No menu items!

Cum să fii un impresar de succes?

Acelasi autor

Compatibilitate

Lumea era a lor, numai și numai a lor, pentru că erau doar ei pe ea. În acest firesc două mâini cu degete timide...

Sinaia, here we come!

Cum zice și Madonna, „Strike the pose, there's nothing to it!”, așa zic și eu „Hit the road to Sinaia!” După cum știe deja toată...

Gay social(ame)izing, yet again…

1. Mr. Mi-e rușine cu mine 24. Aug. 2011 - 23:10 salutare! aici X :) 2. Eu 24. Aug. 2011 - 23:11 salut. ce mai faci? 3. Mr. Mi-e...

Falling, falling…

Uneori ne intră-n viață oameni pe care nu-i înțelegem, care de multe ori ne enervează, dar față de care simțim un atașament absurd, aberant,...

Messalina și-a pierdut capul din nou

În cele ce urmează voi așterne niște rânduri, care, imagistic, ar putea constitui o scurta telenovelă. Spun asta pentru că nu obișnuiesc  să-mi feliez...
FirstLine
FirstLine
Un male bitch uns cu toate cremele, greu impresionabil, alergic la prostie şi prost-gust, gay până-n vârfurile unghiilor, vertical şi după cum s-a mai zis cu sânge-n p**ă. Nu vă place de mine? Treceţi mai departe!

S-a făcut mult şi mare tărăboi cu Mr. Gay România 2010, şi, continuu să susţin, pe bună dreptate. Am discutat deja despre standardele de frumuseţe cerute de astfel de concursuri, motiv pentru care n-am să mă mai bag în asta. În schimb, mă dau de-o parte un pic, nu de tot, doar suficient cât să răstorn vana plină de căcat, pe care au umplut-o ipocriţii cu pizde sparte.

Eu n-am nimic cu Silviu, nici cei care au mai discutat aici, pur si simplu am exprimat niste pareri pro si contra, a se înţelege acest lucru si a se lua ad literam! Sau trebuiau toți să fie numai pro?

Am vrut ca Silviu, Mr. Gay România 2010, să intre şi să ne ofere perspectiva lui, motiv pentru care l-am rugat pe Robert să intre în legătură cu el. Vine reply de la… Cătălin Vieru (vezi citatul). Mare mi-a fost mirarea când am fost informat, că mailul lui Silviu este administrat de Cătălin Vieru. De ce? Silviu nu poate să ne ofere nişte rânduri? I s-a urcat vedetismul la cap şi l-a angajat băgător de seamă pe Vieru ăsta? Adică… cum?

Să luăm în considerare ambele părţi ale problemei.

1. Silviu este ameţit de un foc de paie alimentat de ipocrizia aşa zisei comunităţi LGBT româneşti.

Silviu a fost cel mai bun, este declarat câştigător, fără nici măcar un singur vot (obiectiv) contra. Bun, ne conformăm. În urma disputei născute pe DarkQ.net (din cauza unei întrebări intenționat lăsată deschisă pentru a asculta toate opiniile), Silviu este rugat să ia cuvântul (scris, evident), dar alege să ignore cererea. E decizia lui, (sper că a fost a lui) se respectă.

2. Oameni, gen Cătălin Vieru, ipocriţi şi rataţi, profită de inocenţa lui Silviu şi-i spală creierul cu Ariel M-Zim7, după care-l pregătesc pentru călcat cu Lenor Aromatherapy.

Cătălin Vieru (mai mult scroafă decât vier) răspunde unui mail adresat lui Silviu, menţionând astfel că el se ocupă de “PR şi promovare pt el” (aşa fără punct după pt.). Domnul în cauză mai spune că întrebările referitoare la Silviu şi titlul lui de Mr. Gay România 2010 trebuiesc adresate lui (vierului, pardon scroafei ratate) pentru a evita în acest mod “o eventuală dezinformare”. Păi, dom’le, în acest caz, eu mă socotesc dezinformat! Se mai punctează, că Silviu nu poate acorda interviuri fără acordul organizatorilor, în cazul de faţă reprezentaţi de nea’ Vieru, după cum el însuşi susţine.

