No menu items!

Dacă naziştii au fost antisemiţi, eu sunt antipoponarism!

Acelasi autor

Compatibilitate

Lumea era a lor, numai și numai a lor, pentru că erau doar ei pe ea. În acest firesc două mâini cu degete timide...

Sinaia, here we come!

Cum zice și Madonna, „Strike the pose, there's nothing to it!”, așa zic și eu „Hit the road to Sinaia!” După cum știe deja toată...

Gay social(ame)izing, yet again…

1. Mr. Mi-e rușine cu mine 24. Aug. 2011 - 23:10 salutare! aici X :) 2. Eu 24. Aug. 2011 - 23:11 salut. ce mai faci? 3. Mr. Mi-e...

Falling, falling…

Uneori ne intră-n viață oameni pe care nu-i înțelegem, care de multe ori ne enervează, dar față de care simțim un atașament absurd, aberant,...

Messalina și-a pierdut capul din nou

În cele ce urmează voi așterne niște rânduri, care, imagistic, ar putea constitui o scurta telenovelă. Spun asta pentru că nu obișnuiesc  să-mi feliez...
FirstLine
FirstLine
Un male bitch uns cu toate cremele, greu impresionabil, alergic la prostie şi prost-gust, gay până-n vârfurile unghiilor, vertical şi după cum s-a mai zis cu sânge-n p**ă. Nu vă place de mine? Treceţi mai departe!

A fi gay în România zilelor noastre este deja o filozofie, fir-ar a dracului de treabă! Pentru cei care nu v-aţi prins încă, luaţi aminte. Azi nu mai funcţionază ca-n the golden days. Trebuie să te-ncadrezi într-un anume pattern, trebuie să fii catalogabil. Deci (cam devreme cu trasul concluziei, nu?!) să trecem în revistă modelele (deosebite!) de gay. De fapt de poponari de mâna a şaptea. Deoarece GAY este (în accepţiunea mea) un titlu onorific, pe care marea majoritate a celor de mai jos nu-l merită absolut deloc.

Voi începe cu genul de muist care mă scoate cel mai tare din minţi şi care este şi ultimul exemplar văzut, deci primul pe listă.

Poponarul poşetat.

Acest specimen de sugător de pulă este (culmea dracului!), de obicei, un băieţaş relativ educat, dacă e să consider comportamentul lui social. Probabil că deja vă-ntrebaţi cu un colţ de zâmbet ironico-sarcastic şi o sprânceană ridicată, de ce “poşetat”, dom’le? Acest poponar este “in the closet” (în cele mai multe cazuri), dar are abonament la Vogue şi la Vanity Fair. Ca atare, fără capacitatea de a “penetra” printre rândurile celebrelor publicaţii, vrea să fie în pas cu moda, chiar dacă aceasta, întotdeauna capricioasă, nu-l prinde deloc. Se caracterizează prin accesorii aşa zis trendy, cum ar fi nişe ochelari de vedere gen anii ’60 – ’70 (de cele mai multe ori lentilele nu au dioptrii) şi o gentuţă de poştaş, pe care o poartă astfel încât să-l deranjeze la mers. De purtat poartă un pull-over fad şi lipsit de bun-gust sau un tricou, model deosebit de ieşit din comun de banal, jeans, la fel de sterşi şi fără nici un Dumnezeu, şi (cel mai important!) tenişi. Neapărat tenişi! Modelul clasic, bot alb rotund, restul negru, şireturi albe. În anumite cazuri se mai poate vedea şi câte o nuanţă de maro diaree.

Într-adevăr, fără o imagine în faţă, un băiat hetero cât se poate de comun. Nu-i chiar aşa. Poşetatul se perindă prin mall şi alte locuri unde poate fi văzut şi întâlnit. Dacă este întâlnit de un GAY va face în aşa fel încât să pară ocupat, plictisit, grăbit şi foarte misterios.

Poşetatul este un snob de prost-gust şi în genere un tip care haleşte la desert ipocrizie sufle. De ţinut minte: Nu e prost, ci superficial! Dacă-l cauţi mai de-aproape, observi că fumează marijuana şi sexul tip darkroom e “cel mai tare”.

