No menu items!

De la bisexual la gay!

Acelasi autor

Asa zisi “iubitori de animale”!

Sunt de parere ca un adevarat iubitor de animale nu da de mancare cainilor de pe la bloc sau de pe afara. Acesti caini...

Depresia – Melodia pentru fiecare dintre ele!

Uneori ca si astazi ma apuc sa deschid laptop-ul si dupa ce ma holbez la cateva profile de facebook, gayromeo, mail-uri ma trezesc ascultand...

Dacă viața îți întoarce spatele, fute-o!

Nu am mai dat nici un semn de viață pe aici de ceva vreme și în sfârșit trebuie să mă mai descarc! Acum două luni...

Șoc, mă afișez!

Ca să se înțeleagă, că eu nu am nimic împotiva apariției mele pe un website de bună voie sau dacă cineva îmi face poza...

Te-ar interesa dacă istoria pe care ai învățat-o este una falsă?

Recent, am dat peste un documentar, pe care l-am și inclus în acest articol, care pune la îndoială istoria așa cum am învățat-o noi...
1AfterEightTeen
1AfterEightTeenhttp://1aftereightteen.wordpress.com
Două mâini, două picioare și un creier funcțional. În căutarea adevărului, a tuturor originilor problemelor și ideilor. Um om ca toți oamenii numai că puțin mai nesimțit când cineva încearca să îmi limiteze libertatea sub orice fel. Sunt un tip în general foarte curios dar mai ales când mi se interzice lucrul acesta. Fumator, alimentatie alcatuita din fast-food si coca-cola. Pentru neplăcerile provocate de mine nu vă adresați medicului sau farmacistului ci mie personal. În schimb, în cazul în care greșesc îmi asum vina și nu mă ”dau la fund”. Îmi plac provcările!

Dintotdeauna mi-au plăcut baieții cu toate că înca nu realizasem în ce sens. De fete sincer să spun eram cam săturat deoarece am fost un tip destul de popular prin scoală și aveam succes la fete cu toate că le refuzam dar făceam asta într-un mod foarte delicat.

Într-o seara de mai, în timp ce eu jucam baschet a aparut o fată care m-a făcut să mă uit la ea altfel și mi-a trezit niște fantezii. Am început să vorbim și am continuat cam până pe la patru  dimineața când am întrebat-o dacă ar vrea să urce pe deal și să fumăm o “țigară”. Ea mi-a acceptat invitația și așa a început un nou capitol din viața mea!

La început lucrurile au fost destul de dificile având în vedere că eu aveam 15 ani iar ea 24. Eu stiam cați ani are însa ea doar estima că aș avea cam 19 ani.

Totuși după ce am făcut sex i-am spus care este de fapt vârsta mea și că sper că o să ne revedem în ciuda acestei diferențe de ani. Cu toate că a avut o ezitare la început în a mă contacta eu nu am putut să mă abțin și în cele din urmă am dus relația la un alt nivel în care ne-am mutat împreună. Am reușit să dezvoltăm și o afacere, mai mult sau mai puțin legală, dar care la vremea respectivă mi-a fost de mare ajutor. Trecuseră opt luni frumoase în care familiile noastre începuseră să ne accepte și să se viziteze, noi deja eram pe plus cu firma și totul mergea minunat până când l-a cunoscut pe un prieten de-al meu de care i-a plăcut, el fiind solistul formației ei preferate .

La numai o zi după ce le-am făcut cunoștiință mă sună ea, timp în care mă aflam la baschet, să îmi spună că merge la un show de stand-up comedy cu o prietenă din facultate și că ar putea să întârzie acasa. I-am spus ca nu este nici o problemă deși i-am simțit entuziasmul excesiv din glasul el gingas. Așa că m-am dus acasă să fac un duș și după vreo zece minute de gândit m-am hotărât să mă duc să descopăr care era motivul schimbarii vocii ei.

Ajuns la Cafe Deko o zăresc împreună cu “prietenul” ținându-se de mână. îmi setez repede telefonul pe backround-noise canceling pentru a nu-și da sema că sunt acolo și o sun să o întreb cum este acolo și cât mai dureaza.

Îmi spune că prietena ei se simte rău și că este posibil să trebuiască să o însoțească până acasă acest lucru putând întarzia venirea ei acasă, timp în care îi face semn “prietenului” să tacî. Închid telefonul și mă duc la ea. M-a luat valul și m-am dus direct la el și i-am tarat un pumn în barbă fară nici un fel de salut deși nu sunt un adept al violenței. Ea a ramas fară glas pentru câteva clipe și până la urmă a început să țipe și sa strige tare că nu îi vine să creadă că nu am avut încredere în ea și că relația nostra s-a încheiat. Asta este, îi raspund eu și plec.

Peste două săptămâni de la incident încep să primesc mesaje de la ea în care își cerea scuze în fel și fel de moduri. I-am trimis un vers din melodia Heartless – Kanye West fiind : “You’ll wait a couple of months then you gonna see that you’ll never find nobody better than me!” cu care am încheiat orice viitor mesaj din partea ei.

Deși o iubeam nespus de mult nu am putut să trec peste faptul că ea m-a înselat și m-am închis în mine iar cu timpul am căzut din ce în ce mai mult în depresie. Nu mai puteam să mă concentrez la nimic gândindu-mă continuu la ea și la orgoliul meu prost. După șase luni de chin pentru mine în care aproape m-am auto-distrus căutând răspunsuri în capul meu pentru tot și gândindu-mă la cât de frumos ar fi putut sa fie.