Răspunsul la mail-ul adresat lui Silviu:

Deoarece nu exista inca o comunicare publica, as vrea sa va informez acum ca eu ma ocup de ceea ce inseamna PR si promovare pt el, drept care am rugamintea ca orice intrebari si materiale doriti sa scrieti pe site-ul dvs. despre el sa mi le adresati mai intai mie[..]. Silviu poate oferi interviuri fara niciun fel de problema, dar nu fara a avea un acord al organizatorilor, in acest caz al meu care ma ocup de PR-ul si promovarea sa.

Băi, rateu genetic şi social deopotrivă, te-ai făcut impresar, purtător de cuvânt şi pupincurist specialist şi-ţi prelungeşti clipa de glorie autoimaginată? Mâine o să vinzi autografe, 3 bucăți la 10 mii!

Tocmai pentru că sunt obiectiv, vreau păreri obiective! Nu sunt jurnalist, sunt doar gay în România şi vreau să fiu informat. Chiar trebuie să-l sun pe Solcanu în mijlocul emisiunii?

O părere obiectivă nu poate fi considerată răutăcioasă, numai de către de un ipocrit! Vieru vorbeşte despre “bun-simt, respect si alte valori umane necunoscute”, valori necunoscute lui şi celor din breasla lui de sparte-n tufă. Păi să susţin un băiat într-un act de autoflagelare asistată, înseamnă bun-simţ respect şi valori umane pozitive?! Apoi să pun gheara de ghiolban pe mailul lui şi să mă declar purtător de cuvânt autorizat? De către cine? De juriu? Unde-i ştampila? Unde-i legalizarea?!

Domnule Vieru, dacă gayromeo.com nu vă mai aduce rezultate penetrante, nu înseamnă că trebuie să apelaţi la tertipuri jegoase pentru a vă lărgi cerculeţul (anal) de cunoştinţe.

19 COMMENTS

 1. Frumos articol, îmi place când cineva are ceva de spus. Am observat că e trendy şi feşăn acu` să laşi deoparte comentariile răutăcioase când vine vorba de ceva outrageous (că totuşi e outrageous, dragilor, fenomenul la care asistăm cu toţii uluiţi şi cu ochii cât Pomelo).

  Cât despre domnul Viermelu`, probabil ar trebui să-şi deschidă o firmă d-asta de ajutor cu tente de bun samaritean. Sau ar putea fi purtătorul de cuvânt al cuiva (aş sugera al cui purtător de cuvânt să fie, că şi aşa îi aduce cu camionu` pe respectivii şi îi împrăştie prin oraş, da` mă abţin de la a fi shtoarfa imperialistă. Măcar de data asta).

  Să nu fiu înţeleasă greşit, nu fac aluzie la săracul Silviu (tocmai pt. că, din discuţiile pe care le-am avut eu cu el pe mess, în tinereţe,  pare foarte cerebral şi inteligent şi chiar foarte ok baiatu` ca persoana. Mai mult, CAPABIL de a lua decizii). Ci doar subliniez faptul că geme lumea de cioflingari cu veleităţi de avocaţi ai poporului, nu avem nevoie şi de alţii CA CAtălin.  👿

 2. FirstLine, io am executat însă cum îți zisăi porțile fură ferecate de staff-ul care s-a format, se pare, între timp în jurul deja celebrului… Silviu. Ce ți-e și cu celebritatea asta dar nimic de zis, se înțelege nu-i așa? Ehe, la cât de greu se ajunge la a fi cel mai bun… Vezi, noi n-am avut așa noroc în viață… nu ne-a blagoslovit D-zeu cu frumusețe și sex appeal ca să devenim și noi demni de (măcar) câte un impresar (sau PR cum îi spune generația asta tânără) de căciulă.

