No menu items!

Catre proprietarii de cluburi gay din Romania!

Acelasi autor

Cum Sunt?

Chestionarele completate vor fi postate pe website-ul în curs de dezvoltare, pe măsura completării lor: www.cumsunt.ro! Scopul poveștilor comunității LGBT este să ofere informații heterosexualilor cu...

Excesul de prea mult curcubeu dauneaza grav sanatatii (mintale)!

Frate, ce aveti toti cu cacatu' ala de rainbow!? Plm, zici ca DarkQ a devenit brad de Craciun. Bine, ideea e ca am observat...

Bunul gospodar isi face vara sanie si iarna car. Uneori.

Rasfoind Internetul, acum cateva zile, am dat peste un articol din publicatia online Ring, un alt tabloid specific romanesc unde fiecare titlu contine macar...

Gelozia, bat-o vina

Am fost un om extrem de gelos si posesiv, m-am mai domolit deoarece pe de-oparte experienta m-a invatat ca nu poti inchide un partener...

Cel mai mare regret din viata mea…

... este ca sunt gay. Pe masura ce trece timpul regret din ce in ce mai mult acest lucru. Ideea de ca lumea gay...
RobertG
RobertGhttps://darkq.net
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

DarkQ, cel mai influent site LGBT romanesc, va crea o sectiune dedicata cluburilor LGBT din Romania. Pagina va constitui o sectiune aparte a site-ului, unde fiecare club va avea propria pagina cu descrire, sistem de review-uri, voting, galerii de poze, adresa de contact, telefon, google maps integration, mobile version, posibilitatea de a scana pagina cu sisteme android.

Se doreste in fapt crearea unui loc unde gay-ii si lesbienele (din Romania si nu numai) sa poata avea acces la informatii clare, sa nu trebuiasca sa dea zece telefoane pana afla o adresa samd.

Sectiunea respectiva va viza doar cele cateva cluburi gay nu si pe cele “banuite” ca ar fi gay friendly.

DarkQ nu va percepe nici o taxa pentru reclama, gratuita de altfel, creand aceasta sectiune doar pentru a veni in sprijinul comunitatii LGBT cu informatii clare si bine puse la punct.

Din acest proiect va face parte (daca se doreste):

 1. Soho (Bucuresti)
 2. Delirio (Cluj)
 3. Sauvage (Timisoara)
 4. One cafe pub (Galati)
 5. Club V (BV)
 6. La Fery (BV)
 7. Soul (Constanta)


De ce am nevoie?

1. Cateva poze (maxim 10) cu interiorul clubului pentru a face galeria (intrare, bar, ring de dans, aparatura, locuri, etc). Daca proprietarul doreste, se pot include si fotografii cand clubul este populat (acestea ar fi de dorit). Se pot trimite inclusiv fisiere video (format HD de preferat) care vor fi hostate pe vimeo.com.

2. O descriere in cateva cuvinte a clubului.

 • Paginile dedicate cluburilor nu vor fi publicate pana ce proprietarul (sau cel care are inchiriat clubul) nu isi da acordul in acest sens.
 • Proprietarii de cluburi vor putea actualiza galeriile (renovari, re-design etc).
 • Pozele si descrierea se trimit pe admin@darkq.net

😛

P.S.: Oricine cine cunoaste PR-ul sau proprietarul vreunui club din cele anumerate mai sus, va rog sa ii forward-eze adresa acestui post ca sa nu ne lungim prea mult.

P.S.S.: Secțiunea cluburilor va fi aici https://darkq.net/cluburile-gay-din-romania/ și va fi este accesibilă din meniul blogului: “Cluburi”.

Previous article
Next article

10 COMMENTS

 1. Excelent 😀
  Gratuit, gratuit…dar pana cand? Adica stii cum e, faci promotie vreo 2 luni, dar din consideratie, cluburile pot contribui la buna functionare a acestui site, la imbunatatirea lui si evident la crearea unei mai bune interactiuni intre membrii comunitatii. 😯

 2. Eh, lasa ca site-ul functioneaza foarte bine si asa. 😉

  faza ii ca mereu primesc mail-uri cu “unde ii clubu’ asta?”, “cum ajung acolo?” etc… si atunci e mai bine sa fie o sectiune dedicata pentru asa ceva.

 3. felicitari pentru initiativa. In Bucuresti s-a deschis recent o sauna foarte faina. Cred ca ar merita sa fie promovata… e prima din tara, in plus e curata, retrasa, pro-condomuse.

 4. Adresa pe undeva pe Carol I (nr 24 sau 27 parca) dupa universitate la vreo 500 m … Intrarea e 35 de lei, redus pentru tineri pana in nush cati ani si preturi la bar destul de piperate, dar cred ca pentru un sfarsit de sapamana se merita fie si numai pt sauna uscata… Detalii… au de toate, in afara de baieti frumosisauna umeda si un jakuzzi :)) E destul de fain, conditiile sunt ca in occident, cu plasme (cu pornaciuni), muzica relax, oameni destul de la locul lor (nu sare nimeni pe tine, in ciuda privirilor atintite cand mergi la dush 🙂 ) Eu sincer am ramas un pic impresionat pentru ca se poate si la noi, nu numai in Occident. Dar atat ! Prefer totusi o spa “normala” pentru relaxare, cu bazin, jakuzzi, sauna si umeda si uscata, etc. Adica… daca ai intalnit pe cineva si nu ai loc, e de preferabil sa mergi acolo, sa bei ceva, sa te simti in largul tau, sa nu te ascunzi de nimeni sau sa cauti un hotel retras… E chiar ok pentru asta. Dar daca preferi sa mergi acolo pentru ca nu mai ai pe cine agata pe Romeo, va sfatuiesc mai bine sa stati acasa. Sauna nu este un loc de dating 🙂 Sau daca vreti musai sa fie, recomand prezervativul.

  Cristymaykei, stiu ca au profil de club pe Romeo si pe FaceBook si mai stiu ca inainte sa ajungi acolo trebuie sa suni, altfel risti sa nu poti intra, pentru ca au intrarea destul de ascunsa de ochiii lumii, cand intri se are grija sa nu faci galagie, sa nu atraga atentia vecinilor.

 5. Salutare baieti imi cer scuze pentru ce fac dar am si eu nevoie de un sfat sau o sugestie din partea voastra….vreau sa imi ziceti si mie cum pot sa fac sa imi gasesc si eu undeva cu chirie dar de preferabil ar fi sa stau cu o ”sora” nu cu niste hetero care nu ma pot intelege….. Va multumesc si astept parerile voastre cu respect mihai

 6. Inca odata imi cer mii de scuze deoare ce stiu ca, comentariul meu nu are nici o legatura cu articolul.

Comments are closed.

Vezi si...

Viziunea de partid – până la capăt!

Un colegiu de "prestigiu" dintr-un judeţ, în nord-vestul ţării. Un oraş nu prea mare - reşedinţă de judeţ. Un colegiu în care tot ceea ce deranjează direcţiunea este dat la o parte. De dragul "prestigiului". Până şi sigla liceului are un curcubeu care a iscat discuţii acum câţiva...

Articole din aceeasi categorie