Cum deja obisnuiam să mă plimb pe străzi de nebun toată noaptea frustrat de gânduri și încercând să găsesc o cale de a putea adormi, aceasta fiind mersul pe jos până la epuizare, dau de un tip pe la Universitate care îmi cere o țigară. Obosit fiind îi dau țigara și mă sprijin de o clădire aprinzându-mi și eu una. Pe la jumătatea țigării mă întreabă ce am pațit de sunt așa abătut și mă invită să merg cu el în club pentru a mă ameți puțin și să uit de probleme. Am acceptat propunera și când sâ intram în club îmi spune ca el este gay și mă întreabă dacă am vreo problemă cu acest lucru. Îi răspund că nu am nimic împotrivă deoarece și eu  sunt atras de baieți încă de mic numai că nu am avut prea multe experiențe de genul acesta.

Îi sunt foarte recunoscător acestui om pentru că s-a nimerit să fie “acolo” la momentul potrivit și a reușit cu timpul să mă scoată din depresia în care mî aflam. În cele șapte luni de relație am petrecut clipe minunate alături de el și a fost primul barbat pentru care am simțit sentimentul de dragoste. Într-un final ne-am și desparșit dar nu într-un mod urat ci de comun acord. Dupa ce ne-am despărțit am început să socializez și să devin o persoană cât de cât normală cu toate că din când in când îmi zbura gândul la fosta mea prietena. În urmatorii doi ani am început sî mî întâlnesc cu câte un individ în parte pe la o cafenea, restaurant etc. Am studiat foarte mult comportamentul oamenilor și am ajuns să îmi fac o părere generală despre oricine chiar și de la o simpla conversație de duzină. Am văzut cum este lumea cam prin toate țarile și cu toate că știu să nu pun botul la vrajeala nimanui anul acesta primesc un mesaj de la fosta mea prietenă care sună cam așa: “Hei! Sunt o persoană care crede că timpul vindecă rănile și că oamenii se pot schimba în timp! Ce zici ai vrea să ne vedem? Chiar si cinci minute… pup” la care am pus botul fără să îmi pese de nimic altceva.

Am pus mâna pe telefon și i-am căutat numărul în memoria sim-ului deoarece nu am șters numărul niciodata. O sun și îi spun să sară în primul tren că eu o să ajung în gară imediat.

A venit și am stat de vorbă în McDonalds după care am plecat spre casă împreună. După doua zile de stat cu mine am hotărât să mergem la ea în Breaza și să își ia lucrurile să se mute la mine. A urmat ca de obicei  o perioadă foarte frumoasă și planuri marețe. A ramas însărcinată și a trebuit să dăm de veste. Urma să ne căsătorim anul acesta în ianuarie în Sri-Lanka, țara de origine a tatălui meu. Din cauza job-ului trebuie să plec foarte des din țară și ca să fim împreună am încercat să o integrez în călătoriile mele cât mai mult posibil numai că ei nu i-a mai plăcut să mă însotească deoarece este destul de obositor programul chiar și pentru mine așa că a rămas la mine cât timp eram plecat. Relațiile dintre familii de data asta erau foarte bune și toți erau suportivi în privința căsătoriei noastre. În august am venit în țară pentru a merge la o nuntă a unei verișoare de-a ei și pentru a merge în vacanță la mare. Am anulat nunta și am decis să stăm la mare mai mult timp.

La întoarcere în București ea a intrat repede în baie iar eu m-am dus la computer să îmi verific mail-urile când văd contul ei de yahoo deschis. Cu toate că îi știam parola pe care chair ea mi-a dat-o nu am intrat să o verific având încredere oarba. Totuși de data asta am deschis și conversațiile de pe messenger pe care mai nou sistemul  le stochează și pe mail ea neștiind lucrul acesta. Am început să citesc, să mă minunez și cu fiecare rând în plus îmi dădeam seama cât de prost am putut să fiu din nou. În conversațiile ei am dat de același tip din cauza căruia ne-am despărițit cu trei ani în urmă cu care se întâlnise la mine în casă cu numai două zile înaintea sosirii mele.

Nu am reacționat violent pentru că deja aveam o anumită experiență în ceea ce privește relațiile și nu am fost la fel de afectat ca prima oară. Dar de data asta era la mijloc un copil. Dupa ce a ieșit din baie îi arăt mesajul și îi spun că eu o să mă duc să stau la hotel în noaptea respectivă timp în care doresc ca ea să îsi stranga lucrurile. A izbucnit în plansete și a început să îmi dea niște explicații penibile cum că a vrut să se întâlnească și să facă încă odată sex cu el pentru a vedea dacă mai simte ceva fată de el și că să stau liniștit că nu mai are sentimente pentru el. Am mers la hotel după care o sun pe mama să îi cer sfatul.

Mama îmi spune ca să merg de urgența cu ea la un doctor pentru a preciza dacă se mai poate face un avort. Eu îmi doaream foarte mult copilul dar nu aș fi vrut să creasca la fel cum am crescut eu cu parinții divorțati pe continente diferite. Am fost la doctor am programt un avort și totul s-a incheiat înainte de a îmi distruge viața complet.

M-am apucat să scriu articolul acesta deoarece am dat peste o melodie pe care o ascultam non-stop mai demult care mi-a trezit amintiri neplăcute. Melodia Heartles a lui Kanye West interpretată de Fray. Sper să nu îmi iau acum comentarii vis-a-vis de faptul că ce prost am fost, fiindcă am realizat și eu asta, numai că adevarata iubire cred că este atunci când inima te face sa treci și peste cea mai mică urmă de raționalitate.

Cum Einstein spunea “Gravity is not responsible for people falling in love”.

Oare cum ar fi fost viața mea și ce decizii ar fi trebuit sa iau în cazul în care nu mai putea face avort?