  Cum îmi spunea cineva azi, blogosfera (și nu numai, prietenii știu de ce) are nevoie de câte un Catalin din când în când și de câte un Mister Gay 2010. Sunt dezamăgit totuși. Apropos, tu nu erai pe DarkQ când era cât pe ce să se deschidă un club gay nou in Timișoara, așa-i? Alte vremuri, frățicule…

  Uite… eu țin la blogul ăsta și nu vreau să îl murdăresc mai des decât e nevoie pentru că sunt unele lucruri pe care nici Ariel-ul ăsta cu nume de navă extraterestră nu le poate spăla. Hai să fim înțelegători și să trecem mai departe.

  Respect.

 3. lol lol lol.  sincer, chiar as vrea sa cred ca Silviu este (inca) inocent, desi…. ar fi prea “frumos” :lol::lol:

 4. Io un lucru nu înţeleg. Parcă Silviu nu avea bani nici de călătorie. De unde are bani de impresar? Ori impresarul lucrează pe datorie, ori îl plătesc tot “binevoitorii” dezinteresaţi.

   

  • Io cred ca bietul Silviu nici nu știe prea bine ce i se întâmplă și mai mult ca sigur i s-a spus să tacă mâlc ca se ocupă de toate. Cine? Asta îi mai greu de zis… că știi cum e… niciodată omul din față nu conduce, mereu e cineva care trage sforile in background… și la așa un imens, grandisim, uber-eveniment cum fusese Mister Gay Romania… e ceva normal. Păi dacă te întorci la postul ălalalt, impresarul a fost acolo de la bun început, încă de dinaintea aflării câștigătorului, așa just in case. Așa că dacă la anul participi și tu, fă bine și găsește-ți un impresar inainte… asta în cazul în care nu te găsește el pe tine primul că umblă vorba prin târg că acum așa se procedează. 🙄 Apoi treaba e simplă: impresarul intră pe toate blogurile care conțin cuvântul gay, te promovează făcându-se de râs… până o să crezi și tu ca ești mister și-apoi împreună mergeți în Țara Minunilor.

   Pai banuiesc după ce se strâng bani sau se dă mână de la mână… vor fi bani și de călătoria în Țara Minunilor. Ai zis Țara Minunilor? Vreau și eu! Poate prind și eu un morcov de la Domnul Țop-Țop Iepurilă. :mrgreen:

   Pot să fiu piarista ta? OK, bine. Să nu dai interviuri decât cu acordul meu și ia ochelarii ăstia de soare să nu te recunoscă nimeni că acum ești vedetă. Ah, forward la toate mailurile la mine că tu ești mic și nu știi.

   Oricum era funny deja dar mie abia acum începe să-mi placă.

   EU SUNT PR!
   Tu?

 5. Dupa cum spuneam acum doua zile… Silviu devine un produs bun de folosit. si aruncat daca nu satisface nevoile in timp. De publicitate ale unora sau altora.
  Indiferent cine sunt aceia.

  Pe de o parte nici a da un interviu pe acest blog sau altele, nu este altceva decat intentia proprietarilor acestuil blog sau ale altora de a lua o felie din tortul sau o muscatura din ciolanul care in acest moment este Silviu.

  In plus desi citit nici acest blog nici altele nu au girul de reprezentativ pentru comunitatea gay. nu mai mult decat este acceptul sau psi -ul.  Adica nu e monitorul oficial gay pentru a fi obligatoriu ca oricine sa dea raspunsuri la intrebari si sa dea interviuri pentru oficializarea unei situatii sau a alteia.

  Hai sa fim seriosi… cam cat a crescut traficul pe acest blog sau pe angelicuss de cand Silviu a devenit subiect de interes? in procente? are cineva curajul sa recunoasca asta?
  cand titlul postului in care ‘ suntem primii care facem una sau cealalta’ se numeste Silviu mister gay romania 2010 tocmai pentru a fi siguri ca google va returna la rezultate pentru orice curios care vrea sa stie mai multe axact acest blog sau altele.

