No menu items!

Sexualitatea și drepturile ei

Acelasi autor

Asa zisi “iubitori de animale”!

Sunt de parere ca un adevarat iubitor de animale nu da de mancare cainilor de pe la bloc sau de pe afara. Acesti caini...

Depresia – Melodia pentru fiecare dintre ele!

Uneori ca si astazi ma apuc sa deschid laptop-ul si dupa ce ma holbez la cateva profile de facebook, gayromeo, mail-uri ma trezesc ascultand...

Dacă viața îți întoarce spatele, fute-o!

Nu am mai dat nici un semn de viață pe aici de ceva vreme și în sfârșit trebuie să mă mai descarc! Acum două luni...

Șoc, mă afișez!

Ca să se înțeleagă, că eu nu am nimic împotiva apariției mele pe un website de bună voie sau dacă cineva îmi face poza...

Te-ar interesa dacă istoria pe care ai învățat-o este una falsă?

Recent, am dat peste un documentar, pe care l-am și inclus în acest articol, care pune la îndoială istoria așa cum am învățat-o noi...
1AfterEightTeen
1AfterEightTeenhttp://1aftereightteen.wordpress.com
Două mâini, două picioare și un creier funcțional. În căutarea adevărului, a tuturor originilor problemelor și ideilor. Um om ca toți oamenii numai că puțin mai nesimțit când cineva încearca să îmi limiteze libertatea sub orice fel. Sunt un tip în general foarte curios dar mai ales când mi se interzice lucrul acesta. Fumator, alimentatie alcatuita din fast-food si coca-cola. Pentru neplăcerile provocate de mine nu vă adresați medicului sau farmacistului ci mie personal. În schimb, în cazul în care greșesc îmi asum vina și nu mă ”dau la fund”. Îmi plac provcările!

Cum ar fi să nu ne mai certăm noi între noi pe subiecte irelevante cum ar fi bisexualitatea?

LGBT înseamnâ ceva, da? LGBT înseamnă : Lesbian Gay “BISEXUAL” Transgender/Transsexual.

Bisexualii de ce nu ar avea și ei drepturi? De ce trebuie noi, în calitate de “comunitate gay” bla bla bla “LGBT, LGBT” (că tot ne place să folosim acronimele acestea “LGBT” în cam toate bannerele oficiale și campaniile pro-gay) să excludem “B”-ul din LGBT și să creem discriminări chiar și în cadrul acestei mici comunități unde ar trebui să fim cât mai uniți pentru că, comunitate asta înseamnă?

La cum văd că decurg discuțiile cu privire la bisexuali pe acest website indiferent că am să supăr pe cineva sau nu, o să îmi asum calitatea de “Urania” asupra LGBT-ului în acest articol și o să fac anumite predicții legate de viitorul LGBT-ului în viziunea mea, următoare:

Atunci când se vor legaliza (dacă s-or legaliza vreodată) căsătoriile între parteneri de același sex la noi în țară și pe alte asemuite meleaguri cu mentalitate “retrogradă” și închisă, fixă și de neclintit excluzând orice argument adus în favoarea unei dezbateri ale acestei teme la un nivel fair-play pentru bunăstarea indivizilor incluși în cadrul “LGBT”, cei cărora li se va încredința acest drept vor devenii “Noii heterosexuali homofobi” în varianta “Noii gay bisexualofobi eventual hetrofobi” că deh… suntem și noi “normali” în aceste condiții și hai să cășunăm pe bisexuali că ei nu au drepturi și sunt “inferiori”, pornind astfel un nou război inutil de natură sexuală bazat pe preferințele și viziunea fiecărui individ în parte asupra modului în care ceilalți ar trebui să își trăiască viața, până când o să ne omorâm între noi de vii.