Am scris acest articol mai mult pentru a mă descărca de toate gândurile care ma macină de fiecare dată cand aud urmatoarele piese:

– Heartless – Kanye West dar prefer varianta de la Fray

– Stop – Sam Brown

– Stay – Shakespear’s Sisters

– Tu trouveras – Natasha St. Pier

– Summer wine – Ville Valo & Natalia  Avalon

67 COMMENTS

 1. Frumoasă relatare, deși nu și o poveste foarte frumoasă. Sună mai ceva ca o telenovela, dar înteleg că ești o persoană puternică de ai putut să treci peste atâtea. Acum, în legatură cu titlul, să înteleg că acea femeie a reușit să scoata gay-ul din tine sau de ce ‘De la bisexual la gay’. Vrei să spui că acum nu mai ești interesat de femeie? Dacă e prea personal ignoră-mi întrebarea, sunt doar curios de cum te-au schimbat situațiile astea prin care ai trecut, căci pentru o persoană mai slabă și sensibilă ar fi marcante.

  Te salut!

 2. Interesantă poveste, însă titlul mi se pare nepotrivit. Ar putea cineva să înteleagă că orientarea sexuală se schimbă cum îți schimbi parola la messenger.

  • Păi pentru mine cam așa este… Adică iau în calcul oricând posibilitatea să mi-o fur a treia oară de la ea !

 3. Ce frumos e să citești istoria unui om! Istoria ta e viața, mai mult decât un roman unde apar elemente ale fanteziei și interpretării. Relatarea ta trezește multe întrebari:

  -În cine poți avea încredere?
  -A fost bine că ați renunțat la copil?
  -Ce fel de orientare ai?

  Te-am citit cu placere așa cum îl citeam cândva pe Rauss, Gabriel sau o mamă. Nu sunt de acord că ai renunțat la copil, restul e aventură cu insule ale dezamăgirii.

  • Nu aș putea să păstrez un copil care are înca șansa de a nu se naște și a nu creste cu părinți despărțiți și cu un tată care a devenit gay pentru că singura femeie pe care a iubit-o l-a “muit” în cel mai urât mod posibil de două ori cu același !

   Anul trecut aproape terminasem de scris o carte în care îmi povesteam viața mea cu cele mai mici detalii. Apucasem să scriu cam 260 de pagini.
   O să mă apuc să scriu din nou dar nu o voi publica pentru că am scris totul așa cum a fost cu nume adevărate complete și descrieri.
   Vreau să o scriu de-a lungul vieții și când o să îmbătrânesc să îmi citesc propria istorie cu detaliile cele mai mici incluzând de cele mai multe ori întamplari noi dar care cred că odata cu înaintarea în vârstă frecvența experiențelor memorabile pentru fiecare în parte se micșorează semnificativ.

 4. @boon-
  Pe mine m-a ajutat cel mai mult prietenul meu acela care mi-a devenit iubit și m-a făcut să trec peste frustrări dar ele or să mă urmarească toată viata cred.
  A doua oară mi-a fost mai ușor să trec peste, deoarece eram mai trecut prin viată și deja aveam sentimentele afectate dar prima oară am fost doborât la pământ! :-*

 5. Poți schimba numele reale din carte, e păcat să nu faci cunoscută o poveste atât de captivantă. Am citit postul pe nerasuflate.
  Totuși aș avea câteva amendamente. Nici eu nu sunt prea încântat de titlu. Sau cel puțin mi-ar fi plăcut ca pe parcursul relatării sa punctezi mai mult cum ai evoluat tu din punct de vedere al orientării sexuale. Mi-ar mai plăcea sa fi aflat unde te situezi tu acum la momentul relatării.

  Fără a-ți împovara sufletul, aș mai adăuga faptul că nu sunt de acord cu avortul, deși ți-am înțeles argumentele. Însă asta e altă poveste!!

  Mult noroc!

  • E ușor să îi spui altcuiva că nu ești de acord cu avortul dar dacă ai ține cont de situația în care mă aflu eu ți-ai da seama că este cea mai bună opțiune. Și pshihologul meu mi-a spus că a fost cea mai bună decizie pe care aș fi putut să o iau. În primul rând apăreau probleme legate de custodia copilului cu toate că eu am o situație destul de stabilă și prosperă fără ea lângă mine eu sunt doar un GAY cu majuscule. Cel mai urât este că eu am o obsesie pentru fata asta care se pare că spala pe jos cu mine când are chef iar eu îi permit lucrul acesta pentru că sunt prost făcut grămadă.
   Imaginează-ți numai cât de greu ar fi fost pentru mine cu un copil făcut cu o femeie, stând cu un bărbat în Romania. Ar fi apărut complicați deoarece statul român nu este pregătit să accepte probleme de genul acesta. Asta este… ce a fost a fost! Nu cred că voi mai iubi o femeie vreodată sincer. În ceea ce privește sexualitatea mea sunt doar de un lucru sigur; îmi plac barbații și acest fapt nu o să se schimbe niciodată, cât despre fete 99% sunt sigur că nu o să mai am de-a face cu vreo una!

  • @ADIK – Deșii nu știi, se pare, ce inseamnă o fantezie, ai tras tu concluzia că este vorba de una în articol. Este un pasaj din viața mea, nu o fantezie!

   FANTEZÍE, fantezii, s. f. 1. Capacitate omenească de a crea noi reprezentări sau idei pe baza percepțiilor, a reprezentărilor sau ideilor acumulate anterior; p. ext. imagine produsă de această facultate; imaginație; reverie.
   ♦ Spec. Imaginație specifică unui creator (în artă, literatură, știință etc.).
   ♦ Produs al imaginației; plăsmuire, născocire. 2. Gust, înclinare, dorință ieșită din comun, ciudată (a cuiva). 3. Compoziție muzicală instrumentală de formă liberă, având un caracter de improvizație și de virtuozitate. [Var.: (rar) fantasíe, fantazíe s. f.] – Din fr. fantaisie.

