si altor oameni care mai doresc o explicatie, cu dedicatie speciala pentru Mary caru-ia, i-am mai explicat verbal, dar poate ca scris o sa perceapa altfel.

  A IUBII nu este = cu A FI IUBIT

  Poti iubii si sa nu ti sa raspunda la iubire, dar se poate in cazul fericit sa ti sa raspunda intr-o oarecare masura.
  Acesta a doua varianta este si cazul tau, TU iubesti si ti se raspunde intr-o oarecare masura, mai mult sau mai putin in functie de starea de moment a persoanei iubite, iar de aici si fluctuatia de perioade bune sau rele.
  Dar ce inseamna perioada buna sau cea rea?
  Perioada buna este cand simti ca-ti raspunde la dragostea ta si totul este ok.
  Perioada rea este cand orice ai face si oricat i-ai demonstra ca-l iubesti, el tot rece ramane.
  Tu in iubirea ta, crezi ca ar trebui sa fie doar perioade bune, fiindca asa consideri TU ca meriti, pentru ca-l iubesti, pentru ca i-ai darui orice, oricat si oriunde. Nimic mai fals sa crezi asa, iubirea ta nu are corespondentul egal de iubire in inima lui.

  Si acum explic din partea celuilalt, care se stie iubit, dar totusi are nesimtirea sa se duca sa se mai futa si cu altii.

  Sunt iubit, imi place sa fiu iubit{in fond cui nu i-ar place?}, dar ma intreb, eu simt ceva pentru cel care ma iubeste?
  Nu, NU simt, chiar nu simt nimic, nici macar cea mai mica atractie, ce sa ma complic, da-l incolo, ce sa fac eu cu iubirea lui, daca EU nu simt nimic? Sa ma lase-n pace, treaba lui daca se sinucide, fiecare face ce vrea cu viata lui si da raspundere in fata LUI pentru faptele sale.

  Apare altul care ma iubeste, si-mi arata si el asta. Si iar ma intreb, simt ceva?
  Da, DA simt ceva, nu-i cine stie ce, dar hai sa incercam sa vedem daca merge, in fond de ce sa-mi refuz posibilitatea a ceva, poate frumos?

  Si da relatia merge, el imi ofera dragostea lui si tot ce poate el sa ofere, insa nu este de ajuns, nu pentru ca este el de vina, ci pentru ca inima mea nu este plina de el si lasa loc pentru alte aventuri care sa incerce sa-l umple, sau pentru ca sunt prea curvar si-mi place sa obosesc culegand nectarul altor flori.
  Dar tot la el ma intorc, fiindca el este pilonul stabil din viata mea, pe care ma bizui mereu, fiindca stiu sigur ca el ma iubeste. Ah ce greu este sa fi curvar, mereu in priza, sa te iubesti cu toti si sa nu iubesti pe nimeni, Dumnezeu este crud cu mine, jumatatea mea nu este nascuta inca si eu deja imbatranesc, asa oropsit sa fiu eu incat sa nu pot simtii fiorul dragostei vreodata? Ah ce-l invidiez pe-al meu, cum poate el sa iubeasca, cum poate el sa daruiasca, cum poate el sa simta nebunia dragostei cand ne iubim cu foc si cum tremura de incantare si extaz, ah ce invidios sunt pe sentimentul lui.
  De ce Doamne nu-mi dai si mie darul sa ma-ndragostesc?

  Cam asa stau lucrurile, fiecare vede numai prin prisma lui si crede ca EL este cel oropsit, cand in fapt amandoi ar trebui sa se cunoasca cat mai bine si sa se accepte si cu bune si cu rele si asa cum este mama ei de relatie, ca fiecare relatie este altfel decat celelalte si rareori se nimereste sfatul venit din afara.

  In fond nimeni nu tine cu forta pe cineva intr-0 relatie, daca nu isi doreste acest lucru.

Comments are closed.

Vezi si...

Nu exista basme, ci doar povesti bine spuse

Este o zi frumoasa de decembrie, afara ninge, este weekend, de 2 zile am plecat de la Cluj acasa. Sunt student si nu am griji. Stau pe mess si vorbesc cu un prieten vechi sa mergem sa cumparam ceva si apoi sa mergem la o cafenea sa ne uitam...

Articole din aceeasi categorie