No menu items!

It smells like gay spirit!

Acelasi autor

Asa zisi “iubitori de animale”!

Sunt de parere ca un adevarat iubitor de animale nu da de mancare cainilor de pe la bloc sau de pe afara. Acesti caini...

Depresia – Melodia pentru fiecare dintre ele!

Uneori ca si astazi ma apuc sa deschid laptop-ul si dupa ce ma holbez la cateva profile de facebook, gayromeo, mail-uri ma trezesc ascultand...

Dacă viața îți întoarce spatele, fute-o!

Nu am mai dat nici un semn de viață pe aici de ceva vreme și în sfârșit trebuie să mă mai descarc! Acum două luni...

Șoc, mă afișez!

Ca să se înțeleagă, că eu nu am nimic împotiva apariției mele pe un website de bună voie sau dacă cineva îmi face poza...

Te-ar interesa dacă istoria pe care ai învățat-o este una falsă?

Recent, am dat peste un documentar, pe care l-am și inclus în acest articol, care pune la îndoială istoria așa cum am învățat-o noi...
1AfterEightTeen
1AfterEightTeenhttp://1aftereightteen.wordpress.com
Două mâini, două picioare și un creier funcțional. În căutarea adevărului, a tuturor originilor problemelor și ideilor. Um om ca toți oamenii numai că puțin mai nesimțit când cineva încearca să îmi limiteze libertatea sub orice fel. Sunt un tip în general foarte curios dar mai ales când mi se interzice lucrul acesta. Fumator, alimentatie alcatuita din fast-food si coca-cola. Pentru neplăcerile provocate de mine nu vă adresați medicului sau farmacistului ci mie personal. În schimb, în cazul în care greșesc îmi asum vina și nu mă ”dau la fund”. Îmi plac provcările!

Nu știu cum se face dar se pare că îmi dau seama foarte ușor de un tip care este gay de fapt și nu vrea sa recunoasca. De cele mai multe ori ajung sa fac sex și cu tipi foarte hetero care la randul lor sunt curiosi sa vadă cum este, însă caute pretexte și motivații pentru a face asta.

De exemplu chem un tip hetero la mine acasa sa ne uitam la un film, sa mancam ceva șamd.

Vine la mine, eu încep să deschid siturile de profil sa îmi verific mesajele și îi dau de înțeles că îmi place de el. El devine mai rezervat pana când, dacă cedează vine cu o idee de genul hai sa fumăm ceva sau hai sa ne facem muci. Cam de fiecare dată ei caută o explicație pentru a doua zi.

“Ce s-a întamplat?”, “Vai… Eram varză!”, “Nu mai țin minte nimic!”

Pe mine nu mă deranjează atâta timp cât eu primesc ce vreau însa pe cam toți tipii hetero dacă ști cum să îi vrăjești și sa nu îi forțezi să recunoască ce au facut sunt mari șanse și pentru o relație deschisâ genul “fuck-buddy”.

Dacă nu ar fi atâtea presiuni și separări în legaturâ cu orientarea sexuală sunt sigur că 70 % din hetero ar deveni cel puțin “long-period-bi-curios!”

În Turcia este și mai ușor. Acolo chiar poti sa faci sex cam cu oricine numai ca e un subiect taboo.

Toți barbații turci sunt cel puțin bisexuali ei nerecunoscand asta evident. Cea mai haioasă parte este că majoritatea tipilor turci bisexuali se intitulează mot a mot “activi”. Adică dacă îi înterbi ei o să spună că sunt hetero și activi chiar dacă în momentul actului vor sa sugă sau să fie pasivi or să spună că este prima dată.

Cum am mai spus, pe mine nu mă deranjează deloc dar sunt sigur că dacă diferențele acestea sociale provocate indirect de separarea oamenilor și catalogarea lor sub formă de bulangii și sodomiști nu ar mai fi existat lumea era mai liberă și mai receptivă, mai non-coformistă și tot mai mulți ajungeau să recunoască și să-și asume orientarea sexuală.