Dintre toţi, poşetatul mă enervează cel mai tare. Are calităţile necesare pentru a fi GAY şi, totuşi strânge un an de zile pentru o poşetă (de poştăriţă) Louis Vuitton.

Cocalarul muist.

După cum spune şi numele, cocalarul se face văzut. Că vrei, ca nu vrei, îl vezi. Pentru protecţia retinei recomand ochelarii de sudură, chiar dacă astfel nu veţi fii trendy. Paiete, bling-bling-uri şi pantofi lăcuiţi. Totul trebuie să sclipească în mod ostentativ. Merge relativ crăcănat chiar daca are numai două beţe-nfipte-n cur. Şi cocalarul poponar este, în cele mai multe cazuri, under cover. Deh, cum dracu’ să-l miroase haita în care umblă? Să se ştie că-i fetiţă? Nu.

Abordările le face pe site-uri de gay dating, unde afişează cel puţin o poză, în care se disting nişte ochelari de soare Emporio Armani sau D&G, evident nişte fake-uri ordinare. Pe fruntea cocalarului muist stă ştampilat cu cerneală simpatică “BAZAR”. Intelectul cocalarului muist este sublim prin absenţă.

Întrebări tipice: “Cât o ai?”, “Înghiţi?”, etc.

Se fute cu italieni (50+), care-i mai pot procura câte un tricou sintetic, pe care scrie greşit numele unei celebre case de modă.

Rupta agramată.

Ăştia nici măcar nu sunt demni de pula pe care o cară între picioare. Arată a bărbat, are trăsături masculine evidente, dar e în prag de anorexie nervoasă şi se visează Paris Hilton. Nu ştie să se exprime corect nici scris, nici vorbit. Când comunică îşi lipeşte picioarele, iar dacă se vede nevoită să răspundă zâmbeşte imbecil şi îndoaie uşor genunchii, un soi de reverenţă grotescă.

Ocazional aceasta este însoţită de o fluturare a mâinilor, atenţie, numai din încheieturi. Cunoaşte ultimele hit-uri ale lui Gaga, Rihanna şi Beyonce dar nu înţelege mesajele.

Dă rateuri nasoale la oral, iar dacă, din întâmplare, e s-o-ntorci cu pizda-n sus, rămâne imobilizată.

The Queen of Complaining.

Asta se mai poate găsi şi sub eticheta “Masturbela curicela”. De obicei stă pitulată-n spatele monitorului, pe care afişează nişte poze “sensibilicoase” până peste poate, retuşate, evident, peste măsură. Se uită-n sus, spre o lună mov sau lasă să i se prelingă pe obrazul de pixeli o lacrimă mare, mare şi exagerat de cristalină.

Tinde să provoace sexual prin intermediul tastaturii, după care se vaită că eşti vulgar şi vrei doar s-o fuţi. Veşnic se vaită.

Transsexuala hibrid.

Are păr până pe frunte, dar din păcate ceva mai sus de frunte un început de calviţie. Este tencuită cu fond de ten de proastă calitate, care după două rânjete scabroase se crapă tot.  Rujul este ţipător. Dacă ridică mâinile, zici că vine de la sapă (asta dacă n-ai leşinat deja!). Glăsciorul ei suav e de fapt un răget de tenor strâns de coaie. Pantofii cu toc de plastic lăcuit sunt de mărimea 42. Cu asta ne ducem la parada GAY. Da, da, nu vă încruntaţi, aşa este!

Sub peruca ei de plastic nu se găseşte decât convingerea şi viziunea ei de “femeie adevărată”.

În multe cazuri sfârşeste prin a-şi fute partenerul cu greu agăţat.

Sunt homosexual şi mi-e ruşine cu scursurile astea!

Dacă naziştii au fost antisemiţi, eu sunt antipoponarism. E deplasată comparaţia? O fi, dar nu aş permite acestor lepădături să iese-n stradă cu steagul rainbow.

