No menu items!

Medicatie transcendentala

Acelasi autor

Cum Sunt?

Chestionarele completate vor fi postate pe website-ul în curs de dezvoltare, pe măsura completării lor: www.cumsunt.ro! Scopul poveștilor comunității LGBT este să ofere informații heterosexualilor cu...

Excesul de prea mult curcubeu dauneaza grav sanatatii (mintale)!

Frate, ce aveti toti cu cacatu' ala de rainbow!? Plm, zici ca DarkQ a devenit brad de Craciun. Bine, ideea e ca am observat...

Bunul gospodar isi face vara sanie si iarna car. Uneori.

Rasfoind Internetul, acum cateva zile, am dat peste un articol din publicatia online Ring, un alt tabloid specific romanesc unde fiecare titlu contine macar...

Gelozia, bat-o vina

Am fost un om extrem de gelos si posesiv, m-am mai domolit deoarece pe de-oparte experienta m-a invatat ca nu poti inchide un partener...

Cel mai mare regret din viata mea…

... este ca sunt gay. Pe masura ce trece timpul regret din ce in ce mai mult acest lucru. Ideea de ca lumea gay...
RobertG
RobertGhttps://darkq.net
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

Medicatie transcendentala

Saru’ mana, domnu’ doctor! Am venit in legatura cu reteta pe care mi-ati prescris-o saptamana trecuta…
Am luat cate 3 MUI pe zi, asa cu mi-ati zis. Deja ma simt mult mai bine si stiti care e paradoxul? Ca si prietenul meu se simte mult mai bine dupa tratamentul pe care il fac eu… nu inteleg cum… in fine, altceva doream sa va intreb: daca nu am gasit la farmacie medicamentul ala Rovamycine, pot sa iau si MUI din astea normale??

19 COMMENTS

 1. Romavycine e un medicament bulgaresc? :p ? yo nu am auzit de el, la ce boala se da reteta ? 🙂

 2. Administrare:
  Dupa prescriptia asistentului: Adulti: 6-9 MUI (4-6 bucati a 15 cm MUI sau 2-3 bucati a 20 cm MUI) de 2-3 ori pe zi. Copii ( peste 16-20 ani)i: 1/2 bucati a 19 cm MUI pentru fiecare 5 kg din greutatea corporala, de 2-3 ori pe zi.

 3. Intr-adevar e haios… :))
  Insa aceasta este, poate deocamdata, doar un vis al medicine si prin extrapolare a intregii omeniri, de a avea un tratament sau chiar o vindecare apriorica.

  Nu m-am mai intalnit pana acum cu aceasta unitate de masura, sau cel putin nu in aceasta forma. Cel mai probabil ‘MUI’ acesta este fie un multiplu respectiv un submultiplu al UI (adica Unitati Internationale) care e o unitate de masura a substantelor cu activitate biologica.

  E mai ok sa scri ‘MUI’, adica Mega Unitati Internationale, decat sa scri 3000000 UI (trei milioane UI). Nu prea cred ca e vorba de submultiplu intrucat Micro se noteaza cu litera ‘m’ mic.

 4. Zino, e vorba de Milioane Unitati Internationale. Da’ nah, daca tu vrei Mega, mega sa fie. 😛

  Andutzu: Super. 🙂

  Petryk22: Da, ma e bulgaresc da io vreau sa-l patentez, sa-l fuck autohton. 🙂

 5. Nu merge asa Robert :p eventual patentezi Mega Unitatile Internationale ai mai multe sanse 🙂 si mai mare profit 😛

 6. De altfel,ca orice medicament are si contraindicatii:
  -alergie la spiramicina.
  Efecte adverse: Rareori, fenomene digestive si, in mod exceptional, manifestari de tip alergic.

 7. Petryk22,

  Probabil ca testele au fost facute… pe animale ( cel putin alea preliminare ).
  Dar ca sa nu ai probleme vreodata, iti dau un sfat. Citeste intotdeauna cu mare atentie : Indicatiile si contraindicatiile fiecarui medicament.

  Din farmacie:
  ROVAMYCINE , comprimate

  Prezentare: Comprimate a 1,5 MUI (500 mg) – cutii a 16 comprimate. Comprimate a 3,0 MUI (1,00 g) – cutii a 10 comprimate.

  Indicatii: Angine, sinuzite, rinofaringite, otite. Bronsite acute si cronice, infectii pulmonare acute. Terapia profilactica si curativa a complicatiilor respiratorii ale gripei si bolilor eruptive. Toxoplasmoza femeii gravide si fatului. Profilaxia meningitei meningococice (la contacti). Profilaxia recidivelor de RAA.

  Contraindicatii: Alergie la spiramicina.

  Efecte adverse: Rareori, fenomene digestive si, in mod exceptional, manifestari de tip alergic.

  Precautii: Spiramicina este eliminata prin laptele matern. De aceea, se recomanda a intrerupe alaptarea pe perioada tratamentului mamei cu Rovamycine.

  Posologie: Dupa prescriptia medicului. Adulti: 6-9 MUI (4-6 compri-mate a 1,5 MUI sau 2-3 comprimate a 3,0 MUI) de 2-3 ori pe zi. Copii si sugari: 1/2 comprimat a 1,5 MUI pentru fiecare 5 kg din greutatea corporala, de 2-3 ori pe zi.
  A.P.P.:
  Producator: Rhône-Poulenc Rorer

  …este un antibiotic…FYI

 8. Cine stie cunoaste :-p sper sa nu am nevoie de el 😉 oricum citea-m hartia aia mica :-p

 9. La MUI sigur nu faci alergie poate la Rovamycine :p daca nu incerci cum vrei sa vezi ce-ti iasa 😆

 10. Petryk22: Alergie nu cred ca este, insa anumite efecte adverse se poate sa iasa la lumina. Daca creeaza dependenta? Stii bine ca fara acordul medicului nu se elibereaza. Am mai vorbit noi despre asta.

 11. Stai linistit Robert ca se dau si fara reteta ieri alantaieri mia dat farmacista niste pastile din categoria calmantelor nu dau nume 😛

 12. Informatile astea costa mey ai noroc ca te cunosc Fireman 😛 poliglot in cazul meu inseamna ca mi,am luat internet la buzunar 🙂 iar marmacia e la mall dar tu esti prea mic si nu-ti va da nimica zi mie ce vrei 😛

Comments are closed.

Vezi si...

Prietenie, amicitie, cunostinte… sau tacere?

Prin clasa a 8-a, am cunoscut-o pe ea, da este o ea, si a fost se pare, la momentul acela, cea mai buna prietena a mea. Eram vecini de strada, de cartier, si pana prin clasa a 8-a, cartierul era rupt de "conditiile sociale" in 3 parti. De la blocul...

Articole din aceeasi categorie