No menu items!

Din umbra se va naste lumina

Acelasi autor

Karma Strikes Back

Nu am mai prea avut timp sa imi astern gandurile, am fost prins cu multe chestii printre care si BAC-ul. Vreau sa impartasesc o...

Ce te face “barbat”?

Stau si ma oripilez cand citesc unele profile pe romeo ale unor persoane care se dau a fi "barbati"/persoane inteligente. Ce te face un barbat?...

“Cultura gay” si homosexualitatea

Lately tot aud de "gay culture", dar totusi, ce legatura are cultura cu identitatea unui individ? Este (homo)sexualitatea o cultura? Ar trebui considerata asa? Astept pareri.

When yin loves yang (2)

Am sa continui povestea inceputa acum mai bine de doi ani. In celalalt articol vorbeam despre un impas care pare sa fi trecut, problema...

Puncte Volatile

Au trecut 4 luni bune, poate chiar 5 de cand am avut prima tentativa de artist sifonat. Nu eram pregatit din toate punctele de...
Mending
Mending
Sunt un amalgam de sentimente inecate in prea multa libertate.

Am sa dedic acest post tuturor care au avut curajul sa se accepte asa cum sunt.

A trecut ceva vreme de cand nu am mai scris. Viata a luat o alta intorsatura, tot ce mi s-a parut in defavoarea mea a deschis noi drumuri cu milioane de noi oportunitati, dar asta nu e tot. In ultimele patru luni mi-am schimbat perspectiva asupra ceea ce pot face si ceea ce voi face.

Sunt departe intr-o alta lume. O lume unde totul e etern, natura, vremea dar in acelasi timp si gandirea innapoiata. Sunt intr-o tara unde risc sa fac ani buni de inchisoare daca sunt ceea ce deja sunt iar cineva afla.

O lume unde propaganda crestina “Crede si nu cerceta ” e aplicata, indiferent ca e la musulmani sau crestini. Aici, noi suntem niste esuari ale naturii. Dar sincer nici nu ma obosesc sa bag la suflet tot ce aud in jurul meu.

Noi, suntem speciali. Nu spun asta pentru ca avem alte gusturi fata de aceeia ce se considera “normali”, ci pentru ca avem sansa sa invatam din ura si rautatea celorlalti adevarata dragoste si pentru ca putem sa cladim ceva rezistent.

Putem sa ne cladim un suflet matur si o personalitate puternica. Putem sa facem bine si sa invatam pe altii cum sa faca bine pentru ca stim cum este sa treci prin ura si durere.

7 COMMENTS

 1. Conform descrierilor tale, esti intr-o tara araba! O.k.!E de apreciat curajul de a posta 😉 Cred ca si acolo, in locul cu pricina, nimeni nu poate sa-ti violeze intimitatea sub niciun mod. Cu toate acestea ITI RECOMAND precautie maxima! Problema nu e daca se afla ci daca secretul tau va ajunge unde nu trebuie! Grija, amigo, bon succes!

 2. Da, unii dintre noi chiar sunt speciali si cred ca si ceilalti mai devreme sau mai tarzi vor invata … “iubirea fata de aproapele tau”.

 3. Imi place articolul, imi place faptul ca ai acceptat schimbarea. 🙂 Hai ca nu e chiar atat de neagră situatia, o duci oricum mai bine decat 3/4 din cetatenii tarii ăleia, iar legal, știi deja, cel mult o expulzare.

  Eu m-am decis să zbor spre Ghana, acolo va fi cu adevărat o provocare.

 4. DAMN !!! Razvan esti mort ( sau care postati in locul meu ) 🙂 era inca mult de scris .
  Anyways , am avut o zi buna astazi . Mi-am facut comingout-ul fata de colegii de la noua scoala si am ramas surprins ca 90% din ei , musulmani sau whatever au sarit pe mine de o oarecare fericire pe care nu mi-o pot explica .
  @Mario(us)
  Naah nu au ce sa imi faca . Chiar nu au .

 5. Vai, domnule, dar ce tare v-ați entuziasmat de când cu specialitatea asta gay-smică! Io, când eram mai mic și mai tâmpit, credeam că gay-ii sunt mai deștepți decât „restul” …
  Mentalitățile-astea nu pot face decât rău… Adică… ce ai tu mai solid decât un hetero, în viață, ca să îți poți „maturiza sufletul” și „clădi” în mod trainic viața? Ura venită asupra ta? Hai să fim serioși! Ura nu servește la nimic bun! Aaa, că te face să te gândești de două ori înainte să urăști pe cineva sau ceva… e adevărat! Dar hai să nu confundăm sado-masochismul cu iubirea și nici filozofia cu viața, căci avem și altele de făcut. Să învățăm, de exemplu. Ceva, orice.

 6. @ dnul pompier
  Simt cumva o tenta de frustrare?
  Pe mine, ura m-a schimbat in bine, cel putin eu am creier si nu actionez purtat de instincte.
  Ca sa iti raspund la intrebare : simplul fapt ca am sansa de a trece prin tot ce trec ma face mult mai avansat din toate punctele de vedere fata de un hetero . Ura are rolul ei .
  Filozofia e viata iar sado-masochismul e cam ce practica toti care isi fut (la propriu) frustrarile .
  Ca sa iti dau un exemplu la ce ai putea tu sa inveti , acel ceva ar fi sa mai lasi isteria. Nu cred ca ar fi cazul sa invatam numai de dragul de a o face.

 7. Nu știu ce tente simți tu sau ce nu simți, însă cu siguranță că sunt și eu o specie de frustrat, nici să nu ai îndoieli asupra faptului acesta. Întrebarea nu era musai dacă sunt eu frustrat sau nu, ci de unde ideea asta, pe care o repeți: „de a fi mult mai avansat decât un hetero”, care idee, mie unuia, îmi dă fiori reci pe șira spinării… Din frustrare, bineînțeles.
  Isteria mi se aplică în unele cazuri, însă nu este acesta unul dintre ele. 🙂
  Scuze de deranj, am vrut doar să îți pipăi puțin zulufii creți ai ideilor, nu să atentez la integritatea ta, vădit deranjată acum.
  „Just saying” și io! Chill!
  Cât despre învățat, permite-mi să te contrazic! Este preferabil ca un om să învețe mereu (câte ceva nou, eventual). Ceva ce îi place, bineînțeles. Preferabil… pentru dezvoltarea lui armonioasă…
  Și.. mulțumesc pentru sfaturi!

Comments are closed.

Vezi si...

Dragoste de copil

Eu - doar un copil. Un copil al carui apetit sexual era cu mult mai mare decat violenta unui bautor de absint. Un visator... Tanjeam la dragostea scumpa pe care sufletul meu nu si-o permitea. El - un tanar chipes de 19 ani ce cauta ceva special. L-am cunoscut pe internet, prin...

Articole din aceeasi categorie