No menu items!

Ce aşteptăm de la DarkQ.net?

Acelasi autor

Rhodos povesteşte…

CÂNTECUL PIŢIGOIULUI Odată, demult, tare de demult, când stagiul militar era obligatoriu, am făcut şi eu armata. Dar nu oricum. Amănunt important. La şcoala de...

Când, cu mai mult de un an în urmă, am dat Gay pe Google, primul care a apărut pe listă a fost acest blog, „dedicat comunităţii gay”. Cel puţin pe monitorul meu e primul.
Ştiam de ACCEPT, am intrat pe site, dar mi s-a părut rigid, rece, conformist, ca la carte. Cam aceasta este reacţia unui om obişnuit, în faţa unei abordări „oficiale” din orice domeniu, nu numai privind „minorităţile sexuale”.
Cam aşa se întâmplă şi cu religia introdusă obligatoriu în şcoli, sau cu discursul unui medic adus de diriginte în faţa elevilor ca să vorbească despre nocivitatea tutunului, după care fumează pofticios o ţigară.

Din „cuvintele” lui Robert am aflat că blogul lui personal a devenit unul colectiv.
Lucru care mi se pare foarte important.
Aici am găsit oameni reali, cu probleme fireşti, cu abordări echilibrate, cu comentarii interesante şi, mai ales, decente. Surprinzător de decente.
Spun „surprinzător”, pentru că pe un astfel de blog, principala discuţie mi se pare normal să fie despre sex. Aici este zona care îi diferenţiază pe hetero de homo. În rest, celelalte sunt comune: artă, cultură, tehnică, ştiinţă, politică, modă, salariu, pensie, transport în comun.

De fapt, nu am spus ce căutam eu pe „Gay”.
Voiam să aflu cum sprijină, cei care afirmă că vor să sprijine comunitatea gay, mai mult decât cu vorbe.
Cel puţin aici, nu se fac promisiuni. Nici nu e posibil, s-ar putea spune.
Un singur om, pe cont propriu, face şi aşa destul de mult, adminstratorul.
Importante ar fi, cred eu, consolidarea caracterului de „blog colectiv” şi stabilirea unor modalităţi de conexiune a userilor între ei, care să facă diferenţa faţă de alt blog.
Nu trebuie eliminat caracterul informativ, dar capitolul acesta apare şi la alţii.
Problema legislaţiei este rezolvată, schimbarea mentalităţii colective nu se face de pe o zi pe alta, rămâne să răspundem la sfatul „ajutaţi-vă singuri”.

Puterea exemplului, sfaturile sincere, povestirile adevărate, din lumea reală, pot fi un sprijin eficient, înainte de sfatul psihologului, la care se ajunge de multe ori prea târziu, sau niciodată, fie din cauza preţului, fie al neîncrederii.
Evident, am în vedere nişte limite. Nu ne substituim specialiştilor.

Nu vreau să-i dau de lucru şi mai mult lui Robert, dar avem nevoie de părerea şi sprijinul lui.
Pentru a avea satisfacţia pe măsura efortului, trebuie să avem cât mai mulţi cititori.
Aceasta este o problemă de marketing şi trebuie discutată.

Până atunci, ar trebui inventariate:
Care sunt problemele homoafectivilor?
De ce rezolvarea lor este anevoioasă?
Aştept reacţia publicului.

Despre mine, pe parcurs!

Previous article
Next article

66 COMMENTS

 1. Dragă Rhodos,
   
  Subscriu la ceea ce ai scris. Când mi s-a spus de acest blog și când am început să citesc mai apoi, a fost ca și cum aș fi găsit mană într-un pustiu. Decența și libera opinie mi s-au părut, printre altele, motive solide pentru a îmi face simțită prezența. Da, acest blog, acum unul colectiv, poate ajunge un stâlp pentru homosexualii din România. Dacă ne comportăm responsabil, ceva bun se poate întâmpla. Și jos pălăria pentru Robert, care depune, cred, un efort substanțial în menținerea acestui blog. Toată admirația pentru alegerea de a-l face „al tuturor.” Mai știu de un website care funcționează pe același principiu: există exclusiv prin cei înscriși pe site. Robert a fost foarte drăguț și m-a ajutat în „umblarea” și căutările mele prin site.  Mai ales că eu nu mă pricep la aste chestii tehnice Și printre alte, să le numim sugestii, mă gândeam că ar fi fain dacă ar exista o pagină unde ar fi listați toți autorii de articole, un loc unde ai putea căuta după autor, să vezi articolele ce le-a scris, grupate cumva, unde să găsești acele date de contact. Cineva care a citit despre ideea mea de atunci (a fost într-unul dintre comentarii, cred) spunea că ar fi o idee de luat în considerare. Dar da, acel lucru necesită timp și efort. Și da, cred că putem veni cu sugestii pentru îmbunătățiri.
   
  Și ai dat și leacul pentru „problemele” societății noastre: schimbarea mentalității!! Care, da, nu se poate face de pe o zi pe alta (problemă care există în toată lumea, nu doar la noi). ȘI: puterea exemplului !!  Bine punctat!
   
  Așa să ne ajute Cel de Sus  🙂

 2. Merci baieti, 😉

  Nu e efort prea mare mentinerea unui site. Apoi, mie chiar imi place s-o fac.

  Da, uite, e o idee buna intrebarea acestui post. Hai sa grupam niste “feature”-uri, sa vad, poate reusesc sa le implementez.

  Mie, mi-ar placea ca lumea sa fie ceva mai deschisa si mai interesata de a fi piesa de puzzla in acest imens tablou (sa povesteasca deschis, sa scrie, sa posteze poze, note de jurnal, idei). Din pacate, traim vremuri foart superficiale si sunt constient ca daca acest site ar fi fost unul de “agatat”, ar fi fost de zeci de ori mai mult… freamat.

 3. Înainte de a veni eu cu propuneri şi sugestii, aş vrea să cunosc părerile celorlalţi.
  Nu vreau să fie un „blog de agăţat”, cu adrese, preferinţe şi dimensiuni.
  Dar nu trebuie să eliminăm posibilitatea realizării unor legături directe între useri.
  Blogul ar fi o modalitate de cunoaştere indirectă, după modul de gândire şi exprimare, care ar duce la stabilirea unor legături serioase, trainice şi stabile.
  În fond „cum poţi cunoaşte persoane gay altfel decât pe internet?!”
  Fără să promovăm prostituţia homo.

