No menu items!

Symphony

Acelasi autor

Compatibilitate

Lumea era a lor, numai și numai a lor, pentru că erau doar ei pe ea. În acest firesc două mâini cu degete timide...

Sinaia, here we come!

Cum zice și Madonna, „Strike the pose, there's nothing to it!”, așa zic și eu „Hit the road to Sinaia!” După cum știe deja toată...

Gay social(ame)izing, yet again…

1. Mr. Mi-e rușine cu mine 24. Aug. 2011 - 23:10 salutare! aici X :) 2. Eu 24. Aug. 2011 - 23:11 salut. ce mai faci? 3. Mr. Mi-e...

Falling, falling…

Uneori ne intră-n viață oameni pe care nu-i înțelegem, care de multe ori ne enervează, dar față de care simțim un atașament absurd, aberant,...

Messalina și-a pierdut capul din nou

În cele ce urmează voi așterne niște rânduri, care, imagistic, ar putea constitui o scurta telenovelă. Spun asta pentru că nu obișnuiesc  să-mi feliez...
FirstLine
FirstLine
Un male bitch uns cu toate cremele, greu impresionabil, alergic la prostie şi prost-gust, gay până-n vârfurile unghiilor, vertical şi după cum s-a mai zis cu sânge-n p**ă. Nu vă place de mine? Treceţi mai departe!

Am început ziua într-un mod de-a dreptul încântător! Prietena mea cea mai bună mi-a făcut o surpriză minunată, şi anume atât de mult doritul şi aşteptatul album al adoratei mele Sarah Brightman: Symphony!

Albumul conţine 13 piese, cărora Sarah le-a dedicat 4 ani de muncă asiduă. Valorile lumii muzicale contemporane, cu care a colaborat Sarah sunt Andrea Bocelli, Paul Stanley, Alessandro Safina şi Fernando Lima. Duetele sunt strecurate oarecum simetric printre celelalte melodii.

Sarah Brightman - Symphony


Symphony îmi transmite eternitate, plenitudine, desăvârşirea 2ului! Melodiile sunt încărcate de viaţă, ritmul pulsează efectiv. De la maiestuasele Fleurs du Mal la îndrăgostita Pasión, Sarah îmi duce sufletul într-o călătorie celestă şi apoi mă aduce înapoi acasă.

Albumul ei trimte la ideea de plenitudine tocmai pentru că n-are început şi nici sfârşit. Ultima piesă se încheie cu acordurile primei melodii, care se contopeşte cu a doua… Fiecare piesă e o capodoperă! Este absolut echilibrul perfect. Vocea, versul, instrumentul şi sentimentul oferă un spectacol desăvârşit pentru adevăratele spirite înalte!

Merci, draga mea! Să ai o zi minunată! Te pup.

13 COMMENTS

 1. FireMan: ma bucur ca iti plac melodiile tipei. Si mie imi plac cateva. 🙂 La piesa Pasión, am pus odata si videoclipul, cred ca iti mai aduci aminte… 🙂

  Loxor: Vreau si eu CD-ul. Poza copertei este de asemenea “a la Sarah”.

 2. Lucrurile cu adevarat valoroase se construiesc in timp, cu rabdare,cu ajutor din partea celor facuti pe acelasi “tipar”,subtil, si mai ales cu lejeritatea realizarii acelui ceva ce te defineste.

 3. Iulia, ce este “un lucru valoros”? Un album? O prietenie? O casnicie? Bani?

  Mereu aud de acesta “valoare” pe care o vedem in anumite lucruri. De ce tindem sa acordam valoare? De ce suntem “vrajiti” de lucruri valoroase?

  Il rog pe Domnu’ Viceprimar, sa ne lumineze, asa cum numai el stie s-o faca.

 4. Poate fi si un album, si o prietenie, si o casnicie si o suma de bani. In functie de perceptia fiecaruia si modul in care isi “conjuga” viata: dupa a “a avea” sau “a cunoaste”, “a intelege”, “a construi”…O valoare este un lucru (nu in sensul de obiect) trainic, care iti poate oferi un punct de referinta sau unul de sprijin.

 5. Ceea ce face un lucru valoros este nu ceea ce ai tu de castigat facandu-l, ci ceea ce pierzi daca nu il faci……

 6. Pt. că ceea ce ne vrăjeşte de fapt cu adevărat e complexitatea simplităţii adevărului absolut.

 7. :)))mai,mie imi tot vine sa rad..evident,nu din cauza articolului,care imi place,ci de “completarea” ulterioara (commenturi):)))

Comments are closed.

Vezi si...

Bătrânețe, haine grele

Mă uitam peste niște comentarii pe varianta în engleză a lui DarkQ, și m-a atins unul din ele. Problema sunt... anii. Prea mulți. Chiar dacă nu ne place să discutăm depre asta, cu toții ne îndreptă (și) înspre acolo. Referitor la comentariul acelui tip, Steve, e cât se poate de...

Articole din aceeasi categorie