No menu items!

Pentru ce drepturi luptam?

Acelasi autor
keepwalking_
keepwalking_
you cannot find peace by avoiding life

Dragi prieteni trebuie sa va marturisesc ca marele scandal de la Muzeul Taranului Roman mi-a ridicat o intrebare la fileu, care  de vreo cateva zile nu imi  deloc pace.

Pentru ce drepturi lupta(m noi,) membrii comunitatii LGBT? Si nu ma refer aici la membrii afiliati ai Accept. Pentru ca tot am adus Accept in discutie, se impune o a doua intrebare si anume, pentru ce drepturi militeaza acest ONG, care in afara de organizarea paradei gay si a Lunii Istoriei LGBT nu face mai nimic (sau poate face), pe sume de zeci de mii de euro.

6 COMMENTS

  1. sute de mii de dolari, vrei sa spui. Cea mai recenta finantare este de 150.000 USD din partea Open Society Institute + 30.000 euro din partea Ambasadei Olandei. Te las pe tine sa faci socoteala!

  2. Victor, nu cred ca ai inteles. Ma refeream la fiecare individ in parte pentru ce lupta, si nu la Asociatia Accept care stim foarte bine pentru ce drepturi militeaza. Este ca si cum ar iesi Ponta la televizor si ar spune ca el, in interesul si numele romanilor, va mai imprumuta vreo 100 miliarde de la FMI sa construiasca o noua autostrada de la Cluj, pe sub Marea Neagra pana la Varsovia.

  3. Eu nu cunosc asociatia si nici membri ei, dar daca lumea nu e multumita de ei, de ce nu ia cineva initiativa sa-i stimuleze un pic prin concurenta.

    Cel mai mult de castigat dintr-o asemenea concurenta ar avea persoanele LGBT din Romania

  4. Bogdane, ai idee pe ce se duc banii aia? De Asociatia Accept aud doar de doua ori pe an, o data la Gay Fest si o data la LGBT History Month, in rest ce se face IN NUMELE COMUNITATII LGBT? Si iata, vorbim de sume de ordinul sutelor de mii de dolari.

  5. @Keepwalking_: salarii. Marea majoritate a banilor este folosita pt salarii.

Comments are closed.

Vezi si...

Aplauze, vă rog!

Sunt foarte tolerant din multe puncte de vedere, însă atunci când vine vorba de comportamentul într-o sală de concert am început să îmi pierd răbdarea şi să devin dintr-o dată foarte conservator.  Din punctul meu de vedere (şi nu numai) experienţa dintr-o sala de concert este una unică şi...

Articole din aceeasi categorie