No menu items!

O noua sectiune pilot

Acelasi autor

Cum Sunt?

Chestionarele completate vor fi postate pe website-ul în curs de dezvoltare, pe măsura completării lor: www.cumsunt.ro! Scopul poveștilor comunității LGBT este să ofere informații heterosexualilor cu...

Excesul de prea mult curcubeu dauneaza grav sanatatii (mintale)!

Frate, ce aveti toti cu cacatu' ala de rainbow!? Plm, zici ca DarkQ a devenit brad de Craciun. Bine, ideea e ca am observat...

Bunul gospodar isi face vara sanie si iarna car. Uneori.

Rasfoind Internetul, acum cateva zile, am dat peste un articol din publicatia online Ring, un alt tabloid specific romanesc unde fiecare titlu contine macar...

Gelozia, bat-o vina

Am fost un om extrem de gelos si posesiv, m-am mai domolit deoarece pe de-oparte experienta m-a invatat ca nu poti inchide un partener...

Cel mai mare regret din viata mea…

... este ca sunt gay. Pe masura ce trece timpul regret din ce in ce mai mult acest lucru. Ideea de ca lumea gay...
RobertG
RobertGhttps://darkq.net
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

De azi voi incepe sa public niste materiale dragute, venite din partea unui scriitor amator. Continutul mail-ului este:

Buna ziua draga Robert G,

Am luat contact cu blogul tau de ceva timp si sunt incantat de forma si continutul sau si de oamenii cu care colaborezi. Am remarcat ca are o serie de rubrici (etichete) diverse dar ca spre deosebire de alte bloguri cu continut si tematica similara din afara, lipseste o rubrica de literatura erotica.

Despre necesitatea, utilitatea si mai ales popularitatea acestui gen literar  (pe care multi il confunda cu pornografia) poate provoci o discutie pe blog. In acest sens iti propun o colaborare.

Desi nu sunt scriitor de profesie, in timpul liber imi place sa scriu, iar ca gen literar, am scris si mai scriu literatura erotica gay. Scrierile mele fac parte dintr-un ciclu de romane scurte reunite sub titlul ” Din jurnalul unui gay satisfacut ” care, desi sunt fictiune, pornesc intradevar de la jurnalul unui gay cu o viata sociala si sexuala deosebita, care nu este fictiune ci o persoana reala.

Avand acordul acestui gay de a valorifica in scris experientele si trairile sale, fara a deconspira identitatea sa reala sau a persoanelor din jurnal, am dat frau liber fanteziei si trairilor proprii in romanele mele.

Te asigur ca a citit tot ce am scris in legatura cu el si am beneficiat de multe ori de sugestiile sau completarile pe care le-a considerat necesare. Practic, pot sa spun ca am scris amandoi aceste texte.

Bref! Pentru inceput iti propun sub forma de foileton, romanul “Danut mon amour” si iti atasez primul episod din romanul, care are cateva zeci de episoade.

Daca vei considera interesanta propunerea mea si vei posta acest prim episod iar reactia cititorilor va fi favorabila iti voi mai trimite alte episoade care ar urma sa fie postate saptamanal.  In orice situatie, astept cu interes un raspuns de la tine.

Cu prietenie,
Ciprian The Writer

Prima parte in post-ul urmator. O sa creez interlink-uri intre “episoade” pentru a fi mai ushor de parcurs intreg materialul.

2 COMMENTS

  1. super! vom avea si o telenovea a noastra??? ca de elodia m-am plictisit…
    Cipriane, oricare vor fi reactiile cititorilor, condsidera-le bune. Altfel episoadele nu vor ajunge mai departe de 10 :). mai interesant ar fi sa propuna fiecare cate o continuare, si mai tarziu sa se publice si varianta din “manuscris”. DECI FETELOR, NEBUNELOR, PUNETI MANA PE CALIMARA SI PE TOC/TOACE SI DATI DRUMUL LA SPIRITUL CREATOR CE ZACE IN COMUNITATE (NUMAI)

Comments are closed.

Vezi si...

Dragoste versus interese meschine

Trebuie să încep această relatare prin a preciza că sunt singur. Nu o spun ca să atrag atenţia, ci doar ca să înţelegeţi că ceea ce urmează are legătură cu acest aspect al vieţii mele. În mare parte a timpului atunci când sunt ocupat nu simt golul din viaţa mea...

Articole din aceeasi categorie