No menu items!

King of The Bongo

Acelasi autor

Din nou, protagonist.

The The - Soul Mining  Fiecare din noi are sansa sa-si imbratieseze destinul sau nu. Circumstantele in care m-am regasit au reinviat o parte din...

Bulina Istoriei

Nu cred ca o sa fie nimeni luat prin surprindere daca spun ca traim vremuri incerte. Am facut un experiment simplu si m-am gandit...

Fara umbra, nu este lumina

Album: Never, Never, Land Song: Unkle - Reign (Mix) Released: 2003 Cover: Right Top Corner M-am gandit temeinic de ce am dat-o in bara de atat de multe...

Am nevoie sa ma tin.

Eric Prydz - Allein Dupa un weekend destul de agitat si prea multe nume noi incat sa le si retin, ca orice adult care se...

The RO-loop

In ultima vreme am descoperit un fapt foarte repetitiv in societatea romana, fapt care ma indeamna sa cred ca romanii ca si indivizi nu...

Problema oamenilor este ca nu-si acepta dualitatea. Mereu vor exista doi poli intr-un om, si acest aspect nu trebuie privit ca pe o plaga. Idila este menajarea acestor iteme. Defapt, raul in viata este rezultatul unui management prost. Ca e vorba de finante, igiena, timp, corporatii sau chiar si tari, cand managementul devine generic intitulat corupt, imperiul cade.

Si daca am invatat ceva din istoria asta lunga si groasa, unde managementul a scartit au aparut rezultate pe masura. Desigur conceptul meu necesita un lider – nici o problema – exista vointa. Pe principiul “follow the leader, leader” dualitatea, daca este tratata cum trebuie nu escaleaza in conflict.

Astfel fiecare dintre noi trebuie sa construim un imperiu – si nu ma refer la turnuri de fildes. Ideea de grandios nu consta mereu in marime sau eficienta ci in oportunitate. Sigur, putem blama tendinta general bolnavicioasa a societatii actuale insa oportunitatea are doua componente – oportunistul si sansa. Adevarul este ca acum avem nevoie de speranta si zambete.

Viata e scurta, nimeni nu poate contesta acest fapt. Fie ca exista credinta in viata de apoi sau nu, astazi mereu va fi tot. Plafonarea spre viitor este o mare greseala daca nu exista mecanismul actualitatii. Asadar vin cu urmatoarele idei:

X Daca cineva va descopera, macar din respect, descoperiti la randul vostru. Si asa calitatea “materiei umane” este in declin asa ca orice luceste, trebuie asimilat.

XX Oboseala nu este mereu o scuza. Oboseala poate fi generata si de mofturi si nazuri asa ca un pic de educatie de sine nu strica nimanui. Un al doilea grande orice, este binevenit.

XXX Viziunea (implicit vizualizarea) trebuie tratat ca aliat. Daca un individ vede ceva despre el, undeva departe greseste. Departe ala mereu este construit de astazi – nimic nu s-a infaptuit peste noapte, cu exceptia catorva boli venerice.

Sper sa fie de folos.

Smog

4 COMMENTS

 1. Cred ca sansa vietii tale, este sa ramai un neinteles.
  Si ca tot ce nu intelegem, distrugem, omoram, ucidem.

  Acum observ ca desii … ai aflat dualitatea, tot din partea cunoscuta a dualitatii te exprimi.
  Acum recunosc este greu sa imbratisezi conceptul celeilate parti ce formeaza dualitatea ta, oricui ii este greu si unora chiar imposibil, iar eu unul exersez statul in partea convenabila a dualului meu, luptand permanent sa nu depasesc prea mult mediana.

  Dar la final, aflam sigur, ca lumea noastra este dualista, iar duali, suntem fiecare dintre noi si asta nu inseamna ca e bine ori ca-i rau, ci pur si simplu formeaza un intreg.

 2. incepand cu “follow the leader, leader” … tot ce mi-a sunat in cap e “I, I follow rivers!”

  http://youtu.be/4a7-bMhaxSs

  Impartasesc x-urile, insa cu siguranta sunt mai mult de trei.
  Nu sunt de parere ca noi oamenii suntem duali. Ne pricopsim cu niste constante, insa restul se tot schimba, se pierde sau se acumuleaza.

  Management … de tara, firma sau propriu … fie 🙂

 3. @cristymaykei – am auzit ca e mai important felul in care mori decat faptul ca mori, per say.

  @itsfriday haha. Grele.

 4. ….as vrea sa mor,
  ….in mijlocul verii,
  ….pe nisipul fierbinte,
  ….de la marginea marii.

  ….as vrea sa mor,
  ….imbratisat de iubit,
  ….cu-a lui iubire,
  ….mai sus de infinit.

Comments are closed.

Vezi si...

Top 7 probleme SEO și rezolvarea lor

E off-topic (ca să îi spun așa) acest post, însă e foarte util pentru administratorii de pagini web. :mrgreen: Î fiecare zi cei care se ocupă cu optimizarea paginilor pentru motoarele de cautare se confruntă cu probleme mai mici sau mai mari, unele legate de design, altele de latura tehnică...

Articole din aceeasi categorie