No menu items!

Ricky Martin este homosexual

Acelasi autor

Cum Sunt?

Chestionarele completate vor fi postate pe website-ul în curs de dezvoltare, pe măsura completării lor: www.cumsunt.ro! Scopul poveștilor comunității LGBT este să ofere informații heterosexualilor cu...

Excesul de prea mult curcubeu dauneaza grav sanatatii (mintale)!

Frate, ce aveti toti cu cacatu' ala de rainbow!? Plm, zici ca DarkQ a devenit brad de Craciun. Bine, ideea e ca am observat...

Bunul gospodar isi face vara sanie si iarna car. Uneori.

Rasfoind Internetul, acum cateva zile, am dat peste un articol din publicatia online Ring, un alt tabloid specific romanesc unde fiecare titlu contine macar...

Gelozia, bat-o vina

Am fost un om extrem de gelos si posesiv, m-am mai domolit deoarece pe de-oparte experienta m-a invatat ca nu poti inchide un partener...

Cel mai mare regret din viata mea…

... este ca sunt gay. Pe masura ce trece timpul regret din ce in ce mai mult acest lucru. Ideea de ca lumea gay...
RobertG
RobertGhttps://darkq.net
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

Ricky Martin a anuntat azi dimineata pe site-ul personal:

Sunt un homosexual norocos!

Aceasta afirmatie vine dupa ani buni de speculatii legate de sexualitatea starului latino. Pentru unii, faptul ca Ricly Martin a admis in sfarsit ca este homosexual este confirmarea unui fapt stiut deja.

Ney York Times:

Ricky Martin a recunoscut ca este gay dupa ani in sir in care si-a ascuns orientarea sexuala.

Ricky Martin cu un barbat despre care se presupune ca este de asemea gay.
Ricky Martin cu un barbat despre care se presupune ca este gay de asemenea.

Ricky Martin a marturisit ca existenta fiilor sai gemeni Matteo si Valentino l-au determinat sa recunoasca in public ca este homosexual:

A continua sa traiesc ca si pana acum, ar fi sa diminuez in mod indirect stralucirea cu care s-au nascut copiii mei. E de-ajuns. Trebuie sa se schimbe ceva. Aceasta nu trebuia sa se intample acum 5 sau 10 ani, ci acum. Azi e ziua mea, acesta e timpul meu si aceasta e clipa mea.


Desi starul de 38 de ani si-a pastrat orientarea sexuala secreta de-alungul intregii sale cariere, acesta a spus ca acele timpuri i-au dat puterea de a merge mai departe.

Toti acesti ani in care a trebuit sa pastrez secret faptul ca sunt m-au facut mai puternic si mi-au amintit mereu ca acceptarea trebuie sa vina din interior si ca tipul acesta de adevaruri dun cele care imi dau puterea de a gusta emotii despre care credeam ca nu exista. Ce se va intampla de acum inainte? Nu conteaza. Cred ca ar trebui sa ma concentrez pe clipa de fata. Fericirea va avea un alt sens pentru mine incepand de azi.

De asemenea Ricky Martin l-a citat pe Dr. Martin Luther King Jr.:

Vietile noastre se termina in ziua in care tacerea se asterne peste lucrurile care conteaza.

Faptul ca Ricky Martin este gay (dar mai ales faptul ca a admis aceasta) ii va inspira pe milioanele de tineri ingrijorati de sexualitatea lor,

potrivit Gay Rights.

Asadar, Ricky Martin este homosexual (si) oficial.

🙂

[pro-player]http://www.youtube.com/watch?v=u6IolYKVubA[/pro-player]

Ma intreb in ce masura ii va afecta cariera starului declaratiile pe care le-a facut. Stirea cum ca Ricky Martin este gay a aparut pe primele pagini ale marilor site-uri si publicatii gay si nu numai.

Resurse externe:

15 COMMENTS

 1. Ce sa vezi…e gay! De cand stiu asta, mi se pare ca la fel de prost canta. Nu acelasi lucru l-as putea spune despre Mercury. Ala da cantaret. Chiar daca nu arata nici pe departe la fel de bine ca latino starul.

 2. Openly Gay Celebrities

  Gay and Lesbian Pride Month is celebrated each year for the month of June. It seems as though more and more high-profile celebrities are choosing to come out of the closet these days. Here’s a look at some stars who are living openly gay lives.