  In concluzie hai sa nu fim ipocriti.

  Imi mentin parerea ca Silviu habar nu are ce i se intampla. Iar acel catalin vieru nu este mai putin de condamnat decat toti ceilalti care au lansat dezbateri. Decat cei care fac petreceri si sesiuni de autografe cu 10 lei intrarea. Toti au ceva de tras de profitat.. unii s-au lingusit mai mult decat altii si au prins o bucata aparent mai mare din ciolan. Hai sa incercam sa fim obiectivi fiindca si catalina aia  incepe sa semene cu ala de promova les folies scandal. Chiar sunt curios am sa il intreb pe silviu cine e personajul. Daca exista.

  Dunareanu trage show la cluj pe tema mr gay romania in vizita. Sincer am vrut sa merg dar mi s-a intors stomacul. De scarba pentru gest pentru situatie. Nu am o explicatie logica. Pur si simplu. O scarba profunda in vintre.
   
  O chestie eu nu am inteles stiu ca in lumea showbizului de genu’ Miss sunt anumite licente si asa mai departe. De exemplu eu nu as putea organiza Miss World etapa Romania indiferent de cati bani as avea fara a avea acordul scris si fara a cumpara licenta de la cei care organizeaza Miss World. sau as putea-o face cu riscul de a fi dat in judecata si de a nu se recunoaste deloc rezultatul.
  poate ne lamureste piar menegeru cum sta cu treaba asta.

  Deci vieru – daca exista.. cred ca isi asuma roluri are nu i-au fost desemnate (vezi scandalul les folies ziceti voi ca nu e acelasi modus operandi). blogoteca face trafic. unii fac partyuri si ‘petreceri’ cum se zice la Bucuresti. Chiar ma intrebam de ce nu se face la TM? adica ar trebui sarbatorit acasa. dar banuiesc ca pana la urma depinde care a fost primul cu ideea pe langa el la Predeal in betia evenimentului..

  Ce-ar fi sa vorbim peste un  an pe tema asta? punem un bookmark la eveniment si discutam peste un an?…
   

  • Chiar dacă mi-a plăcut commentul tău de ieri, acum ai dat cu mucii-n fasole. NU se urmăreşte ca blogului să-i crească traficul, ci pur şi simplu ne exprimăm opiniile în mod direct, aşa cum am făcut şi cu Silviu şi aşa cum facem şi cu Vieru  (chiar dacă toate sar de cur în sus că suntem nişte insensibile, vai mie… vom arde in iad ca puii la rotisor).

   Singurul lucru care este sigur este acela că nimeni nu s-a gândit că un astfel de subiect poate isca chiar atâtea controverse. S-a început cu discriminarea, ca stigmatizam oamenii cu deficienţe şi cu faptul ca nu am acordat drepturi universale, totul pentru simplul fapt că ne-am exprimat în sincer (şi vad că indiferent cum o dai, n-o dai bine, dacă eşti sincer eşti naşpa iar dacă nu, eşti o persoană ipocrită) şi se termină totul cu insinuări cum că se urmăreşte creşterea traficului. Ei, drăcie …  🙄

   • El spunea ca toată povestea nu este decât un story, un subiect prin care unii sau alții au câte ceva de profitat. În parte este adevărat, repet în parte.

    Mai ales acum că suntem 6 autori, (ba chiar 7 dacă iau în considerare momentele mele de glorie :mrgreen: ) doar nu avem nevoie de vreun vieru sau alți misteri ca să fac trafic… trafic pentru ce? Să mi-l bag undeva? Ce să fac cu el? Chiar n-are sens.

