No menu items!

Ronaldo și Didier în lenjerie intimă pe coperta din iunie a lui Vanity Fair

Acelasi autor

Cum Sunt?

Chestionarele completate vor fi postate pe website-ul în curs de dezvoltare, pe măsura completării lor: www.cumsunt.ro! Scopul poveștilor comunității LGBT este să ofere informații heterosexualilor cu...

Excesul de prea mult curcubeu dauneaza grav sanatatii (mintale)!

Frate, ce aveti toti cu cacatu' ala de rainbow!? Plm, zici ca DarkQ a devenit brad de Craciun. Bine, ideea e ca am observat...

Bunul gospodar isi face vara sanie si iarna car. Uneori.

Rasfoind Internetul, acum cateva zile, am dat peste un articol din publicatia online Ring, un alt tabloid specific romanesc unde fiecare titlu contine macar...

Gelozia, bat-o vina

Am fost un om extrem de gelos si posesiv, m-am mai domolit deoarece pe de-oparte experienta m-a invatat ca nu poti inchide un partener...

Cel mai mare regret din viata mea…

... este ca sunt gay. Pe masura ce trece timpul regret din ce in ce mai mult acest lucru. Ideea de ca lumea gay...
RobertG
RobertGhttps://darkq.net
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

Ok, cititorii fideli știu că nu am scris niciodată despre sport, despre ce mai e prin diverse reviste dar de data asta nu m-am putut abține. Pur și simplu.

Au mai rămas 38 de zile. Cupa Mondială atrage mai mulţi oameni de pe întreg globul decât orice alt eveniment, fie el sportiv sau de alt fel. La fiecare 4 ani, în baruri şi terase, fanii “Frumosului Joc” se strâng în jurul televizoarelor şi al radiourilor (şi acum, Iphone-urile şi ecranele 3D din adâncul buzunarului ajuta fanii) doar pentru a-şi susţine eroii. Miliarde de oameni privesc și ascultă, ţinându-şi respiraţia la fiecare şut în corner, căzând în genunchi sau ţopăind de bucurie la fiecare gol marcat.

Și noi gay-ii ne uităm…

Pentru numărul din iunie al revistei Vanity Fair, Annie Leibovitz s-a pus pe treabă şi a imortalizat unele dintre cele mai mari vedete din sport, incluzându-l pe portughezul Cristiano Ronaldo, pe Didier Drogba din Coasta de Fildeş, pe camerunezul Samuel Eto`o, pe Sulley Muntari din Ghana, pe americanul Landon Donovan, pe brazilienii Kaka şi Pato, italianul Gianluigi Buffon, sârbul Dejan Stankovic, englezul Carlton Cole dar şi pe germanul Michael Ballack. Ei bine, pozele lui Leibovitz sunt… lipsite de inhibiţii. Iar lenjeria intimă nu a avut niciodată un aer atât de patriotic. În Statele Unite, aceşti bărbaţi nu sunt atât de cunoscuţi precum starurile N.F.L., dar pe mapamond sunt mai mult decât impresionanţi, sunt zei.

Vanity Fair, copertă iunie 2010

A.A.Gill, în articolul său din numărul din iunie, evidenţiază cât de importante sunt fotbalul şi Cupa Mondială pentru cei 6.8 miliarde dintre noi. “Fotbalul a avut un impact asupra lumii simultan cu independenţa naţiunilor”, scrie Gill.

După un steag, o emblemă naţională şi o declaraţie de presă care anunţa imperialismul yankeu, următorul lucru pe care noile naţiuni l-au făcut a fost să construiască un stadion şi să inventeze meciurile naţionale.

Ura nouă şi cea veche dintre echipe va fi stabilită (sau reînnoită) începând cu 11 iunie, când Africa de Sud deschide Cupa Mondială în Soweto împotriva Mexicului. Meciurile care trebuiesc neapărat văzute sunt cele care încep cu Anglia vs. Statele Unite (12 iunie) şi continuă cu cele din aşa-zisa “Grupă a Morţii” – Coasta de Fildeş vs. Portugalia (15 iunie), Brazilia vs. Coasta de Filder (20 iunie), Portugalia vs. Brazilia (25 iunie).

Sulley Muntari (Ghana), Landon Donovan (U.S.A.), Kaká (Brazil), Samuel Eto’o (Cameroon), și Pato (Brazil). Photografie de Annie Leibovitz.

Nu trebuie neapărat să fii un fan înrăit ca să te bucuri de turneu (câţi dintre voi urmăriţi înotul când nu e vorba de Jocurile Olimpice şi Michael Phelps?)… :mrgreen:

Ronaldo e perfect, e splendid, e minunat!

4 COMMENTS

  1. Ioi… da… io chiar nu mă topesc după cum arată cineva, da’ Ronaldo îi fabulos. Este perfect. Ok și fotografa Annie Leibovitz e genială că știe ce să imortalizeze, dar ce-i a lui îi a lui. :mrgreen:

Comments are closed.

Vezi si...

Abia aștept…

Ăștia și ăia care vin să pună otravă pentru șobolani... Da ce e aia "fond de cult"? Voi ce faceți când o să vină cantorul cu cerșeala la ușă?

Articole din aceeasi categorie