 3. Eh, ce nu face omul pentru puțină atenție… ! Eu cred că la mijloc e doar o strategie obligatorie de marketing pentru artistul căruia îi lipsește mult scena (și toată admirația pe care scena o aduce). Dacă pasul ăsta era făcut când Ricky era în culmea gloriei, poate mai credeam că e un gest dezinteresat, dar acum…

  Oricum toată tevatura asta cu coming out-ul mi se pare o zuzăreală ieftină. Anumite lucruri chiar nu trebuie spuse, pentru că atunci când sunt spuse ies tocmai pe dos. Căsătoria, sau chiar simplul „Te iubesc!” sunt și ele forme de coming out. Oricât am vrea noi să credem că vin de undeva din interior, nu sunt nimic mai mult decât niște răspunsuri pe care, vrând-nevrând, trebuie să le dăm celor care ne privesc și așteaptă de la noi să răspundem unor întrebări care nu se vor rostite.

  Și atunci, de ce trebuie să răspundem într-un fel anume unor simple așteptări? Dacă nimeni nu întreabă, la ce bun să te bagi în seamă cu un răspuns? Iar celor care întreabă ceva nepermis, crezându-se depozitari ai unor secrete la care nu au acces, pentru ce să le răspundem? Pentru a-i credita cu dreptul de a intra în acea parte din noi la care poate nici noi înșine n-avem acces?

  Nu e vorba doar de faptul că, declarându-te în mod „deschis” ca fiind gay, te închizi de fapt într-o cutie din care apoi nu mai poți ieși. Gay nu e doar o etichetă – e ultima și cea mai urâtă etichetă, autocolantul care nu se mai desprinde. E adevărat că etichetele deranjează și limitează, însă limitele orientării straight lasă cel puțin libertatea de a „evada” în partea cealaltă, pe când boxa gay e una care nu mai lasă loc de niciun coming out viitor. „Starea de gay” e una întotdeauna terminală și, prin asta, una foarte tristă. E o tristețe la care orice episod de coming out te obligă. Afișându-ți interiorul ca o carte deschisă, nu mai poți spera că cineva te va mai privi vreodată cu inocență, ca și cum nu te-ar cunoaște deja. E suficient să spui gay și ai spus totul despre cineva. Acest cuvânt, odată vesel, a ajuns o închisoare.

  Nimeni nu trăiește pentru sexualitatea sa, chiar dacă mulți își vor fi închipuind asta. Sexualitatea există pentru că noi existăm. De asta cred că nici în ruptul capului n-ar trebui cineva să-și dorească să spună ce-și dorește cu adevărat. Pentru că, în acel moment, nu-și va mai putea dori nimic – nici măcar ceea ce credea sincer că-și dorește. Nu există joc cu cărțile pe față. Întotdeauna există secret, iar cei care vor să joace cunoscând secretul jocului nu sunt, până la urmă, decât niște trișori.

  Trebuiesc trișorii ajutați? Nu cred, dar se pare că Ricky zice că da. Are și motive – business-ul suferă. Poate-și închipuie că, trișând astfel, va reuși să-i înșele, la rândul lui, pe trișorii care-l căutau la dosar? Tot ce se poate, numai că, trișând, trebuie în primul rând să te trădezi și pe tine însuți, lucru de la care mulți nu se dau înapoi.

  Asta poate și pentru că, după cum se vede treaba, a devenit și trișatul o plăcere. Perversă ce-i drept, dar plăcere. Jocul de-a trișatul nu duce însă niciunde. Ce va fi atunci cand vom ști „sigur” ce e și ce vrea fiecare? Ne închipuim oare că n-or să mai fie secrete și că toate lucrurile vor fi pe față? Sau că lumea gay va deveni un soi de club exclusivist? Nu, secrete vor continua să existe și secretul ne va lucra întotdeauna pe la spate, oricât am încerca noi să-l aducem la lumină.