Mai vreau să aud și de la voi care aveți, ați avut experiențe cu tipi “hetro-pasivi”!

Previous article
Next article

53 COMMENTS

 1. Și eu m-am culcat cu heterosexuali pentru că la o adică cui nu-i place să i-o sugă careva:)). Părerea mea este că e cel mai tare sex:)).

 2. “Dacă cedează vine cu o idee de genul hai sa fumăm ceva sau hai să ne facem muci”…lol și parcă nu lol.
  Păi măi, până la urmă care e problema?! Îti stă caruta în tipii majoritar straight (cu unele scăpări de gay)? Lasă-i în pace, dacă reușești să-i atragi pe câțiva în mrejele tale nu poți fi decât mulțumit și să stai relaxat, că dacă s-a întamplat odata, se poate întampla și a doua oară cu același tip. În est, e balta plină de gay, și din câte relatezi se pare că nu duci lipsă de plăceri sexuale, deci nu cere mai mult decât ți se poate oferi din partea unora. Partea nasoală ar fi să te îndragostești de unul mai straight care se “mess arround” cu tine doar pentru fun.

 3. Sounds more like gay spit… but yes, sex with one whos not a flashing rainbow can be kinda amazing.

 4. Eu de ceva vreme am început să nu mai cred în sexualitațile bine definite ca niște ștampile, etichete puse. Sexualitatea este foarte flexibilă și se reduce la a te simți bine din câteva puncte de vedere cu cineva.

  Bineînțeles, putem vorbi despre cum ne obișnuim, despre cum ne regăsim, caractere, incapacități de a privi dincolo de o anumită distanță… dar asta e altă poveste.

  Atracția este lucrul în care cred. Fără sexe.

 5. Articolul ăsta poate sta la baza unor nesfârşite discuţii, purtate pe mai multe coordonate.

  Cel mai la îndemână subiect este cel al coruperii tineretului! Aici, articolul, nu face decât să dai apă la moară homofobilor care acuză de corupere. Că nu poate fi corupt decât cel care are in nuce “abilitatea” de-a avea relaţii sexuale de timp homosexual este altă poveste, pe care homofobii o vor eluda întotdeauna.

  Al doilea subiect ţine de prevalenţa bisexualităţii. Pe urmele lui Freud consider că bisexualitatea este nu numai starea nativă a majorităţii oamenilor, din care odată cu maturitatea virează preponderent spre heterosexualitate, ci, mai mult, că ea rămâne latentă în majoritatea oamenilor, aşteptând doar momentul când să erupă. Doar inhibiţiile induse de mentalităţile sociale, educaţie, relegie etc., îi fac să “vireze” spre heterosexualitate in loc sa rămână bisexuali sau chiar să “vireze” spre homosexualitate. Atunci când se apelează la băutură sau la droguri, inhibiţiile sunt deja înlăturate, căutându-se doar pretextul, necesar dintr-o reminescenţă a inhibiţiilor, de-a face înlăturarea lor mai acceptabilă. Amnezia afişată este la rândul ei o reminescenţă a inhibişiilor înlăturate. Pe aceste baze, nu-i de loc surprinzător că mulţi heterosexuali aparenţi – în realitate bisexuali – se lasă angrenaţi în relaţii de tip homosexual.

