No menu items!

Oare sunt gay??

Acelasi autor

Salut! Sunt Alex si am o varsta frageda … am invatat ce inseamna “a te masturba” (numai din cuvinte nu si din fapte) , si am fost acasa in baie si am incercat … Mi-a placut … Dar probleme incepe peste 1 an sau 2 cand am intrat pe un site gay …

Am vazut un film si mi-a placut ce am vazut … Iar acum sunt atras de baieti … Cand trec pe strada sau cand ma schimb in vestiare ma uit la ce au barbatii in pantaloni ….

Nu am avut nici cun contact sexual dar visez ca am relatii cu diferite persoane …. Dar nu vreau sa fiu homosexual …

Vreau sa am copii si o familie … Imi plac si fetele dar nu le apreciez dupa sani sau posterior ci dupa compostament si putin dupa infatisare …. Nimeni nu stie povestea mea … Dar acum ati aflat si voi …. Deci ce sa fac ??? Sunt gay?? Sunt bi??  Sau sunt doar curios ??? Va rog sa ma ajutati 😀 …. Multumiri anticipate 😉

35 COMMENTS

 1. Spre deosebire de Dan, eu mă feresc să pun un ”diagnostic”. Sexualitatea nu se delimitează clar, iar atracția pentru fete nu o exclude pe cea pentru băieți sau invers.

  Eu zic să nu te îngrijorezi cu întrebări legate de însurătoare și copii, mai ales că ai o vârstă fragedă (după cum afirmi). Presupun că ești undeva pe la începutul liceului. Experimentează cu cap, explorează, nu încerca să te înscrii în niște tipare de pe-acum, și mai ales ține-te de școală! Nu te speria de ce simți, mai ales că acum sângele e mai nărăvaș în tine, și încearcă să te bucuri de tot ce ai mai mult decât să-ți pui întrebări.

  Lasă saiturile gay acum, nu-ți sunt bune deocamdată. Fă-ți prieteni, scoate capul afară, citește o carte, bucură-te de adolescență!

 2. Poate da, poate nu.

  Si eu ma excit cand vad un Aston Martin. Nu inseamna ca ma si fut cu el.

 3. Daca vrei sa afli ce esti sau ce vei fi, te invit sa petrecem o noapte impreuna de neuitat 🙂

  Edit rediam: M-am gândit ca acest comentariu să nu se ducă la coșul de gunoi, pentru a-i arăta tânărului autor cam ce o să găsească preponderent pe saiturile de dating gay.

 4. Eu cred că eşti gay. Un gay care va suferi foarte mult pentru că nu-şi va accepta uşor orientarea sexuală, pe care o vede ca pe o boală, blestem, perversiune, chiar dacă îşi doreşte relaţii, dar care să nu fie catalogate drept homo.

  Felul în care vezi fetele demonstrează clar că nu te atrag deloc erotic. Te interesează doar pentru că societatea o cere, pentru că doar aşa poţi demonstra că eşti normal.

  Cred că nu ar trebui să pierzi prea mult timp cu ideea că poţi să-ţi alegi orientarea sexuală la bunul plac. Dacă erai hetero, nimeni nu te-ar fi împiedicat să-ţi satisfaci impulsurile sexuale, să experimentezi în acest plan şi cred că ai fi bravat de ceva timp cu experienţa ta în ale seducerii fetelor, cum o fac băieţii hetero de vârsta ta. E uşor de spus “experimentează”. Repet, dacă aveai măcar un pic de atracţie faţă de fete, ai fi experimentat demult…

 5. Nu sunt de acord cu Gheorghe… ce poti sa experimentezi si sa stii pana la 14 ani? Daca nici cu masturbatul nu le stia, eu cred ca are pana in 14. Poate doar de acum are si el “inotatorii” activi.

