No menu items!

Ready, steady, hmmm…

Acelasi autor

Cum Sunt?

Chestionarele completate vor fi postate pe website-ul în curs de dezvoltare, pe măsura completării lor: www.cumsunt.ro! Scopul poveștilor comunității LGBT este să ofere informații heterosexualilor cu...

Excesul de prea mult curcubeu dauneaza grav sanatatii (mintale)!

Frate, ce aveti toti cu cacatu' ala de rainbow!? Plm, zici ca DarkQ a devenit brad de Craciun. Bine, ideea e ca am observat...

Bunul gospodar isi face vara sanie si iarna car. Uneori.

Rasfoind Internetul, acum cateva zile, am dat peste un articol din publicatia online Ring, un alt tabloid specific romanesc unde fiecare titlu contine macar...

Gelozia, bat-o vina

Am fost un om extrem de gelos si posesiv, m-am mai domolit deoarece pe de-oparte experienta m-a invatat ca nu poti inchide un partener...

Cel mai mare regret din viata mea…

... este ca sunt gay. Pe masura ce trece timpul regret din ce in ce mai mult acest lucru. Ideea de ca lumea gay...
RobertG
RobertGhttps://darkq.net
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

Era trecut de miezul nopții când, încărcat printr-un mod misterios de de niște rânduri pe care le citeam dintr-o carte, îmi veni să (re)văd orașul noaptea.

Vroiam să devin, pentru o fărâmă de clipă, câinele care stă cu burta la soare de pe trotuarul încărcat cu oamenii care se îndreaptă undeva. Nu c-ar ști cineva încotro se îndreaptă (și-apoi, oricum, în momentul în care știi exact încotro te îndrepți, magia dispare ca prin… minune. Curios, nu?), dar nu asta e ideea.

Așa că am aprins farurile, am oprit radioul și am pornit. Mi-am propus să nu mă îndrept spre ceva anume așa că pe la fiecare intersecție am luat-o exact în opusul direcției spre care m-ar fi împins primul impuls să o iau. Să zicem, de dragul simplicității, că mi-am urmat al doilea instinct, deși nu există așa ceva.

Mergeam extrem de încet. Vroiam să aud zgomotul cauciucului pe asfalt.

7 COMMENTS

 1. Ştiu despre ce vorbeşti,
  Săptămâna trecută ne-am adunat în vro 2 nopţi şi am făcut un picnik nocturn. Păturică, bere, suc si alte prostioare care fac râu.
  Uitasem ca sunt stele pe cer, uitasem de concertul pasărilor.
  PS. Noroc ca nu au pornit stropitorile.

 2. Si eu simt cateodata nevoia, si ciar imi place sa ma plimb noaptea aiurea pe strazi, si sa imi limpezesc gandurile , cateodata merg pe jos dintr-o parte a orasului in alta , si nu, nu is dus cu pluta , doar ca e un mod foarte bun de a-ti limpezii gandurile.

  PS: Ar fi mai frumos daca plimbarea asta s-ar face in 2 🙂

 3. Da, asa e sunt intime dar la mine in ultimul timp exista asemenea momente tocmai pt ca simt nevoia sa am pe cineva , si atunci ma eliberez de toate problemele plimbandu-ma aiurea in noapte.

 4. Ba nu stiu cum e la voi dar eu dupa ce ma umplu din energia Lunei, simt nevoia sa ma desumflu la scoarta copacului, insa sa nu credeti ca ridic piciorul, desi uneori le ridic pe amandoua, dar atunci sunt intim in doi.

Comments are closed.

Vezi si...

Lume, lume… soro lume…

Pornind de la o secvență destul de comică de altfel, dar și ușor tragică... cum se face că există un sâmbure maaaare de adevăr în secvența de mai jos? În lumea gay mă refer... pe mine chestiile astea mă inhibă. Pe bune. Voi ce ziceți? It is just me or...

Articole din aceeasi categorie