No menu items!

Contracorriente (2009)

Acelasi autor

I Do (2012)

Jack Edwards un britanic gay care traieste in New York fara acte fiind astfel imigrant, el risca sa-si piarda familia si viata din SUA. Neavand...

Despre sanse si greseli

Buna seara asta seara m-am gandit sa va spun povestea unui prieten poate nu o veti gasi interesanta sau poate chiar inutila insa eu...

Behind the Candelabra

În ultimii ani de viaţă, celebrul pianist şi entertainer american Liberace se vede confruntat cu un scandal: tânărul său şofer Scott Thorsen îl dă...

Philadelphia

Un avocat de culoare homofob e fortat sa-si infrunte prejudecatile, atunci cand accepta sa apere un client bolnav de SIDA impotriva firmei care l-a...
Bondaru
Bondaru
There's only a few things i really care about in life: my body, my pad, my ride, my family,, my boys and my porn :))

Miguel, un pescar dintr-un satuc peruvian, traieste o poveste de dragoste cu Santiago, un pictor. Dar cum Miguel e casatorit si locuieste intr-o comunitate cu principii rigide, povestea lor trebuie tinuta departe de ochii sotiei si ai lumii. Intr-o zi, Santiago i se arata lui Miguel sub forma unei fantome si ii spune ca el e mort, iar corpul lui a ramas undeva in ocean si nu-si va gasi linistea sufleteasca pana nu va avea parte de inmormantarea pe care si-a dorit-o. Totodata, adevarul despre cei doi iese la iveala cand un tablou infatisandu-l pe Miguel nud este descoperit in locuinta pictorului. Prins intre mai multe sentimente contradictorii – pierderea fizica a iubitului, relatia cu sotia care ameninta sa-l paraseasca si dezaprobarea consatenilor sai – Miguel incearca sa indeplineasca ultima dorinta a lui Santiago.

2 COMMENTS

 1. Da, da, da, foarte dragut filmul. Chiar daca povestea se desfasoara intr-un cadru exotic, e o poveste foarte des intalnita in relatiile gay din Romania, o poveste despre cupluri in clandestinitate, invizibile.

 2. Okay, this is just creepy!
  Acum 5 minute am terminat filmul asta de vazut si tu tocmai i-ai scris review-ul.
  Mi l-am luat aseara cu gandul sa-l vad astazi dupa meditatia la fizica de care nu am niciodata chef. In general dupa meditatia asta I feel like rewarding myself with a gay-themed movie.

  Alex, hmm, exotic pentru noi care nu locuim acolo, dar era de fapt un amarat de satuc de pescari + mare si stanci. Poate fi oricand inlocuit cu un sat de la noi + munti sa zicem and there you go!
  Oricum, nu numai relatia lor, dar si reactia celorlalti cu privire la ei, and let’s not forget about the church, their way of living, talking, sunt foarte asemanatoare cu cele ale romanilor.
  Not sure about the ending, though. Crezi ca la noi jumatate din sat ar fi inteles si l-ar fi urmat la inmormantare si cealalta jumatate ar fi ramas, ca in film?
  Eu nu stiu.

Comments are closed.

Vezi si...

Traviata, Corul Țiganilor: Animație

O animație super mișto. Enjoy. :)

Articole din aceeasi categorie