Pentru a fi o comunitate și nu mă refer de data aceasta la LGBT, care din punctul meu de vedere este la rândul ei o altă formă de separare a unei bisericuțe mai mari în bisericuțe mai mici, mă refer la o comunitate planetară “LGBTH” (H-ul semnificând heterosexual) alcătuită din totalitatea oamenilor diferiți cu orientări diferite pentru care soluția perfectă ar fi (în fantezia mea de “Comunitate ideală”) o lege care să acapareze nevoile tuturor cu privire la libertatea fiecăruia de a-și exercita actul sexual/iubirea/whatever într-un mod fair-play fără a afecta restul mulțimii și ar fi ceva de genul:

PENTRU GAY/LESBIAN/HETEROSEXUAL

 • Căsătorii legalizate
 • Legalizare adopții (gay, lesbian)

PENTRU TRANSSEXUALI

 • Posibilitatea căsătoriei cu gay/heterosexual/ în urma unui test psihologic!
 • Adopții

PENTRU BISEXUALI

 • Înaintea mariajului, în cazul în care individul/individa știe că este bisexual/ă sau în momentul realizării atracției bisexuale, semnarea unui contraact de comun acord cum că partener ul/a este de acord sau nu cu activitățiile extraconjugale ale partener ei/ului.

PENTRU LGBTH

 • Sancțiuni majore împotriva mariajului de fațadă!

Natura umană este foarte ciudată și pentru a înțelege despre ce vorbesc, cel mai bine vă sugerez să vizionați celor care nu ați urmărit încă filmul “The Experiment” pentru a vă face o imagine cât mai clară asupra situației în care ne aflăm și pentru a o îndrepta prin comunicare fără prejudecăți și dezbaterea acestei probleme intens pentru dezvoltarea ideii care poate devenii un nou priect global pentru care sunt absolut convins că va fi susținută de mulți oameni cu capul pe umeri însă nu cu capul gol pe dinăuntru. Este vorba de un instinct primar și anume: Lupta pentru supremație! Veți rămâne uimiți când veți vedea unde se poate ajunge daca acest instinct nu este bine controlat.

Cred cu convingere că aceasta este cea mai pacifică soluție și cea mai corectă oentru toată lumea.

LGBT+H – Pro/Contra ?

NATURA UMANĂ ȘI INSTINCTUL DE SUPREMAȚIE
The Experiment
Previous article
Next article

37 COMMENTS

 1. Sorry, dar eu chiar nu vad nici o diferenta dpdv al casatoriei intre Gay, Lesbi si Hetero pe de o parte si Bisexuali de pe de alta parte.

  Casatorie inseamna sa faci un angajament moral si afectiv fata de om (barbat, femeie, nu conteaza), si sa iti construiesti o viata alaturi de el/ea. Inseamna incredere reciproca, stabilitate…

  Daca esti gay si casatorit cu un barbat, mi se pare incredibil de josnic sa il inseli cu alt barbat. La fel si la un cuplu hetero.

  Tu sugerezi ca ar fi OK sa treci “in contract” ca daca esti bisexual, casatorit cu un barbat, poti sa il inseli cu o femeie? Sau sa fii bisexual, casatorit cu o femeie si sa o poti insela cu un barbat?

  Inselatul este o jignire imensa pentru celalalt partener. Nu te obliga nimeni sa te casatoresti, daca o faci ar trebui sa insemne ceva.

  Mie mi se pare ca a te decizi asupra unui singur om este deja o restrictie logica care exclude problema de a te decide asupra unui singur sex.

 2. Ăsta era postul cu pricina?
  Am câteva nedumeriri
  Bisexualitatea este subiect irelevant? Atunci de ce te-ai mai deranjat?
  Din punctul meu de vedere bisexualii au drepturi atunci când se manifestă hetero şi nu au atunci când se manifestă gay. Cu alte cuvinte sunt cu 50 % mai recunoscuţi decât homosexualii ( îmi cer scuze pentru exprimarea în şabloane, dar am vrut să păstrez comentariul relativ scurt).
  Ideea de bisexualofobie mi se pare o observaţie greşită. Eu am o singură problemă cu acei bisexuali care consideră că dacă îşi înşeală soţia cu un bărbat nu e chiar înşelat. Şi nu e problemă ci nu accept scuza asta. Asumă omule trădarea că asta este .
  Propunerea ta cu contractul de se aplică doar bisexualilor din aceleaşi considerente nu? Nu pot fi de acord,o căsătorie nu poate fi bisexuală. Omul se căsătoreşte ori cu un bărbat ori cu o femeie. Iar dacă îşi înşeală partenerul comite un atac împotriva mariajului. Ar trebui să îl iertăm doar pentru că poate?
  Dacă impunem legislaţie împotriva mariajului de faţadă de ce să ne oprim aici? Mariajul din interes e mai moral?