 6. A-ţi spune părerea în asemenea situaţii este o eroare.

  Pe lângă faptul că limbajul curent este vag (eng. fuzzy) autoportretul pe care şi-l face AnduukuX este şi mai vag, de parcă anume şi-a căutat cuvintele pentru a-l face neclar. Astfel, ce înseamnă “am o varsta frageda”? Pentru unii înseamnă 9-10 ani, pentru alţii poate fi 17-18 ani. Într-un fel vezi problemele la 9-10 ani şi altfel la 17-18 ani. La ce persoane se referă când zice “visez ca am relatii cu diferite persoane”? Doar la bărbaţi sau şi la femei?

  Textul sugerează că există o atracţie sexuală faţă de bărbaţi iar faţă de femei doar o atracţie estetică. La o “vârstă fragedă” adeseori se face confuzie între cele două atracţii. Eu sunt rezervat în aprecierea lor.

  *

  Indiferent de vârstă, oricine, înainte de-a decide cum este (hetero-, bi- sau homosexual) este bine să experimenteze de toate. Vederea unor filme gay porno, cu actori atractivi, pot induce la vârste fragede impresia greşită că este gay. Doar după experimentare poate fi sigur că nu este vorba de influenţe sociale, educaţionale, etc. Indiferent de părerile noastre, fiecare doar singur poate decide şi în deplină cunoştinţă de cauză, nu după simple păreri ci după încercări repetate, cum stau exact lucrurile.

  Experimentarea nu se reduce la raporturi sexuale stricto senso, uneori ajungerea la acestea cu reprezentanţi ai ambeleor sexe fiind inutilă dacă răspunsul la stimuli sexuali veniţi dinspre unul dintre sexe este constant nul. Uneori reacţiile la o simplă atingere, chiar dacă nu-i în zone erogene, poate da indicii importante. Fanteziile sexuale având constant protagonişti aparţinând unui sex pot fi şi ele un indiciu.

  Cât despre experimentarea ca raport sexual, toate vin la vremea lor. Un raport sexual prea degrabă, când nu eşti pregătit pentru el, poate induce păreri care mai târziu vor fi infirmate sau poate avea chiar grave repercusiuni psihice. “Prea degrabă” nu se referă strict la vârstă ci şi la pregătirea biologică şi mai ales cea psihică. Unii sunt pregătiţi psihic la 13-14 ani alţii nici la 18 ani nu sunt pregătiţi.

  Vârsta consimţământului legal pentru raporturi sexuale, la noi 15 ani, nu are nimic de a face cu realităţile biologice şi psihologice, aşa cum se poate vedea privind un tabel care sintetizează situaţia în 205 state. Sub această vârstă, chiar dacă există consimţământ el este legal viciat, şi discutăm despre infracţiuni (la noi art. 198 Cod.Penal). Chiar şi îndemnul la asemenea fapte este infracţiune (la noi art. 324 Cod Penal) aşa că, dacă autorul articolului are sub 15 ani, trebuie tratat cu maximă prudenţă. În rest, şi la noi şi aiurea, vârsta consimţământului legal nu are baze biologice şi psihologice ci este pur convenţională, stabilită mai mult prin considerente socio-culturale şi religioase. Adeseori ea pare, ca şi la noi, a fi un compromis între considerentele biologice şi psihologice.

  Biologic, bazându-se pe funcţia principală a activităţii sexuale, reproducerea, se consideră că un tânăr este apt pentru activitatea sexuală atunci când are pe deplin dezvoltat sistemul reproductiv, la cca. 13 ani, cu unele mici variaţii rasiale (cca. 0,5 ani). Psihologic, însă, pot exista variaţii foarte mari. Mai multe studii sociologice au relevat faptul că elevii cu IQ mai ridicat îşi încep activitatea sexuală mai târziu decât cei cu IQ scăzut! Aceste studii au doar relevanţă statistică şi, ca orice situaţii statistice, nu pot fi aplicate decât probabilistic la o situaţie punctuală.

