No menu items!

Analogia

Acelasi autor

Aventuri prin oraşul gri!

  Nu am mai scris de mult pe acilişea! Aşa că m-am gândit să vă binedispun sau indispun (don’t care) cu o mică poveste. De vreo...

Dragoste în cinci trepte

Treapta 1: Fluturaşii (primul an) Ţi-aş spune că te iubesc dar nici măcar nu te cunosc, însă ochii tăi mă atrag într-un mod ciudat. Te...

Răspuns irefutabil

De ce vrem sa fim mai mult decât de ceea ce suntem defapt? De ce minţim ca mai apoi să regretăm, şi să minţim...

Călătoria…

-Fatăăăăăă...hai să mergem prin Bucreşti! Vreau să-mi întâlnesc dragostea! Me: (horror face) ok, hai mergem (la naiba, nu cred că o să iasă bine) Ne luăm...

Jegurile umane (gânduri reci de iarnă)

Umblă printre noi. Respiră același aer otrăvit de ciuma timpului nou. Se hrănesc cu durerea și suferința altora. Calcă în picioare ce alții au...
Ichigo
Ichigo
Un nebun si jumatate,serios vorbind. Cu propriile viziuni obscure asupra vietii, asupra oamenilor care ma inconjoara si propriile idealuri care vizeaza paroxismul. Un neinteles al societatii, un om care umbla prin umbrele vietii, mereu in obscuritatea sistemului, sitting, watching, learning, adapting... Nu incerca sa ma intelegi,iti vei antrena mintea intr-un joc diabolic de-a soarecele si pisica, si in acelasi timp mi se pare pueril. De ce trebuie sa ne intelegem? Ar trebui doar sa ne simtim, restul vine de la sine. Asta doar daca ai ceva materie cenusie in dovleacul tau. Daca vad o mica urma de prostie in comportamentul sau limbajul tau, te dau dracului si te trimit la origini. Daca incerci sa-mi zici ceva...think first, you bastard!

Jesus… stau în creierii nopţii, şi citesc şi eu posturi de pe DarkNet, şi mă lovi!!! Ce mă lovi? Hai să mai scriu şi eu nişte aberaţii pe acilişhea… că na… nu am mai scris de mult. Şi am avut şi varii motive… dar să nu intrăm în detalii nesemnificative. Să spunem doar că am trecut printr-o perioadă mai grea din viaţa mea (acum adevărul fie spus între noi… cam de la naştere trec printr-o perioadă mai grea… şhhhh… să nu mai spuneţi la nimeni… va rog dulce ca un savarinoi), în februarie… într-o frumoasă zi de iarnă… well… inima tatălui meu a încetat să mai bată. Şi deşi nu prea ne înţelegeam noi, acum îmi este foarte dor de el … şi nu mai pot să-l aduc inapoi pentru a-mi cere iertare pentru tot ce i-am zis…

În fine… nu pot schimba ceea ce s-a întâmplat deja, am să trăiesc cu un regret în plus. După această întâmplare… am crezut că o pierd şi pe mama, dar şi-a revenit, acum totul, pot să spun, este oarecum OK.

Despre ce vroiam să scriu? A…da! Despre analogiile stupide pe care le pot face “eminenţele cenuşii” care umblă pe străzile Terrei, sau mai simplu spus… oamenii. Deunăzi mergeam cu prietena mea cea mai bună pe stradă. Ea este lesbiană… şi mai toată lumea din oraş ştie… defapt când spun toată lumea… mă refer la foştii ei prieteni. Nişte scursuri ale societăţii umane…JESUS…girl…unde i-ai găsit? Dar cum e de ajuns ca doar 2-3 să ştie…şi ăia gură-spartă, automat, într-un interval de timp scurt află toată porcimea…îhhh….scuza-ţi limbajul, populaţia. Aşaaa….şi cum ziceam, mă plimbam cu ea pe bulevardul oraşului nostru. Când ajungem noi în dreptul unei bănci, pe care stăteau asezaţi nişte maimuţe…oups….adică nişte adolescenţi minunaţi , aud fără să vreau următoarele: Uite-o pe lesbiana aia! Şi uite-l şi pe ăla! Cred că e gay!