 3. Martin, eu nici nu aş evalua calitatea gestului ( înşelarea partenerului). Doar resping bisexualitatea ca circumstanţă atenuantă.

 4. Acesta este ultimul comentariu al meu pe acest website. Știam că un articol dacă îl scriu, se mai corectează dar nici chiar așa. Asta nu mai este nici pe departe articolul meu. Nici titlul, nici conținutul, nici ideea, nimic. A devenit un articol banal și ordinar și este clar că cineva are o problemă cu mine, din diferite motive care nici nu mă interesează. A fost frumos cât a durat experiența mea pe blog dar cum orice lucru are un început, are și un sfârșit. Articolul este pe jumătate din ca am scris , nu are aceiași formă și nu mi se pare normal să fie schimbat în stilul acesta. Chiar ieri mă uitam la criterii de aprobare al unui aricol nou și nu am văzut nicăieri scris că o să scriu eu un articol și că o să fie editat în așa fel încât nu mai rămâne nimic original mie.

  Un articol este original atunci când este scris în felul autorului lui nu al administratorului.

  Have a nice whateva!!! Și aștept să vă cunosc azi, mâine!

  • Treaba ta 1After. Tot ce am facut a fost de de-bold-ez fiecare al doilea paragraf si sa mai elimin din CAPS-uri. Pana acum ai avut suficient timp sa vezi care este “atmosfera” DarkQ-ului. Un articol poate fi scris ingrijit si iti poti sublinia ideile fara ca un articol sa arate ca un eseu scris de un copil de clasa a VIII-a. De ce o parte ai centrat-o si alta nu…? Niste spatii nu te-ai gandit sa pui? Crezi ca e usor sa citesti 30 de randuri una dupa alta fara nici un spatiu? Si asa, per total, ai vazut cum arata articolul cosmetizat de tine? Tot ce am facut a fost sa il pun un pic in ordine.

   Daca nu poti accepta asta, imi pare rau da’… n-am ce face. Uite-te si tu cum era articolul by default. Puncteaza-mi cu ce am gresit ca ti l-am adus la forma actuala?

 5. Dacă ești administrator sau moderator:

  ‘‘Se verifica daca e continut duplicat sau nu luand o fraza si cautand pe Google
  Se verifica cu modul Preview cu s-ar vedea daca ar fi publicat, are erori, nu are?
  Se parcurge articolul in vederea corectarii greselilor.
  Se verifica daca articolul e pus la categoria cea mai potrivita.
  Se verifica daca titlul articolului e scris corect
  In caseta SEO se are grija ca titlul sa nu fi depasit 65 de caractere si sa fie foarte succint
  Tot in caseta respectiva se verifica descrierea sa fie corecta, fidela si nu mai mare de 255 caractere.
  Daca nu sunt puse titlu si descriere SE PUN.
  Se baga tag-ul de more dupa primele 2-3 paragrafe (aia cu citeste mai mult).
  Daca un articol nu merita sa fie publicat, se trimite un mesaj privat autorului cu motivele pentru care a fost respins articolului lui.‘‘

  În afară de tag-ul cu vezi mai mult nu văd ce nu am pus.

 6. @RobertG- Mai erau niște spații, mai era un video, avea alt titlu dar consider eu că dacă eu fac de clasa a 8-a atunci asta mă reprezintă. Mulțumesc măcar de explicație ca să nu mor curios.

  Edward

 7. Nu vreau să te simți lezat că nu asta e ideea. trebuie însă să înțelegi că orice articol trebuie să “spună” ceva, să fie cât de cât ușor de parcurs și să nu fie supărător la ochi (evitarea folosirii excesive a CAPS-URILOR, bold-ului, etc).

  Eu nu am timp să stau să explic fiecaruia care vine și scrie pe DarkQ că nu se lasă spații între cuvânt și virgulă, sau că se lasă un spațiu după virgulă și respectiv punct. În același timp, nici nu vreau să las ca DarkQ să se transforme într-un altfel de hi5 că atunci mă pun și scot de tot înregistrarea și scriu io cu Fireman si grid. Asa cum era odată.