  Recomandarea mea este ca implicarea în raporturi sexuale şi decizia asupra orientării sexuale să fie cât mai aproape de vârsta maturităţii convenţionale, 18 ani, mai ales dacă nu există indicii relevante anterioare. (“Fă ce zice popa, nu ce face popa!”)

  În contextul discuţiilor care premerg DSM-5, cu referire la pedofilie s-au exprimat, tangenţial, opinii asupra aspectelor subiectului vârstă minimă legală/biologică/psihologică pentru activitatea sexuală consensuală. Ele pot fi găsite în “Archives of Sexual Behavior”, Springer, 2010, Vol. 39, nr 2 & 3. Reţin, pentru aici, doar titlul unuia dintre articolele incitante, “Sexual Preference for 14-Year-Olds as a Mental Disorder: You Can’t Be Serious!!”.

  Unde dai şi unde crapă!

 7. În general, doar bisexualii oscilează şi ezită în a-şi “alege” orientarea pentru că, în timp ce heterosexualitatea este stimulată social şi pe toată căile, homosexualitatea este blamată practic de toată lumea.

  Un homosexual total, la fel ca şi un hetero total, ştie de fapt, că el este născut aşa încă de la vârste fragede.

  Dar chiar şi aici, observ că unii comentatori privesc la homosexualitate ca la ceva care ar trebui ocolit, care ar putea fi acceptat doar pe la 30-40 de ani, când cel indecis a epuizat toate experimentele, toate variantele şi s-a convins că nu este, doamne fereşte, gay.

  Cât priveşte “îndemnul la fapte”, e chiar ridicol. Aici discutăm despre o abstracţiune. Nu-l cunoaştem nici la faţă, nici vârsta reală. Şi apoi nu-l îndeamnă nimeni să facă sex, ci încearcă să-l ajute să se identifice corect, în urma descrierilor pe care le-a făcut, explicând cum se raportează la fete şi la băieţi. De aici până la “îndemnul la sex” e mare distanţă. Din partea mea, poate să nu facă toată viaţa sex, mai ales că ar putea fi şi asexual, de care cam toată lumea a uitat, sau poate că nici nu ştie.

 8. @Gheorghe

  Nu doar bisexualii oscilează. Mulţi homosexuali îşi încep viaţa sexuală ca heterosexuali şi abia apoi acceptă realitatea. Autorul articolului încă oscilează.

  Mă simt vizat şi ca fiind cel care îndemn la experimentare. Aşa-i. Bisexualitatea este binecuvântare şi blestem. De beneficiarul ei depinde cum alege s-o considere şi cum o gestionează. Nu merită să i se dea cu piciorul alegând prea repede. Dar exagerarea “pe la 30-40 de ani” nu-mi aparţine.

  Nimeni, aici, n-a “îndemnat la fapte” dar, cu ceva timp în urmă, a fost un comentariu la alt articol în care un băiat spunea că face sex cu vărul lui de 14 ani. Au fost şi ceva sfaturi pentru el până am atenţionat asupra Codului Penal. Atunci a fost şters şi comentariul buclucaş şi cele care-l urmau, rămânând comentariul meu, stingher, fără obiectul criticilor. Aici am acţionat preventiv, în lipsa devoalării vârstei autorului articolului, pe care-l “citesc” a avea sub 15 ani.

  În căutarea linkului de mai sus mi-am adus aminte de un frumos articol de pe blog: Sexul cand n-ai 18 ani.

 9. Multumesc pentru sfaturi … Si scuze ca am uitat sa mentionez varsta … Eu am 13 ani 😀

 10. @Gheorghe
  Sâc, sâc!

  @AnduukuX
  Mulţi ani înainte! Şi vezi ce scrie şi la ultimul link din comentariul precedent. Este vreme pentru toate. Acum, cel puţin pentru o perioadă, este mai bine să fii preocupat de învăţătură nu de orientarea sexuală.