 6. Ați ascultat careva piesa de la începutul articolului ?:-) Este superbă! 😉

 7. parerea mea: piesa e aiurea nasoala… insa clipul face mai mult decat piesa:)

 8. Te-ai gândit că s-ar putea să existe posibilitatea ca slăbiciunea sau neputința ta de a te desprinde de fata în cauză ar putea fi cauzată de faptul că ea este ACEL unic factor care te include în “normalitate”? Chiar dacă aparent ne acceptăm statutul, la nivel incoștient persistă acea nevoie firească de integrare, de apartenență la normalitatea dată de majoritate (este una dintre nevoile umane de bază) și-atunci, fără să știm de ce, ne agățăm și ne ținem cu dinții, chiar dacă rațional vedem că ne dăunează, de orice reprezintă un liant, oricât de firav, la “normalitate”. Eu nu știu dacă e sau nu așa, dar tu știi dacă e ceva la care te-ai putea gândi, poate mai profund decât ai facut-o până acum.
  PS: Da, piesa este și în playlist-ul meu, e superbă în ambele variante (Kanye West și Fray)

  • Eu mă accept așa cum sunt, gay…chiar și ei i-am spus asta și știa că este singura fată pentru care am sentimente. M-am gândit la asta, dar nu se pune problema. Am fost și în cluburi gay cu ea … Nu m-am ferit de cealaltă latură a mea niciodată. Mulțumesc mult de comentariu… Chiar m-am gândit la posibilitatea asta. Și totuși nu… 🙁

 9. Se mai întâmplă din acestea. Nu te lăsa însă copleșit de trecut, privește spre viitor și doar învață din trecut.

  Baftă!!

 10. Vezi tu, orice comportament al nostru, de la cel mai înăltător până la cel mai josnic, îl avem pentru că ne aduce cel puțin un beneficiu de cele mai multe ori neconstientizat. Un om poate refuza să se vindece de o boală pentru că ar putea avea ca beneficiu grija pe care i-o acordă ceilalti (fără ca el sa-și dea seama de asta), mergând până la extreme, chiar și o crimă poate avea pentru făptuitor acel beneficiu de moment de refulare, eliberare. Cu atât mai mult cu cât comportamentul este repetitiv, este indubitabil un beneficiu în spate. Altfel, acel comportament n-ar exista.

  Gândește-te ce beneficii (și nu ma refer la beneficii materiale) ai tu din relația cu ea și abia când îti vei da răspunsul, vei întelege și vei putea face altfel data viitoare. Atât timp cât nu întelegem, ne învârtim în cercuri vicioase. E garantat 100% :yes:

 11. Păi sincer nu vreau sa fiu ”porno” dar îi plăcea tot ce îmi place și mie în sex lucru care pentru mine este imporatant, plus că era foarte dezghețată la minte și reușeam să ducem orice discuție la un final. Cel mai rău este că nu mai avea rost să purtam nici o discuție în cazul în care ea mă înșela deoarece gusturile nu se discută iar dacă alegerea ei a fost aceea nu am putut decât sa îi urez baftă.

  Am avut însă o discuție legată de faptul că ar fi trebuit să îmi spună singură despre el pentru a nu-și bate joc de copil. Mă rog, adică așa ar fi fost mai bine și pentru mine.
  Toata povestea asta m-a afectat în sensul că nu mai am încredere nici în oamenii în care aveam ca să nu mai vorbesc de cei pe care am început sa îi cunosc. Am devenit incredibil de paranoic din cauza asta și știu că nu este bine…
  Oricum, știu că nu sunt atât de nașpa încât să nu am pereche pe lumea asta numai că nu știu unde să o caut sau cât o să dureze până când o să fiu mulțumit. ?:-)

 12. @1AfterEightTeen:

  Vreau să menționez că nu doresc să pun sare pe rană. Sunt dureros de conștientă cât poate să doara o astfel de experiență. Dar dacă dezamăgirea la pătrat cu această fată, care clar are niște probleme foarte serioase în ce privește fidelitatea, te-au “transformat” in gay, nu știu cum să-ți spun dar este puțin ciudat. Ori ești gay ori nu ești, ori ești bi ori nu ești si ș.a.m.d (cu excepția când ești înca în procesul de a te descoperi.. :D). Și să pui toate femeile în aceeași oală pentru că ea este picată în cap și nu a putut aprecia ce a avut și a stricat totul pentru înca o scurtă partidă de sex, este de-a dreptul ridicol. Crezi că un bărbat nu-ți poate frânge inima? Înseamnă că încă nu ai citit tot pe DarkQ, pentru că sunt destule articole cu inimi zdrobite, să ne ajungă pentru o viață.
  În ce privește avortul, este o decizie așa de personală și absolut nimeni nu are dreptul să te judece. Ai facut ce a trebuit să faci și ce ai considerat tu că este bine pentru toți cei implicați.
  Deci, orice ai fii, gay , bi, straight, nu permite unei persoane lipsite de tărie și caracter să te limiteze. Pari o persoană determinată, capul sus și mergi mai departe și eu îti urez tot ceea ce este mai frumos să-ți iasă în cale..
  -xx-

  • @Equillibrium
   Multumesc mult …Chiar m-ai făcut să mă simt mai bine! Și într-adevăr mi-am luat-o și de la bărbați, numai că dragostea pe care i-am purtat-o ei și înca o regret nu se compară cu nimic de după. Adică mi-aș dorii să pot să ajung sa iubesc o persoana necunoscută din nou fără a ridica tot felul de suspiciuni paranoice. Cred că toată povestea asta m-a facut sa mă găndesc la descifrarea unei persoane, mult prea devreme înainte să o cunosc. Am devenit foarte paranoic în privința oricarui lucru, gelos, și de fiecare dată când comportamentul unui tip sau o discutie deviaza într-un loc unde am fost mai demult împreuna cu ea ți îmi amintesc că ea m-a mințit în acea situație tind să cred că toată lumea mă minte doar pentru că folosește aceaiși exprimare!
   De cele mai multe ori așa este însa am regretat foarte mult că am dat cu piciorul unor tipi care s-au dovedit a fi foarte cinstiți ulterior pe baza principiilor mele și a experiențelor din trecut legate de această fată.

