No menu items!

Ce mă fac?

Acelasi autor
GayTandru
GayTandru
Nimic.

Am o probleama cred ca sunt nimfoman. E posibil la gay? Efectiv, vreau tot timpul.

P.S. Nimfomania este definită ca o exagerare a dorințelor sexuale.

30 COMMENTS

 1. Trebuia să dezvolţi puţin subiectul! Să vedem şi noi cum e “la gay”! De ce să nu se poată?! Barbaţii sunt nimfomani prin definiţie, cel puţin asa spun femeile 😛

 2. Las ca-i bine=)) ,sa recunosti ca ai o problema e un pas spre vindecare :laugh: .

 3. tu nu esti gay.. esti un gay nimfoman.. adica o rasa speciala, aparte.. este un tratamant impotriva.. se numeste gang bang… ok glumesc… 🙂

 4. Las` drecu… omu cu cat are mai mult(i) cu atat vrea mai mult(i):)). Nicio speranta zic eu 😉

 5. @ totii..
  Oau are nevoie de ajutor… nu vedeti? Facem o cheta sa ai cumparam un Big Black Joe… dildo ala de 50 cm… ala sa fie rezerva pentru mometele cind toti parteneri sint epuizati si incearca sa respire…

  Gaytandru glumesc… nu o lua in serios!

 6. Gluma, gluma, dar poate te ia in serios si-ti cere “un Big Black Joe… dildo ala de 50 cm” , ce te faci sergiu?

 7. Nimfomania este un termen folosit exclusiv pentru femei. Corespondentul masculin al nimfomaniei este satiriazisul.

 8. Pai cred ca e ceva normal, daca asa simti tu, inseamna ca asta e… Nimfomania cred ca este valabila la oameni, barbati si femei, indiferent ca sunt gay, straight, lesbi or whatever 🙂

 9. Nu stiu … suna asa ca o discriminare fata de femei ca termenul de nimfomana sa fie mai mult pentru ele … ce si baietii sunt de multe ori mai nimfomani decat fetele :laugh:

  P.S. Esclus persoana care spune acest lucru da fataa?

 10. @cristymaykei
  Sună doar ca o boală de piele – psoriazis, pitiriazis etc – care nu sunt nici contagioase, nici venerice
  Nu ştiu boli venerice care să aibă terminaţia asta.

 11. cristymaykei, imaginează-ţi şi tu intelectual că sunt fundu-n-sus azi (am spus intelectual, nu fizic) nah, şi-atunci ţi-e mai uşor să mă ierţi :laugh:

 12. Ca să vă mai supăr un pic azi:

  Eu nu ştiu dacă e cazul aici (la autorul întrebării) dar în cazul unei hipersexualităţi (nimfomania şi satiriaza) reale, viaţa persoanei respective este afectată foarte naşpa în momentul în care apetitul sexual determină un comportament dependent şi obsesiv compulsiv.

  Fă analogia cu un dependent de ţigări (nu zic alcool sau droguri). Când n-are o tigară, ajunge să se aplece să ia chiştoace de pe jos. Un dependent de sex, pe lângă că nu se mai poate comporta firesc în diverse situaţii cotidiene (la locul de muncă, în spaţii publice, în relaţii etc) dar ajunge să facă sex la întâmplare, uitând de noţiunea de prezervativ, contracepţie (în cazul nimfomaniei) etc.

  Poftele sexuale devin din ce în ce mai dese si atât de agresive încât întreaga activitate cotidiana este data peste cap, e un comportament obsesiv compulsiv care tinde sa se agraveze in timp si devine tot mai greu de controlat. Devii robul comportamentului fără să i te mai poţi opune, nu-l mai poţi controla.

  Hipersexualitatea (atât nimfomania, cât şi satiriaza) tine de CANTITATEA sexului, nu de CALITATEA lui, tine de sasisfactia PSIHICA, nu de cea FIZICĂ. Apetitul sexual este normal atât timp cât nu-ţi dă viaţa peste cap.

  Tot ceea ce repezintă dependenţă, fie că e de drog, alcool, sex sau orice altceva, face atât viaţa dependentului, cât şi a celor apropiaţi lui dpdv emoţional, o mare problemă de sănătate fizică şi psihică.

  (am cerut time-out de la bunul simţ ptr pasajul de mai jos)

  @Gugălboi şi escorte
  Dacă tot aveţi câte-un neuron fiecare, de ce nu-i puneţi voi să lucreze în echipă?
  Oare tastatura este singura modalitate de obţinere a plăcerii tactile prin tastarea literelor niiiiiiice and sloooooow… reeeeeeal slow?!
  Pai tot pe simţire merge şi violatorul şi criminalul şi sociopatul.
  Cât de normal ar fi să facă un criminal sau un sociopat cu voi fix ceea ce simte?
  Cum naiba poţi folosi cu atâta nonşalanţă „dacă aşa simţi, aşa faci, deci e normal” pe post de panaceu universal?
  Are you fuckin’ morons, you stupid monkeys?! (asta e opţională de citit, ptr că eu n-am vrut s-o scriu, dar degetele au tastat împotriva voinţei mele :-(( )

 13. stiu ca e urat ceea ce spun mai jos, dar, mai nou circula o vorba mai agresiva, pe care io o iau ca pe-o gluma: “pana nu esti violat de cine trebuie si cum trebuie, n-o sa te poti opri… “

Comments are closed.

Vezi si...

Răspuns Mitropolitului Banatului

Asociaţia MozaiQ condamnă implicarea Bisericii Ortodoxe Române în chestiuni ce ţin de organizarea laică a statului român. Declaraţiile recente ale Mitropolitului Banatului, Ioan Selejan, care cere modificarea Constituţiei reprezintă o ingerinţă în chestiuni care aparţin statului. Separarea dintre stat şi biserica este unul din principiile fundamentale ale democraţiei, iar...

Articole din aceeasi categorie