  Al treilea subiect, şi-l voi detalia mai mult pentru că este mai rar abordat, ţine de viitorul omenirii. Fără să fiu adeptul teoriilor conspiraţioniste, pe care în cea mai mare parte le consider inepţii, nu pot să nu fac o legătură între problema creşterii demografice şi cea a drepturilor homosexualilor în particular şi a comunităţii LGBT în general. Eforturile depuse, în Occident şi nu numai acolo, în ceea ce priveşte modificarea mentalităţilor vis-a-vis de LGBT şi nediscriminarea socială – cu conseciţele legale privind căsătoria – vor avea, în caz de reuşită deplină (şi aceasta nu este departe), scăderea ratei creşterii demografice. Desigur, s-ar putea obiecta că aceste eforturi se fac în special în ţările în care problema creşterii demografice nu este acută, ba mai degrabă acută este cea a descreşterii demografice. Nu se poate, însă, cere Chinei, Indiei sau altor ţări cu creşteri demografice accentuate să-ţi modifice politicile (legislaţia) faţă de homosexualitate atâta timp cât ţările care ar cere aşa ceva nu au acasă la ele o astfel politică (legislaţie). De aceea, consider că în viitoarele zeci de ani se v-a ajunge nu numai la acceptarea homosexualităţii ci chiar la încurajarea ei.

 6. Cred că se fac aici unele afirmații care ar putea fi greșit interpretate. Mai exact, nu cred că putem trage vreo concluzie despre orientarea sexuală a unui bărbat pornind de la comportamentul lui sexual în situații extreme, când e beat sau când e frustrat sexual – cum e cazul bărbaților din Turcia, acolo unde sexul e atât de tabu încat unii (în special adolescenții) ajung să facă sex și cu animale. E ca și cum am spune despre un homosexual care din cauza presiunilor sociale nu a avut experiențe cu un bărbat și e căsătorit cu o femeie că e heterosexual – e pur și simplu neadevărat, și e genul de confuzie pe care se bazează ¨terapiile¨ homosexualității.

 7. Pentru sicmarin, nu știu cum de nu ai observat ,dar promovarea homosexualității se face în prezent peste tot lume în țările evoluate .
  Oricum homosexualitatea este o variantă disperată și de moment ca să zic așa pentru descreşterea demografică, nu asta este soluția.

 8. Homosexualitatea nu este nicăieri ¨promovată¨, ci doar acceptată ca un fapt natural, o realitate. Asa că vă rog nu mai veniți cu idei precum ¨homosexualitatea este o variantă disperat㨠sau alte tâmpenii de genul ăsta.

 9. @Corneliu – Ai dreptate…

  @Kazuya- Tipii aceia nu duceau lipsă de femei și nu se aflau sub influența alcolului. Ei doar încercau să aibe un pretext dimineață cum că nu își mai amintesc ce au facut…
  Și unii dintre ei chiar au recunoscut până la urmă că le place p**a ( scuze de limbaj)

 10. În Turcia într-adevar sunt unii săracii de duc lipsă și încep sa facă sex cu capre la propriu :))
  Dar nu este aceiași situație cu cei pe care i-am întalnit eu !

 11. Când aveam 18-19 ani ziceam că toată lumea e un pic gay, în sensul sexual al cuvântului; e adevărat, însă există și cei care nu sunt gay, tot în sensul sexual al cuvântului; nu prea e corect să insiști în cazul lor, însă nu am experiența mai multor interacțiuni … anyway … cred că e un pic de “Wishful thinking” prin ce ai spus 😛

 12. Eu vorbesc din experiență foarte recentă respectiv ultimee două săptămâni în care m-am întâlnit cu patru tipi heterosexuali cu care am făcut ceva. Doi din ei au fost foarte fericiți cu ideea și le-a placut mult. Ne-am mai întalnit însă ei se consideră încă curioși:P

 13. 1AfterEightTeen cu siguranță… în săptămâna trecută, la Cluj am avut parte de 3 într-o seara! În club Escala, undeva pe la ora 5 de dimineața, și crede-mă că am înfațișare de mascul… Ne-am lins așa preț de câteva minute după care ne-am văzut de ale noastre băuturi uitate pe bar! Îti imaginezi, eu seropozitiv și cu 3 heteroi după mine!

