No menu items!

Bârfe de Upper East Side?!

Acelasi autor

Compatibilitate

Lumea era a lor, numai și numai a lor, pentru că erau doar ei pe ea. În acest firesc două mâini cu degete timide...

Sinaia, here we come!

Cum zice și Madonna, „Strike the pose, there's nothing to it!”, așa zic și eu „Hit the road to Sinaia!” După cum știe deja toată...

Gay social(ame)izing, yet again…

1. Mr. Mi-e rușine cu mine 24. Aug. 2011 - 23:10 salutare! aici X :) 2. Eu 24. Aug. 2011 - 23:11 salut. ce mai faci? 3. Mr. Mi-e...

Falling, falling…

Uneori ne intră-n viață oameni pe care nu-i înțelegem, care de multe ori ne enervează, dar față de care simțim un atașament absurd, aberant,...

Messalina și-a pierdut capul din nou

În cele ce urmează voi așterne niște rânduri, care, imagistic, ar putea constitui o scurta telenovelă. Spun asta pentru că nu obișnuiesc  să-mi feliez...
FirstLine
FirstLine
Un male bitch uns cu toate cremele, greu impresionabil, alergic la prostie şi prost-gust, gay până-n vârfurile unghiilor, vertical şi după cum s-a mai zis cu sânge-n p**ă. Nu vă place de mine? Treceţi mai departe!

De luni în coace, toată lumea sare de cur în sus că Ricky Martin e gay. Ce atâta fâs? O fi pentru toate femeile hetero, cărora li se scurgeau ochii după el. Pentru un alt gay, care dispune de acel al 6-lea simţ, numit “gaydar”, nu e nici un fel de noutate, ci o simplă confirmare. De fapt mă cam irită boom-ul ăsta mediatic. Reflectă însă natura umană.

– Vai fată, ai auzit?!! (dând din mâini)

– Ce, dragă?

– Ricky Martin e gay! (dând din mâini şi ţopăind)

Un om e ceva mai mult decât o banală etichetă ce i se lipeşte în frunte. La fel şi cu Ricky Martin, care pe lângă calităţile de muzician şi design-ul mai mult decât reuşit, a demonstrat că e un tip deştept, citit şi sensibil. Asta ar trebui să conteze!

Urmează câteva din melodiile lui, care mi-au plăcut cel mai mult.

În spaniolă “Vuelve” înseamnă “Întoarce-te”.

Altă piesă a lui Ricky Martin, care-mi place foarte mult este “Private Emotion”. Îmi amintesc de perioada când apăruse single-ul, o ascultam pe repeat. A rămas una din melodiile prin care cineva m-ar putea “decodifica”.

Mă bucur că într-un final a scos adevărul la iveală. Sunt convins că acest lucru îi conferă o nouă dimensiune a sintagmei “a fi liber”. Bravo!

3 COMMENTS

  1. Si eu tot asa ma gandesc… nush… de fiecare data cand cate o “celebritate” (“ghimilelele” le pusei intentionat)(si a doua oara, you know why) iese in rampa, e inca un pas cumva spre: “Oau, uite, pana si ala e homosexual”… si nu stiu, asa in naivitatea mea ma gandesc ca e de bine. Oamenii cand cautau aur, luau cateva zeci de kilograme de noroi ca sa gasesca un firicel de aur… dar luat si noroiul.

  2. Faptul ca Ricky Martin e gay e un lucru nou?!? 😐 De cand il stiu eram sigura ca e cel putin bisexual… Seriously, what’s so shocking?

    • La fel ziceam şi eu, absolut nimic ieşit din comun, dar pentru alţii a fost mare ştire. De aceea am şi făcut un pic de mişto în post.

Comments are closed.

Vezi si...

Marionette…

Piesa nu e cine stie ce, dar imaginile sunt binisor realizate. Pareri? Si ce mere verzi... :)

Articole din aceeasi categorie