No menu items!

Sexul cand n-ai 18 ani

Acelasi autor

Bad Karma?

Nu vi s-a întâmplat niciodată ca toate lucrurile să vă meargă nasol, şi să vă întrebaţi "Da' ce rău am făcut, mă, în altă...

Tu cum ai fost în adolescenţă?

Ca persoane LGBT, multora dintre noi nu ne-a fost uşor să trecem prin adolescenţă şi prin pubertate "ca raţa prin apă" din N motive:...

Nouă ani de la abrogarea Articolului 200. Şi totuşi, parcă el încă dăinuie…

Articolul 200 din Codul Penal al României interzicea atât relaţiile homosexuale de orice fel, a căror urmare ar putea cauza revolte publice, cât şi...

Relaţiile deschise – Da sau Nu?

O relaţie deschisă, aşa cum probabil ştiţi, se referă la fidelitatea sentimentală/emoţională dintre doi parteneri, care însă au căzut de acord să-şi dea frâu...

Tipuri de gay in România… dar nu numai.

Ştiu că s-a mai scris un articol asemănător acum ceva vreme care avea ca scop clasificarea persoanelor gay din România după criterii fizice/morale, dar...

E destul de mediatizată problema asta, şi majoritatea sunt de acord că nu e cazul să atentezi cu smârdanul la clocitoare până în momentul în care eşti complet dezvoltat, atât cognitiv cât şi fizic. Şi cu toate astea, media de vârstă la care adolescenţii din ziua de azi îşi sparg cireaşa e undeva pe la 12 sau 13 … . Apropos, ar trebui să mă simt … un pic înceată, când vine vorba de asta ?! 
 
Întreţinerea de raporturi sexuale cu un minor ce NU a împlinit 15 ani, indiferent dacă a fost consimţit sau nu, se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare cu 3 până la 10 ani de stat la răcoare şi supt pulă de puşcăriaş. În cazul în care are 15 ani sau mai mult şi a simţit nevoia să dezmorţească meduza, e altceva. Dacă belim un pic ochişorii la TV, cel puţin la arhicunoscutele ştiri de la ora 5, vedem cel puţin o dată pe săptămână ştiri cu bătrânei perverşi, cu pula ofilită dar cu multă poftă, care ademenesc twinks cu “ciocolăţele” cu inscripţia “One hundred dollars”, doar-doar şi-or aminti de tinereţile apuse.

 Avai, dar să nu uităm! Pedofilii nu sunt doar din categoria batraneilor pofticioşi, avem şi MILF-e dornice! Doar că sunt mai puţine la număr, o fi oare din cauza faptului că un bărbat se gândeşte la sex o dată la 8 secunde, iar o femeie o dată la 13 secunde? ( sau ceva de genu`, nu mai ţin minte inceputu` de la Queer as Folk … ). Cert e că am evoluat, de la principiile tradiţionaliste care existau acum 80 de ani ( când cel mai probabil se ofereau mere şi cireşe pentru o partidă de dat la creţe, bwhahaha ), la ceea ce ne este dat să vedem astăzi : tătici incestuoşi şi coruperi de minori.

Acum luând un ton un pic mai grav şi lăsând gluma pe tuşă, e de-a dreptul injust să distrugi viaţa unui copil care probabil nici nu a atins vârsta pubertăţii, doar pentru a-ţi satisface instinctele primare. La o adică, asta ar trebui să ne diferenţieze de animale, faptul că suntem capabili de a ne înfrâna instinctele. Sau nu ?

La sate, chiar se practică incestul, nu se ţine cont că sunt fraţi sau veri primari, ca să nu mai vorbim de octogenarii care râvnesc la minore. De vină o fi şi mentalitatea unora, cel puţin în România modul nostru de gândire  este cu aproximativ 150 de ani în urma celorlalte mentalităţi occidentale. Să nu mă înţelegeţi greşit, geme românia de pedofili, incestuoşi şi bulangii ce nu ţin cont de vârstă atunci când obligă/acceptă un minor să îi pună guriţa sub centură, dar nici cu străinii nu mi-e ruşine. Probabil o fac pentru că în primă instanţă nu se gândesc că asta ar putea avea repercursiuni destul de grave în cazul în care abuzatului i se şcoală să depună plângere, şi mai are şi atuuri deştepte. Aici ne referim, evident, la cei cu deprinderi din familie abuzatii inteligenţi .  
  
În ţara noastră ar fi incomparabil mai greu să schimbi chestia asta, să le explici acestor futuţi în bilă că ar fi cazu` să lase beutura  şi să se gândească la faptul că atunci când se deschid la şliţ, e foarte probabil să-l fută pe cel din faţa lor nu doar la propriu, ci şi la figurat, când vine vorba de viitorul/sexualitatea/comportamentul/sănătatea psihică a individului/ei în cauză. Aşa se nasc viitori monştri, e ca un fel de cerc vicios în care majoritatea au fost atraşi fără voia lor, pentru ca mai apoi să aruncăm cu pietre în ei … .
 