 13. Numai un idiot ar putea să nu fie de acord cu avortul într-un astfel de caz; Interesant articol!

  • @Non_Lose

   – Multumesc mult sper că nu ai supărat pe nimeni cu comentariul acesta . Mulțumesc pentru susținerea ideii de avort în cazul meu!

 14. Am o nelamurire asupra cuvântului bisexual. Înteleg prin acest cuvant o persoană care simte atracție spre femei și spre bărbați (sau care joacă de la o poartă la alta) în același timp. Așadar cuvântul exprimă o realitate de fapt, un anumit grup.

  Întâlnind multe persoane și discutând cu ele asupra fidelității, infidelitătii personale sau a partenerului am ajuns de comun acord la concluzia ca nu poți fi îndragostit de doua persoane în același timp.

  Atunci mă întreb:

  Faptul de a fi bisexual implică doar sexul fără a ține cont de partea afectivă? Îmi amintesc de ce îmi spunea un tip care avea trei copii: “cu nevasta mea fac sex doar odată pe lună dar ea știe că sunt gay”.

  Voi ce credeți?

  • Păi eu am iubit o femeie și un bărbat… Dar nu în același timp … Adică dacă am o relație, o respect indiferent de sexul partenerului pentru că a avea o relație însemna automat mai mult decât sex… Ideea este că atunci când sunt cu ea nu mai simt nevoia de a face sex cu un bărbat deșii eu sunt un tip destul de activ sexual în ambele sensuri activ/pasiv. Acum însa am observat că nu mai pot să mă implic afectiv prea mult într-o relație deoarece nu vreau să risc să mi-o fur din nou! Dar sunt sigur că o să treacă și perioada asta. Măcar sper asta și speranța moare ultima 🙂

 15. Mda…Numai că nu mă interesează =))

  Avocatus:

  -A fi bisexual înseamnă a fi atras din puct de vedere sexual și de femei, și de bărbați, nimic altceva.

 16. 1AfterEightTeen la inceput te-am perceput ca pe un fitos, apoi ca pe un fitos destept, apoi mi-am dat seama ca esti un destept umblat mandru, apoi vi cu acest articol si devi … uman.

  FII ceea ce vrei sa fi, nimic mai mult, nimic mai putin.

 17. @cristymaykei
  Evoluția mea pe acest site prin viziunea ta pare să fie de la MONSTRU-Monstru-monstru-monstruletz—–uman:))
  Sper că era de bine partea “Fii ceea ce vrei sa fi, nimic mai mult, nimic mai putin.”
  Îti mulțumesc pentru comentariu și chiar dacă ți-ai dat sema că sunt uman destul de târziu țin să spun că dacă nu dădeam de piesa din titlu ieri probabil pentru tine nu eram uman pentru că nu aș fi scris acest articol. Uneori oamenii sun umani chiar dacă nu scriu drame sau dulcețuri. Cum am mai spus într-un alt comentariu:

  “Mie îmi place să descopăr pisica din inima leului!”

 18. Evoluția corectă în viziunea mea:
  Fițos = nu te înghit
  Fițos deștept = nu te înghit dar trebuie să recunosc că ai cap
  Deștept umblat mândru = un tip care a călătorit destul să vadă oameni diferiți, căpătând o experiență pe care nici o școala nu ți-o poate da și destul de conștient ca să fii măndru pentru ceea ce ești.

  Însă ai grijă la pisică, chiar dacă treci de colți sau ghearele leului, nu ști de care pisică dai sau ce-i în inima pisicii.

  • Ieri mă uitam la o pisica jucăusă pe you2B, și cu toate că înfățișarea rasei nu prea este estetică și de cele mai multe ori pisicile acestea sunt agresive îmi plac foarte mult pentru faptul că au o ținută și o atitudine care impune respect atunci când devin serioase. Mă refer la rasa Sphynx!

   http://www.youtube.com/watch?v=WK2635O-AUU

  • @Avocatus

   Activ sexual – Oricine face sex regulat este activ sexual iar eu m-am referit la faptul că sunt un tip activ sexual în ambele sensuri respectiv rolul de activ si rolul de *pasiv!
   *Pasiv putând fi înlocuit cu parșiv când am chef :))

 19. @1After

  Mă silești să îi dau dreptate lui Mykei și să fac ceea ce nu fac de obicei și am spus de ce ȘI TOTUȘI să spun: EȘTI TARE COAIE. De de-ăștia ca tine are nevoie lumea să se trezească (dracului odată că m-am săturat de atâția proști în jur)! Proaspeți, iuți la bilă și cu sânje de toro. 🙂

 20. 1After să nu ți-o iei în cap sau să îti crești cornițe, rămâi natural draga.

  Avocatus vezi că este seară și ar trebui să lași subiectul cu pasivul activ pe mâine când este lumină. NU-L ISPITIȚI FRAȚILOR.

 21. crisy glumeam si eu! Nu e o contradictie? Ori esti activ, ori esti pasiv.

  eu merg pe drumul meu fie lumina fie noapte. Raman ferm pe principiile mele

 22. Aoleooooo 1After18, ai trântit cu mucii în fasole, vorba românului :)) Lasă mă că e bine.

  Avocatus, îți dau temă pentru noaptea asta: până mâine schițează în scris toate principiile tale te rog !

 23. Tulai doamne ce poveste! 1AfterEightTeen, felicitări, din mai multe puncte de vedere.

  Cu avortul, lasă că sunt destui nefericiți pe lumea asta, nu mai trebuia unul în plus. Mai bine ai scuipa în san :)) 1After18, dar te-ai spovedit după, nu? Ca altfel nu te iert 😀 Să pupi o icoană și să treci pe sub masă.