    Oricum, DarkQ.net it’s the best ever, ever ever ever, gay blog! 😆

 6. nu conteshte, traficul pe acest blog a fost si este de cativa anisori peste media altor bloguri cu si despre  gay din Romania. despre angellicus probabil este alta poveste 🙂

 7. nu_conteste (hehe),

  Un blog (orice blog) în momentul în care este publicat online (sau on the line aka. Mamma Mia) motivul este cel al interacțiunii, altfel am putea cu toții să scriem in fișiere Notepad și să salvăm totul pe D:\. Tu știi bine ca noi aici pe DarkQ.net n-am adoptat subiecte care să șocheze, să fie eye-catching (posturile astea cu Silviu sau Les Foliesul pulii (hahahah) dovedesc ca dacă aș vrea, aș putea și cu modestia-mi caracteristică recunosc că am toate calitățile necesare) pentru că e un blog care s-a format altfel decât majoritatea. N-am pus ever reclamă, afilieri sau vreo altă metodă de monetizare pentru că nu se merită.

  Dar e drept că uneori din motive ușor de intuit mă prind poveștile cusute cu ață albă și-atunci scriu pentru a demasca și dacă se poate voi lua tot tortul cu cireașa din vârf cu tot, nu numai o felie chiar dacă îmi fac reclamă (da, și platită) peste tot. Și știi de ce? Pentru că am o placere nebună când văd că reușesc să răstorn minciunile cretinilor și să sparg bulele de săpun frumos colorate care ascund în trânsele apa rece menită să îmbete gay-ii din Romania. Sunt 100% convins că știi bine la ce mă refer.

  Am fost acuzat că las posturile să fie interpretabile și că întrebările ridicate sunt provocatoare… ei și? Capacitatea asta e doar una din nenumăratele mele calități. :mrgreen: Decât să scriu chestii sub forma “asta e informația gata digerată și dacă nu ești de acord își șterg comentariul” mai bine ma opresc din scris. Ăsta e și scopul, altfel nu aș scrie. Anul trecut nu am avut timp, dar acum am. :mrgreen:

  Chiar dacă subiectul cu Silviu e deja de ieri, vroiam să aflu părerea lui legată de niște chestii că io mă piș pe PR, pe informații pompoase sau declarațiile binevoitorilor și lingăilor. Vroiam să aflu cum se simte și dacă e conștient de faptul că tot focul ăsta de paie îi poate schimba viața.

  Asta vroiam să aflu dar nu mă mai interesează de când adresa lui de mail e sub supravegherea unui autoînchipuit PR. Atâta timp cât Silviu permite chestia asta, nu e demn de milă. Mi-am pierdut interesul… e deja căcat toată povestea și refuz să murdăresc blogul acesta cu alte prostii legate de acest subiect. Acum sunt interesat de piariste. 😆

  Îmi tot spui de trafic, și ce dacă a crescut sau nu? E foarte bine. Puteam mult mai mult dacă neapărat vroiam, dar acest blog e doar un hobby pentru mine. Crede-mă. Eu n-am facut inițial decât sa preiau o știre exact așa cum era pe totalgay (scris foarte bine de webcoffee) și să mai adaug și eu două fraze. Restul… voi l-ați facut. 😎

  Ce fac organizațiile din România sau Lucian Dunăreanu? Efectiv nu e treaba mea, nu mă prinde subiectul, nu mă interesează.

  Chestia cu “Ce-ar fi sa vorbim peste un  an pe tema asta? punem un bookmark la eveniment si discutam peste un an?”… păi nu va ști nimeni cine e Silviu peste un an. Exact asta era și mesajul pe care majoritatea l-au ratat.

  Numa’ bine.

  P.S. : Mai lasă mila deoparte, baiatu’ îi suficient de inteligent încât să știe ce face iar dacă nu e… își merită soarta.

 8. Mai erau ceva comentarii pe același subiect, le-am șters, că nu vreau să facem un alt post cu 69 de comentarii de unde să nu se deducă nimic.

  File closed din punctul meu de vedere.

  • La altceva la ce? Ce vrei să facem? Să dezbatem acum starea sufletească a lui Silviu sau câți bani se scoate din asta? Sau despre cum îi lumea? Comunitatea gay? Despre ce-i corect sau nu? Tu știi bine cum îi lumea și nu cred că mai ai nevoie de confirmări. Dacă neaparat vrei, poți deschide un topic pe blogul tău.