 14. @Gabriel – Așa este sunt foarte mulți tipi hetero foarte curioși chiar mai mult decat curioși…Și nu e vorba de corupt heteroi că până la urmă nu îi oblig… Le spun că eu sunt gay și ei daca au chef să încerce e problema lor… E la fel ca și cum aș pune o tavă de cocaină pe masă și cine vrea trage. Asta nu mă face pe mine vinovat ca a tras. Este alegerea fiecaruia! Oricum tipul a fost super încantat și încă ne mai întalnim…la început era curios sa vadă cum e pe poziția de activ …. și până la urmă a devenit foarte versatil…:))

 15. Te cred pe cuvant, te mai vezi de doua ori cu el si-l faci pasiv convins… Mi-a placut foarte mult comparatia cu coca pusa pe tava! Le place, le place… le place la veverita sub codita! Bata-i sfantu duh pe toti heteroii aia carora le place!

 16. Cu ultimul cu care m-am vazut in Cluj, la plecare i-am zis in gluma “ia-ma de mana si spune-mi Tu”, am iesit de mana cu el din club… asa tzantzos umblam de numa! Si daca iti mai zic ca trasesem lozul ala mare, nu ma crezi, fecior bun, ardelean, educatia scolii ardelene, cu masina casa mega noua, tzapana chiar… Yoy, asa ceva!

 17. Am o intrebare..Eu unu pina am descoperit ca sint gay eram si eu” hetero”
  Citi dintre voi nu au avut relatii cu femei pina au descoperit ca sunt gay?
  Cred ca asa sint si tipi de care vorbiti…hetero,hetero pina afla ca is gay..

 18. Robert, ia zi…o iei pe calea cea dreapta de-acum incolo? ;))
  In rest…ce sa zic..nebunelor, numai la heteroi va e gandul…eu prefer homosexualii!!

 19. Nu știu cum a fost la voi însă eu de mic am știut că îmi place pula ca să îi spun mai pe românește. Mai târziu am dat de fete dar nu mi-am luat gândul niciodată de la băieți.
  Eu cred că te naști bisexual și te lași influențat sau nu de majoritate. Acum chiar nu știu ce să zic dar așa cred eu !
  Ce chef aș avea sa călăresc acum…. Am înghețat și ninge pe aici :((

 20. Sergiu, eu subscriu la 1AfterEightTeen (…din toate punctele de vedere cu exceptia faptului ca nu ninge desi as vrea).
  Io, niciodata nu am atins o pasarica si nici nu sunt interesat. De mic imi fugeau ochii dupa barnati, cu precadere dupa un vecin si un prof de georgra. 😛 . Omg ce m-am mai uitat la chilotii vecinului (el avea vreo 30 de ani) cand am fost mai mult la strand, cele doua familii adica. Avea niste chiloti cu model de tigru (back in 90’s ), si se vedea o umflatura tare adorabila, par pe piept, atletic si picioare extrem de sexy.. Gata tac. Aveam atunci 11 ani.

 21. eh, Non_Lose… ne place, ne place, ne place, place, place…. rrrrrhaa! Heteroi rulzzz!

  1AfterEightTeen suna heteroiu, sa vina sa faca treaba buna si vezi apoi cum te simti.. in seara asta spune-i ca vrei sa fi calarita! sau sa stai deasupra sa-l calaresti bine … atunci bucurie si pe capul lui si pe capul tau!

 22. adi,
  si mie imi fugeau oki dupa baieti,insa nu in halul asta..
  Probabil si din alte cauze..
  Cred si eu ca inauntru stiam si eu sigur ca imi plac si baieti..
  Dar am descoperit 100% ca sint gay la vreo 19 ani,cind m-am indragostit prima data de un baiat.Eram asa de indragostit de prima mea relatie a si durat aproape 7 ani…

 23. Hehe Sergiu. Oricum i turned out just fine. Adica nu sunt “pararama”. Unul am avut, tot pe acelasi il am 🙂

 24. adi
  unde doamne fute-ma te-am facut panarama?
  Ma refeream doar ca m-am indragostit asa de tare incit la citeva saptamini dupa ce ne-am cunoscut sa mutat tipul la mine..daca nu alegeam atunci cariera,eram si noi tot impreuna..acum regret amarnic,ca am luat decizia gresita..nu bani te fac fericit ci iubitul