  Înveți multe de pe blogul ăsta, îmi place. Săptămâna trecută ajunsesem la articolele despre HIV și băi m-a luat o frică din’aia de îmi imaginam tot felul de prostii deși n-aveam de ce; bașca niscaiva conversații de-acu câteva luni care mi se derulau prin fața ochilor dintr-o dată. Ca un nebun am alergat să ajung până la 6 seara la clinică pe 3 linii de metrou. Hai că las finalul pe un articol să nu-mi pierd ideea la articolul de față. Plus că dacă las un comentariu aici și fac și comentariul articol iau mai multe karme din’alea. Voi ati văzut câte are robert,grid,fireman etc? Nu mai trebuie să calce în nimic.

  Revenind, de la tine am învatat ca uite băi, mai sunt și alți proști! hahah Glumesc. Un pic. Dar mă văd cumva prin povestea asta în diverse părți. N-am avortat, dar de lasat să fiu prostit de unu am fost și am așa o vagă impresie că o să fiu din nou în viitoru’ apropiat, că mie nu-mi ajunge. Întotdeauna am vrut să-mi vad limitele dar se pare că nu am 😀 Am scris eu despre cum am ajuns eu pe la Londra și am încercat sa fiu “funny”. Nu știu cât de mult mi-a reușit și nu știu cât de mult se întrevede povestea reala din spatele figurii mele de stil dar vă zic clar – a fost prăpăd. Am bociiit… ca o fată mare după și încă adorm din când în când cu perna-n brațe imaginându-mi că e el.

  Piesa asta Heartless n-o știam. Eu tot ascult ”Someone like you de la Adela”, varianta aia house (adică la ea acasă) cu interviul de la început care mă face să mă gândesc că o să ajung fix ca fata aia săraca, dar bine ca mi-ai mai dat și tu niște combustibil să dau apă la șoareci.

  Equilibrium, cu karma ei de doar 206 cu tot :-*, zicea foarte bine că nu doar o femeie poate să-ți frângă inima. Eu m-am fript cu două inimi de bărbați până acum și cine știe câți or să mai fie. Dar un lucru e sigur, și te înteleg – fiecare experiență negativă mă face să fiu mai atent data viitoare, cu ochii in 5, inconstient. Dar mă face și mai puternic și pe undeva, mă simt mai caștigat, pentru că cel puțin eu știu cum … “să simt”

  Toate bune

  • Mulțumesc Gaybriel- Păi să ști că și mie mi-a plăcut povestea ta legată de plecarea din Praga în Londra. Nu am intrat în discuție pentru că am văzut un comentariu mai arogant și nu vreau să particip în aprobarea lui :))
   Ai dreptate că trebuie sa fii cu ochii în 5, dar eu am o imaginație bogată. Cinci ochi pentru că ești gay și ai luat în calcul ochiul “maro” plus cei patru ochi pe care îi are toata lumea :))
   Dacă auziți vreodată vreun hetero că spune că e cu ochii în cinci să știți la ce să vă gândiți! Am facut doar o glumă și dacă te supără gluma, o scot.
   Aștept să citesc următorul articol tot cu ochii în 5 :))

  • În ceea ce privește pupatul icoanei și mersul pe sub masă îmi trebuie dovada clară că există Dumnezeu, apoi să aleg o religie și după, o să văd, poate ajung în cazanul cu smoală și chestii pe lumea de dincolo :))
   Sunt foarte sceptic în privința asta și până nu o să am siguranța că există, nu o să cred.
   Păi tu îti dai seama că aș innebuni dacă aș pupa icoana acum, și peste ceva timp să apară o știre de genul a-ți fost mințiți în privința lui Dumnezeu. Sunteți în direct la o farsă difuzată pe Marte. Respect credinta altora însa eu trebuie sa îmi exprim de fiecare dată când sunt întrebat punctul meu personal de vedere în acest sens cu riscul de a fi criticat.

 24. Eu glumeam măi. Mi se par funny obiceiurile astea de oameni cretini, de gen pupat icoane iar ăia cu trecutu’ pe sub masă e preferata mea :))

  Și de respect, n-am deloc.

  Am un articol totusi 😉 Citește-l cu câți ochi vrei tu

  PS: Ai dreptate, am să șterg comentariile alea de nu-și au rostul

 25. @Gaybriel

  hahahaha îmi vine să râd când văd cât de naiv ești. Adică cum să te crezi singurul prost de pe-aici? Nu știu ceilalți, dar eu doar o fac pe deșteptul. Plânsete, râsete, ursuleți de pluș, avem cu toții…

  Lăsând gluma la o parte…. Cât de frumos poate fi un om atunci când devine 100% sincer. Asta îmi place la tine, Gaybriel, tot timpul ești 100% sincer. Și e și funny. Mișto.

  Bineînțeles că nu contează de câte ori am fost proști ci faptul că din fiecare experiență ne-am îmbogățit sufletește, am aflat lucruri noi despre noi înșine, despre inima noastră, despre mintea noastră, despre sufletul nostru.

  Rămâi la fel de sincer.

  P.S. Între noi fie vorba dacă altcineva în afară de tine va crede că ești prost, să mi-l arăți mie.

 26. Cum sugera și Equilibrum, pari un tip determinat.

  Din punctul meu de vedere, tu te temi de posibilitatea de a fi din nou rănit, indiferent ce implică, iar asta blochează încrederea pe care ai putea-o avea în oameni. Și dacă ești rănit, ce? Dacă cineva spală pe jos cu tine într-o situație chiar similară cu ce ai descris tu, ce? E capăt de lume? Cu siguranță nu ar fi plăcut, dar nici atât de marcant ca la început. Datoria ta e să treci peste și să-ți mai acorzi o șansă. Pentru că la asta se reduce totul. Dacă le mai acorzi altora șanse, implicit, îti acorzi și ție. Și cândva o să merite. Poate chiar data viitoare 😉

  Unul din cele mai terapeutice lucruri în astfel de situații e să te gândești că se putea întâmpla mult mai rău, dar că vei face tot posibilul ca pe viitor să-ți fie mai bine, atât timp cât îti stă în putere ;).