Poate că am exagerat un pic, şi nu am fost foarte obiectivă, axându-mă prea mult  pe situaţiile în care majorii sunt the bad guys, iar minorii – căţeluşii nevinovaţi pe cale să fie codoşiţi. Evident că “orice acţiune e urmată de o reacţiune”, în cazul nostru, minorii ar fi dornici, iar dacă aşa cum am spus mai sus, ai ghinionul de neşansă să dai peste unul care să-ţi facă felul, cred că ai belit-o la rece .
 
P.S. : Cam nouă p-aici, da` sper să mă integrez în familie. Sunt convinsă că mă voi adapta şi vom reuşi să facem ceva demn de a fi citit, şi care sperăm să schimbe dacă nu o mentalitate, măcar să mai dea jos ochelarii de cal pe care-i poartă majoritatea românilor. Pupici!

7 COMMENTS

 1. Am căutat să văz ultima versiune a legii (că s-a tot schimbat limita de vârsta… 18, 16 pentru ca acum să fie 15… mi-e și frică să mă gândesc la ce-o să fie prin 2020… dacă apucăm, bineînțeles). Cică varianta din 2009 este cea adăugită și îmbunătățită. Așadar:

  Actul sexual cu un minor

  Art. 220. – (1) Raportul sexual, actul sexual oral sau anal, precum si orice alte acte de penetrare vaginală sau anală comise cu un minor cu vârsta între 13 si 15 ani se pedepsesc cu închisoarea de la unu la 5 ani.

  (2) Fapta prevăzută în alin. (1), săvârsită asupra unui minor care nu a împlinit vârsta de 13 ani, se pedepseste cu închisoarea de la 2 la 7 ani si interzicerea exercitării unor drepturi.

  (3) Fapta prevăzută în alin. (1), comisă de un major cu un minor cu vârsta între 13 si 18 ani, când majorul a abuzat de autoritatea ori influenta sa asupra victimei, se pedepseste cu închisoarea de la 2 la 7 ani si interzicerea exercitării unor drepturi.

  (4) Fapta prevăzută în alin. (1)-(3) se sanctionează cu închisoarea de la 3 la 10 ani si interzicerea exercitării unor drepturi, atunci când:

   a) minorul este rudă în linie directă, frate sau soră;
   b) minorul se află în îngrijirea, ocrotirea, educarea, paza sau tratamentul făptuitorului;
   c) a fost comisă în scopul producerii de materiale pornografice.

  (5) Faptele prevăzute în alin. (1) si alin. (2) nu se sanctionează dacă diferenta de vârstă nu depăseste 3 ani

  Treaba stă diferit în cazurile de viol, agresiune sexuală și corupere sexuală a minorilor dar noi nu vorbim de alea așa că nu ne băgăm.

  P.S. : Welcome aboard! Îmi place mult cum scrii, dar stii asta deja. Dacă ai vreo nelămurire sau întrebare folosește cu încredere pagina de contact. Vezi și asta dacă vrei. Nu stiu de ce au intrat comentariile alea două la spam, dar de-acu’ n-ar mai trebui să fie probleme. 😉

 2. Bine ai venit! Îmi place textul, îmi place cum te exprimi şi cum pui punctul pe ‘i’. Asemănător cu felul în care îmi place şi mie s-o fac. Eleganţă protejată de o aură de vulgaritate, o armură potrivită vremurilor noastre. 😉

  • Am văzut că îți intră comentariile la spam, nu am idee de ce… m-am documentat o țâră și cică dacă le marchez ca și NOT SPAM (ceea ce am facut deja) într-o zi or so nu mai intră by default la spam. Oricum… făcui ceva setări și acum cred că îți poți marca singură comentariile ca NOT SPAM dacă mai intră. Sorry. 😉

 3. Știu caz real în care puștiu de 17 ani după ce a consimțit raportul sexual cu unu care putea să îi fie tată le-a zis la părinți că a fost corupt de un nene homosexual. Noroc că omu de care îi vorba îi mai precaut și a înregistrat momentul premergător futaiului (sfătuit fiind în acest sens) cu un reportofon, în care aia mică a zis clar că vrea să o ia. Să vezi scandal… poliție… 😆

 4. Păi ce să faci, măi Robert, când o alocaţie e 42 de lei? 😆

  Sunt deja tipice cazurile astea, şi uite aşa se nasc alte scandaluri în care sunt implicate şi judecate pe nedrept persoane gay ( care, probabil, nu au fost aşa de vigilente precum nenea respectiv şi nu au înregistrat momentul respectiv, mergând probabil pe principiul “las-o dracu` că n-are ăsta faţă de şantajist!” )

Comments are closed.

Vezi si...

Etica a devenit o gluma!

Este trist insa adevarat. In ultimele zile am realizat ca NU marile corporatii sau organizatii oculte si “super” secrete macina societatea (defap nu am crezut niciodata insa acum am fost calcat pe pula). M-am saturat sa vad cum vina este gestionata spre niste logouri. Singura molima din sistem este,...

Articole din aceeasi categorie