  Deocamdată am o singură propunere.
  Dacă veţi considera că merită, acest topic ar trebui să rămână „lipit” pe primul loc, cel puţin deocamdată, să nu fie împins în jos.
  Am văzut că se obişnuieşte aşa ceva la alte siteuri, cu menţiunea „STICKY”.
  Trebuie „vopsit” diferit, pentru ca userii să-şi dea seama, să nu rămână cu impresia că nu a mai apărut nici un topic nou.

  Chiar am pregătit un topic nou: „Rhodos povesteşte”.
  Dar nu vreau să iau faţa acestuia.

 4. Noah, am mutat articolu la “Articole populare”, nu va disparea de pe homepage.

  Altfel nu se poate mentine pe homepage.

 5. Mulţumesc, Robert!
  Nu cer pentru mine, ci pentru „comunitate”.
  Ţi-am captat atenţia?
  Doar că…
  Nu ştiu cum să-ţi spun…
  Sunt tipicar, dar nu sunt cârcotaş.
  Nu trebuie să rămâi cu impresia că vreau să fac schimbări după bunul meu plac.
  Cred că ţie ţi se pare firesc, dar eu habar nu am avut ce rol au acele „Articole populare”.
  Am crezut că „au fost” articolele cu cel mai mare succes de-a lungul timpului.
  Şi cred că tot această impresie îşi face oricare user în trecere vremelnică pe aici.
  Pentru că altă soluţie tehnică nu ai, cred că e suficient să schimbi dinumirea în „Articole permanente”.
  Îţi spun acest lucru aici, nu în particular, pentru a vedea şi reacţia celorlalţi.
  Poate nu am dreptate.
  Sau au alte soluţii mai bune.

 6. de mult am zis ca trebuie sa dam copilului [darkQ] vitamine, minerale, ect.
  DarkQ daca priviti mai atent e deja adolescent spre adult.

 7. Este prima oara cand vizitez acest blog-site deaorece pana recent nu prea cutreieram blogosfera (doar de curand am indraznit si eu sa-mi fac un blog care e mai mult un fel de jurnal personal, nu cred ca e interesant pentru o audienta mai larga, am vrut sa precizez asta ca sa nu creada cineva ca vreau sa-mi fac reclama la blogul meu) si nu am avut tot timpul sa vizitez tot site-ul si sa citesc tot ce s-a scris pe aici, dar indraznesc si eu sa ofer o opinie/sugestie re. imbunatatirea suportului si educatiei comunitatii gay din Romania: eu as fi de parere ca ar trebui sa existe (daca nu exista deja si nu am observat eu, repet ca am trecut doar fugitiv pe aici) si o sectiune cu informatii utile si concrete din domeniul sanatatii (medical si psihiatric). Poate ca dau aceasta sugestie deoarece eu sunt medic de meserie la baza, specialist medic psihiatru ca profesie actuala, si sunt mereu interesat ca publicul larg sa fie corect informat pe domenii de sanatate generale, nu numai psihiatrie.

 8. Vreau sa adaug, deoarece am observat intre timp sectiunea Ajutor/Informatii/Sprijin (pe care am vizitat-o) ca in acea sectiune lipsesc cateva informatii de baza, care sa fie prezentate pe larg asa pe puncte, astfel incat ele sa poata deja sa raspunda unor potentiale intrebari, fara ca sa mai fie nevoie sa contacteze fiecare individ care are o inrebare medicul sau psihologul in mod particular, individual, unul cate unul. Sigur ca si consilierea individuala este utila, si am observat ca exista si o prezentare (cam alandala, neorganizata pe categorii clare) de intrebari mai frecvente care au fost puse de-a lungul timpului si raspunsurile primite la ele. Dar tot cred ca ar fi util ca in sectiunea respectiva, inainte sa sarim la posibilitatea de a intreba ceva, sa existe mai intai de toate o prezentare clara si simpla, cum am mai spus, pe puncte, despre cele mai frecvente probleme de sanatate care se intalnesc in randul populatiei gay, poate subclasificata si pe categorii de varsta. Acum nu stiu daca sectiune respectiva Ajutor/Informatii/Sprijin tine tot de site-ul dvs. principal sau este un site independent care e doar linkat la site-ul dvs. principal. Daca este un site total independent, evident ca acolo trebuie indreptate sugestiile mele, sau poate ca gasiti un alt site mai comprehensiv de care sa va linkati siteul dvs. principal, nu stiu exact care e situatia.

 9. @drcraciun,

  Desigur, dar in primul rand numai un medic poate scrie la categoria respectiva. Daca te oferi, te primim cu drag in sanu’ familiei DarkQ.

  Cu bine,

   

 10. Total paralel cu subiectul, acum ca au apărut și mesajele private, o sugestie ar fi monitorizarea reply-urilor userilor în pagina fiecărui membru înregistrat. Ar fi interesant. Nu mai zic, lumea nu prea este înregistrată sau nu răspunde (dacă exista o majoritate adevărată, nu știu sa spun) din impresia creata (citind regulamentul de ordine interioara) ca cei înregistrați nu sunt numai membri,ci devin autori și au obligația sa scrie intrări noi. Mi-am dat seama curând cum stau lucrurile, dar multi nu le vad asa dinafara.

  Acum legat de îmbunătățire. Mi s-a propus sa scriu în regim de istorie a homosexualilor, sau celor putin male affectionate themes din istorie. M-am hotărât sa continui, deși am tras concluzia, dintr-un schimb de replici cu un membru, ca prea mult fundament nu ar aduce. Nu prea avem nevoie de argumente de acest gen… neprimind (noi, romanii, azi) o educație înclinată spre arta frumosului și cultura europeana încă din școală.

  In schimb, temele propuse de RHODOS interesează cea mai mare parte a bărbaților care spun ca au știut/ știu ce vor de la viata, dar au probleme cu continuarea. Oricât de ciudat ar părea, la homoafectivi vorba este și mai greu de adus asupra problemei, mai ales atunci când ai bănuieli asupra cuiva și nu te pricepi sa-l abordezi, poate din pricina vârstei.

  In opinia mea, homoafective și relațiile în care cineva, de regula un “erastes” (mai în vârstă) este cel trecut prin viata, cunoaște bunele și relele parteneriatului atât cu femeia, cât și bărbatul. Si este dispus sa încerce, datorita poate confidentei primite, înțelegerii cum poate exista numai intre persoanele de același sex. De aici și credința mea ca adevăratele suflete curate zac undeva în categoria asta (cel putin asa am tăria zilele astea..); trebuie doar învățați sa caute. Aici pomenesc pe cei care n-au încercat niciodată și vor adormi cu regretul. Este poate, cel mai mare păcat.

  • …cei înregistrați nu sunt numai membri, ci devin autori și au obligația sa scrie intrări noi.

   Fals. Nu e nimeni “obligat” sa scrie ceva. Daca vrei sa scrii, da, te integistrezi.

