No menu items!

Așa ceva…

Acelasi autor

Cum Sunt?

Chestionarele completate vor fi postate pe website-ul în curs de dezvoltare, pe măsura completării lor: www.cumsunt.ro! Scopul poveștilor comunității LGBT este să ofere informații heterosexualilor cu...

Excesul de prea mult curcubeu dauneaza grav sanatatii (mintale)!

Frate, ce aveti toti cu cacatu' ala de rainbow!? Plm, zici ca DarkQ a devenit brad de Craciun. Bine, ideea e ca am observat...

Bunul gospodar isi face vara sanie si iarna car. Uneori.

Rasfoind Internetul, acum cateva zile, am dat peste un articol din publicatia online Ring, un alt tabloid specific romanesc unde fiecare titlu contine macar...

Gelozia, bat-o vina

Am fost un om extrem de gelos si posesiv, m-am mai domolit deoarece pe de-oparte experienta m-a invatat ca nu poti inchide un partener...

Cel mai mare regret din viata mea…

... este ca sunt gay. Pe masura ce trece timpul regret din ce in ce mai mult acest lucru. Ideea de ca lumea gay...
RobertG
RobertGhttps://darkq.net
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

Ca să vezi și tehnologia asta până unde poate merge… un om trăiește fără inimă.

17 COMMENTS

 1. Si vine intrebarea mea (probabil stupida), cu un aparat in loc de inima, omul mai simte?
  Legat de aceasta noutate in medicina, pacientul va sta permanent conectat la aparate, sau isi va relua viata in mod normal precum alti pacienti care au avut probleme cardiace?

  • Adi, păi are inimă, ceva cu flux continuu… o inimă care nu mai bate ci pompează sange continuu…

   Cred ca e ciudat un pic sa pui urechea la pieptul unui om de genu’ si sa nu auzi nimic. 🙂

   p.s., si Adi, nu simți cu inima… aia e asa, doar o vorba din popor.

 2. Cand omul vrea sa fie Dumnezeu atunci este o problema. Nu-i vad sensul sa traiesti fortat cu ajutorul unor aparate. The old has to be replaced by the new! Cand vine timpul sa te duci atunci sa te duci ce sens mai are sa te ti fortat in viata. Si asa majoritatea oamenilor sunt morti si daca le bate inima.

  Să se streseze să faca ceva pentru cancer!  Acolo nu se baga nimeni, logic pentru ca de acolo iasa banu. Nu este interes

   

  • Alexander, asta cam așa e… numai că mai greu cu partea “împăcării”. Când ești pe un pat de spital, presupun că nu prea se gândește nimeni la “The old has to be replaced by the new”…

 3. Da, dar in cazul acesta inima a devenit un scut, un tesut mort, o imbracaminte pentru aparat. Oricum e ciudat…
  Alexander… nu sunt chiar intru totul de acord cu tine. In final e decizia pacientului (sau a parintilor acestuia).

 4. E ciudat oarecum. Tehnologia evolueaza, deja exista inlocuitori pt rinichi, acum inima. Cu ficatul e mai greu, iar mai ales… cu creierul. Cand vom ajunge sa putem inlocui creierul cu un aparat atunci… cred ca atunci ar fi timpul sa vina apocalipsa aia de care se tot vorbeste, ca se intrece masura 😀

 5. Daca vom reusi sa intelegem complet creierul pentru a-l putea simula, poate sa vina si mama apocalipsei. In afara de sfarsitul universului, nu vad ce ne-ar mai putea termina existenta.

  @Alexander, amuzanta discriminare a bolilor de inima in favoarea cancerelor… Sper ca atunci cand racesti nu iei medicamente, iar cand te ranesti, nu te bandajezi, altfel as putea crede ca ai ceva cu cardiacii de tragi linie la ei.

 6. @RobertG ai dreptate cand esti la limita te agati de fiecare fir de ata. Dar pana la urma daca este scris sa mori tot mori indiferent daca vrei sau nu.

  @Alex P nu fac nici o discriminare, sunt limite una este sa vindeci si una este sa faci din om o masina.

   

 7. Problema e ca un corp uman inseamna si mecanica, nu doar chimie/biologie. De ce consideri ca vindeci doar cand tratezi defectele chimice/biologice? Vrei sa-mi zici ca omul ala din film nu mai are aceeasi constiinta doar pentru ca i s-a inlocuit un muschi? Mai sunt si alte proteze cu care nu esti de acord?

 8. Hai ma.. ce e viata fara palpitatia inimii.

  “oare ma iubeste? oare se gandeste la mine? oare oare oare”

  Acum ca stau sa ma gandesc, cum merge aia fara puls? 🙂

 9. @Alex P Daca suntem bolnavi atunci sa ne tratam cum putem dar fara sa inlocuim organele cu proteze straine corpului nostru. Eu aici nu sunt de acord.

  Cand un om numai are inima atunci el numai este un om ci o masina.Ce se intampla cand cedeaza celelate organe asta este intrebarea ???

 10. despre relatia inima-minte-corp am putea filozofa ore in sir. este adevarat ce zice smog, pulsul nu mai este si altfel n-ai simti cum iti creste frecventa batailor atunci cand esti cu iubitul de exemplu :d, asta ar fi un dezavantaj; probabil ca acea “masinarie” merge la un flux continuu, este o treaba cu du-te/vino. dar nu putem considera viata marele avantaj al acesteia?
  insa…ca o solutie extrema nu cred ca cineva sau apartinatorii cuiva n-ar accepta acesta rezolvare! doar ptr ca persoana sa traiasca.
  da, noi mereu credeam ca suflet=inima, doar suntem invatati de mici cu asta si daca “nu ai inima” esti “fara suflet” nu?
  consider ca aceasta tema este greu de discutat, iti trebuie multe…cum sa zic….trebuie sa meditezi putin mai mult la viata decat unii, sa poti vorbi despre ce e sufletul si cum sta treaba cu inima. sau iti trebuie ceva votdca la bord, dupa caz:))
  mie insa mi se pare o inventie fantastica si foarte utila ptr multe persoane care ajung in situatii extreme si care vor sa traiasca.

 11. Hello tuturor, sunt nou si eu aici si am intrat la indrumarile cuiva drag, fiindca ma plictiseam in casa si nu gaseam nimic de citit interesant.
  De cand v-am descoperit pe voi m-am amuzat si intristat in acelasi timp. Sunteti toti minunati si va multumesc pt randurile ce le asterneti, si sper ca si eu sa le pot asterne…
  Oricum pt mine sunteti o gura de aer proaspat.

Comments are closed.

Vezi si...

Împotriva naturii? Homosexualitatea în lumea animală

Deşi conştientizata înca din Antichitate, până nu demult homosexualitatea în lumea  animală era un subiect tabu. Oamenii de ştiinţă se fereau să abordeze acest subiect de teama de a nu fi satirizaţi de colegi, iar studiul lor să fie luat în derâdere. Odata cu emanciparea societaţii, uite că...

Articole din aceeasi categorie