No menu items!

Primul băiat pe care l-am iubit

Acelasi autor

Salutari, din partea unui cititor

In aceasta noapte m-am decis sa scriu si eu aici datorita faptului ca vreau sa imi impartasesc gandurile cu voi! Am 20 de ani...
Florin
Florin
Sunt un om ca oricare altul ce isi doreste ca oamenii din jurul lui sa fie fericiti si de asemeneau eu sa fiu fericit. Acum studiez la o facultate ce studiaza viata pentru ca intotdeauna am iubit si apreciat si am fost fascinat de viata sub toate formele ei. Imi place sa dezvolt conceptiile mele filozofice si imi place sa cunosc cat mai multe lucruri . Imi pare rau ca la 20 de ani ai mei nu am citit mai mult , ca nu cunosc mai mult . Dar sincer exprimarea in scris nu este cel mai tare domeniu al meu, insa voi face tot posibilul pentru am ma exprima cat mai bine.

Salutări din nou! Vreau să vă povestesc despre prima şi marea mea dragoste.

Totul a început în anul 2007. Eram în vacanţa de iarnă, tocmai ce se terminaseră sărbătorile de iarnă – și anotimpul rece era unul deosebit de plăcut pentru mine.

Aveam prieteni noi cu care ieșeam des în oraș, mă bucuram de zăpadă, mă bucuram că diriga nu a luat măsuri împotriva mea: toată luna noiembrie am chiulit de la şcoală ca să îmi cumpăr cărți Duel Master. 😀 Pe scurt, totul era perfect!

Într-o zi ca oricare alta am vorbit cu prietenul meu S2 (pe atunci cel mai bun prieten, acu’ nici nu-l bag în seamă) să vin, în locul în care ne întâlneam de obicei la ora 8 dimineața, a doua zi.

Toate bune și frumoase: am venit la 8, eram la locația stabilită, dar S2 nu era acolo. Am așteptat o oră (timp în care am înghețat, şi nu aveam cum să-l sun că nu aveam telefon); pe la 9 şi ceva tocmai ce terminasem de fumat o ţigare (normală), când apare L , un băiat pe care îl cunoscusem cu o lună înainte şi despre care ştiam că e gay (de fapt e singurul gay ce s-a declarat a fi, singurul pe care îl cunosc personal). Când îl cunoscusem povestea – în grupul nostru (eu, S cu prietena lui şi C) – cu cea mai mare nonșalanţă despre cum îi place lui să sugă pula (chiar nu îmi place să vorbesc urât, dar situația o impune). Şi acum îmi amintesc reacția mea nevrotică, cu un ras tare şi scurt, şocat fiind de faptul că el e gay.

Revenind a venit la mine, m-a salutat şi m-a întrebat ce fac acolo. Eu i-am spus de nesimţirea lui S2 şi el mi-a propus să mergem într-un bar pe care el îl frecventa.

În mintea mea simţeam pentru prima oara fiorul dragostei la prima vedere…

Doamne! Toate clipele, încă de când l-am văzut, le-am savurat ca şi când aş fi murit a doua zi!

Părțile anatomice de care nu mă mai săturam (nu vă gândiți la prostii!) erau organele de simţ vizuale. Şi acum, când îi văd, bărbaţii cu ochii ca ai lui mă fac să mă topesc. Ochii lui erau de un căprui închis și plini de mister, de masculinitate, de căldură dar și de gheaţă în același timp.

Atunci, pe moment, nu îmi dădusem seama că, din secunda 2 de când l-am văzut, l-am iubit; pot să vă spun că nu mă mai săturam de prezenţa lui…

După ce am plecat din acel loc am mers în acel bar; m-a sunat după 2-3 ore S (se făcuse ora 12 cred şi a venit şi el acolo cu noi. ❗ De aici încolo povestea e doar tristă 😥

Am mai stat câteva ore noi acolo dar până la urmă am plecat: eu cu S, iar L cu o fată cu care se întâlnise L în drumul spre bar.