   Sistemul de mesaje l-am introdus pentru ca nu imi place sa fac pe intermediarul de id-uri de mess.

   Apoi, cand am “deschis” blogul si pentru alte persoane decat Fireman si grid am facut-o pentru ca multi au dorit acest lucru, multi vroiau sa scrie si unii chiar au talent. Bineinteles, am luat in considerare si gradul de… “dilutie” pe care il aduce cu sine “colectivitatea”.

   Inteleg ca fiecare om gandeste diferit dar acest blog a crescut intr-o anumita directie. Temele abordate, calitatea articolelor cat si comentariile (majoritatea) sunt totusi niste chestii care sunt altceva decat stiri traduse, tutoriale cum sa folosesti un prezervativ sau vreo invitatie la vreun chef gay. Si vom ramane asa.

   Acum, ce scriem? Ce vrem si cand vrem. Mi-as dori sa primeze teme care au scopul de “a deschide ochii”, de “a face curat” in mintile noastre, atat cat este posibil. Daca scopul cuiva este sa agate, sa faca pula mare, sa faca reclama… sugerez investirea timpului in altceva. Spre ex. sunt cel putin deplasate chestiile gen: “Noooo, n-ai dreptate, stai sa-ti spui io cum sta treaba.”…

   Eu n-am timp sa stau sa fac educatie civica cu fiecare, nici nu ma plateste cineva sa fac prezenta de nush cate ori pe zi. Tine exclusiv de voi ce si cum faceti pe blog. Io doar mai arunc un ochi once in a while.

   Inca ceva: multi au spus ca ar fi bine categorie nush de care, articole nush cum… v-am pus la indemana inregistrarea, aveti la indemana toate uneletele necesare sa creeati subiecte care sa fie discutate, categorii, etc. N-are sens sa asteptam “sa se faca ceva”.

 11. Robert draga, daca tu nu existai trebuia sa fii inventat. DARKQ, face parte din viata mea apropae zi de zi, pot sa spun cu certitudine ca deja ma simt ca in familie aici. Sper ca la fel sa simta cat mai multi cititori. De fapt deja unii dintre noi au gasit raspunsuri la problemele lor de viata si nu numai.
  DARKQ este categorig cel mai bun blog gay din Romania si asta datorita faptului ca tu faci asta cu daruire si asta se simte, +  ca ai cerut o nota de conduita elevata, demonstrand fara dubii necesitatea unui loc in lumea gay in care toti gay si nu numai pot gasi si mai mult contribui la problemele reale ale gaylor luati individual.

  Robert poate o sa te mire ca scriu aceste cuvinte, noi doi in timp avand cateva “ciocniri”, dar tocmai de aceea scriu asta fiindca cred ca a sosit timpul s-a recunoastem meritele tuturor celor care au facut, fac si sper s-o faca in continuare cate ceva pentru comunitatea gay.

  De aceea, EU, cristymaykei, iti spun, aici, acum, JOS PALARIA !!!

 12. Dragi autori,

  Am inteles ca din cauza faptului ca se poate vedea adresa adresa de e-mail a celor care comenteaza unii din voi ati contactat diversi utilizatori fara acordul lor.

  Io m-am chinuit ca prostu’ sa va fac sistem de mesaje private, care exact asta trebuia sa contracareze si sa elimine prost gustul.

  Asa ca, o sa scot de tot adresa de e-mail astfel incat sa fie ascunsa. Nu e corect doar pentru ca poti vedea adresa de e-mail a cuiva repede, repede sa sariti pe oameni care poate nu vor asta. Folositi sistemul de mesaje private, de aceea exista.

  PUNCT.

 13. Nu am mai postat pe blog o buna bucata de timp, pentru ca sunt un pic ocupat… dar mai intru să văd ce scriu alții și constat că au apărut și foarte mulți useri noi.

  Cum își dau seama aceștia că există opțiunea de mesaj privat (care e foarte binevenit de altfel)? Nu rezultă aproape de nicăieri (decât din acest articol) și nu de la prima vedere.

  Mai e o chestie; intru pe un articol nou, sunt curios să văd ce s-a comentat, dar succesiunea postărilor nu pare cronologica, așa că nu înțeleg mai nimic. Nu multi urmăresc ora la care reply-urile sunt trimise.

  Poate problemele acestea s-ar rezolva dacă, în loc de REPLY, ar apărea MESAJ PRIVAT, sau MP, cum se practica pe alte bloguri, părerea mea. De asemenea, rufele și observațiile nu vor mai fi spălate în public ci adresate punctual, chiar și intre userii care nu sunt autori.
  Cum consideri de cuviință/ cu putință acum…

 14. Când am înființat acest topic am crezut că va sări care mai de care cu propuneri pentru comunitatea gay.
  Nu a fost așa.
  După o vreme, am înțeles că nimeni nu așteaptă nimic de la „DarkQ.net”.
  Așa cum nu mai așteaptă de la ACCEPT sau de la alții…
  Asta nu ar fi o problemă, dacă fiecare nu s-ar văita pe unde apucă, de câte ori apucă, spunând că nimeni nu face nimic.
  Evident, fără a pune problema ce face el.

  Ce ar putea să facă?
  Păi, cum spuneam, în primul rând, identificarea problemelor homoafectivilor.
  Dacă nu fiecare dintre ei, cine să le identifice problemele?
  De ce nu o face?
  Pentru că nu simte în spatele său o comunitate.
  Prin urmare, comunitatea gay trebuie să existe mai mult decăt cu numele.

  Soluția nu se găsește în cluburile sau localurile gay.
  Aici ajung doar cei experimentați, cu tupeu și cu bani, cu alte intenții decât coagularea comunității.

  Recent, am reușit să ne întâlnim 10 bucureșteni, culmea, la inițiativa unui constănțean.
  Doar 11 oameni. Prima întâlnire de acest gen.
  De ce așa de târziu? De ce așa de puțini?
  Chiar mă uitam la doi dintre ei, tineri, frumoși, curați, timizi, care nici măcar fumul de țigară nu suportau, sau mai mult de două beri, și care, datorită vârstei, cred că încă sunt pe banii părinților.
  Ce să caute aceștia într-un bar sau club?

  Poate nu sunt eu la curent, dar nu am auzit de acțiuni care să-i unească pe acești oameni, dincolo de sex sau băutură.
  Ba am auzit de una, după ce s-a făptuit, premiera filmului documentar „Noi doi”.
  După părerea unora, o reușită, după a altora, un fiasco.
  Am înțeles că cei doi protagoniști s-au despărțit după terminarea filmului.
  Dacă scenariul nu a prevăzut această despărțire, tind să cred că nu a fost un film reușit.
  Ca să cheltuiești niște bani, chiar dacă nu foarte mulți, și ceva energie, ar fi trebuit ca scenariul să fie „dezbătut” cu cei interesați.
  Iată un prilej, neexploatat, de consolidare a cominității gay.