 8. Cu alte cuvinte aricolul meu de doi lei nu spunea nimic și dacă l-ai tăiat pe jumătate a început să spună. Am mai scris un articol unde vorbeam de oameni în general și titlul era despre oameni dar a devenit homosexual.
  Nu am avut nici o problemă și cred că ai observat atunci când greșesc îmi asum greșeala dar de data asta nu mi se pare corect să mai scriu în felul meu dacă totul apare în felul tău.

  Și imaginea cu articolul meu pe care ai atașat-o nu este așa cum l-am lăsat eu ! Erau spații era un video, un titlu. Este blogul tău și faci cum vrei tu!

 9. Nu ti-am taiat nimic, verifica cuvant cu cuvant. Nici nu am adaugat ceva. fa o comparatie intre ceve doua versiuni.

  Video-ul nu stiu unde l-ai pus, ca nu a aparut.

  Iar titlul pe care l-am schimbat este mult mai romanesc si cuprinde exact ce ai vrut sa spui ca nu toata lumea intelege engleza sau stie de concordianisme. Titlul trebuie sa fie ceva care in 2-3 cuvinte sa spuna exact despre ce e un articol.

  Dar, nah, e dreptul tau sa te superi, du-te si tu si scrie pe amales. Aia sigur te iau cu bratele deschise.

  Trebuie omule sa iei si critica cumva… io nu incerc sa fac educatie fiecaruia in parte pentru ca nu am acest drept, dar un oarecare simt estetic tot am. Si nu caut sa ling pe fiecare in cur pentru ca nu am de ce. Daca tu atata ai realizat din toata povestea, cum ca as avea ceva cu tine, multe succese!

  Efectiv m-am săturat de orgolii, de stergere de articole daca cineva zice ceva naspa, stergere de comentarii din aceleasi motive, suparari etc. I se scoala cuiva… “gata nu mai scriu”, “nu mai comentez”, “ce rau e Robert”, “plec ca m-ati pus la zid” etc. Plecati frate, plecati.

 10. @1After, nu ești singura persoană căruia i s-au mai făcut modificari la articol. Fie ele mici, sau majore.

  Și mie și lui Cristy și la majoritatea autorilor când a fost nevoie de o mică corectură, modificare, sau o mare modificare după cum zici tu, sa făcut.

  Nu vreau să iau apararea nimanui, nici tie nici lui Robert nici oricărui altui autor de aici, dar consider că dupa un an de când sunt aici pe darkQ, dacă Robert face ceva, o face cu cap și nu face nimic la intâmplare.

  Nici mie nu mi-a convenit la inceput, dar vazand toate articolele aparute aici și pe alte bloguri consider ca este f bine structurat.

  Până și un ziar este cat mai simplu structurat chiar daca este totul claie grămadă … Întelegi ce mă refer.

  Cel mai mult cred că ți-a fost afectat orgoliul, că a fost modificată puțin munca ta …
  Nu trebuie să te superi pentru asta, dar mă rog este decizia ta.

 11. Bai, daca iti modifica ceva din continut ziceam, dar din moment ce nu a facut altceva in afara de a-i da articolului un aspect cat de cat prezentabil de ce te mai plangi?

  Si ma intreb daca toata lumea realizeaza in totalitate care este diferenta dintre bisexualitate si poligamie…

 12. @ Robert,

  Când ți-am propus să ai niște „reguli de redactare” scrise clar, detaliat, ai zis că nu e cazul, că se supără userii, că blogul nu e o carte de gramatică, sau că nu suntem la teza de română.

  Chiar puteam să te ajut și eu, că mai știu câte ceva din perioada în care lucram într-o redacție.

  Aici este ca la o editură. Nu poți lăsa autorul să se facă de râs, pentru că face de râs editura.

  Un exemplu: nu se pune virgulă în mijlocul unei propoziții pentru a evita o cacofonie, se rescrie propoziția.

  1After18 este un băiat cu pretenții. Trebuia să-i dai imediat un MP în care să-i spui observațiile tale și să-l pui pe el să muncească, nu să-l lași să se perpelească atât.

  Trebuie să mai știi, că se pare că nu știi, că nu toate comenzile se respectă la postarea textului în fereastră, și asta mă deranjează și pe mine foarte mult.

  Cel mai important, nu se respectă paragraful, spațiul de paragraf. Poate nu știu eu ceva, dar sunt obligat să las spațiu între rânduri, care ar avea alt rol.

