No menu items!

Un pic de respect

Acelasi autor

Pe bune?

Azi am dat din pura intimplare peste video-ul de mai sus.  Stirea e prea fresh ca sa stiu daca e troll, sper sa fie,...

Varianta pesimistă

Intr-o ţară în care să-ţi baţi nevasta şi copii până la sânge si oase rupte e normal, că sunt ai tăi, nişte obiecte, e...

Americanii se decid cu privire la casatoriile gay

M-am lovit astazi, cind am intrat pe Yahoo!, de un titlu mare si mov care mi-a atras atentia: "Ask America votes split 50-50 on...
mia
miahttp://gaywear.webs.com/
O simpla complicata cu tendinte din toate partile, vesnic indragostita si cu aspiratii mari, muta cind e nevoie dar surda niciodata, am cite un ochi pentru fiecare lucru care misca. Imi place fumul de la tigara de dupa si cafeaua de mai apoi, scrierile cu cap si miinile de femeie.

Respect pentru cei care dau la o parte gândurile preconcepute şi îşi folosesc capul din dotare ca să gândească inainte să judece. Respect pentru cei care măcar încearcă.

Respect pentru cei curajoşi, care se expun, fără să pice însă in obscen. Respect pentru cei care îşi asumă ceea ce sunt.

Respect pentru cei care ințeleg că “a fi” nu e tot una cu “a te afişa”, respect pentru cei care înțeleg că există şi sentimente şi nu numai sex.

Respect pentru oricine îşi dă seama că dacă se gândeşte direct la sexul dintre doi indivizi care îşi permit să fie apropiați în public, ceva e în neregulă cu el, nu cu cei doi.

Respect pentru cei care nu intorc capul ca la circ. Respect pentru cei care aleg să nu arunce cu pietre.

Respect pentru cei care nu se feresc şi pentru cei cărora nu le (mai) e teamă.

Respect pentru cei care se implică, şi mai presus, respect pentru cei care respectă şi luptă pentru cei care nu sunt ca ei.

3 COMMENTS

  1. intradevar  MULT RESPECT  pentru cei care isi exprima sentimentele  frumos natural in public
    pentru cei care au curajul sa faca asta desii pot sa aiba probleme.
    pentru EI  cei care prin naturaletea lor schimba incet incet perceptia celor din jur
    poate asa vazandui ne dam seama unde este normalul.

Comments are closed.

Vezi si...

Homosexualitatea nu este o boală, idioților!

Da, mă bucur. Și-o să beau și-o bere pentru asta. Pentru că un părinte, un adolescent sau oricine altcineva trebuie să citeasca adevărul despre homosexualitate și nu aberațiile pe care biserica le asterne pe acel site (da, acel domeniu este al BOR-ului) care promite că oferă speranță și vindecare...

Articole din aceeasi categorie