  Robert a afirmat, cu insistență chiar, că nu vrea ca acest blog să devină „GayRomeo 2”.
  Nu știu de unde această teamă.
  Sau că nu vrea să devină un loc pentru anunțuri de chefuri gay.
  De ce nu? La o beție poți cunoaște cel mai bine un om.

  Mi se pare foarte important pentru cineva, nu numai pentru tinerii dezorientați, să știe că poate da un mesaj și se poate întâlni cu cineva căruia să-i poată spune ce-l frământă, fără niciun fel de obligație.

  Dacă ar „funcționa” comunitatea gay, nimeni nu ar mai fi interest cum este privit din afară.
  Problema care se pune, este: cum facem ca această comunitate să „funcționaze”?

 15. Chiar sunt singurul care așteaptă ceva de la DarkQ.net?
  Se pare că da.

  Înainte de a renunța, mai am o propunere pentru Robert.
  Mai întâi, „memoriul justificativ”:

  Numărul userilor a crescut mult, ca urmare și numărul postărilor.
  Din motive de timp, uneori și de interes, nu deschid toate subiectele.
  Și în și mai puține cazuri intervin, deoarece până intervin eu, ceilalți au spus deja ce aveam eu de spus.
  Ca urmare, când deschid coloana „Comentarii recente” ar fi de dorit să văd, fără altă comandă, denumirea topicului, nu a userului care a postat.
  Pe de altă parte, userul care a postat este interesat dacă numele lui a apărut.

  Pe scurt, cred că trebuie să fie la vedere, fără altă comandă, atât numele utilizatorului căt și topical.

  Sunt situații când topicul este așa de scurt că trebuie să-l cauți insistent.
  Ca exemplu: „I am lost” , „Pețitorii” , „In unu”…

  Tot din motivele enumerate mai sus, plus viteza de apariție a comentariilor, cred că ar fi bine ca rubrica „Comentarii recente” să aibă două părți (pagini).
  Una acolo unde este, iar cealaltă în continuare, dedesubt, pentru a nu impinge prea jos „Cele mai commentate articole…” și celelalte.

  Cred că din punct de vedere tehnic nu ar fi o problem.
  Și sper ca după Revelion, Robert să-și găsească și timp.
  Evident, dacă este de accord cu mine.

  Până atunci vă urez tituror

  UN AN NOU NUMAI CU BUCURII !

  De fapt motivul principal pentru care am vrut să postez acum și nu mai târziu…

  • Rhodos, ma tem ca nu inteleg. deci, momentan la Comentarii recente e asa:

   Acum 6 minute 25 secunde FireMan a adăugat la Bilantul de sfarsit de an! (85 raspunsuri): Smog, adresează-ți ție în primul rând acele sfaturi! Dacă le poți „înghiți”,…

   Tu cum ai dori sa fie? Ca nu am inteles.

   Tu zici asa:

   “Ca urmare, când deschid coloana „Comentarii recente” ar fi de dorit să văd, fără altă comandă, denumirea topicului, nu a userului care a postat.”

   Cum adica cand o deschizi? ca ea e deschisa, pe prima pagina. Si… cum adica ai dori sa vezi denumirea topicului, pai ce… nu se vede? ba inca topicu e cu rosu, sa iasa in evidenta si cu link.


   “Pe de altă parte, userul care a postat este interesat dacă numele lui a apărut.”

   Aici m-ai pierdut complet. Nu inteleg si nici macar nu pot ghici ce ai vrut sa spui…


   “Pe scurt, cred că trebuie să fie la vedere, fără altă comandă, atât numele utilizatorului căt și topical.

   Pai sunt la vedere deja. Am impresia ca ne uitam in doua locuri diferite. Io ma uit pe homepage, partea dreapta, Comentarii Recente. Eventual da-mi un exemplu concret, deseneaza-mi… nu stiu, sa inteleg. Ca tu la cum ai descris se intelege ca vrei sa fie ceva ce este deja.

   Un an nou fericit si tie!

 16. Nu au fost 10 bucuresteni si 1 constantean, cel putin 2 din cei 10 bucuresteni nu sunt bucuresteni (nici eu nu sunt).
  Sper sa se mai organizeze astfel de intalniri dar in locuri mai putin “poluate” si in care sa vorbim, nu sa mancam. Totusi, chefuri gay sigur NU vreau.

 17. Rhodos, eu sunt de părere că nu este bine să ai așteptări niciodată, decât de la tine însuți. Este mai plăcut să fii surprins (plăcut) decât să aștepți a fi „surprins”. Așa se poate elimina și prezumția de nevinovăție în cazul preferințelor exclusiv infantile 🙂

 18. Dacă mi-aș fi imaginat că la alții se vede altfel, aș fi fost mai atent la exprimare.
  Ne uităm în același loc, dar la mine se vede așa:

  „Acum 6 minute 25 secunde FireMan a adăugat la Bilantul de sfarsit de an! (85 raspunsuri): Smog, adresează-ți ție în primul rând acele sfaturi! Dacă le poți „înghiți”,……”

  Adică un text uniform, fără bold.

  Numai atunci când săgeata ajunge pe titlu,acesta se subliniază,deci iese în evidență și știu că pot da click.

  Exprimarea mea ar fi trebuit să fie:
  „Pe scurt, cred că trebuie să (fie la vedere)iasă în evidență, fără altă comandă, atât numele utilizatorului căt și topicul”.

  Mai era și ideea lungirii coloanei pentru a cuprinde mai multe titluri.

  Dar dacă acestea sunt pretenții infantile, atunci lasă…

  Nu era vorba de „așteptări” ci de „propuneri”

  • Hey Rhodos

   Robert nu intelegea pentru ca la el, si la mine se vede asa:

   Comentarii recente

   Username-ul cu bold si topicul, link rosu.

   Mai bine spune-ne ce browser si ce versiune ai ca Robert sa poata face ceva sa se vada si la tine (si la cei care au acelasi browser ca si tine) la fel.

   Toate bune

 19. Rhodos,

  Uite cum se vede la mine si la restu’:

  Vezi? Titlul e Hyperlynk, acela cu rosu. Utilizatorul e boldat. La tine nu e așa?