 25. Lol Sergiu, in ultima vreme ai impresia a toti se cearta cu tine. Bine, daca vrei sa te fut,,, nici o problema , cat e de bunavoie, nesilit de nimeni. 🙂 . Si nu, nu m-ai facut panarama, incercasem sa fiu hazliu dar vad ca nu mi-a iesit, imi constatam singur, evolutia , contemplam la ieri si astazi 🙂

 26. adi
  chiar am ris..
  nu reusesc eu sa devin comic…probabil de la medicamentatie…
  defapt am vrut sa zic doamne iarta-ma..:-))

 27. Lol da-i incolo de heteroi. Bine Sergiulica, ia-ti medicamentatia si hai la nani. Oricum nu te-as fi fu***, doar te-as fi tinut in brate in pana venea Ene si la mine si la tine. In alte conditii, ca eu is cam …casatorit.

 28. Adi ai devenit dintr-odata foarte interesant…ce zici ne vedem la o ceva ?
  Daca ai timp si chef intr-o zii :))

 29. Wow … acum am văzut că ești căsătorit…scuze îmi retrag invitația !

 30. Ma bucur ca am devenit interesant! Ei , de mult nu mi-a mai facut si mie careva un complimentutz. Se pare ca si aia gay buni,,,sunt luati. of of. Ce ma umflu in penaj.

 31. adi,
  fiind cuplat esti tabu pentru mine..daca crede al tau ca ma dau la tine,ma mai aleg cu un dusman pe aici…is prea slabit sa fac fata la 3..
  gabriel super clipul

 32. @Adi – Eu ma consider bun …și nu sunt luat :))
  – Eu mă păstrez …:P

 33. Aoleu Sergiu, chiar te rog sa te dai la mine atata timp cat nu e in stil de Romeo, da-o incolo de treaba, sa nu ma simt si eu un pic flatat?! Lol (Oare va crede careva ca sunt patetic…? Sper sa fie luat ca atare umorul).
  1After…mie mi-a expirat termenul de valabilitate :)))))

 34. adi,
  hmmm,in curind ma duc si cumpar niste scanduri si ma apuc sa iti fac curte…
  sa nu vada vecinii ce fcem noi:-))

 35. @Gabriel- Eu chiar mă păstrez.
  Și o mașină daca nu o folosești ruginește… Eu mă asigur că nu o să ruginesc până vine Michael Schumacher să mă conducă! 😛

 36. Da-l incolo de gard, mai bine facem din scanduri o capra , ceva care sa permite nshpe pozitii, mai ceva ca in porn. Ok gata ma duc la nani. Noapte bunaaaaaaa!!! Vise placute, purecii sa va sarute!

 37. Hai ca tot la pula o dati pana la urma.
  Scanduri sa ascumdeti capra, cafea la nisip facuta in ibric de cupru, aluzii deocheate la doamne castorite pe principiul ca tot are gaura facuta si se poate spala si parfuma dupa sa acopere mirosul infidelitatii, mesaje subtile de potenta in speranta unei orgii cu precizarea exacta, ca ce depaseste de 3 tipi devine de neacceptat de parca nu se poate da din cur si cu ciucurelul fleoscait pentru intesa satisfactie a celor tipi de la 3 in sus + incantarea enorma a lui Gabriel João cand se vede atat de dorit + si cerintalui Adi care se vrea curtat, apreciat, mangiat, imbratisat in timpul liber de iubit.
  Nu ca nu am dorii toti sa fim curtati, apreciati, mangaiati, imbratisati, pupati, RASFATATI pana da pe dinafara, indiferent ca-i hetero de orice nuanta si oricat de baut, fumat sau cUrRaios este, atata timp cat este sculata si potenta.

