No menu items!

Romeo si minunații săi

Acelasi autor

Încep prin a vă saluta.

Ca mulți alții citesc de ceva vreme blogul comun însă până acum nu am scris din varii motive. Poate de lene, poate de reticență (who knows)… Dar cum la un moment dat simți nevoia să te exprimi, iată că simt si eu nevoia de expimare.

Îmi umblă degetele de ceva vreme pe minutatul site romeo unde am întâlnit si oameni mai mult de cât speram însă și mult prea mulți ne…mulțumiți să le zic.

Încerc să îmi dau seama cum se face că în momentul în care te bagi în seamă cu unul, altul după niște momente de tacere, sunt personaje care simt nevoia de a se exprima cel puțin zgomotos la adresa ta, deși nu ai schimbat decât zece mesaje și se simt lezați că nu mai primesc raspuns.

E un site de socializare (ca sa nu zic de agățare/ fu**rea*ă) și nu poți să ai pretenția să fi luat în serios. Dacă își doreai seriozitate te duceai la teatru/vernisaj/ ceva mult mai profund decât romica…

Poate exagerez, poate nu. Sunt foarte curios cum priviți voi acești “masculi” care simt nevoia de a se exprima violent la adresa interlocutorului.

6 COMMENTS

 1. 1. Ia zi-mi, tu, freewilly, cum poți lega în România o prietenie/relație cu un om gay într-un teatru sau în oricare alt loc public? Îs tare curios.

  2. Eu zic că două mesaje sunt suficiente să-ți dai seama că ai de-a face cu un tip care nu are toată tabla pe casă, că doar ăștia își varsă frustrările și înjură/amenință. Iar dacă ajungi la 10 mesaje (asta în cazul în care sal, cf, aslpls, a/p/v, loc, inghiți? nu sunt mesaje individuale), înseamnă că ai schimbat ceva impresii cu interlocutorul și e frumos să te retragi cu un refuz politicos și mai puțin cu o stare de ignorare, atât pentru liniștea celuilalt cât și pentru bruma ta de educație. La urma urmei un bărbat confruntă, nu fuge.

  3. Cum privesc masculii cu chef de ceartă? Cu mulțumire că am luat o decizie corectă refuzându-i. Există opțiune de block, spam, report pentru insistență.

  4. De ce nu ai fi luat în serios pe romeo? Chiar și când am avut întâlniri la fapt de seară cu cineva de pe romeo, tot am schimbat una două vorbe înainte. Și-apoi în cazul unora atracția nu e 50% sculă 50% mușchi. Cred că și în cazul aventurilor fizicul te face să întorci capul, iar atitudinea și creierașul te fac să-ți dai chiloții jos.

 2. Problema cu site-ul albastru este o problema de natura de comunicare: sunt unii oameni care stiu sa socializeze doar online, exista oameni care stiu sa socializeze doar in viata reala, si in mod clar oameni care stiu sa socializeze in orice mediu, fie real, fie virtual. Cand se intalnesc doua persoane din aceeasi categorie, totul merge cat de cat in regula. Cand se intalnesc doi oameni din categorii incompatibile, se nasc o serie de frustrari si discutii incendiare.

 3. @Pederanger, am discutat pe Romeo și nu am respectat ce-am scris mai sus?  Cât despre atitudinea de zmeu, probabil ai văzut-o fiindcă ai arătat o atitudine similară, și nici atunci nu cred că mi-am pus poalele-n cap, că nu-i frumos defel, darămite în fața cuiva mai în vârstă. De obicei aplic același tratament care mi se aplică. Simplu.

 4. Bă fraților, voi nu aveți viață? Atâta vă poate capu? Romeo? El al n-șpelea post despre ROMEO!
  A decăzut site-ul ăsta în ultimul hal!

  Get a life!

 5. Mesajele violent verbale, agresive, rautacioase pe Romeo sunt la ordinea zilei. Intri in vorba cu cineva si-ti taie macaroana urat de tot facandu-te fetita, obsedat etc?

  Ei bine lucrurile au evoluat de la asta la postarea de descrieri foarte violente care n-au legatura cu toleranta si acceptarea diversitatii ci cu frustrari personale, cu incercarea unora de a impune standarde vezi doamne, de a ii jigni pe de-a dreptul pe unii dintre noi.

  Asta e situatia.

Comments are closed.

Vezi si...

Colțul pasiunilor…

Sărind peste „arta travesti-ului”, cum probabil că s-ar aștepta câte un cârcotaș să dezvolt subiectul respectiv, în urma dezvăluirilor a la Can-Can din ultima vreme (la care am contribuit din plin), doresc să discut puțin despre pasiunile noastre, ale tuturor. Nu, nu este vorba de pasiuni trupești, așa cum probabil...

Articole din aceeasi categorie