No menu items!

Unul din mulțime…

Acelasi autor

Salutare tuturor!

Am descoperit din întâmplare blog-ul acesta în urmă cu vreo două luni când căutam informații despre un anume scandal local ce implica doi bărbați gay. După ce am citit câteva articole + comentarii am ajuns la concluzia că îmi place ce se petrece pe aici, astfel încât acum citesc zilnic articolele noi. Am hotărât astăzi că dacă tot citesc chestii personale/private despre atâtea persoane, un minim de efort din partea mea ar fi să mă prezint și eu, să mă fac cunoscut, chiar dacă doar printr-un pseudonim și o scurtă poveste.

Niciodată nu am trăit cu impresia că am o poveste unica de viața, că am trecut prin încercări prin care nu a mai trecut nimeni. De fiecare dată când mi se întâmplă ceva nedorit mă gândesc că nu poate fi chiar așa rău, că au mai trecut și alții cu siguranța prin asta la un momentdat și că la fel de bine o sa trec și eu. Însă aici, pe acest site am găsit și nenumărate dovezi, nenumărate articole în care mă regăsesc mai mult sau mai puțin.

Acum urmează așa o listă de evenimente care au legătură sexualitatea mea.

Pe la vârsta de 11-12 ani mi-am dat eu seama că sunt diferit. Băieții de la bloc începuseră să vorbească despre fete, cum ar vrea sa vadă sânii lui X, sau să atingă fundul lui Y (X și Y sunt aici nume de fete :p), iar eu în acele momente mă gândeam doar cum aș prefera oricând să văd sau să ating „cocoșelul” altui băiat. Tot atunci mi-am dat seama că dacă aș face publică preferința asta a mea, mi s-ar schimba viața și nu chiar în bine (eu provin dintr-un oraș mititel unde toată lumea știe pe toată lumea și toată lumea se bârfește; genul de orășel unde trebuie să iei note bune, să stai la locul tău ca să nu fi cumva ținta acelor bârfe). Așadar am rămas ascuns, în dulap cum se spune.

La 15 ani am avut prima mea experiență cu un băiat, care era cu doi ani mai mare decât mine. Eram la bunici în vacanța de vară și cât am stat pe acolo mă mai întâlneam cu el și ne prosteam. Nu vă închipuiți cine știe ce, pur si simplu ne atingeam, masturbam, nimic mai mult. Tipul e hetero, ținem legătura și astăzi și ne înțelegem bine.

În liceu am avut și eu prietenă, că doar se purta. A fost o fată la care chiar am ținut, dar ne apropiaserăm foarte mult și corpul meu începuse să ma trădeze, așa că am decis să pun capăt relației. Au fost și alte fete, dar doar de paravan, doar ca să îmi apăr adevarata fața (când mă gândesc înapoi nu am fost deloc corect cu ele și nici cu mine însumi, dar îmi era prea teamă de ce s-ar fi putut întâmpla dacă se afla).

Am venit în Timișoara la Poli la facultate, unde am dus o viața normală de student, cu petreceri și examene și tot felul de alte peripeții. Nu am căutat niciodată alți oameni gay cu care să interacționez și nici nu plănuiam să fac asta, însă circumstanțele au făcut să cunosc prima pasiune adevărată la finele anului 3. În acea vară am fost plecat în SUA cu work&travel. Acolo am întâlnit un baiat din UK care l-a început nu îmi lăsase nicio impresie, dar care la finalul verii îmi devenise foarte drag. Țin minte prima oară când ne-am sărutat și ne-am bucurat unul de altul. Eram amândoi băuți după o petrecere și am mers la el in cameră să mai bem ceva. Acolo s-a întamplat. Îmi aduc aminte ce uimit eram de mine, de prorpiul corp…totul mergea de la sine, totul era natural, nu trebuia să mă gândesc, nu trebuia să mă concentrez, a fost minunat. Când s-a terminat vara evident ne-am desparțit cu parere de rău, însă suntem prieteni buni și azi și discutăm destul de des, el fiind una din doar două persoane care știu că eu sunt gay.

Acum am 24 de ani, sunt la master (tot la Poli) și lucrez aici în Timișoara. Îmi place orașul acesta, mi se pare unul din cele mai deschise și diverse din țara. Sunt împăcat cu sexualitatea mea, niciodata nu am avut impresia că aș fi un păcătos, sau că aș fi în vreun fel bolnav, sau mai știu eu ce alte chestii din astea. În același timp nu consider că sunt pregătit să fac publică orientarea mea sexuală și dacă aș fi, nu știu dacă chiar aș simți nevoia să o fac.

Mi se pare că am scris cam mult, scuze dacă v-am plictisit.

Vă doresc o seară faină tuturor,

Zincman

11 COMMENTS

 1. Zincman, bun venit. 🙂 Pari un om foarte liniștit. În același timp, ai un ritm al poveștii care ar domoli și cel mai aprig dintre zmei… E ceva din tine care aduce pace sufletească și mentală altora, cred.

 2. Bun venit!

  Fiecare poveste de viaţă este unică în felul ei… Fiecare poveste este importantă de auzit/citit…

  Aşteptăm povestea ta!

 3. Zincman, facem aici un club al oamenilor de 24 de ani care scriu primadata pe darkq :))

  Bun venit! 🙂

 4. Mersi de urări 😀
  @Queeditch e adevărat că sunt destul de calm/liniștit de felul meu și nu mă stresez prea des; cred că asta are de-a face cu faptul că sunt un optimist (viața e frumoasă și toate alea haha)
  @Rzv probabil că o să îmi spun povestea mai in detaliu la un momentdat
  @serafim277 să știi că după ce am citit articolele tale m-am hotărât să scriu și eu ceva 😀 dc facem club, am fi singurii membrii cred :)) am putea să ii spunem clubul celor 6 primăveri, 6 veri, 6 toamne si 6 ierni :)) (mi-o plăcut ft tare asta :D)

 5. nu se poate sa fim singurele persoane de 24 de ani pe tot blog-ul acesta:))

 6. Păi nu singurele de pe tot blog-ul, dar poate singurele de 24 de ani care or început să scrie de curând 😛

 7. @Non_Lose Eu mă refeream la ce vroia să zică serafim277 în ghicitoarea lui și anume că au trecut 6 primăveri, apoi 6 veri, apoi 6 toamne și apoi 6 ierni de când s-a născut = 24 de primăveri/veri/toamne/ierni

Comments are closed.

Vezi si...

Mâine vine sfârșitul lumii!?

Mi-am zis să fac o poză prin Unirii, dacă mâine, pe 21 Mai, tot vine sfârșitul lumii. Cel puțin așa susțin membrii unei ramuri religioase din SUA care după studil Bibliei au făcut niște calcule matematice și le-a dat că sfârșitul lumii va fi pe 21 Mai 2011 și...

Articole din aceeasi categorie