No menu items!

Addicted?

Acelasi autor

Tu ce zici? Dă sau nu dependenţă? 🙂

Ar putea fi şi ăsta un motiv al atât de multor ore ptrecute in spaţiul mirific …Însă e discutabil! Poate la un alt concurs despre droguri ! 🙂

Eu am ajuns acolo la îndrumarea unuia dintre primii mei amici gay. Nu ştiam eu multe despre asta,despre viaţa asta a bărbaţilor care se iubesc cu alţi bărbaţi. Cu toate că nu mi-a fost deloc greu să învăţ repede. Lucrurile s-au desfăşurat parcă firesc, parcă totul era în mine, numai că trebuia scos la lumină.

Şi am zis WOW cand am văzut acolo atâţia oameni cu care aveam ceva in comun , cu care împărtăşeam ceva care pentru mine era esenţial. Habar nu aveam ce gust amar îmi va lăsa mai tărziu acel WOW…  Aveam să-mi dau seama că era doar cantitate, calitatea o găseam pe ici,pe colo,de cele mai multe ori ascunsă foarte bine !

Am inceput să cunosc  lume . Şi mai buna şi mai puţin bună, după cum ziceam, şi de cele mai multe ori discuţiile rămâneau virtuale, rar întâmplându-mi-se să trecem cu ele şi inafara virtualului.

Am ajuns să întâlnesc oameni cu care şi în ziua de azi am rămas prieten şi cu care pot la orice oră să mă sfătuiesc vizavi de orice problemă.

Asta ar fi partea bună a vizitelor în virtualitatea asta atât de “ colorată” .

Unde, de ce să nu recunoaştem, principalul obiectiv este… sexul .

Diferenţa,zic eu, se face insă la ce fel de sex căutam fiecare.

Sex de o noapte cu un “străin” cu care am apucat să schimbăm numerele de telefon şi să stabilim ora la care să ne vedem , sex cu un tip pe care avem rabdarea să stăm să îl cunoaştem  şi cu care ,eventual ,să avem parte de mult mai multe clipe faine decât un “ one night stand “, sex cu un om care ulterior poate deveni jumătatea lipsă a fiecaruia dintre noi pe care toţi sau  ,mă rog, aproape toţi  o căutăm….

Fiecare hotărăşte la un moment dat ce fel de sex vrea… Cu un străin, cu un tip, cu un om…   😉

Răbdarea insă de a ajunge să cunoşti un “OM” trebuie să fie mare ,altfel renunţi uşor. Totul ţine de principiile fiecăruia, de educaţia fiecăruia, de inteligenţa şi caracterul care ne caracterizează pe fiecare.

În linii mari cam asta “caut” pe acolo . Că întotdeauna lumea e fooooarte curioasă de ce caută ceilalţi .

E un mijloc de socializare cu alţii ca noi, e un loc unde poţi găsi sex cat vrei, e un loc unde cu ajutorul nu ştiu cui 😀 poţi găsi şi oameni adevăraţi….

Se poate scrie mult pe tema asta, se pot purta discuţii vaste. Însă cred că în esenţă cam asta se caută : socializare, sex, poate şi puţin sentiment … Dar pentru cel din urmă chiar trebuie să fii un adevarat norocos ….

Iar pentru toate astea e musai si necesar sa vizitezi mai des sau mai rar , după caz,  alte planete ……  🙂

Va urma?…

Nu, nu cred ! 🙂

 

Previous article
Next article

5 COMMENTS

 1. Dar nu disper fix deloc ! 🙂
  Vizavi de locul pe scara , mi-l stiu foarte bine si sunt foarte confortabil cu el . Cum spuneam,discutiile pot fi vaste pe tema asta, insa oricum vad ca “prind” din nou povestile concrete , cu tipi concreti, cu tavaleli concrete…

  🙂

  Atat ! 🙂

 2. Nu te stresa că nu ai comentarii, or să vină ele. Poate dacă puneai la final întrebarea cu care ai început, acum curgeau comentariile.:)

  Nu știu cât e dependență și cât e dorința de a găsi ceea ce cauți. Depinde de ce dorește fiecare de la sait. Oricum, nu cred că e lumea mai dependentă decât de FB.

 3. Sunt chiar foarte relaxat !
  Era un soi de sarcasm in acel mesaj “disperat” :)))

  Si ai mare dreptate Rediam . Tine de fiecare dintre noi cum ne creionam criteriile in functie de care acceptam o conversatie pe PlanetRomeo sau chiar o intalnire face2face ! 😉

  Corect? 🙂

Comments are closed.

Vezi si...

Eu și cu fetele. Jeeeezus!

Vă e dor de cancanisme? Să vă zic una: Mai devreme ies cu un amic bi (sau hetero, așa cum zice și el, whatevăăă) și cu două fete la o plimbare prin parc. Am luat cu amicul și două beri, că așa stăm noi, animalele,  uneori, cu câte-o bere lângă...

Articole din aceeasi categorie