Dincolo de aceste specimene deplorabile, care după cum am zis deja, reprezintă marea majoritate a societăţii LGBT româneşti, mai există şi GAY. Adică tipi cărora le plac tipii. Persoane educate, cu bun-simţ şi, ca tot ce-i bun, foarte rare.

55 COMMENTS

  • Not to worry! Totuşi partea cu “coaie” am s-o iau ca pe un compliment, presupun că aşa ai şi gândit-o, nu? 😉

   Trebuie să recunosc că ţi-am “răsfoit” puţin “evoluţia” pe acest blog şi, venind de la tine, e surprinzător de “gay”.

   • surprinzator de GAY ??? :))
    asa se spune in limba cocalareasca ma. Si nu mai rasfoi tu evolutiile dinainte… ca io n-am ce sa rasfoiesc 🙂 si apoi sunt in inferioritate… numerica 🙄
    *desigur ca e un compliment. Doar nu vrei sa fie o jignire 😳

 1. dar nazistii nu au fost evrei deci comparatia nu are logica mai ales daca te consideri gay si nu vreo queen of complaining:)

  • Te invit să cauţi în DEX definiţia termenului “antisemit”, apoi să revii cu un comentariu relevant. Succes la buchisit!

 2. nu folosesc cuvinte ale caror semnificatie nu le inteleg. Acea persoana e un “naomist” in comunitatea gay:) Titlul nu are nici un sens. Nazistii au fost si antisemiti si antigay. Sau esti si tu nazist? Sau esti homosexual antipoponar dar care e legatura cu nazistii? Ah am inteles titlul nu are sens. M-am prins e bun pentru tag si ranking. Scuze:)

  • Băi tăntălăule, e clar ca nu eşti decât o mahalagioaică proastă, pe care efectiv nu mă pot supăra, pentru că n-am pe cine. Dacă tot nu înţelegi nuanţele limbii române, tai-o, mami, de-aici.

   P.S. Nu-ţi mai obosi degeţelele degeaba, comentariile ulterioare nu-ţi vor mai fi aprobate. Saluti, tanti de la Cluj!

 3. Io nu prea le am cu româna, nu mi-a plăcut gramatica foarte mult. Singura mea curiozitate este dacă se folosește sintaxa din titlu corect (daca X a fost Y atunci eu adica Z sunt W) în condițiile în care Z e tot un fel de W doar că altfel, în timp ce X erau nemți și Y erau evrei. Adică mai practic… nu e cumva o mică încurcătură la mijloc de genul:

  Daca hingherii au fost anticăței, eu (pisica hrănita cu bucăți mari de ton – KittyCat) sunt antimâțe (de maidan fiind nuanța, evident).

  mesajul fiind: există tot atâta diferență între un gay și Naomi cât s-a presupus a fi între nemți și evrei?

  Chiar nu mă pricep… cine știe varianta ‘ha bună? 🙄

  • Doamneeeee,
   s-au restructurat posturile de … Fireman???? sau e timpul sa ies la pensie???
   Ma vad deja depasit… parca sunt eu… in primele zile de munca aici pe site :))

 4. ce a ajuns si site-ul asta. faci un comentariu si esti denumit tantalau. Prin comentariul tau nu faci decat sa imi demonstrezi ca esti TOT despre ce acest articol este vorba. Te dai inteligent dar esti tot plebe.

  • Cât despre tine, madame la caţă de piaţă, mi-am încălcat promisiunea privitoare la comentarii, pentru că efectiv am râs cu lacrimi când ţi-am primis răspunsul. Eram oricum convins, că un personaj ca tine nu se poate abţine şi va răspunde. 😆

   Am aprobat comentariul tău pentru a-ţi permite să te faci de râs în toată splendoarea ta. Pe lângă limitările intelectuale evidente, mai eşti şi agramat! 😆

   Stai în banca ta, OK? Măcar demonstrează că ai demnitate. Dacă e să ai…

   • Tu ti-ai incalcat cuvantul nu eu. Asta spune ceva despre caracterul unui om fie el gay, nazist sau evreu. Eram si eu convins ca nu te poti abtine.
    Eu iti recomand ceva tratament daca razi k curca din nimic sau intrebari serioase. Sincer nu stiu cine se face de ras pe aici.
    Parerea mea despre tine mi-am zis-o pe blogul meu. Stiu k esti cur-ios din fire. NEXT

     • Ştiţi, acum lăsând mişto-ul de-o parte, e absolut clar şi limpede că nu s-a prea înţeles textul meu. În fine, unul s-a legat chiar şi de titlu, până peste poate.