  • 2011/12/31 at 18:15 amandoi?? iar ma? 😀
   Stii ce cred? ca o sa fie un an bun. asta-i ceva semn

 20. @gaybriel, lol, <3

  Cred că are ceva IE 4-5… habar nu am, sau poate că are ceva setări de securitate atât de aspre încât stilul de hyperlink nu i se vede. habar n-am. Poate reușeste să facă un printscreen să mi-l trimită.

 21. Am inceput noul an cu o mica imbunatatire a formularului de logare.

  Acum, dupa logare aven doua tab-uri.

  1. In primul tab ni se spune cand ne-am logat ultima oare (trebuie sa fac ceva cu data ca sa fie in romana dar nu stiu cum se face…) si cate articole si comentarii s-au adaugat de la ultima logare. Nu sunt link-uri care “noutati”, nu se poate face.

  2. In al doilea tab ne apare activitatea recenta: ultimele 5 articole citite de catre utilizator si ultimele 10 comentarii lasate. Atentie: aceasta activitate se refere doar la cel logat.

  Practic am vrut sa simplific putin procedura de inregistrare. Apoi am zis ca n-ar fi rau ca utilizatorul sa stie cat de cat ce a facut ultima oara cand a fost logat… ce a citit, pe unde a comentat caci eventual vrea sa revada acele articole, sa vada daca cineva i-a raspuns la comentarii etc.

 22. Robert
  Modificarea a fost primul lucru care mi-a sărit în ochi intrând pe site. La mine nu apare însă data ultimei logări (despre care spuneai că e în engleză).

  Bănuiesc că e o aplicaţie, un plugin.
  Ai încercat să-i modifici formatul datei în script?

 23. @Nora, pai formatul datei e luat din server.

  Pai nu-ti apare ca am modificat deja, acum apare data intr-un format acceptabil, atata tot ca luna apare in limba engleza. 🙂 Ceva in gen: Ultima data te-ai logat pe:
  1 January, 2012 la ora 12:15pm.

  Da, e un plugin platit, l-am modificat eu putin sa se integreze ca si design in tema actuala.

  Daca-l vrei, ti-l dau.

 24. Adevărul e că dhaaa, eram logată de 200 de ani. Inchid site-ul fără să mă deloghez şi aveam bifată şi opţiunea de memorare parolă, aşa că, practic, eu sunt omniprezentă, dorm aici pe site 😀

  Bănuiesc că-ţi formatul ăsta cu litere, că puteai să pui formatul neutru doar cu cifre – cică alea se convertesc automat din en in ro 😛

 25. *am vrut să spun “bănuiesc că-ţi PLACE formatul…”

  M-ar surprinde ca pluginul să nu aibă şi setarea proprie ptr formatul datei (eventual cu o opţiune gen “bifează aici dacă doreşti alt format al datei)

  Cât priveşte oferta, multumesc, însă nu m-am decis încă ce fac cu site-ul. Am plătit hostingul şi pe anul ăsta, dar doar aşa, ca să fie acolo just in case.

  Ştiu că există cereri ptr chat. Eu, una, n-aş băga.

 26. Haha, da, foarte românesc.

  Nici eu nu sunt fan chat. În plus este extrem, extrem, extrem de greu, și nu mă pricep. 😉

 27. De la ultima ta logare s-au adaugat
  1250 articole si
  23464 comentarii noi.

  Cred ca in noaptea dintre ani am fost teleportat in viitor cu vreo 5 ani.

  • Rhade, Haha, e normal sa iti apara asa prima data. Dupa o delogare si relogare te teleporteaza ‘napoi, stai linistit. Orice bucurie tine pana la prima delogare. 😉

   Ahaha, iară mă gândeam să fac o chestie… acolo așea unde scrie “Activitatea recentă” șă pun s-apară “Pasivitatea recentă” pentru cei care nu sunt activi (pe blog)… 🙂

 28. Vedeti ca am golit toata baza de date raspunzatoare de mesageria privata deoarece era o mica problema cu noua versiune de WordPress ceea ce dadea unele erori foarte rare.

  Imi pare rau pentru eventualele inconveniente create.

 29. Robert,
  Dacă e vorba doar de mine, nu are rost să te complici.
  (pentru cine nu știe despre ce e vorba: la „Comentarii recente” topicul nu iese în evidență prin nimic, adică nu are ghilimele, nu se vede bolduit sau colorat)

  În rest, tot ce ai îmbunătățit este foarte bine. Nici nu îndrăzneam să-ți propun așa ceva, probabil de teama de a nu fi considerate „pretenții exclusiv infantile”, cum zice cineva pe aici.
  Eu îmi notam pe o hârtie pe unde am postat. Așa e de la o vârstă.
  De-acum, însă, am să mă abțin,

 30. Rhodos, la noi se vede articolul inrosit, e link… nu stiu ce se intampla la tine. Poate cand o sa ai timp, imi vei spune ce sistem de operare/browser folosesti (Internet explorer poate? ceva versiune mai veche?)…

  As indraznit sa-ti sugerez sa iti cureti cache-ul browser-ului dar nu stiu daca sti cum se face.

  Sunt deschis la orice chestie, atata timp cat sunt chestii pe care le pot face si nu are niciun efect negativ asupra functionalitatii intregului site.

 31. Robert mie îmi plac schimbările astea noi. Dar la mine, dacă închid browser-ul, îmi rămâne logat User-ul… (că, din lene, așa l-am setat) și când deschid iar browserul (Chrome) și deschid DarkQ îmi apar numărul de comentarii și articole „noi” de la data la care m-am logat efectiv (băgând parola). Nu poți face vreo magie ca să îmi apară într-adevăr comentariile și articolele noi, de la ultima părăsire de browser? Nuș dacă se poate, întreb.
  Ca să fie ok, trebuie să mă deloghez (așa s-o zice în română?) și apoi să mă loghez iar.

 32. Am fost întrebat în particular de ce nu mai apar.
  Nu vreau să mă victimizez ca fiind un „neînțeles”. Pur și simplu nu-mi explic de ce sunt înțeles exact pe dos.

  Chiar și aici, când mi-am pus întrebarea „Ce așteptăm de la DarkQ.net?” mi s-a spus că este o pretenție infantilă, să nu așteptăm nimic.
  Eu nu așteptam ceva de la o entitate numită DarkQ.net, ci credeam în naivitatea mea (infantilă) că DarkQ.net suntem NOI.
  În acest topic voiam să se întâlnească cei care au ceva în comun.
  Nu am vrut ca tocmai eu să dau indicații și am tot așteptat.
  Într-un târziu au apărut „Loc de joacă”, „Una – alta”, „Anunț Întâlnire București”, „Anunț Întâlnire Sinaia”, „Anunț Întâlnire Praga”.
  Dar nu aici au apărut.

