No menu items!

Taboo (Gohatto)

Acelasi autor

The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert

Hey, Vazand ca se apreciaza si se promoveaza filmele cu tematica, m-am hotarat sa ma inscriu si eu pe blog si sa fac cateva...

Nu am mai apucat sa scriu nici o recenzie dar am vazut ca au mai aparut si de la alti autori, fapt care m-a inbucurat tare :).

De data asta vreau sa va sugerez un film cu tematica de care poate nu au auzit prea multi, dar care merita vazut. Taboo este povestea frumosului samurai Kano Sozaburo. Actiunea are loc la mijlocul secolului al XIX-lea (sfarsitul erei samurailor), cand personajul nostru este admis la Shinsengumi, o scoala deosebita pentru samurai.

Fiind o scoala exclusiv pentru barbati si avand un erou foarte frumos faceti voi calculele si va dati seama ce rezulta. Intrigi, dragoste si ura intre mai marii scolii si cursanti, toate in jurul lui Kano.

Nu are rost sa fac o insiruire de actori dat fiind faptul ca este de productie japoneza, dar am sa mentionez ca e din 1999 si dureaza 1 ora si 40 de minute.

Filmul se poate descarca de aici, vizionare placuta!

1 COMMENT

Comments are closed.

Vezi si...

Cand esti singur, singurel…

Fantastic. Inca o vineri seara relativ tarzie in care singurul lucru realizabil este un mare nimic. In general (sau, ce vad de pe balcon) lumea este destul de “fashion” si iese “downtown” ca nu se mai spune oras. Cu mic cu mare (si aici ma refer la Tuareg vs...

Articole din aceeasi categorie