No menu items!

Viața tumultuoasă a lui Viorel teh Granny

Acelasi autor

Cum Sunt?

Chestionarele completate vor fi postate pe website-ul în curs de dezvoltare, pe măsura completării lor: www.cumsunt.ro! Scopul poveștilor comunității LGBT este să ofere informații heterosexualilor cu...

Excesul de prea mult curcubeu dauneaza grav sanatatii (mintale)!

Frate, ce aveti toti cu cacatu' ala de rainbow!? Plm, zici ca DarkQ a devenit brad de Craciun. Bine, ideea e ca am observat...

Bunul gospodar isi face vara sanie si iarna car. Uneori.

Rasfoind Internetul, acum cateva zile, am dat peste un articol din publicatia online Ring, un alt tabloid specific romanesc unde fiecare titlu contine macar...

Gelozia, bat-o vina

Am fost un om extrem de gelos si posesiv, m-am mai domolit deoarece pe de-oparte experienta m-a invatat ca nu poti inchide un partener...

Cel mai mare regret din viata mea…

... este ca sunt gay. Pe masura ce trece timpul regret din ce in ce mai mult acest lucru. Ideea de ca lumea gay...
RobertG
RobertGhttps://darkq.net
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

L-am întâlnit pe Viorel azi, la o cafea, în Mall. Unde altundeva, că totu-i acoperit cu zăpadă în afară de chioșcurile de unde mai cumpără lumea spirt sanitar la greu.

Viorel este gay, dar nu orice fel de gay. Viața lui sexuală, aspirațiile înalte de viitor pe care le are îl face un homosexual cu totul și cu totul aparte. Viorel l-a întâlnit pe Petrică la înaintata vârstă de 9 ani. A fost dragoste la prima vedere. Își trimiteau mesaje siropoase despre ce mai e nou pe Boomerang și Cartoon Network de pe telefonul părinților.

Relația lor a fost una furtunoasă, cu suișuri și coborâșuri. “Țin minte că eram foarte gelos pe Mihăiță atunci când îi dădea lu’ Petrică jucării Pokemon”, spune Viorel printre suspine. “Relația noastră bazată pe iubire adevărată a durat foarte mult, cam 3 săptămâni, așa, după care m-am dat pe din ăștia mai maturi, așa l-am întâlnit pe Gheorghiță dintr-a șaptea B care mi-a devenit mentor”.

Acum la 19 ani, Viorel este resemnat, a ajus la capăt de drum, este o “mumie” (ăste e apelativul folosit de gay când se referă la oameni în vârstă). Este bătrân deja, “expirat”, cum îi spun gay-ii pe Romeo. Viața lui nu mai are niciun sens. “Mi-e rușine cu vârsta pe care o am, cine mai vrea în ziua de azi un babalâc de 19 ani? De aceea mint, numai că mă dă de gol barba care a început să crească… azi un fir, mâine altu’…” mărturisește Viorel printre lacrimi și suspine.

Cum nu i-a mai rămas nimic de explorat în țară, Viorel teh Granny (Nick-ul lui de pe Facebook) vrea să plece în Spania sau Italia: “Vreau să plec, visul meu este să devin drag queen, am citit că e foarte greu dar poate reușesc!”.

Deci nu știu ce am putea să facem pentru Viorel, poate un teledon, ceva…

Sugestii?

9 COMMENTS

 1. Cum adica? Sa facem?
  Eu am 20 de ani si restu ma priveste. Voi sinteti nebuni?
  cum adica expirat la 19 ani? ce vorbiti voi aici?
  el este inca la inceput de drum. doamne cit are de descoperit si de trait.
  ,,babalic..? cum sa va demonstrez si va arat ca eu la 50 de ani acum ma simt implinit. viata e frumoasa daca sti cum sa o faci .eu sint sint cel mai important pntru mine, cool,, va dau lectii la orice ora. auzi ce spun eu Viorel?
  nu pleca, aici sint oameni care au nevoie de tine, intinde mana si ii vei descoperi, bate la usa si ti se va deschide, nu lua calea pribegiei.
  Viorel am avut ocazi sa plec dar asta ma denatura, ma simteam jignit de mine insami, vei fi strain printre straini.
  Viorel as dori sa vorbesc cu tine, nu detin formula magica dar totusi poate ……

 2. misto pamfletul. cred ca suntem ca-n egipt, adica e plina “tara” de mumii:))

  dar viorel este gay si nu viorel, este gay.

 3. Robert îmbătrânim la 9 ani? Nu stiam. Suntem săraci dar avem umor.
  Glumești tu Robert, însă fiecare glumă ascunde un adevăr: există multi tineri care până la 25 de ani au experimentat tot (în materie de sex, droguri, senzații tari). Pentru aceștia viața e lipsită de farmec.

 4. RobertG – ce sa mai spun am ,,luat/o,, in bot se mai intimpla
  batranetea sau neuronul care il mai aveam si a plecat si acela in concediu..

Comments are closed.

Vezi si...

Poveste de dragoste cu final la alegere

Am zarit un el si o ea. Amandoi foarte frumosi. Genul acela de cuplu dupa care intorci privirea. Am vrut sa ii vad pentru mai mult timp, nu avusesem timp sa imi creez tabloul lor in minte. Instinctiv parca, mi s-a nascut o intrebare: de ce i se spune acesteia...

Articole din aceeasi categorie