No menu items!

Da, asa este. Ai dreptate.

Acelasi autor

Cum Sunt?

Chestionarele completate vor fi postate pe website-ul în curs de dezvoltare, pe măsura completării lor: www.cumsunt.ro! Scopul poveștilor comunității LGBT este să ofere informații heterosexualilor cu...

Excesul de prea mult curcubeu dauneaza grav sanatatii (mintale)!

Frate, ce aveti toti cu cacatu' ala de rainbow!? Plm, zici ca DarkQ a devenit brad de Craciun. Bine, ideea e ca am observat...

Bunul gospodar isi face vara sanie si iarna car. Uneori.

Rasfoind Internetul, acum cateva zile, am dat peste un articol din publicatia online Ring, un alt tabloid specific romanesc unde fiecare titlu contine macar...

Gelozia, bat-o vina

Am fost un om extrem de gelos si posesiv, m-am mai domolit deoarece pe de-oparte experienta m-a invatat ca nu poti inchide un partener...

Cel mai mare regret din viata mea…

... este ca sunt gay. Pe masura ce trece timpul regret din ce in ce mai mult acest lucru. Ideea de ca lumea gay...
RobertG
RobertGhttps://darkq.net
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

Sunt intr-un concediu perpetuu si e nesimtitor de placut. Pentru ce atatea cuvinte? Oricum arenele sufletelor majoritatii au fost inundate de urletele nimicului.

Urla toata lumea. Vorbe fara noima, voma de cuvinte. Se burdusesc si inghit lacom din nimicul din jur pentru ca mai apoi sa ragaie a idei statute, invelite in staniol auriu si scuipate pe strada, pe terase si la telefon. Uneori mi-e teama ca am ajuns fara voie int-un sanatoriu. Parca din ce in ce mai mult trebuie sa aprobi, sa clatini usor din cap si sa spui: “Da, asa este!” chiar daca nu esti de acord, din simplul motiv ca e pacat sa iti irosesti energia pe cretini si ca uneori asa este cel mai simplu.

Toata lumea are ceva de spus. Toata lumea stie bine cum stau lucrurile. Toata lumea comenteaza, acuza si se hazardeaza in vorbe fara sa gandeasca. Arunca toti cu mii de bumerange care-si schimba traiectoriile din mers, asa ca, sa nu te mire daca te pomenesti cu ideile altuia, merge si-asa in baltoaca asta de cuvinte fara sens care ne inconjoara. Refuz sa fiu un “aidi” de Yahoo Messenger intr-o lume in care daca nu ai “aidi” nu existi sau daca nu ai 429 de “prieteni” pe Hi5 nu ai o viata sociala.

Nu au mai ramas multe lucruri care sa declanseze acel magnetism, acel “tic-tac” care te face sa vrei, sa sari, sa arzi. Si-atunci e normal sa te incapsulezi ca sa nu iti manjeasca maidanezii sufletul cu voma lor de cuvinte. Cred ca modul SILENTIOS la telefoanele mobile este cea mai buna inventie de la bec incoace.

Cred ca vreun magician a transformat toate non-valorile intr-un soi de boala, virus (whatever…) care culmea (!) nu ucide gazda ci pe cei care nu sunt contaminati. Lasati sa se auda zgomotele oamenilor ADEVARATI care sa se recunoasca astfel unii pe altii nestingheriti de zidul de ceata pe care l-ati ridicat intre ei.

Vezi si...

Hopa si eu p’aci

The community in which I live has burnt this letter. We are sorry for the inconvenience.

Articole din aceeasi categorie