No menu items!

Ai putea fi tu fantoma mea iubita?

Acelasi autor

Compatibilitate

Lumea era a lor, numai și numai a lor, pentru că erau doar ei pe ea. În acest firesc două mâini cu degete timide...

Sinaia, here we come!

Cum zice și Madonna, „Strike the pose, there's nothing to it!”, așa zic și eu „Hit the road to Sinaia!” După cum știe deja toată...

Gay social(ame)izing, yet again…

1. Mr. Mi-e rușine cu mine 24. Aug. 2011 - 23:10 salutare! aici X :) 2. Eu 24. Aug. 2011 - 23:11 salut. ce mai faci? 3. Mr. Mi-e...

Falling, falling…

Uneori ne intră-n viață oameni pe care nu-i înțelegem, care de multe ori ne enervează, dar față de care simțim un atașament absurd, aberant,...

Messalina și-a pierdut capul din nou

În cele ce urmează voi așterne niște rânduri, care, imagistic, ar putea constitui o scurta telenovelă. Spun asta pentru că nu obișnuiesc  să-mi feliez...
FirstLine
FirstLine
Un male bitch uns cu toate cremele, greu impresionabil, alergic la prostie şi prost-gust, gay până-n vârfurile unghiilor, vertical şi după cum s-a mai zis cu sânge-n p**ă. Nu vă place de mine? Treceţi mai departe!

De unde să te iau? Iar încep cu întrebările. Parcă aş fi în perioda “De ce?”-ului. Numai că uneori mă opresc brusc din ceea ce făceam, pentru că efectiv am nevoie de o pauză. Şi cumva ştiu că exişti, că eşti undeva acolo, că mă veghezi chiar de nu ştii. Sau porţi oare mantia lui Siegfried şi ochiul meu lumesc nu te vede?

Când mă vei avea vreau să nu-mi promiţi nimic. Niciodată.

Acela vei fi tu, cel care-mi vei spune că facem şi va fi pe jumătate făcut. Poate te învârţi în anonimatul stelelor şi te împiedici de meteoriţi neînsemnaţi. Zeii te lasă să-mi respiri aerul fără să mă săruţi. Eu închid ochii, iar tu ai mii de chipuri şi nici unul, dar pur şi simplu eşti, pentru că eu sunt. Iar eu sunt, pentru că din praf de diamant, carne de om şi sclipire zeiască eşti tu.

În fastuosul palat de marmură, aur şi cristal intră Soarele în fiecare zi, ferindu-se de luna rece. De partea cealaltă a oglinzii sunt eu, dar nu te văd, deşi tu eşti visul meu, unicul meu vis. Tu ştii că sunt acolo, iar oglinda ţi se deschide. Luna nu ne poate ajunge, căci îi resping razele tăioase.

Când am simţit că mor odată cu lumina am sărutat Soarele şi m-am aruncat la gâtul vieţii. Tu m-ai prins, m-ai dat ei, iar ea a concesionat fericită un nou teritoriu infinit. A câştigat înaintea morţii. Viaţa va vrea să mă revândă ţie atunci când vei găsi drumul către noi, dar tu ne vei lua pe amândoi şi astfel vei avea din nou trup.

Aş vrea să fi aici când va veni Curcubeul să mă fure din nou. Tu eşti privighetoarea, care mă va apăra cu cântecul ei. Mi-ai spus că eşti iubirea, care-mi este menită. Privighetoarea zboară şi-mi spune că mi-o aduce. Dar tu eşti! Rătăceşti prin văzduh, obosit de stele şi cadavrele lor. Ea-mi spune că iubirile noastre se vor găsi într-o zi, iar inima-mi zboară cu privighetoarea prin noapte. Eu tânjesc să te văd, să te ating şi să mă iubeşti pe vecie!

De ce a furat nebunia ochii iubirii? În delirul ei i-a scos ochii cu spinii coşmarului. Doar fericirea s-a înduioşat la vederea iubirii, care plângea fără lacrimi, şi-a legat sufletul de al ei şi a luat-o cu ea în Univers.

Tu să nu-mi promiţi. Te implor nu pune povara, pe care n-o poţi duce, în spatele oarbei iubiri! Un minut şi o secundă pentru mine, în care n-ai să-mi dai foc pe un rug de trandafiri. Împarte acest spaţiu cu mine. Găseşte drumul, ştiu că poţi! Să umplem diamantul cu strălucirea noastră.

Eu ştiu, iubire, că mă iubeşti, că braţele tale îmi deschid fereastra în toiul nopţii şi că-mi oblojeşti sufletul în timp ce dorm.

Îţi voi ierta orice, numai nu-mi promite! Te implor, nu-mi promite vreodată ceva!

6 COMMENTS

 1. Revenim cu amanunte.

  Pana la urma ce este iubirea? Atata timp am cugetat asupra acestui sentiment incat este primul asupra caruia ma indoiesc ca exista cu adevarat, in situatiile in care omul doreste sa existe.

  Iubirea nu este dragoste iar dragostea nu este atractie. Faptul ca doua persoane au titulatura de “impreuna”, “cuplu”, “casatoriti” nu inseamna ca se si iubesc.