  Nu am mai scris și nu am mai comentat pe blog, dar am mai citit.
  Mi-a rămas în minte „superbul egoist”, un articol excelent, dar și un vast articol al unui user foarte supărat, care, nu cu mult timp în urmă, avea un articol în care se mira de ce se supără unii useri, atâta timp cât el nu se supără niodată.

  Am mai intervenit pe MP, dar nici aici „mesajul” meu nu a fost corect înțeles.
  Pentru exemplificare, aș posta pe blog schimbul de mesaje cu Ferudin, dacă acesta va fi de acord.

  Așa că, în consecință, am început să mă simt „exclus” înainte de a fi „inclus”.

 33. Ferudin mi-a dat, la mișto, dezacordul pentru publicarea dialogului nostru din privat.
  În acest caz, nu am ce face decât să scriu și eu un articol amplu despre cum, la sugestia lui Robert, i-am recomandat unui user în MP și nu pe blog, folosirea diacriticelor.
  Este foarte interesant cum am ajuns să fiu jignit, probabil în idea că nu pot publica injuriile pe blog, fiind transmise în privat.
  Sunt foarte curios de unde atâta agresivitate.
  Puteam să scriu un articol pe această temă fără acordul cuiva, dar am considerat că aș putea fi subiectiv. Mi se părea corect să judece fiecare, exact după evoluția dialogului, și să-mi spună cineva unde greșesc.

 34. Rolul mesajului privat nu este să jignești pe cineva „în particular”, ci să transmiți ceva cuiva care interesează doar pe acesta.
  Faptul că Ferudin a încălcat această regulă nescrisă, mă face să încalc și eu regula, tot nescrisă, de a nu da publicității mesajele private.
  Desigur, dacă și-ar fi cerut scuze măcar în ultimul moment, sau și-ar fi dat acordul, nu dezacordul, nu aș mai fi făcut acest gest, considerând că a înțeles unde a greșit.
  Dacă acesta e comportamentul lui Ferudin ca student, mă gândesc ce comportament ar avea ca profesor.
  Această hătărâre vine și ca rezultat al unei deziluzii privind modul în care userii își dau la gioale pe blog, atât înainte de a se cunoaște personal, cât și după. Aici mă refer la întâlnirea de la București, ocazie cu care i-am strâns mâna și lui Ferudin și am stat la ceeași masă.

  Iată evoluția mesajelor:

  [Sters de RobertG. **mesajele private sunt private, ca voi ati cerut sa vreti sa vorbiti unii cu altii. Nu cred ca e potrivit sa publicam mesaje private mai ales fara acordul interlocutorului**]

  Îmi dau seama că nu ai nicio problem cu ceea ce ai spus, nici măcar acum, după 20 de zile, dar eu am.
  Nu am mai fost jignit în halul acesta până acum și, tocmai pentru că tu nu consideri că rezolvarea problemei este la tine, voiam să văd și părerea celorlalți.
  Dar dacă nu ai curaj, asta e!

  Ferudin spune că deja uitase incidental.
  Desigur, e ușor să uiți când scuipi pe cineva în față, mai greu e să uiți când ești scuipat.
  Dacă acesta ar fi fost singurul caz, nu aș fi insistat, și o fac în speranța că nu se va mai repeta nici între alți utilizatori.

 35. Eu m-am pierdut. De ce va ‘certati’ ? Eu nu vad niciun subiect de cearta acolo. Nu vad de ce insisti pe subiectul asta. Nu vad de ce a trebuit sa faci publica a voastra conversatie PRIVATA. In primul rand ca nu e frumos, avand in vedere ca el nu a fost de acord cu asta, iar in al doilea rand… cu tot respectul, dar chiar nu ma intereseaza ce vorbiti voi in privat. Iar aici nu o spun pe un ton arogant sau agresiv, ci in sensul ca este treaba voastra ce vorbiti voi acolo nu si a noastra.

  Legat de diacritice… nici eu nu le folosesc. Din simplul fapt ca nu sunt obisnuit cu ele. De cand ma stiu scriu fara diacritice la calculator (cu exceptia documentelor/lucrarilor oficiale). Nu sunt de parere ca un text fara diacritice e mai greoi. Mnitea naorsta paote porecsa cuivtnele ciahr daca uenle lietre snut ivneraste. Pariez ca ai putut citi propozitia aia destul de usor. Parerea mea, oricum.

 36. Așa Rhodos, și ce dorești să obții cu publicarea unor mesaje private? Spuneai de dat la gioale, dar ce ai făcut tu mai concret în cazul de față?

  Am mai urmărit intervențiile tale pe-aici și mi-ai lăsat impresia că dorești să ți se dea dreptate cu orice preț sau că mai tot timpul ceva te deranjează. Din interacțiunile mele în mediul virtual cu lumea am învățat că nu e bine să ai o atitudine de porțelan pentru că foarte rar ceea ce scrie un user exprimă 100% din ceea ce dorește omul din spatele tastaturii să transmită. Există erori atât la transmiterea unui mesaj cât și la recepționarea lui.

  Tu spui că: ”Rolul mesajului privat nu este să jignești pe cineva „în particular”, ci să transmiți ceva cuiva care interesează doar pe acesta.” Bun, dacă interesează doar pe acesta, de ce trebuie să citească ceilalți despre asta? Un blog/site/forum este pentru datul cu părerea despre diferite subiecte care privesc mai mulți utilizatori, nu pentru a se rezolva conflictele dintre doi useri. Dacă se dorește bârfă și scandal se schimbă canalul pe OTV, nu se intră pe site.

  Afirmația: ”dacă și-ar fi cerut scuze măcar în ultimul moment, sau și-ar fi dat acordul, nu dezacordul, nu aș mai fi făcut acest gest, considerând că a înțeles unde a greșit.”  mi se pare ușor amuzantă pentru că de aici înțeleg că săracul Ferudin era prins între ciocan și nicovală.

  Nu înțeleg de ce trebuie să avem un comportament de grădiniță și să intervină ceilalți să ne arbitreze conflictele. Oare nu reușim să gestionăm singuri niște situații mai speciale? Și până la urmă cel mai deștept cedează. Nu îi iau apărarea lui Ferudin, doar încerc să subliniez că mi se pare nepotrivit să publici un conflict care trebuia să rămână între patru ochi. Urât gest!

 37. Eu chiar nu inteleg de ce publicati mesaje private? Ca doar de aia is private.

  Sa-mi bag pula, cu voi nicicum nu-i bine. Daca nu is mesaje private… ii bai ca nu va puteti contacta unu pe altu, daca is… le publicati si va balacariti ca prostii. Pana una, alta… n-am desemnat pe nimeni sa contacteze userii cu mesaje private sa le zica sa foloseasca diacritice… pe bune ma Rhodos, ai o varsta futui… chiar nu poti face ceva mai util!? Sunt atatea lucruri de care ai putea scrie, sunt stiri, povesti de viata, amintiri… niciodata n-am inteles ce vrei de fapt… insa intuiesc.