      Nu am să mă apuc să fac comentariu pe text, pentru a traduce nuanţe.

      Cât despre apariţia mea publică, pune-ţi pofta-n cui, clujeanco. Mulţumeşte-te cu faptul că sunt printre voi şi văd ce faceţi. Călcaţi strâmb? Dar strâmb rău? Află toată lumea.

     • Nu-s neaparat de acord cu partea “faptul ca sunt printre voi”. Mai mult, tu ar trebui sa te bucuri ca ai dreptul de a scrie, pe blogul asta. Cum ma bucur si eu de asta, doar ca inca nu am apucat sa scriu . :).
      sa nu deviem.

      Insa titlul nu-l inteleg.
      Textul, treaca mearga.

      Mie mi se pare mai mult ca o simpla ironie legata de tipicul gay din Ro. Doar ca nu trebuia chiar intr-atata sa generalizezi. Acuma nu te stiu eu prea bine, numa ar fi cam ipocrit din partea ta daca ai zice ca nu aparti macar catusi de putin din fiecare grup. Oricat te bati cu pumnu-n piept eu mi-s asa, let’s face it, tot avem momentele noastre 😉 . Nu vreau sa par rau insa, sincer?

      Desi nu e nici pe departe stilul lui Mircea Badea, in orice caz ceva asemanator, poate ca ironizarea cuiva intr-un hal fara de hal, e cam so old, nu stiu care stil pe la cine mai prinde. Insa, daca tot zici ca esti ce esti, consider ca ar fi fost ok pe langa postul asta, sa mai pui ceva si mai inteligent, nu neaparat can-can. De prea mult can-can lumea s-a saturat, si aici nu vorbesc de Darkq, ma refer la lume in general.

      E ok sa-ti exprimi gandurile, si sentimentele, si trairile, dar, revenind. Daca tot esti cine esti, si zici ca esti cine esti, cu ceva mai destept n-ai putut veni? ceva mai constructiv? De pareri despre comunitatea gay is satul.

      Seriously. 🙄

      Stilul lui FireMan e, simplu incopiabil 😛 .
      @ FireMan, nu trebuie sa iesi la pensie. 😀

     • Mie mi se pare foarte ok articolul, scurt, la obiect şi chiar lesne de înţeles. Dar mă rog, asta în viziunea mea, cu care în mod cert nu se identifică toţi cei care au vizitat post-urile.

      Cât despre tine, dragul meu allecs.emill, îmi face plăcere să te cunosc. Nu am avut ocazia să o fac mai deveme, dar cred că mă pot împăca cu gândul . Consider că suntem în măsură să comentăm cu un aer persiflant noi între noi, la posturile noastre, atunci când VENIM cu articole inteligente şi bine structurate, lipsite de greşeli gramaticale cum văd în commentul tău. Scuză-mă dacă te iau tare, dar sincer, singurul articol ce l-am văzut semnat de tine a ajuns în Drafts, fiind legat tot de post-ul cu travestiţi ce-l publicasem cu două zile înainte.

      În concluzie, te aşteptăm cu un articol care să rupă gura târgului.

      Până atunci, s-auzim de bine! 😆

     • Așa și trebuia luat, dar vezi tu, majoritatea e atât de bine hrănită cu superficialitate, încât nu mai are capacitatea/răbdarea/curiozitatea să continue mai jos de titlu.

      Dar după cum am zis și-n alt comentariu, pe mine personal mă bucură faptul că, cine a trebuit să înțeleagă a facut-o.