Eu nu ştiam ce e cu mine, de ce eram trist, de ce n-aveam chef de nimic – ci doar să vorbesc cu L.

Şi uite aşa am ţinut-o câteva luni, trist, gândindu-mă întruna la L, fără să cunosc faptul că îl iubeam. În acele timpuri eram singur-singurel, nu aveam pe nimeni care să vorbească cu mine despre acest subiect – pentru că, deşi S2 era prietenul meu cel mai bun, nu aveam încredere să-i spun, pentru că era (şi e) o fire răzbunătoare, şi tot timpul găsea motive de ceartă cu prietena lui – iar eu “mă băgam” sa îi împac, căzând eu la mijloc.

Cam după o lună după ce m-am îndrăgostit de L îmi dădusem seama că îl iubesc în sinea mea, dar căutam cu disperare (încă de la început) să îmi scot din minte toate gândurile legate de el – pentru că nu mi se păreau normale.

Mă gândeam (în primele zile, deși îl cunoșteam de puțin timp) :
– E doar un prieten foarte bun, e foarte tare!
apoi,
-Frate, e gay! Cum să îl admir???

Dar curând gândurile mele s-au transformat în dorință (poate şi din cauza lui L care îmi povestea toate partidele sale de sex, cu lux de amănunte) şi această dorință a devenit otravă (şi nu venin, pentru că veninul poate fi înghițit fără nici o problemă dacă n-ai răni de-a lungul sistemului digestiv). Otravă, pentru că am înghiţit-o cu bună ştiinţă – pentru că îl lăsam să îmi povestească tot ce voia el, şi pentru simplul fapt că vorbeam cu el, căutam să petrec cât mai mult timp cu el.

Venise iar iarna, venise ziua de 31 decembrie şi noi ne-am adunat la unul dintre noi acasă, singurei (fără părinţi), să ne distrăm.

Ne-am distrat, ne-am îmbătat… L era la geam şi m-am dus lângă el, i-am pus mâna pe după gât – şi el ce-a făcut? S-a dus la S2 în fugă, cu o atitudine pe care nu o s-o uit niciodată: serios, i-a spus că eu vreau să-l sărut. Sincer nu mă dusesem cu aceasta intenţie la el, eram beat şi eram foarte afectuos – pe cât îmi permiteam să fiu (pentru a păstra aparenţele că nu-s gay) . În acel moment m-am simțit șocat: cum draq a avut L aceasta impresie? şi mai ales, cum vor reacționa ceilalţi?

Restul au reacționat foarte bine, crezând că mi se trage de la băutură, ba mai mult, m-au încurajat şi am băut mult, foarte mult (mă făcusem muci, am vomitat pe bluza mea şi am lăsat o dâră de … de la sufragerie până la baie). Săracii au curățat tot și S2 i-a spus lui L să-mi dea hanoracul lui, că eram la bustul gol, să nu îmi fie frig – dar L n-a vrut . S2 l-a pus pe mine; dar L a tras de hanorac până l-a scos de pe mine; neavând ce-mi face, au pus o pătură pe mine, m-au pus pe canapea şi mi-au pus un lighean la bot şi-am adormit….

A doua zi mi-au povestit tot ce am făcut; şi eu, bineînțeles, am jucat rolul șocatului, dând vina pe alcool…

Următorul revelion a fost de pomină datorită faptului că S2 ştia acum de dragostea mea pentru L, însă nu credea că sunt gay (credea că e o pasă trecătoare). A venit al doilea revelion, şi iar a venit şi L (îl vedeam destul de rar, dar pe zi ce trecea îl iubeam mai mult) şi a început petrecerea cu același grup restrâns de prieteni – cu excepția faptului că L venise cu iubitul lui. Apropo, când îl cunoscusem prima oară pe iubitul lui L îmi venea să-i strâng de gât pe amândoi: pe L – cum de s-a putut uita la ăla? – şi pe iubitul lui L  – pentru că avea faţa de bidon turtit… 😆