  Asta nu înseamnă că, la un moment dat, gay-ii ar putea să-și dorească la un moment dat să devină straight, eventual doar așa, de plictiseală sau de dragul unei schimbări. Nu. După cum am spus, asta e o închisoare a minții din care nu se poate ieși – un loc de veci asumat prematur. Însă se prea poate ca, din exces de zel în autodefinire, din dorința absurdă ca tot ce suntem și tot ce ne dorim să fie transparent pentru cei din jur, să ajungem să nu mai vedem bine și să credem că iluziile noastre despre ce și cum suntem reprezintă realitatea.

  Atunci nu vom mai putea iubi, pentru că, știind pe de-a-ntregul ce suntem, vom fi uitat cine suntem cu adevărat. Iar în starea aceea de ne-simțire perpetuă, a iubi va fi imposibil. Va fi o lume în care oamenii se vor strânge în brațe ca orbii, nebuni de durerea de a nu putea fi cu cineva anume. Nimeni nu va putea răspunde nevoilor unuia care nu știe pe ce lume trăiește, sfâșiat fiind între dorințe fără nevoie și nevoi fără dorință. Mie mi se pare că spectacolul ăsta a început deja.

 4. Asadar Ricky Martin este homosexual sau troata povestea e un soi de “marketing strategy” ca sa isi vanda discurile mai bine intr-o societate aprentata de criza economica?

  PS1: Dupa ce clarificam daca Ricky Martin e Homosexual sau nu, o sa ne ocupam si de baiatu’ cu care a fost pe plaja. De ce au fost pe plaja? Cat au stat pe plaja? Cati bani o fi primit fotograful ca sa ii urmareasca…? Dar mai alessss…. ce lotiune de corp anti UV au folosit… ??

 5. Aham, exact de asta ne vom ocupa, Robert :)). Abia astept… e atat de incitant!

 6. Eu ziceam doar ca nu e un gest dezinteresat. Acum recunoaste ca e gay pentru ca ii convine mai mult decat pe vremea cand toata lumea era la picioarele lui si nu avea nevoie sa recunoasca.

  In general, marturisirile de genul asta nu vin cand omul este multumit cu sine insusi. Sentimentul de vinovatie, ideea ca pana in momentul coming-out-ului viata traita a fost o minciuna (doar pentru ca n-a fost facuta publica), provine nu de la cel ce esti cu adevarat ci de la asteptarile celorlalti vizavi de tine. Cat timp omul e multumit cu ce are, nu-i arde de parerile altora despre el. Dar cand incepe sa se simta singur si neglijat, povestea se schimba. Abia atunci incepe sa intre in pielea personajului care i se cere –si i s-a tot cerut –sa fie.

  Si, mai general inca, mie mi se pare ca in lumea gay orice coming-out e doar o unealta de agatat. Chiar daca, in aparenta (sau cel putin teoretic), cineva “out” are sanse mai mari sa dea peste altii asemenea lui, fiind mai usor de recunoscut ca parte a unui grup, in mod practic orice om viseaza la anonimatul propriei fiinte, pentru ca numai atata vreme cat pastrezi in tine o farama de necunoscut mai poti fi atragator si interesant.

  Odata insa asumata “orientarea” sexuala, desi numarul potential de parteneri creste semnificativ, scade implicit si sansa de a fi multumit de vreunul dintre ei, pentru ca dispare aproape complet perioada intrebarilor privitoare la celalalt, jocul cu nesigurantele fiecaruia. Sentimentul de cunoastere reciproca, care da tot farmecul si muzica unei relatii, e automat subsumat satisfactiei sexuale si nu are nici macar sansa sa ajunga la implinire.

  Mai mult inca, dincolo de nedreptatea facuta siesi, coming-out-ul loveste si in cei din jur, carora poate nu le convine accesul asta brutal de sinceritate ce ii vizeaza si pe ei, chiar daca indirect. Nu stiu ce parere are baiatul din poza despre declaratiile lui Ricky, dar inclin sa cred ca starului putin i-a pasat de cei pe care, fara voia sa, i-a atras intr-o capcana. Poate ca a fost numai instructorul lui de fitness si deloc lover, poate ca l-a iubit in ascuns sau poate ca a fost iubit de acesta in secret; in orice caz, o declaratie ca asta manjeste cate putin pe toata lumea, dar mai ales pe autorul ei. E un fel de a da cu tifla tuturor – unora ca nu si-au dat seama mai demult, iar altora ca, desi l-au banuit tot timpul, nu au putut dovedi nimic fara ajutorul lui direct.