  De cele mai multe ori iubirea isi va bate joc de tine in cele mai josnice moduri. Dorinta de a iubi si de a fi iubit este o magie, o adiere de primavara printre ramuri argintii. Un vis.

  Cred, cu tarie, ca adevaratele iubiri nu se cheama “iubiri” si nici nu i se face “reclama”. Iubirea… o simti. Nici macar nu trebuie sa faci ceva special ca sa o primesti. Iar daca o dai, nu te astepta o clipa sa o si primesti.

  Zilele trecute discutam cu cineva despre implicatia elementelor erotice, sexuale in relatiile interumane si efectul prezentei/absentei acestei superficialitati. Multi dintre voi nici nu ar putea concepe o relatie de iubire fara sex. De ce sexualitatea ar avea un rol atat de important? Cu alte cuvinte… chiar trebuie sa ne futem pentru a ne iubi? Sau ne iubim si ne futem creand astfel un “canal” prin care transmitem o parte a iubirii?

  Asadar, Luxor, suflet bland, iubirea iti va promite iubire. Dar promisiunea va fi si cea care te va tortura, nimici si sterge. Nevoia de iubire, nevoia de o privire sincera, nevoia de un zambet curat, o atingere, un umar/piept va deveni candva ZIUA ta. Ma rog la Dumnezeu sa obtii ce iti doresti insa… tu sa stii ca se poate sa nu cunosti niciodata gustul ZILEI. Si-atunci… noaptea te va purta in bratele ei si iti va arata pe o gaura de cheie ZIUA. Dar nu a ta. Si tu atunci vei dori sa nu mai poti visa, sa nu mai privesti. Si nu-ti va mai pasa. Se va scurge din tine poate si ultima farama de lumina si te vei vedea in Olimp.

  Iubeste… (e cel mai frumos sentiment din cate poate exista) dar sa nu crezi in reflexii nicio clipa. Cumpara obiecte patrate, mici si mari, inramate. Una dintre ele poate va fi o oglinda.

  Pe tine te poate ferici fericirea celui iubit. Aceasta e o calitate pe care (din pacate) am intalnit-o la o singura persoana. Aceasta este nucleul iubirii autentice. Restul e nisip.

  Cu drag, petala de maci din lanuri de grau.

 2. Cand sunt suparat ma uit la o floare si vad o buriana .
  Cand sunt vesel ma uit la aceeasi floare si vad o planta pe care nu am chef sa o ud.
  cand sunt in spatiul de iubire ma uit la floare si O VAD , O SIMT…

 3. Cele doua ingrediente ale uneia dintre posibilele definitii ale iubirii: no promisses and loving means never having to say I’m sorry (engleza le imbunatateste forma, chiar clisee fiind). Nimic mai mult…

 4. Vaaaai, ce dragutz… splendid as putea chiar spune. SPLEENDID. Ce simplu era… tz tz tz.

  Nici nu mai tin minte (ma lasa memoriile) in ce drama am auzit replica asta inainte ca el sa o futa pe ea, la ceas de seara, intr-o garsoniera de doi bani. Bineinteles, ea vrajita, isi desfacu’ picioarele, apoi 5 minute si-au tras-o, s-a fumat tigara “de dupa”, el s-a dus acasa la sotia lui, ea la sotul ei si apoi a venit un vampir si s-a speriat. Cam asa a fost povestea…

  Daca definitia iubirii inseamna atat de putin (nimic mai mult), atunci uite… as fi intreresat de definitia (din punctul tau de vedere – unic de altfel) urmatoarelor cuvinte:

  1. Mila
  2. Neconditionat
  3. Minciuna
  4. Pasiune
  5. Viu

  Cu un interes acut,
  R.

 5. Definitia data, din punctul meu “unic” de vedere, asa cum tii sa precizezi, se adauga celor spuse de Luxor, si asfel nu era nevoie de nimic mai mult. Dar, in fond, fiecare are dreptul la o parere proprie, asta neinsemnand in mod obligatoriu ca poate fi si interpretata. Daca tu consideri ca urmarea acelor cuvinte, care da, au aparut intr-o “drama” de prost gust, trebuie sa fie DOAR cea descrisa de tine, e punctul tau de vedere, da-mi voie sa nu-l impartasesc, pot insemna multe, destul de multe aceste cateva cuvintele, banale, puerile.

  Cat despre definitiile pe care tii atat de mult sa le afli (judecand dupa finalul comentariului):

  Mila – un pui de pasare fara aparare
  Neconditionat – daruirea
  Minciuna – calcaiul lui Ahile
  Pasiune – viata
  Viu – aerul

  Sper sa te satisfaca raspunsurile mele, fiind pe masura interesului acut aratat.

Comments are closed.

Vezi si...

Yahoo messenger mass top 3. Out.

Top spammeri foarte activi (pe net) care ma bombardeaza cu cacaturi... de care Yahoo deja stie caci le-am trimis io cateva mail-uri si instiintari adineauri. PS: Draga Accept, io apreciez de numa' numa' ca tu vrei sa ne informezi (pe principiul "o femeie invatata, o femeie castigata" :) ) dar...

Articole din aceeasi categorie