      E ca și cum ai scrie un pamflet, iar obiectul criticii tale sare de cur în sus și urlă ca din gură de șarpe, refuzând însă să-și scoată bârna din ochi.

     • Poţi vorbi te rog la singular, şi nu la plural? Sau s-a reîncarnat Naomi, cu dorinţa ei de a reprezenta o mulţime de oameni?

      Să nu te superi că ţi-am spus asta aşa

     • O să ţin minte pe viitor. Cât despre reincarnare, din câte ştiu eu, tre` să moară mai întâi… e adevărat că arată ca un cadavru ambulant coana Naomi, da` încă îi bate inima . Nu se supără nimeni, stai liniştit 🙂

 5. Foarte tare postul asta! Condivid parerii tale Robert, mai ales ca si eu sunt homofob. A nu ma intelege lumea gresit, homofob in cazul specimenelor exemplificate mai sus.

 6. Hai ca introducerea merge! nimic iesit din comun!este un subiect abordat si in alte articole.sa vedem ce episoade/personaje din Queer as Folk de Timisoara or mai fi aparut ?!
  DAR,cand am ajuns la prima faza,cu “posetatul”,in timp ce citeam,ma intrebam deja “bei,daca Robert incepe sa scrie asemenea chestii,ce o sa mai citesc de acum incolo?!” 🙁
  Tu,”ala din fata” (P_M!) : Exagerezi,etichetezi si ii bagi iar pe poponari in niste pungi de plastic in care se sufoca,nu e de ajuns ceausimul in care inca mai traim.chiar si noi sa facem asta?
  Care e problema ta,daca eu vreau sa raman genul de tip “guy next door” in ceea ce priveste hainele pe care le port?
  poate ma simt mai bine intr-un tricou sters,o pereche de jeans clasici si tenisi in picioare !
  prin definitie noi,cei cu alte orientari sexuale,trebuie sa iesim in evidenta?in asta consta totul?
  si intorcandu-ma la imaginea pe care ti-ai conturat-o si fixat-o tu cu cuie in creieras…gay esti doar daca fututa aia de geanta e marca X si Y?
  eu zic ca e mai important sa excelezi in altele : un job,o cariera,studii,hobbyuri,pasiuni,comunicare !!nu sa fi cel pe care-l intreaba toti “fata de unde ti-ai luat tricoul ala,ca e BETON?!” si tu sa sti sa dai cele mai bune raspunsuri,ca doar toata ziua te fatzai prin mall lol ( aici am exagerat si eu putin 😛 )
  Si ultima chestie care da de gandit…nu asa se raspunde unui comentariu ( chiar daca esti criticat ) ➡ ma refer aici la observatia facuta lui Robertcj
  Bleah ! Superficialule !

   • Daca in stilul acesta sti sa le raspunzi celor care au aratat putin interes muncii tale,atunci felicitari pentru articolul de can-can ( probabil ca-ti bei cafeaua rasfoind asemenea bulshituri ) pe care l-ai scris ! ( 😯 lame 🙄 )

   • Daca ceea ce scrii vrei sa fie si inteles, sfatul meu prietenesc e sa lasi jignirile deoparte… Fii mai precaut in concluzii, multi din cei ce scriu aici nu sunt chiar “gaitze” si ai sa te convingi de asta mai incolo.
    Eu te admir pentru sinceritatea si vitejia cu care iti impui ideile si concluziile despre oameni, dar nu uita ca blogul asta e facut tocmai ca fiecare sa aibe ocazia de a spune ceva, asa cum si tie ti s-a dat frumos si civilizat dreptul de A SPUNE CEVA.
    Si inclin sa cred ca acel CEVA ce il ai de spus… e mult mai mult decat etichetari, batjocura, injuraturi si calomnii. Din felul in care te exprimi, trag concluzia ca esti un om care a simtit nevoia sa vorbeasca… si I S-A DAT sa vorbeasca, dar cred eu… CU UN SCOP.
    De exemplu scopul meu de a vorbi aici este sa fac orice vizitator sa inteleaga ca GAY sau BI sau HETERO nu e chiar ceea ce vad ei in filmele de comedie proasta.
    Eu am mandria de a fi un om care gandeste un pic mai mult decat un caine care latra la luna, si in viata de zi cu zi, si in realitatea un pic obscura de pe Darkq. Cu toate astea, au fost destule momente cand m-am pierdut si eu cu firea… cand am jignit si eu, dar tind sa cred ca adunate toate la un loc, imi indeplinesc bine scopul de a umaniza conceptul de “gay”.
    Eu cred ca esti un baiat destept si intelegi ce balmajesc si eu pe-aci 😛
    spor in continuare