 9. Nu_conteshte,

  Iti respect opinia chiar daca nu sunt de acord cu ea. Insa, evident, ai dreptul sa crezi un lucru sau altul. Cu cat insa cunosti mai bine situatia, cu atat parerea ta va fi mai pertinenta si bine de ascultat…de catre altii.

  Adica, sa fii departe de eveniment, sa nu stii “din culise” ce se intampla si sa acuzi si sa defaimezi omul (asa cum ai facut-o si la adresa mea) e putin cam mult..

  Spui tu: “Decat cei care fac petreceri si sesiuni de autografe cu 10 lei intrarea. Toti au ceva de tras de profitat.. unii s-au lingusit mai mult decat altii si au prins o bucata aparent mai mare din ciolan. Dunareanu trage show la cluj pe tema mr gay romania in vizita. Sincer am vrut sa merg dar mi s-a intors stomacul. De scarba pentru gest pentru situatie. Nu am o explicatie logica. Pur si simplu. O scarba profunda in vintre.”

  Daca as fi un novice ti-as da dreptate. Tu insa esti baiat destept iar informatiile pe care le promovezi sunt clar postate cu un scop anume: discreditarea

  Stii bine draga nu_conteshte ca indiferent daca Silviu venea sau nu la Cluj, petrecerile pe care GayPartyCluj le organizeaza de atata timp, au acelasi pret: 10 lei. Daca vroiam sa profit de pe eveniment, maream pretul, mai ales ca la aceasta petrecere cheltuielile au fost imense, mai mari decat cele obisnuite (cazare, masa, transport pt Silviu, fotografii scoase instant pentru toata lumea, aparatura audio inchiriata, mai mult personal platit si altele). Numarul de persoane prezente a fost mediu… iti ofer si aceasta informatie ca sa nu crezi ca de aici ne-am propus sa castigam.

  Castigul nu a fost unul dpdv financiar. Nu de asta l-am chemat si noi la Cluj (petrecere in cinstea lui va avea loc si la Tm sambata asta – informatie pe care tu nu o aveai… dar comentai. Intamplarea a fost ca la Cluj sa fie prima petrecere. Trebuia sa fie peste 2 sapt. dar Silviu a fost de acord si acum…si asa a ramas).

  Clujul a castigat! Am facut o petrecere frumoasa la care lumea s-a distrat. Felicitarile primite pe romeo in dimineata asta de la cei care au fost, spun totul. Asta a fost castigul la care ne-am asteptat si pe care ni-l doream. O super petrecere!

  Si in astfel de momente in care Silviu este comentat pe toate blogurile (si credeti-ma ca nu te simti prea fericit cand vezi tot felul de insulte si comentarii la adresa ta) am considerat ca i-ar prinde bine sa vada ca oamenii totusi il sprijina si sunt alaturi de el. Sper ca am reusit sa-l convingem ca merita sa mearga mai departe.

  Iar cand ti se mai face greata, bea apa cu lamaie. Ca trece! Sau suna-ma ca sa auzi cu urechile tale cum sta toata “afacerea” si apoi scrie pe bloguri. Ca sunt satul sa fiu acuzat pe nedrept de toti anonimii maniati de frustrari, invidie si alte probleme personale.

  Lucian Dunareanu

  • Uf… descreteste-ţi fruntea, dragule… nu te mai stresa. Faima nu ţi-o ia nimeni… pentru că ar fi greu, din varii motive (mai mult sau mai puţin de natură existenţială).