Am inceput iar cu toţii să bem; eu îl gâdilasem pe iubitul lui L de faţă cu L (el era super gelos, dar eu nu făcusem asta cu intenție). L avusese impresia că eu mă sărutasem cu iubitul lui şi… mai tarziu am jucat sticluţa: a fost singura dată când ne-am sărutat pe gură, frumos, timp de 30 de secunde, pentru că fusese o provocare… 😥

După acest ultim revelion petrecut împreună ne-am văzut rar, dar întotdeauna când discutam avea aceeași privire și manifesta același interes când conversa cu mine: el îmi povestea aventurile lui, iar eu alegeam ca teme de discuție orice, dar numai despre homosexualitate nu, dar-mi-te despre faptul că îl iubeam…

Într-o seară de noiembrie ne-am întâlnit pe drum cu L (erau cu mine S2 şi prietena lui). Eu, văzându-l, n-am suportat sa vorbesc cu el (din cauza că sufeream, fiindcă nu ştia că eu îl iubeam), aşa că am grăbit pasul şi i-am lăsat puţin în urmă pe S2 şi pe prietena lui. Însă L a venit după mine şi m-a întrebat de ce sunt supărat (eu chiar aveam faţa de foarte supărat!)

Eu i-am răspuns: TE IUBESC!, plângând de la pronunţia primei vocale. Iar el a reacţionat la fel de idiot cum am reacţionat eu când am aflat că el e gay. Pe lângă asta, s-a dus la S2 şi la prietena lui, spunându-le râzând ce i-am spus eu lui…

Chiar şi după această întâmplare am sperat mult timp să aibă ochi şi pentru mine.
Chiar și astăzi vorbesc cu el, dar dragostea mea pentru el s-a transformat în dorința ca el să fie fericit, pentru că i s-a întâmplat o nenorocire lui L (nu are probleme cu sănătatea, slavă Domnului!).

6 COMMENTS

 1. Inca o relatare trista…SI am o asa nevoie de un happy end-chiar si in 3 – (as invata ontogeneza asta mai usor si mai cu spor).
  Florin, macar el sa fie fericit nu?
  A trecut un an de atunci, ar fi cazul sa te gandesti la un A sau B ,F (depinde).. sau de ce nu, alt L;)

 2. ”În mintea mea simțeam pentru prima oară fiorul dragostei la prima vedere”… Absolut superb!
  Până la urmă ce a vrut de la tine? Pe cât l-ai iubit, el era cam superficial… Plus că-și povestea cu lux de amănunte partidele sexuale! Dar, oricum ar fi fost el, tu l-ai iubit și cred că ai avut de învățat din experiența asta, cu el…

 3. Florin, ti-as sugera sa folosesti in loc de S1 si S2, nume, chiar si fictive, dar nu conteaza ca tot ii mai bine decat asa cu nume de cod. 🙂

 4. Adi, e „total bitch”, terminația „-ly” e pentru adverbe. 🙂

  AndRey, mie nu mi s-a părut superb că a simțit „fiorul dragostei la prima vedere” în mintea lui. Mi s-a părut… ciudat. Dragostea mentală nu e dragoste reală.

  Robert, așa e, ar trebui să fie mai creativ cu numele. 🙂

 5. Am citit articolul iar la sfarsit mi-am dat seama ca nu prea am inteles care baiat era gay, care era prietenul tau sau care mai era pe acolo. Am crezut ca sunt mai multi, m-am mai uitat o data peste el si am realizat ca erau doar 2 si atunci s-a clarificat totul. Pai dragoste de-a sila nu se poate, deci forget him. O sa gasesti unul mai bun, oricum.

Comments are closed.

Vezi si...

Monolog

Stau tolanit pe covor si ma uit in tavan, ma gandesc ca in curand se fac doi ani de cand am ramas fara jumatatea mea. Viata trece pe langa mine cu viteza unui bolid de formula 1 iar eu stau nepasator si o las sa scoata limba si sa-mi...

Articole din aceeasi categorie