    • Mie-mi place să pun punctul pe “i”, FireMan, chiar dacă asta uneori înseamnă a-l bate cu ciocanul. Ştii, uneori obosesc să fiu diplomat, iar dacă văd că n-am cu cine, îmi iau şi securea.

     Oricum, îţi mulţumesc pentru aprecieri. 🙂

  • Nu am timp acum să scriu foarte mult însa revin io mai incolo cu părerea mea pentru că unele lucruri nu sunt chiar aparențe.

 7. Intr-adevar nu am inteles textul tau. Si probabil in loc sa raspunzi la misto ar fi fost de preferat sa te explici sau sa nu dai nici un raspuns in loc sa jignesti aiurea si in necunostiinta de cauza.
  Crede-ma tocmai aceasta bulangeala din tara si ceea ce ai spus in articol (absolut corect de altfel) m-a determinat sa plec din tara. Asa un week-end de bulangeala e bine dar in rest nu.
  Citind comentariile vei observa ca nu am fost singurul care nu a inteles titlul.
  In rest crede-ma cele bune.

 8. “Antisemit” e un substantiv, ce desemneaza o “(Persoană) care admite sau practică antisemitismul”. Cuvantului “antipoponarism” nu-i pot da o definitie din DEX, insa, facand analogie cu “antisemitism” (= Atitudine (politică, socială etc.) ostilă față de evrei), s-ar explica prin “Atitudine (politică, socială etc.) ostilă față de <>”. Si ma gandesc ca o persoana nu poate fi o atitudine politica, sociala etc. 🙂

  Dup-aceea, titlul ma gandesc ca se vrea a fi ironic. Chestia e ca nu e corect din punct de vedere logic. Pentru ca ironia sa existe, trebuie ca toti nazistii sa fi fost evrei, si impotriva evreilor in acelasi timp. Merge pe ideea: “rade ciob de oala sparta”. Numai ca nu e cazul, nu cred ca toti nazistii erau evrei. Therefore, ironia nu prea exista, si putina lume a inteles, de fapt, ce ai vrut sa zici prin titlu.

  • Este un joc de nuanțe, motiv pentru care nici nu trebuie să aibe un sens imediat perceptibil. Cu nuanțele verbale îmi permit să zburd printre rânduri, să mă joc și chiar nu am nevoie de cărări trasate de logică pentru a ma delecta astfel.

   Apoi mai există și un text, un post, care poate oferi o explicație deja atât de controversatului titlu. Acolo se găsește ideea esențială, nu neapărat în titlu.

   Într-adevăr, puțină lume a înțeles, ceea ce este foarte bine din punctul meu de vedere. Au înțeles oamenii care au capacitatea de a vedea până și cele mai subtile nuanțe, fie ele mascate de grosolănie și maxime cu iz dictatorial. Chiar nu trebuia să înțeleagă (absolut) toată lumea. 😉