   Te pup 🙂

 10. ‘m-am simtit ca la poza cu ursu’ la circ’.. e un citat mai mult decat exact.
  cunosc situatia mai mult decat o vei cunoaste tu vreodata. (no offense)
  nu am nici o intentie sa te discreditez.  for the record: te-am admirat mereu pentru rezultatele activitatii tale. nu o lua personal chiar la nivelul acela. problema mea a fost cu toti cei care au batut moneda pe eveniment. si s-au folosit de omu asta. in general cred ca cu cei cu care am avut controverse pe tema asta le-am lamurit. sau se vor lamuri.
  de asemenea stii si tu si  ca oricine care  nu s-a nascut ieri ca adevarata putere in lumea gay romaneasca nu se limiteaza la  si nu concluzioneaza doar la finante.
  pe de alta parte inca nu am intalnit pe nimeni care sa organizeze evenimente pentru comunitate doar asa fiindca nu are in ce isi investi finantele. e o afacere. omg! si dumnezeu stie ca nisha de market gay din romania sufera crunt din lipsa de marketing (evenimente + restul).  doar de ar exista mult mai multi dispusi sa investeasca cu cap in asta.
  din punctul asta de vedere.. tot respectul. e greu sa furnizezi un produs relativ omogen pentru un target atat de eterogen. si daca faci bani din asta. bravo. jur. e o intreaga filosofie pe tema asta si se poate discuta o luna despre cum comunitatea asteapta mura in gura ‘sa ni se faca asta sau cealalta’  nu am contestat scopul. mijloacele nu mi s-au parut ok.
   
  si chiar nu am sa o iau pe calea can-can apa cu gheata sau cu lamaie si etc…. vorbeam serios in ce am scris. nu tzipa frustrarile in mine. sau in nici un caz legate de mister gay dot ro.
  imi cer scuze ca te-am nominalizat. poate tocmai mi-a sarit in ochi ca ai mediatizat cel mai mult evenimentul.
  si fiind in ochiul public credeam ca te-ai obisnuit deja ca nu toata lumea sa fie de acord cu ceea ce faci. apropo de PR.  poate din cand in cand te poti gandi ca nu chiar toata lumea umbla sa iti distruga munca si imaginea. sa te discrediteze…. doar ca sunt si alte opinii… ceea ce nu cred ca e o surpriza.
  si poate la o alta idee din cand in cand se poate reactiona si cerebral fara tente de genu apa cu lamaie….
  daca imi va fi permis sa trag o concluzie…
  este imaginea lui silviu folosita?: cu siguranta da
  este bine folosita? timpul o va spune..
  au aparut oportunisti de ocazie de genu pr manageru pe stand by?  nu are rost sa mai raspund
  e mai interesant silviu datorita conditiei fizice speciale? cu siguranta da
  ar trebui sa ne para rau de silviu? cu siguranta nu
  stie ce i se intampla? da si se bucura de momente desi nu gandeste clar la ora asta(parerea mea)
  va mai fi stire peste un an? clar nu.. o sa termine cu povestile de la mr gay europe
  trebuie scandal sa promovam pe cineva? clar da. mai trebuie exemple??

 11. Aşa ca o mică paranteză… oameni buni, acest site are nişte Termeni şi Condiţii, link-ul către pagina respectivă îl puteți găsi în partea de jos a site-ului. Vă rog frumos înainte de a vă scrie voi cu mânuța voastră numele întreg pe DarkQ.net, să fiți conștienți că DarkQ.net este deschis oricui, nu doar gay-ilor și că sta la discreția fiecărui autor dacă scoate sau nu vreun comentariu care s-a adăugat.

  Deci, nu vă pune-ți numele când e vorba de aplauze, și-apoi când imaginea nu mai e shiny… “șterge-mi comentariile” că nu sunt mingea de ping-pong a nimănui. 😉

Comments are closed.

Vezi si...

Eu creanga ta de aur, tu frunza mea albastră…

Salut tuturor. Aveam deja o idee de saptamana trecuta despre ce pot scrie in articol acesta, dar acum 2 zile am fost nervos foarte tare din cauza unor cucoane de la un ghiseu din oras... si eram tare pornit sa scriu despre asta, deja vedeam titlul "Incompetenta sau Coruptie?"... dar...

Articole din aceeasi categorie