 11. Eu as zice ca ar trebui sa incerce ca sa vada pana la urma ce va face in viata ca daca sta asa pe ganduri nu va ajunge prea departe, sa vada intai ce-i place si dupa vede el.. dar precum ati zis si voi daca are o varsta ceva mai “cruda” poate nu stie cu ce se mananca sa faci sex cu un barbat sau sa ai o relatie cu unul.

 12. Oare de ce ii incurajam pe astia mici sa ,,experimenteze intr-ale barbatilor” atat de devreme?Ca o sa ii placa actul in sine,nu persoana si o sa ramana cu falsa impresie ca a fi gay se rezuma la a fi in pat cu cineva,facand ceva.Oare,acea majoritate frustrata si nefericita din ziua de azi,a facut la fel?

 13. @Allure
  Nu cred că pe întregul blog o să găseşti astfel de încurajări adresate celor mici. Este adevărat, n-am citit chiar toate articolele şi comentariile dar în ceea ce am citit n-am găsit astfel de încurajări. Am găsit însă multe articole şi comentarii care descurajează astfel de experimente.

  Totuşi, nu se poate merge nici cu ipocrizia până în pânzele albe. Statisticile arată scăderea vârstei de debut sexual şi la noi şi aiurea. În situaţia asta este de preferat ca tânărul decis să debuteze sexual sau care şi-a făcut deja debutul sexual să aibă un bagaj de cunoştinţe asupra pericolelor de tot felul care pot să apară. Astfel, în multe locuri pe blog găseşti:
  – constanta dezavuare a pedofiliei, prostituţiei, pornografiei (abstracţie făcând de unele libertăţi de limbaj), sexului cu minori sub vârsta consimţământului legal şi atenţionări asupra prevederilor Codului Penal în materia infracţiunilor sexuale. (aspecte legale)
  – detalieri asupra orientării sexuale (heterosexualitate, bisexualitate şi homosexualitate cu accent asupra ultimei) şi comportamentului sexual aferent. (aspecte psiho-sociologice)
  – detalieri ale suferinţelor “din dragoste”, cuprinzând: iubiri neîmpărtăşite, obiectul iubirii nu se ridică la nivelul aşteptărilor, obiectul iubirii era un “prădător sexual” etc. (aspecte psihologice)
  – atragerea atenţiei asupra “prădătorilor sexuali” (vezi şi comentariul #5 şi nota de editare) care populează “siteurile de socializare”. (aspecte sociologice)
  – detalieri asupra igienei şi bolilor cu transmitere sexuală (BTS), cu recomandarea folosirii prezervativelor, a vaccinurilor care vizează agenţi ai unor BTS şi a testelor pentru unii agenţi ai BTS. (aspecte medicale)

  Toate acestea, însă, nu pot fi scrise de fiecare dată când un minor intră pe blog şi cere sfaturi. Nu cred că blogul are menirea de-a face educaţia sexuală a minorilor (sub multiplele aspecte evidenţiate mai sus) dar poate fi utilă o selecţie de articole într-un dosar recomandat minorilor.

 14. @Paul
  Că ai la 24 ani aceleaşi dileme ca şi unul puşti de 13 ani este greu de înţeles. Mult mai probabilă este o luptă între ceea ce eşti şi ceea ce vrei să fii, între ceea ce-ţi place să faci şi ceea ce vrei să faci. Ar cam fi vremea să rezolvi dilema pentru că timpul trece ireversibil.

 15. @sicmarin
  Vorbeam la modul general,copii ca AnduukuX sunt multi,instigari la ”experimentare” inainte de orice altceva,la fel de multe.
  Din pacate,o astfel de instigare,face mai mult decat 20 de propozitii cu sfaturi,preveniri etc. ,e mai scurt,mai digerabil si mai usor de realizat. 🙂
  Multumesc pentru detaliere.