 9. Buna seara. 🙂 Am citit si eu acest articol si m-a distrat foarte foarte tare ;))
  Nu am stat sa analizez fiecare cuvintel de acolo..  Nu cred ca persoana care a scris articolul acesta trebuie sa scrie totul corect.  Poate scrie ce doreste iar noi daca vrem , citim daca nu , nu citim 🙂 (cred eu).
  Cu toate astea… trebuie sa va spun ceva.
  Azi  07.05.2010 am fost la psiholog (le-am spus parintilor ca sunt gay :|). Anyway`s , ajungand acolo cu mama mea (si ea merge la psihiatru de cand a aflat de mine), asteptam sa ne cheme doctora sa ii dea medicamentele. Stand eu acolo in sala aceea de asteptare tot auzeam o voce foarte foarte ciudata. Dar cum acolo vin foarte multe persoane “nebune” am zis ca nah, este un pacient putin mai grav ;)). Iese de acolo si cand il vad am ramas putin socat.
  Era Victor (transexualul..) (l-au dat la stiri ca fiind al-3-lea om sau ceva de genul , care doreste sa isi schimbe orientarea sexuala din Romania).
  Cand l-am vazut, am ramas putin socat pentru ca nu ma asteptam sa fie chiar nebun (desi cand l-am vazut la televizor cum facea era clar ca este), dar felul in care vorbea si cum se comporta m-a lasat fara cuvinte.
  Acestea sunt , din pc. meu de vedere persoanele care “fac de ras” comunitatea LGBT din Romania. Nu? Voi ce spuneti?
   
  P.S.: Pentru cel care a scris articolul de mai sus vreau sa ii spun ca a fost foarte haios ;)) chiar am ras. 🙂

  • Mulţumesc pentru aprecieri, Răducu. Cu toate acestea, aş dori să-ţi atrag atenţia asupra unor… discrepanţe din comentariul tău. Tu şi mama mergeţi la psiholog sau la psihiatru? Există totuşi o diferenţă. Apoi, de ce e necesar acest lucru?

   Ar mai fi o chestie, şi anume că un om nu prea are cum să-şi schimbe orientarea sexuală. Orientare sexuală înseamnă a fi gay, hetero sau bi. Tu te refereai la faptul, că acel Victor vrea să-şi schimbe sexul, ceva cu totul şi cu totul diferit.

   Bun venit la noi! 😉

  • Dacă Victor e transsexuală, eu sunt Maria Sharapova, varianta brunetă şi ceva mai scundă. A, da, şi fără nicio treabă cu tenisu`.

 10. Raduku 🙂 acum sunt fericit ca niciodata nu am mers la psiholog. You dont need that dude, all the answers are inside you 🙂 cu calm..cauta-le..si o sa stii ce sa faci.

 11. Marea majoritate este pleonasm. In rest articolul e dragut dar nimic nou, un remake dupa alte posturi!

  • L-aş cataloga “licenţă poetică”, dacă-i până-ntr-acolo; din câte ştiu eu pleonasmul stilizat întră în categoria asta.

   Remake? Dacă tu spui… Eram în necunoştinţă de cauză, deoarece n-am mai văzut unul similar. Şi, să fiu sincer, nici acum nu am descoperit “originalele”.

   😉

 12. am observat că face figuri…

  mă refeream la mica noastră autoreasă 🙂 Persona non grata. Obișnuiește să vorbească la plural de multe ori și nu îmi prea plac purtătorii de cuvânt 🙂 doar în numele meu, mă refer…

 13. dar face figuri și prin faptul că postează commenturile alandala… acu 1 min de exemplu am scris un comm și a apărut sus la dracu… 🙂

 14. Iulian, nu stiu de ce dar la postul (numai la asta) asta ceva s-a intamplat cu functia Raspunde la comentariul cuilva… are si baza de date mandria ei. :mrgreen:

 15. Hey,
  Imi place blogul tau!
  DAR … FYI Nazisti au fost antisemiti, si au omorat si mii de homosexuali, tigani, etc.
  Just so you know.
  Mult success!

Comments are closed.

Vezi si...

Muzica din viața noastră

Având în vedere că postul precedent pentru dedicaţii muzicale a ajuns în punctul în care s-a "blocat" am luat decizia să nu mai permit comentariile acolo şi să creez un nou post, cu reguli noi: - fără embed: prin embedarea melodiilor pagina (comentariile) se vor încărca ridicol de greu (vezi...

Articole din aceeasi categorie