  Folosirea expresiilor în engleză nu ar fi contraindicată doar din motivul că poate unii nu știu engleza. Cei care o știu pot spune: și ce, să învețe. Nu e recomandată pentru că poate fi apreciată ca aroganță. Mai ales când e vorba de un user nou.

  Despre articol mă abțin să mă pronunț, deocamdată.

  Este vorba de o abordare serioasă a unor lucruri, într-o perioadă în care nu prea ne stă mintea la așa ceva.

  Părerea mea!

  • Rhodos, regulile au fost postate acum vreo 2-3 luni. Nu cred ca erai prin preajma.

   http://www.darkq.net/romania/mic-indreptar-de-limba-romana/

   Cat despre postare, e recomandat sa scrii direct in fereastra, sau daca o faci in word, ai optiunea de a posta cu copy/paste din Word si se pastreaza orice setare ai facut acolo. vezi imaginea de mai jos.

   Cat despre editare sunt unele lucruri pe care nu aveti de unde le sti. De exemplu… pozele… unii pun poze de 3 mega la un post, ceea ce e imens. acele poze trebuiesc reduse la max 600 px latime, ca atat e caseta articolului si asa ajunge poza la 20 kb. Nimanui nu-i place o pagina care se incarca in 5 minute, nu?

   Apoi, titlurile articolelor… din punctul meu de vedere trebuie ceva reprezentativ, ceva care sa spuna ceva despre articol, si astea le-am mai dezbatut de 1 milion de ori. Poate că o sa fac un fel de “Cum sa…” unde voi incerca sa acopar cat mai multe aspecte. Desi, teama mi-e ca munca va fi in zadar pentru ca am vazut ca nu prea prea tine cont nimeni de aceste reguli.

   Mergeti la intalnirea cu Iulian, va va explica el mai multe.

 13. Eu nu-i văd atât de discriminați pe bisexuali, chiar deloc. Aș putea zice că ei sunt cei mai puțin discriminați. Problematica nu este neapărat necesară pentru că nu există.

 14. Într-o pauză de publicitate la VOCEA ROMÂNIEI mi-am adus aminte că trebuia să mai spun ceva:
  Și 1After18 a fost nedrept cu Robert. Dar el e mai tânăr…

  @ Robert,
  Nu știu unde au fost postate regulile acelea, și după cum vezi, nici alții nu știu.
  Eu mă refeream la opțiunea ÎNREGISTRARE AUTORI. Acolo sunt scrise și mai trebuie scrise.

  Pe urmă, una e să scrii un articol și alta un comentariu de câteva rânduri.
  Un comentariu poate fi scris în fereastră, dar un articol nu. La acesta mai lucrezi, mai îl lași, mai revii.

  Când aduc textul din WORD, se păstrează comenzile în fereastră, dar când apare, apare fără.
  Eu mă refer numai la spațiul din capătul rândului, ceea ce se cheamă TAB, care lipsește și la tine, la toți.

  Cred că eu am un calculator mai ciudat.

  • Rhodos, acestea în primul rând nici nu le putem numi reguli. Niciodată nu am pornit pe ideea de “reguli” pentru că la rându-mi urăsc termenul și tot ce ține de el. Ca să pui un spatiu după o nenorocită de virgulă, sau să nu îl pui înaintea ei, a începe cu literă mare o propoziție sau după punct… nu cred că sunt reguli create de mine. Aceste chestii le învățăm în clasa a I-a.

   Una este un text pe care trebuie să îl citești de 5 ori ca să îți dai seama ce a vrut să spună autorul, și alta e un text cât de cât ușor de parcurs, ca ți-e mai mare dragul să răspunzi. Una e ca povestiopara să aibă o idee continuă, alta e ca să nici nu știi ce a vrut de fapt să spună autorul. Una e să dezbați niște chestii care o logică și alta e să ți se pună în față niște inepții (nu mă refer aici deloc la 1After, ci zic așa, în general).

   Iar vârsta pentru mine nu e o scuză. Nu consider că trebuie iertat un criminal doar pentru că nu are sub un anumit număr de ani, “săracu’ puișor, că-i mic”… să fie, n-are decât.