  Cred ca aici se reduce in fapt discutia asta, nu degeaba au hetero o vorba, “pula nu stie carte”

 38. @Cristymakei

  Interesant commentul și foarte complex dar nu am înțeles decât că pula nu știe carte! 🙂

 39. Cristisor te-ai suparat mai? Decat sa se certe lumea nu mai bine sa faca glume despre aluzii ? 🙂
  1After… + !

 40. Pai da mai 1After… asta ar mai trebui barbatilor, sa stie si pula carte, sa aiba inteligenta, e de ajuns un creier care pentru muuulti , este cam damblagit. Nu e nevoie de inca unul ca ar fi mai rau ! :)))))))

 41. Pai gandeste, ganditi,
  NU pula face diferentele, trage concluziile, e homofoaba sau clasifica purtatorii de pula.

 42. @cristymaykei
  TE ROG tradu-mi si mie ce ai scris acolo.:-))
  pai stiti de ce pula nu stie carte?
  va spun io..ca la scoala era sub banca,nu era atenta la cursuri :-))

 43. Cristymaykei, mă omori cu vorbele astea de duh (pronunţat englezeşte).
  Poate a ta nu ştie pentru că ai ţinut-o în întuneric şi ignoranţă. Ai folosit-o în beneficiul tău exclusiv, interzicându-i lumina slovei. Egoistule!
  Altele mai educate citesc , pentru cine crezi tu că se tipăreşte Libertatea sau Click ?

 44. Ia pune-i în faţă un articol despre blonda porno a lui Titi de la Dărmăneşti să vezi cum mijeşte ochişorul…

 45. I-am arata si alte blonde celebre sexi sa hot si tot degeaba, nici sa scuipe voma nu a vrut asa de indiferenta a fost.

 46. Crisymaykey, crezi că ar fi ok să posetez în engelză un articol ?

 47. POTI sa faci ce vrei, sunt adeptul neimplicarii in deciziile altora, eu pot doar sa-ti spun punctul meu de vedere si atat, mai departe alegerea este la tine.

  Fiind pe un blog Romanesc care foloseste Limba Romana, chiar este necesar sa te exprimi/scri in aceasta limba care e inteleasa/folosita de toti. Nu este doar o chestie de necesitate ci chiar una de bun simt, fiindca nu toti sunt cititori de engleza si s-ar simtii frustati nemultumiti sau chiar enervati/furiosi, fiindca automat ar percepe faza ca pe o excludere din acest loc.
  Practic le-ai fura un spatiu care le apartine de drept, folosindul numai pentru tine. Cui i-ar place sa fie invadat sau furat?

  Dar Robert are si o varianta in engleza, vorbeste cu el, desi sincer regret ca-ti spun acest lucru, fiindca se poate ajunge la situatia in care sa postezi numai acolo, uitand de noi si imi place felul/stilul tau. Dar trebuie sa fiu corect si sa-ti spun ce si cum, doar m-ai intrebat. Acum ai o parte din informatia necesara pentru a merge mai departe.

  • Deja am postat…O să revin și cu traducerea …. Dar sunt niste pagini din cartea aceea pe care o scriu eu despre mine și viața mea și este în limba engleză.
   Nu vreau să supăr pe nimeni O să adaug și traducerea!

 48. Exact ce stiam ca o sa se intample sa si intamplat deja, e tare, hahaha
  acum ce sa facem asteptam traducerea, numai sa ai si timpul necesar.

Comments are closed.

Vezi si...

Queer As Folk (1999)

Ultimele mele 5 zile au fost ocupate de serialul ăsta, cele 3 de dinaintea lor au fost ocupate de Brokeback Mountain, dar asta e o altă poveste și oricum văd că filmul ăsta a fost deja analizat (nu îndeajuns după părerea mea :D ). Acum 3 zile pisica mea a adus la...

Articole din aceeasi categorie