  Cand e vorba de pus poalele-n cap, mai tarziu e intotdeauna prea devreme. Mai bine niciodata.

  8)

 7. haide draga, ce mama focului din pantaloni aveti? nu era clar cum Poponetz asta simpatic isi fâlfâia bucuşoarele bombate prin faţa bietelor femei de parcă le spunea “aţi vrea voi, fă”?? mie mi se părea atât de evident, dar atât de penibil să aflu cu certitudine dacp e sau dacă nu e…. chiar nu avea sens…
  Plăcerea gay-lor spre hetero nu e una întâmplătoare… din mai multe motive. Cel gay caută incertitudine, caută mister, ceva nedeyvăluit încă.
  Poi bine mey Rickynela, chiar crezi că mă mai interesează poponeţu obraznic pe care îl priveam cu jind şi nedumerit? Poi crezi că vroiam o soră bre?
  Eu vroiam un frate, frate. Un băjet aşa de cartier, ce învârte pipiţe de le înnebuneşte… şi de care mi-e frică să nu îmi fută o flegmă dacă îi spun că are cur mişto.
  Ai devenit neinteresant bre, sora mea. Aşa de rău îmi pare că ţi-ai afişat gheruţele lăcuite, că nici nu mă mai uit la videoclipurile tale să mă întreb de ce sunt figuranţii din ele atât de buni.
  Bine ai venit în familie, fă. Din păcate (sau din fericire) aşa păţesc toţi cocoşeii care se “decid” să SE ACCEPTE. De parcă până în acel moment era vreo luptă. Nu trebuie să ştie bre nimeni ceea ce simţi matale încă din pântecele mamei tale. Nu trebuie să ştii nici măcar TU cu siguranţă, ci să te rezumi la “fac ce vreau şi ce îmi place”

 8. Hmmm oare si Ricky de Romania este gay?:X:X: prea smecher daca ar fi,nu ptr ca visez eu,doar pt ca ar fi cv sa recunoasca ar sterge putin imaginea homosexualilor din Romania,imagine pe care au murdarit-o personajele ca Naomi,Solcanu etc. (FARA SUPRARE DAR ASA ESTE)

  • De ce? Ce legatura are Ricky Martin cu romanii? Poate asa ca a auzit lumea pe la TV… si aceasta a contat oarecum la imaginea per ansamblu legat de gay.

 9. nu neaparat au murdarit imaginea, chiar acele personaje. ci mediatizarea intensa.

  [deviind] daca stai sa te gandesti, comunitatea LGBT nu face asa multe “pagube” ca si comunitatea “straight”. Doar ca, daca te iei dupa citatul “cand esti bun nu tin minte, cand esti rau nu te iarta” sau ceva de genu. Lumea tinde sa se foloseasca de orice lucru fie el cat de mic, ca sa strice ceva.

  atata tot mai zic despre imagine, atata tot ca lumea din romania nu are exemple bune, cum ca si cei din comunitatea LGBT sunt persoane perfect normale. ca pot fi si ei oameni de succes. nu au exemple bune, asa ca generalizeaza, si asa o comunitate poate ajunge prost “famata”.

  in fine, nu vreau sa devin ipocrit cu mai multe afirmatii.

  Insa, prefer sa nu fie Ricky de Romania gay. adica, arata el cum arata, dar conteaza si ce-i sus la bibilica, inafara de bautura bautura si manele.

 10. [completare] si la o adica, si Solcanu, Naomi isi fac doar publicitate parand gay, [nu zic ca nu is, nu asta vreau sa se inteleaga] dar, stiind ca daca is gay, presa le da mai multa atentie, iar cum ei se hranesc cu “atentie” nu vor inceta decat atunci, cand probabil presa nu le va mai da atentie. exact cum ar trebui si cu non-valorile straight… dar este alt subiect.

Comments are closed.

Vezi si...

Acasă

De ceva zile sunt acasa. Am metro, zgomot si oh… smog. A fost o zi plina. Am alergat conform iPodului (excl. Metro) aproximativ zece kilometrii si nu am fost in viata mea mai energic. Am sansa sa o iau de la capat – a treia oara – sa...

Articole din aceeasi categorie