  Drept urmare, există și persoane care merită :). Tu să fii conștient de asta 😉

 27. @Ralph G

  Ai dreptate!

  Asta o spun și eu altora însa sentimentul de nesiguranță atunci când vine vorba de implicarea sentimentală într-o relație este foarte greu de exprimat în cuvinte! Nu spun că nu mai am încredere în oameni dar nici nu mai sunt naiv*. ( cu toate că s-a terminat urât, totuși atunci când eram ”naiv” -* la început – mă implicam total și simțeam totul altfel și mult mai frumos decât acum când am devenit suspicios din cauza experiențelor anterioare)

  Nu m-am dat bătut însă mi-aș fi dorit să pot avea încredere în oameni la fel cum am avut prima oară!

  Poate că viața mă va schimba!

 28. Acesta este un comentariu pe care vă rog să nu îl luați în seamă!

  Este doar pentru a aminti că am încercat să pun diacritice în tot ce ține de mine.
  Articolele mele toate și în plus la acest articol, comentariile mele, comentariile altora și trebuie să precizez că a trebuit să pun diacritice și să îndrept greșeli chiar unora care condamnă scrisul fără.
  Până la comentariul 46. am reușit să ajung. Zilele acestea o să termin de corectat și restul comentariilor de pe celelalte articole ale mele și să vedeți ce o să mai stau cu ochii in patru să vad care din cei care îi condamnă pe ceilalți pentru greșeli gramaticale, fac o greșeală și să o corectez repede, cu replici citându-i chiar pe ei. Nu am nimic nu nimeni atât timp cât nimeni nu are ceva cu mine. Iar când vrei să faci pe cineva să realizeze greșeala comisă trebuie să îi întorci gestul la fel pentru a se simții la fel ca și tine.
  ”I payed my dues, now it’s your turn!”

 29. UPDATE: M-am transformat din nou în bisexual săptămâna trecută și am devenit gay iar

 30. @1After

  Abia acum am dat peste articolul tău. Mi-a placut, m-a și întristat, m-a și inspirat puțin… respect dificultatile prin care ai trecut si nu e locul meu sa zic nimic, îmi place să cred că aș putea demonstra la fel de multă stăpânire de sine în asemenea circumstanțe.

  Dar vroiam să îți spun ceva despre “aftermath”: nu te gândi explicit că nu mai poți avea încredere în oameni (este normal să simți așa), nu trebuie să te forțezi să fii sociabil acum, nu trebuie să ai resentimente că devii gelos. Probabil te simți jignit și rănit aș zice să te concentrezi pe partea mai… convalescentă a vieții (prieteni, odihnă, hobby-uri).

  Cu timpul, vor rămâne toate aceste lucruri în urmă (vorbesc aici de suboconștientul tău, nu de sine). Deocamdată, no pressure…

 31. Cum naiba aveti norocul de a da peste un gay in oras la colt de strada ca eu ma chinui de ceva vreme sa am o experienta cu un barbat si nu reusesc sa gasesc niciunul? Bine, ar trebui sa aiba si un loc de intalnire si sa accepte faptul ca eu vreau doar sa vad cum este o relatie cu un barbat nicidecum nu vreau o relatie de iubire…etc. Sau o relatie in care sa accepte ca eu sunt casatorit, am si copii si ca nu pot sa imi canalizez tot timpul liber asupra relatiei cu el. Dar, poate, cine stie, o sa gasesc si eu pe cineva de acest gen la un colt de strada.

 32. ioi ce interesant:) …ce poveste…..imi pare rau pt tine .sper sa iti gasesti fericirea.chiar o meriti .sincer o meriti

 33. Atentie, ID-ul inseala.
  Vreau sa fac o precizare: suntem heterosexuali bisexuali sau homosexuali (gay sau lesbiene) din nastere. A fi gay e din nastere. A actiona ca un gay, desi esti bisexual este o abstinenta datorata a varii motive (unul dintre ele e cel suferit de tine). Inchipuitiva un semicerc impartit in 180 de grade. La gradul zero se afla 60% dintre oameni (barbati si femei) care sunt heterosexuali. De la zero grade la 180 grade se intinde plaja a 40% din populatie care are inclinatii homosexuale, de la o simpla admiratie a unui trup frumos de acelasi sex, urcate apoi la o dorinta simpla de a-l atinge, pana la homosexualii care au repulsie fata de persoane de sex opus, asa cum heterosexualii au repulsie fata de persoanele de acelasi sex.
  La 90 de grade sunt bisexualii “puri”. S-ar zice ca homosexuali sunt cam 10% din populatie. Acestia sunt cei care practica si recunosc. Dar cati din cei care au doar inclinatii, dar se abtin sau practica si nu spun?!

 34. 1AfterEightTeen vreau sa-mi dau si eu cu parerea.
  Da, ai pus botu’ usor. Dar fragezimea ta te scuza.
  Nu vreau sa absolutizez, dar in general femeilor le plac barbatii mai in varsta ca ele. Dupa cativa ani de “trait” cu asemenea barbati, unor femei le vine pofta si de “trufandale”, alegand baieti tineri, din care pot sa faca ce vor.
  Pentru mine se isca trei intrebari:
  1. Daca pe tine te vroia doar ca adjuvant in sex, scopul principal fiind veniturile tale?
  2. Crezi ca era prima data de cand sedeati impreuna, dar o mai facea si cu el?
  3. De unde stiai ca acel copil era al tau? (asta si pentru cei ce te critica pentru avort).

  PS. Sunt bisexual, am experienta in ambele sensuri, sunt casatorit, am copii.

 35. sant casatorit, am copii, dar cel mai mult iubesc o relatie cu un barbat. e ceva feeric, superb. femeile sant numai pe interes. barbatii o fac din inima, din pasiune. e superb.

