No menu items!

Ce se-ntâmplă, doctore?

Acelasi autor

Just a… quick hello?

Salut! Numele primit acu 19 ani la naștere e Alex, și pot să spun că în momentul de față mă simt ca și la AA(...
YoungNStupid
YoungNStupid
Just a small bee in this huge nest.

Ok, ok, nu este vorba despre o întrebare adresată minunatului si arhicunoscutului Dr. Love, însă, astăzi am fost ciudat, mai ciudat ca de obicei.

Totul a început dimineața, inante să ies din casă am simțit o nevoie disperată de o schimbare, așa că mi-am dat două găuri cu foarfeca prin blugi, mi se părea că sunt prea..normali (acesta a fost și motivul pe baza căruia i-am cumpărat acus două luni). Căutându-mi disperat o bluză mai nebună, fără noroc însă, am ajuns să-mi iau un tricou peste o bluză, astfel, nu mai părea nimic atât de simplu. Mi-am luat teneșii în picioare (de menționat, nu am mai purtat teneși de..doi ani?), mi-am pus ceasul din liceu pe mână (ceas rămas fără baterie, deoarce nu l-am mai purtat de doi ani, socotindu-l ca fiind prea copilăros) și am ieșit pe ușă. Am revenit la vechile gusturi muzicale, m-am simțit bine astăzi fiind noul-vechi eu.

Însă, analizând lucrurile la rece, nu știu de unde a venit pornirea mea să fac aceste lucruri. Acum că-mi aștern ziua pe o foaie virtuală, totul mi se pare ciudat, lipsit de noimă, aiurea, etc.

Da, sunt o persoană nostalgică uneori, dar rămân doar cu:”ce frumos era p’-atunci”.

Îmi cer scuze pentru greșelile gramaticale (care mai mult ca sigur că există, fiind un stres nebănuit să scriu atât de pe telefon) sau că v-am plictisit, pur și simplu simțeam nevoia să împărtășesc cum o zi minunată, mi se pare tât de ciudată la finele ei.

21 COMMENTS

 1. Eu tind sa cred ca uneori incercam sa fim ceva ce in esenta nu prea ne caracterizeaza, poate ca din dorinta de a evolua ne indreptam pe anumite drumuri care nu sunt totusi adresate noua. ( si vorbesc acum despre mine)
  Priveste partea pozitiva, te-ai intors undeva unde te-ai simit bine, ai redescoperit un “tu” care is still there, ceea ce e de bine. Gandeste-te cum era sa nu te simti comfortabil in ceea ce ai fost o data, e bine sa ne asumam trecutul si cea mai buna metoda de a observa daca suntem impacati cu el este sa mai revenim din cand in cand, atunci cand prezentul nu ne mai satisface. (totusi sa nu iti faci un obicei din asta)
  Oricum starea prin care ai trecut are 2 taisuri, ca orice alta situatie in viata, ramane ca tu sa stabilesti daca privesti partea pozivitva or not.

 2. Poi, în cele din urmă o să-ți găsești drumul în viață, fi fără grijă. (Vorbind despre tine)
  Revenind la mine: da, privesc partea pozitivă, însă tot ciudat rămâne. :d

 3. Nu am grija, normal ca o sa il gasesc, dar pana atunci trebuie doar sa acumulez experienta ca sa ma pot mentine pe carosabil, cand va fi cazul.
  Hai ca deja o dau in filozofie.

  P.s. oricum toti avem momente ciudate mai devreme sau mai tarziu, mie imi plac situatiile de genul, sunt imprevizibile.

 4. Well, filosofia-i faina. Da-i mai bună când ești beat. :))

  Oh, da, a fost ok, dar m-am “speriat”. :d

 5. Pai ce, ma, tu esti deja beat? :))
  N-ar fi o idee rea, macar nu ma fac de ras, avand in vedere ca nu ma cunosti deloc. haha

 6. Nu, nu sunt. Însă sunt la un tovarăș care mi-a propus să topim o sticlă de vodka. So, aș putea să fiu oricând. :))

 7. Haha … să comentez articolul sau comentariile? : ))

  Hai să rămân la articol :P. Personal, îmi plac astefel de ”ieșiri”. Te mai scot din monotonie. Faci ceva complet diferit pentru a te scăpa de programul în care ești zi de zi. Întotdeauna par ciudate dar fac viața mai interesantă, zic eu :P.

 8. Ăhm, comentezi ce vrei, e o țară unde avem dreptul la libera exprimare. (În mare parte) :d

  Da, cam la fel simt și eu despre astfel de ieșiri, însă de obicei, când le am, sunt legate de ceva ce nu am mai făcut, ceva nou, misterios, bla bla. Asta a fost ciudată că s-a legat de trecut, iar eu nu sunt o persoană care trăiește în trecut, mă rog, a trecut și am revenit la eu-ul actual. (Din păcate, blugii nu se mai pot repara. :)) )

 9. Nevoia asta a ta cred că vine din faptul că, în ultimul timp, societatea parcă încearcă intenționat să distrugă individualitatea, creativitatea și mai ales libertatea (de exprimare). Nu vreau să lungesc vorba, vreau doar să îți spun: Don`t worry, `FREAK` is good!

  Tot ceea ce ne deosebește de ceilalți ne conturează individualitatea, iar ieșitul din „turmă” o să te ajute să îți găsești o cale a ta.

 10. Da, sunt în totalitate de-acord cu tine, FireMan, în legătură cu societatea și toate “gardurile” ce vrea să le ridice între noi(fiecare persoană în parte), și tot ceea ce înseamnă unicitate).
  Până la urmă, cu ajutorul comentariilor de pe aici am realizat și eu că totuși, a fost o experiență benefică. :d

 11. Atat de benefica ca te-ai imbatat de fericire cu promisiunea repetarii cat mai degraba a savurarii alcolului, dar asta pana a doua zi cand tipa mahmureala.
  De atata fericire{bautura} nu mai stiu daca sexul oral a fost doar un vis sau realitate, dar ce mai conteaza acum si oricum ce-i pasa lumii ce bag eu in gura?
  Ah ce ma doare capul, va rog nu TIPATI. Mahmureala nene, eeeHe…

 12. 100% suntem p-aceeași minte. Da’ nu știam eu de unde știai tu că m-am imbătat atunci. Bine că m-ai luminat. =)

 13. Hmmm, dude, you seem awfully familiar, much like an acquittance of mine who’s about the same age.

  I wonder….

Comments are closed.

Vezi si...

Până când? (I)

Ura... o forţă motorie a naturii umane încă din cele mai vechi timpuri. Indiferent că urmăm ghidaje creaţioniste sau evoluţioniste, ura a devenit un stigmat al istoriei noastre ca specie, un antagonist natural al ideii de iubire, apreciere şi afecţiune, o armă de apărare împotriva a tot ceea ce...

Articole din aceeasi categorie