WTF? Deci dacă mă plimb cu cineva care este gay, automat mă face şi pe mine gay? Chiar dacă sunt (nimeni nu ştie  că sunt), tot sunt şocat. Jesus…vroiam să mă opresc şi să-l cotonogesc pe inculpat… dar m-a oprit prietena mea cea mai bună, spunând că nu se cade să mă cobor la mintea unor pureci mutanţi.

Ce-ar fi dacă am duce acest fenomen de analogie la extrem? Să spunem că dacă te plimbi cu o babă pe stradă…asta te face automat babă şi pe tine…tu…plimbătorule de babe …. Muahaha!

Dacă te plimbi cu o vacă autistă, să spunem, prin parc…tu nebunule tu, eşti un vacă autistă …plimbătorule prin parc care eşti!!!

Şi ce este analogia până la urmă? Într-o analogie, două concepte, obiecte, sau evenimente se propun ca fiind similare în natură (A şi B) şi se arată că au o relaţie comună cu o altă proprietate. Premisele sunt că A are proprietatea X ,deci şi B de asemenea are proprietatea X, deoarece s-a convenit că A şi B sunt similare. Deci tu… împrăştietorule de analogii, dacă ai un creier mic, ca de maimuţă (să dăm un exemplu)…conform definiţie analogiei..eşti maimuţă, şi chiar nu este vina mea…aşa spune DEX-ul!!

Mă scuzaţi dacă acest articol vi se pare stupid…sau dacă vi se pare că este descărcarea unui tip frustrat!! Pe voi nu vă deranjează analogia, în general? Hai…mai ziceam, dacă eram îmbrăcat în roz, cu suviţe roz şi vorbind cu „fatăăăăăăăăăăă…ce faci fatăăăăă”, îi inţelegeam analogia…cred…:)))))…dar arăt foarte normal (nu ştiu dacă mă ştie cineva de aici de pe blog…aaa…ba da, o singură persoană … poate să confirme… 😀 )

Mai e un pic şi îmi cad ochii sub birou… închei aici, înainte să mai spun şi alte aberaţii… promit să revin soon cu o altă poveste plină de tâlc… or NOT… 🙂

 

4 COMMENTS

  1. Ce te deranjeaza defapt e ca acele maimute/adolescenti minunanti au cam ghicit un adevar: esti gay. Si atat timp cat respingi acest lucru, il ascunzi sau ti-e teama de societate, frustrarea va continua.

  2. In cazul meu…nimeni nu trebuie sa afle ce sunt…ar fi o greseala imensa sa le spun ce sunt, doar ptr ca mai apoi sa fiu batjocorit, insultat, batut si multe alte chestii la care nici nu vreau sa ma gandesc…imi este foarte bn…asa cum sunt acum (si poate ca ma mint…dar am ales de mult timp sa traiesc un adevar bine construit in jurul unei minciuni) …dak eram in alta parte,decat orasul meu..ma durea fix unde nu rasare soarele (desi nu ar fi indicat…:)))))

    Si nu…nu ma doare ca au ghicit…ci ANALOGIILE pe care le fac…thats it’s not goood…din punctul meu de vedere…no ofence!!!

  3. nu aveam sub nici o forma dorinta de a contesta motivatia ta pentru a te ascunde. e chiar foarte bine ca ai analizat riscurile. analogii aplicate vei mai auzi, relax… it’s called human nature. cu bune si cu rele.

  4. I am relaxed…dar fiind un tip care pune la suflet toate lucrurile inutile…natura umana ma cam loveste din cand in cand, exact cand sunt nepregatit…pac!!! vine si ma loveste…damn human nature…sa i se taie capu’..off with her head…:))

Comments are closed.

Vezi si...

De ce sa îmi pese?

In comunicarea publica e imperios sa avem o viziune ce va da coerenta miscarii LGBT. Fara viziune nu poti crea un standard al excelentei, nu poti sa motivezi oamenii implicati. Avand o viziune, stii  clar care este tinta, poti sa iti impui obiective,  fiecare om implicat isi cunoaste sarcinile. Dar...

Articole din aceeasi categorie