  Daca moderez comentarii cum cred io ca ii bine, nu va place, daca nu o fac iese terci…

  Efectiv, ma depaseste si incep sa imi cam bag picioarele.

 38. Daddy, punish the little prick! Slap his damn but, because he is sooo unthankfull for your greatness!

  Mi-am mai consumat încă vreo 10 minute din viață degeaba. 🙂

 39. Robert nu-ti omori bietii neuroni aiurea! Chiar nu merita!

  Rhodos, nu stiu ce ai cu bietul Ferudin! In situatia asta imi pari ca un bataus (bully) in curtea scolii, care se ia de primul intalnit in cale. O ia pe coaja si apoi tot el e cel care merge cu para (pâra) la profesor. Not cool!

 40. Reiau pentru cine nu a citit până la capăt:

  „Desigur, e ușor să uiți când scuipi pe cineva în față, mai greu e să uiți când ești scuipat.
  Dacă acesta ar fi fost singurul caz, nu aș fi insistat, și o fac în speranța că nu se va mai repeta nici între alți utilizatori.”

  FireMan, nu te-a obligat nimeni să-ți pierzi 10 mimute.
  Când ai scris un amplu articol împotriva lui Maikey câte minute ai pierdut?!

  • Mie mi-e si scarba oarecum sa ma bag in discutii de genul asta, dar mesajele private sunt PRIVATE. Mi se pare aiurea sa postezi mesajele avute cu cineva, mai ales fara acordul acelei persoane.

   Mai mult decat atat, imi pare rau Rhodos, dar daca tot te-ai pus pe publicat, trebuie sa publici conversatiile avut cu TOTI de pe DARKQ cu care te-ai conversat si carora le-ai spus ca lumea pe tine te uraste pe darkq, ca tu locuiesti singur si ii poti ajuta pe unii si altii sa-si descopere sexualitatea… chestii care mie imi spun ca tu esti atat de singur incat ai face orice ca sa pui mana pe o putulica. Linisteste-te, bucura-te de sotia pe care o ai, de faptul ca ai un fiu… etc. Nu toata lumea e chiar asa de toanta incat sa functioneze psihologia inversa.

   Eu nu sunt naspa, dar daca trebuie pot fi, si imi iese a dracu de bine.

 41. Domnule Rhodos,scuzati-mi va rog obraznicia si iertati-mi cuvintele care v-au facut sa va simtit atat,dar atat,subliniez ATAT de jignit.
  Sper ca nu v-am cauzat palpitatii si daca v-ati revenit, trimiteti-mi un mesaj privat…
  Stiti cumva cum as putea sa ma revansez?Sunt deschis catre orice sugestie..ati prefera sa va cer mii de scuze in genunchi sau sa vi le transmit printr-o dedicatie cu diacritice?
  PROPUN sa postati toata arhiva de mesaje private, pentru a va putea identifica problema de care precizati…banuiesc ca o studiati zilnic si tot nu reusiti sa gasiti cauza.
  REGRET timpul pe care vi l-am acordat…v-as fi urat succes, dar deja v-ati bucurat de el.

 42. Se cam incing spiritele. Eu zic sa luati fiecare cate o banana si s-o roadeti sa va varsati nervii. Nimic sexual!

 43. Ferudin, vezi că se poate?!
  Niște scuze, acolo, chiar și formale, chiar și ironice, ar fi prins bine.

 44. @Robert,
  Nu am apucat să-ți spun să stai liniști, iar tu nu ai apucat să citești ce i-am scris lui Ferudin, ca să înțelegi că nu dramatizam și că era o problemă între mine și el.

  Dar acum înțeleg, după cum rezultă din ce ai afirmat, că tu poți citi toate mesajele private ale tuturor.

  Așa că te rog să „tai” orice legătură între blog și mine.

  Nu văd ce ar fi așa de „rușinos” să vreau să pun mâna pe o puțulică, dar nu înțeleg cum crezi tu că m-ar fi ajutat gestul pe care l-am făcut acum.
  Faptul că vreau să ajut pe cei care au nevoie de ajutor stă în firea mea.
  Tu de ce ai dat în vileag ceva care nici măcar nu te privea?
  Repet: te rog să „tai” orice legătură între blog și mine.

 45. @Robert e adevarat ca tu citești toate mesajele pe care noi le trimitem privat? Sau eventual editorii?

  • Avocatus, nu fi copil, crezi ca altceva mai bun n-am de facut decat sa stau cat ii ziua de lunga sa vad ce vorbiti. Mi se rupe mie de asta. Dar e de ajuns sa vorbesc cu alti useri care se plang atunci cand sunt hartuiti. Ferudin mi-a zis, Peter mi-a zis etc… si asta pot sa o confirme si ei.

   De ex. Ferudin mi-a zis referindu-se la Rhodos (cand l-am intrebat de unde s-au iscat discutiile):

   A incercat mai demult sa-mi spuna ca daca vreau sa ne cunoastem, ca sta singur si stie cum e viata la bucuresti singur, porcarii si l-am ignorat. Nu stiu ce doreste…

   Cu Peter iarasi am avut o discutie pe acesta tema. Si sunt convins ca mai sunt si altii. Faptul ca nu zic, nu inseamna ca nu stiu.

   Rhodos, n-am ce sa tai, ca nu-s proprietarul Internet-ului. Dar ti-am mai zis… Gayromeo e doar la un tab distanta (sau ce, acolo nu merge treaba?). Nu te obliga nimeni sa intrii pe DarkQ si sa hartuiesti userii. DarkQ pentru mine e un loc in care povestim, discutam etc. Mesajele private sunt pentru a putea lua legatura cu cineva daca asta se doreste, ca mi-ati tot cantat mai demult ca vreti. Dar de la asta pana la a lua userii si a-i invarti cu verzi si uscate si daca nu ne iese sa le publicam conversatia… e cale lunga.

   Vrei sa iti spun io cum sta treaba? Ok. O fac. Mai, tu esti mai singur decat orice om care a poposit vreodata pe blog. pe tine de fapt nici nu te intereseaza articolele de aici, le citesti pe ale celor nesiguri pe sine, incepatori si te oferi “sa ii ajuti” si-apoi sa ii corupi. Nu faci acelasi lucru cu vreun gay care stie cu ce se mananca viata, pentru ca esti constient ca te va refuza din start. dar cu astia mai prostuti… mai mici, mai incepatori… iti incerci norocul ca cine stie… poate, poate. Nu trebuie sa imi raspunzi mie. Tu ti-ai ales viata, tu ai vrut sa te casatoresti, cu totii imbatranim… accepta-ti soarta si fii barbat pana la capat.