 36. Nu inteleg dragostea geometrică: ori iubești o persoană până la capăt, ori te desparți. Nu înțeleg (auto)chinuirile amoroase.
  N-o să pot înțelege niciodată oamenii care iartă la nesfârșit: a doua șansă o dau, a treia- N I C I O D A T Ă!!!

 37. Blank Page imi place termenul tau, chiar pot spune ca mi-a declansat acctivitatea febrila a vreo 3 neuroni care au in sarcina sa gaseasca raspunsul, la aceasta dilema, A IMPOSIBILITATII OMULUI SA PASTREZE O IUBIRE PE TERMEN INFINIT.

  Dar explica-mi, de ce dai o sansa, doua sanse si tocmai la cea de-a treia tai radacina?
  Hai ca la prima greseala mai inteleg sa ierti, dar de ce sa accepti si-a doua aceeasi greseala?
  Si daca ai iertat-o si pe-a doua, de ce n-o ierti si pe-a treia?
  Iar daca tot crezi ca iubesti cu adevarat un om, de ce nu ai rabdarea NECESARA CA ACEL OM SA REALIZEZE CA acest comportament al lui poate rani?
  Apoi ce iubire este aceea, in care impui exclusivitate stricta?
  Cum poti sa spui ca iubesti pe cineva, dar contabilizezi toate faptele si ce crezi tu ca inseamna greseala fata de tine?

  Tare mi-as dori sa imi explici punctul tau de vedere.

 38. Ma temeam ca cineva imi va raspunde cu “5000” de intrebari , dar raspund provocarii si incerc sa iti explic. Ma bucur in primul rand ca te-am facut curios …
  Dau prima sansa pentru ca este firesc si uman , a doua oara am avut si eu probabil slabiciunea mea. A treia oara daca mai iert inseamna ca degeaba am facut compromisuri pentru a trece peste la primele doua abateri , iar daca o fac si a treia oara … deja devine un obicei in a se gresi fata de mine avand “slabiciune” de a ierta necontenit. Pot fi condamnat pentru asta , dar prefer sa fiu precaut.

  La partea cu iubirea nu ti-as raspunde daca nu as fi trecut prin asta. Am iubit al dracului de tare , si am iertat de 30 de ori nu doar de 3 ori , i-am demonstrat zilnic , ca incep sa devin victima suportand greseli necontenite si necontrolate DAR TOT NU A REALIZAT CA RANESTE COMPORTAMENTUL PE CARE IL AVEA.
  NU am cerut nici odata exclusivitate in ceea ce ma priveste pe mine , dar nu mi se pare nici ok ca sa fie o sfera de genul … tin la tine , il iubesc pe al 2 lea , si nevoile hormonale mi le destind cu al 3 lea … (daca intelegi ce zic).
  DA , POT SPUNE CA IUBESC DACA SIMT CA SENTIMENTUL ESTE RECIPROC , pana atunci imi suprim dragostea pe care o port cuiva pana primesc feedback. Contabilizarea de care zici tu ca intervine (pentru ca nu pornesti dela bun inceput facand asta) o faci dupa un anumit tip de greseli … in care eu personal nu incadrez inselatul cu vecinul sau oricare altu/a.

  Ca sa iti pot explica ce inseamna greseala fata de mine , ar trebui caut in trecutul meu … si nu vreau…

  Sper ca am reusit sa iti exprim punctul meu de vedere.

 39. Cred ca am inteles.
  Ai primit un feedback si ai iubit Al DraCuLui de TaRe, pana cand dupa multele greseli iertate, ai reusit sa te separi, dar inca iubind Al DraCuLui de tare.
  Este corect?

 40. Corect!!! Iar dupa toate astea , nu doar ca am o teama de a mai iubi , nici in relatii nu m-am mai implicat !!

  Stii ca toate fenomenele au un punct critic , eu l-am depasit demult si ma intorc mai greu “la valoarea normala” !

 41. Blank Page o sa revi la “normal” si nu te mira, o sa mai iubesti candva undeva odata.

 42. Posibil/Probabil ca da , in zilele actuale am impresia ca dragostea e “cumparata” … prefer sa nu ma actualizez , si chiar daca voi ajunge la 4’j de ani cand voi gasi persoana potrivita pe care sa o iubesc … atunci fie!

 43. Adevarul este ca merita asteptarea si numai cineva care stie a iubii al DrAcuLui de TaRe … stie asta.

 44. Cum am mai zis anterior … vorba aia “asteptarea moarte nu are ” si chiar daca are , mor tanar si frumos :)) fara sa fac riduri din cauza cuiva.

 45. Blank Page, da de unde mai tanar? Ca pana se termina asteptarea, e posibil sa devi batran si nemultumit, expert in partait.
  Asa ca traieste-ti viata pe cat poti la maxim, chiar daca din cauza asta faci … riduri. In fond ridurile oricum se fac, dar cel putin, macar sti ca … ai trait … nu vietuit.

 46. Ai dreptate intr-o privinta. Imi traiesc viata in limita posibilului la fel ca oricine .
  Cat despre partea cu “batran si nemultumit” inca nu am trait-o , dar cred ca atunci o sa fie diferit , fac o comparatie de pe acum. Tinerii cauta persoane mai mari cu vreo 10 ani si viceversa. Daca si in cazul meu va fi la fel … nu o sa fiu nemultumit :)))

 47. Blank Page, bravo domnule, bun raspuns, asa ca nu fac altecva decat sa-ti urez, sa devi un batran multumit, chiar si daca partait, expert in a fi iubit.

Comments are closed.

Vezi si...

Dorința ta

Pentru că azi e Duminică și bănuiesc că mulți dintre noi suntem pe-acasă, vă propun ceva. Să ne închipuim că am prins în palme o stea căzătoare și avem voie să ne punem o dorință. Una singură. Care ar fi dorința ta?

Articole din aceeasi categorie