 16. Recent am auzit o teorie interesanta, cum ca de fapt marea majoritate a populatiei ar fi de fapt bi, si sunt foarte putini care sunt “pur” gay sau “pur” hetero…

 17. @Michel-Angelo
  Nu mă mir că ai auzit despre aşa ceva. Mă mir doar de faptul că ai auzit atât de târziu. În mod normal ar fi trebuit să auzi de foarte multă vreme despre asta.
  Freud a fost primul care a scris despre asta, în cadrul teoriei psihanalitice a sexualităţii.

  Intenţionam să scriu mai multe despre bisexualitate într-un comentariu dar am renunţat din lipsă de cititori interesaţi. Printre cele care le voiam scrise era şi un capitol privitor la perspectivele antopologice asupra bisexualităţii. Dintre exemple:
  – Rata comportamentului bisexual al bărbaţilor este de 100% la unele triburi din Pacific care sunt foarte permisive în această privinţă .
  – Acolo unde pederastia era regula, la bărbaţii grecii, se poate considera că întreaga populaţie masculină, liberă, avea comportament bisexual, nu homosexual cum se spune deseori, inclusiv pe acest blog.
  Acolo unde nu există motive pentru instaurarea unei reguli ea nu se instaurează în mod natural. Artificial, adică fără a răspunde unei necesităţi, poate fi instaurată dar nu rezistă în timp.

 18. Ma numesc Bogdan,am 18 ani si ma simt si eu atras de baieti iar de fete nu(atunci cand ma uit la zona din fata),dar cand ma gandesc ca ar face sex cu o fata incet incep sa ma excit ,dar foarte greu….este posibil sa fiu gay?eu imi doresc o familie nu vreau sa fiu gay
  Crede cineva ca pot sa accentuez mai mult placerea catre fete?si daca da cum sa fac asta?

 19. @bogdan
  Sunt foarte multe persoane care ajung cu o oarecare întârziere la definirea sau conştientizarea profilului psihologic al orientării lor sexuale. Ele se caracterizează printr-un amestec de atracţii şi respingeri atât faţă de cei de acelaşi sex cât şi faţă de cei de sex opus. Acest amestec face dificilă precizarea certă şi asumarea timpurie a unei orientări sexuale din sistemul bipolar clasic heterosexual – homosexual pentru simplul motiv că ei exced acestui sistem şi sunt din zona difuză a bisexualităţii.

  Educaţia, în sensul larg al cuvântului, incluzând influenţe din familie, anturaj, şcoală, biserică etc. ajunge de obicei să canalizeze astfel de persoane spre comportament heterosexual, neglijând cealaltă latură a personalităţii lor, cea homosexuală. De cele mai multe ori această abordare practică funcţionează dar nu sunt deloc neglijabile eşecurile ei pentru că bisexualitatea poate rămâne latentă o lungă perioadă.

  Ca sfat pe care pot să-l dau este să ignori, deocamdată, orice clasificare a orientării tale sexuale şi să faci, din punct de vedere sexual, ceea ce îţi place. Numai experimentând, dacă este cazul, atât alături de fete cât şi faţă de băieţi ajungi, prin comparare, să poţi să-ţi clarifici şi să-ţi defineşti opţiunile. Vârsta (18 ani) şi vremurile (când liberalizare vieţii sexuale este mai puternică decât oricând în trecutul apropiat) sunt în favoarea ta. Poţi lua lucrurile uşor, aşa cum sunt ele.

  Refulările uneia dintre atracţiile sexuale, şi pari a fi tentat s-o refulezi pe cea homosexuală, pot duce în timp la acumulări nocive şi mai târziu, la 30-40 ani când vei fi căsătorit şi cu copii, să fii protagonistul unei defulări spectaculoase, printr-o irepresibilă atracţie faţă de un bărbat.

 20. @sicmarin multumesc pentru sfat…. am sa incerc sa experimentez actul sexual si cu o persoana de sex feminin pentru a putea compara si a ajunge intr-un final la o concluzie a orientarii mele sexuale

 21. sicmarin, … ,love you, multa compasiune ai, mult tact, ca sa nu mai spun de altele, multele, altele.
  Tu ai un har, de care puntini au habar.