   Nu te vrea cineva, mergi mai departe. De ce sa-i publici mesajele private pentru ca te-a rugat sa-l lasi in pace. Hai sa fim seriosi.

 46. @Robert, acum nu ca mi-ar fi rusine de ce am scris. Insa as fi constient de faptul ca nu mai am secrete fată de tine si ca stii totul despre mine (noi).

 47. @Domnule Rhodos

  În legătură cu acel articol adresat lui Cristy … nu cred că mi-am pierdut vremea. Cred că fiecare user de pe acest blog a înțeles că nu este mai presus de restul, pentru nici un motiv, fie el întemeiat sau nu. Și spuneam că mi-am pierdut vremea cu cititul acelei discuții private pe care ați publicat-o pentru că se pare că sunteți unul dintre cei care NU au înțeles ce am vrut să spun… Așa că degeaba m-aș agita… în acest caz.

  Ce să explic unui domn profesor care se folosește de gramatică și eventual de indicator pentru a supune o „puțulică” obraznică ce nu dă ascultare mult prea virtuasei dumitale capacități… ? Ce să explic unui om căruia îi ies ochii din orbite și mai mai că nu își stăpânește balele la vederea unui „under 20”? Că nu e bine ce face? Că la anii dumnealui ar face bine să se resemneze sau să găsească acei oameni cărora le plac oamenii mai în vârstă? Sau să își caute un companion de aceeași vârstă? Sau să citească mai bine o carte? Degeaba…

  Eu nu condamn încercările dumneavoastră de a savura slăvita puțulică, fie ea și ne-diacriticalizată (am scos un cuvânt), însă condamn lașitatea cu care învinuiți acei tineri care vă scapă printre degete… Ei, bine, eu cred că ăștia mai mici nu mai pun botul la orice vrăjeală ieftină aka „am loc, poți sta cu mine” sau „ia ciulamaua, dă-mi să pup puțulica”. Mai sunt unii care și știu ce vor… care mai și profită de „bunătatea” oamenilor ca dvs. Eu îi salut respectuos pe acei băieți care reușesc să „combine” persoanele „generoase”, pentru că știu ce vor de la viață și dau exact răsplata cuvenită bunicuțelor „evlavioase”. Atâta vreme cât există oameni care sunt dispuși să plătească pentru o puță, de ce să moară de foame bieții copii? Însă atunci când bunicuța criminală întoarce armele asupra tânărului în putere, susținând că acesta este un obraznic, apăi scuzemoaiele mele, dar țin aripa tânără.

  Nu e cazul lui Ferudin, sunt sigur, căci săracul nu cred că a făcut mare crimă, în afară de a refuza destul de politicos „oferta” de toamnă/iarnă.

  Păcat de educația și de anii pe care susțineți că le purtați cu mândrie în spate…

  Mie îmi place să fiu rău, atunci când cred că am dreptate. Sâc!

 48. @Robert,
  Faptul că eu am publicat, după avertizare, niște mesaje private ale unui user, pe o temă dată, spre analiză obiectivă, a fost o joacă. Nu sunt niște confesiuni pe care să mi le fi făcut Ferudin în intimitate, considerându-mă prietenul, sau apropiatul lui, iar eu să fi profitat de încrederea acordată.
  Ce ai făcut tu e o mârșăvie, mai ales că ai reprodus din memorie și nu este exact. Nu am spus, dacă am spus, că mă urăsc userii, ci că mă invidiază. Așa ceva s-a afirmat și pe blog, cu mențiunea că mă invidiază „ușor”.
  Ce să înțeleg din avertismenul că ai putea fi „nașpa”? Să mă aștept la ceva șantaje, la câte știi?
  Tu, într-adevăr, mi-ai trădat încrederea.

  Rezultă, din ce spui tu c-a spus Ferudin, că eu am făcut mențiunea că stau singur,iar eu nu stau singur, deci nu puteam să fac această afirmație.
  Nu trebuia să-l întrebi pe Ferudin, trebuia să citești mesajele pe care le-am publicat eu, să vezi de unde a început.
  Pe el îl înțeleg, pentru că i se pare că toată lumea se dă la el, pe tine nu te înțeleg.
  Explicația cu mesajul inițial tip „Vrei să vorbim?”, era foarte simplă, dacă mă întrebai pe mine.
  Când ne-au dat brusc afară de la „Caru cu Bere” s-a pus problema să facem schimb de numere de telefon, ceea ce unii au și început să facă, deși era cam complicat.
  Eu am propus să luăm legătura prin MP.
  Ceea ce am și făcut.Și eu am fost contactat și am fost invitat la un ceai și am fost în oraș, fără nicio conotație sexuală, propunere sau intenție.
  I-am scris și lui Ferudin, dar putea să-mi răspundă politicos, indiferent ce.

  Toate legăturile cu blogul sunt la tine, pentru că tu m-ai făcut „autor”.
  Te rog să tai bifarea care mă avertizează pe e-mail.

  Așa cum eu văd toate adresele de e-mail ale celor care postează aici, așa văd și alții adresa mea.
  Lucru care scrie pe blog că nu se întâmplă.

  PS:
  Constat că au apărut încă multe alte mesaje pe care nu am apucat să le citesc.
  Un lucru pot să constat: ce unitate în comunitate!

  • Rhodos,

   n-o sa stau acum sa imi frec timpul sa editez fiecare comentariu sa nu-ti mai apara tie adresa de mail. Eventual o voi face daca vreau si daca am timp. Pana atunci, marcheaza ca si SPAM notificarile la care tu singur te-ai abonat,

   Nu stiu ce e asa de greu de priceput… ai impresia ca io altceva nu fac toata ziua decat sa stau pe blog sa satisfac cererea fiecaruia? Sau, altfel spus, crezi ca sunt la cheremul fiecaruia? Nope, nu sunt.

   Inchid si comentariile la acest post, nu-si mai au rostul anyway.

Comments are closed.

Vezi si...

Pentru ce drepturi luptam?

Dragi prieteni trebuie sa va marturisesc ca marele scandal de la Muzeul Taranului Roman mi-a ridicat o intrebare la fileu, care  de vreo cateva zile nu imi  deloc pace. Pentru ce drepturi lupta(m noi,) membrii comunitatii LGBT? Si nu ma refer aici la membrii afiliati ai Accept. Pentru ca tot...

Articole din aceeasi categorie