 22. Sunt hetero, am 25 de ani si de ceva vreme imi doresc sa experimentez cu un baiat, dar imi e foarte greu sa fac asta pentru ca fizic nu ma atrage un barbat, doar gandul sa o fac ma excita. VOI CE PARERE AVETI ? ah si as face-o dar cu unu sub 20 de ani… iar aici in Dambovita nu prea sunt posibitati sa incerci pentru ca nu se afiseaza nimeni nici macar pe net.
  Mersi anticipat …

 23. Este foarte adevărat că nu ai cum să definești atracția sexuală perfect și nici să-i pui etichetă. Vali a fost tare dar eu nu mă pot abține de la următorul comentariu.

  @Ciprian- Pari un tip interesant, eu am 20 de ani și promit să te ajut cu problema ta dacă este o ”problemă” mare bine-nțeles. Sunt fuckătorul de minuni. GLUMESC -te rog nu o lua personal doar că îmi plac tipi indeciși:)

 24. @1AfterEightTeen – Poate esti fuckătorul de minuni si atunci o sa fim in conflict :)) caci si eu as putea sa fiu unul (doar sunt indecis).

 25. Sall.. Vreau sa spun.. Aceasi chestie ce spune si Alex:Cand umblu pe strada.. Ma uit la baieti nu la fete.. dar nu la ceea ce au in pantaloni..:)) la fata.. Nush… Dar mie imi plack si fetele.. imi place de o fata.. care cred ca ma place, dar ma simt atras de barbati….. In orce caz… casa rezolvi aceasta problema.. ai putea vorbi cu un prieten…el sigur nu te va respinde, cel putin nu persoana ta, ci orientarea ta sexuala..Sau cu parinti… Dar vreau sa spun ca de cele mai multe ori, in cele mai multe cazuri aceasta orientare sexuala spre persoanele de acelasi sex,este trecatoare.. Nush.. zik si eu, si sunt sigur de asta.. Nu va faceti griji.. eu stiu asta chiar daca am numai 13 ani 😛

 26. Foarte amuzanta povestioara ta. Momentan te poti considera bi-curious dar ai grija dupa primul contact gay s-ar putea sa ti se para cam banale contactele cu persoanele de sex opus avand in vedere ca pana acum ai avut relatii cu persoane de sex opus. Daca nu ai avut contacte sexuale cu nimeni atunci te sfatuiesc sa incerci cu o persoana de sex opus prima oara. Mult noroc .

 27. Dexus m-ai bagat in ceata,  daca e gay de ce s-o faca c-o tipa, iar daca e hetero de ce trebie s-o faca cu-n tip, iar daca e bi cu cine s-o faca mai intai c-o tipa sau cu-n tip, ca daca o face intai cu-n tip n-o sa mai vrea c-o tipa, iara atunci de unde stie ca este bisexual daca nu o pune si cu tipe si atunci de unde si cum isi da seama saracul baiat daca e sau nu gay?

  1. Daca nici cal nici magar nu e, ce dracu  animalul e asta?

    

   Catar.!

 28. Nu, darkq.net nu publica date de contact, dar ofera sistemul de mesagerie privata utilizatorilor inregistrati.

 29. moo…cum frate sa te masturbezi la 14 ani prima data??…eu am cunostinte +eu care ne masturbam de la vreo 12 ani…puii mei…pe ce lume traiesti…???

Comments are closed.

Vezi si...

Prea multa intoleranta in comunitate

Heterosexualii nu au nevoie de o comunitate. Nu exista pentru ca nu-si are rostul. Comunitatea LGBT exista pentru ca are un scop, pentru ca avem un obiectiv comun. Nu avem o comunitate doar pentru a impartasi idei si pentru a socializa, ci in principal pentru a lupta pentru acceptare...

Articole din aceeasi categorie