   Trebuie să se înțeleagă că nu îmi face nici o plăcere să corectez, dar cineva trebuie să o facă pentru că dacă totul ar fi “la liber”, ceea ce eu cu grid și Fireman am vrut să fie un blog colectiv cât de cât de calitate s-ar transforma într-o altă sursă de… nimic. Nu vreau să fiu Vlad Țepeș cu nimeni, dar dacă asta se înțelege… it’s a free country… la revedere.

 15. @1AfterEightTeen

  Nu stiu de ce zici ca bisexuali ar discriminati in cadrul comunitati eu unul si majoritatea persoanelor pe care eu le cunosc nu am nimic cu bisexuali, de ce zici asta?

  Iar unitate 100% nu are cum sa existe intre oameni asa ca nu trebuie sa te stresezi.

  Iar referitor la drepturi nu avem nevoie de cat de unul singur si acela este dreptul de a iubi si a fi iubiti si a fi aceptati pentru cea ce suntem.

  Eu zic ca aici pe Darkq.net suntem toti ca o famile, eu asa simt cel putin. Suntem toti diferiti in felul nostru but we are still one big happy family.

  Love you all dearly!

  Alexander

 16. Din nou pauză de publicitate la VOCEA ROMÂNIEI.

  @ Robert,
  Era vorba de reguli de redactare, nu de reguli impuse de tine. Se înțelege.
  Dar cred că am insistat suficient pe acest topic.

  Nu e cazul să trecem de la o extremă la alta, ajungând la comparația cu un criminal.
  Eu l-am înțeles pe After, are o părere foarte bună despre el, și nu e nimic rău în asta,
  dar s-a compotat ca un răsfățat.
  Depinde, însă, și cum îi explicit. Așteptarea la dat gata, de fapt, pe el.
  Tind să cred că și tu ai fi reacționat așa, la vârsta lui, dacă ai fi fost pus în aceeași situație.

  @ Ceilalți…
  care nu văd unde e discriminarea bisexualilor.

  Cred că se face o confuzie… Nu știu cum să zic…
  În concepția unora, bisexual=căsătorit.
  Căsătorit/bisexual = infidel. Dă-i bătaie!

  Poate am să citesc și eu mai cu atenție articolul.
  Oricum, problema cu drepturile, e discutabilă.
  Zicea cineva că nimeni nu are dreptul să-i ia dreptul la iubire.
  Păi cine i l-a luat și cum?

 17. Rhodos, eu nu confund şi nici Martin care s-a mai exprimat pe subiectul articolului nu o face. M-am referit doar la bisexualii infideli,căsătoriţi sau nu, pentru că sunt singurii care aduc în discuţie o problemă. Pentru ceilalţi bisexuali eu nu am decât o uşoară invidie pe care o pot converti fără mari eforturi în admiraţie amicală.
  Iar cei din prima categorie nu suscită o discuţie despre morală, aia e treaba fiecăruia şi să aruce primul piatra cel fără de păcat. Ci despre logică şi despre pretenţia lor sau a altora că bisexualitatea justifică această infidelitate.
  Aş fi tare interesat să aflu de la tine mai exact care e disriminarea la care sunt expuşi bisexualii pentru că este posibil să îmi scape ceva.

 18. @ CM,
  Îm pare rău că la ora aceea din noapte nu am fost suficient de explicit.
  Am spus că nu vedeți unde e discriminarea bisexualilor, dar trebuia să adaug și că nu o vedeți pentru că nu există. Nici eu nu o văd.

  Confuzia de care pomeneam o fac cei care condamnă bisexualitatea, pentru că discriminare e prea mult spus.
  Atâta timp cât nu mai există legi împotriva unei minorități sexuale, nu există discriminare.Nici pentru gay. Atitudinea oamenilor față de aceștia e cu totul altceva.

  Bisexualitatea nu justifică infidelitatea, dar o explică în mare măsură.
  Infidelitatea se poate explica, sau justifica și la gay sau hetero la fel de bine.
  După părerea mea, un individ perfect, hetero, homo sau bi nu riscă să fie înșelat.
  Dar nu există individ perfect.
  Discuțiile la modul general nu duc prea departe.
  Ca să discuți un caz, trebuie să-l cunoști bine.

  Așa, ca exemplu, un cuplu de tineri poate fi perfect, fericit. Fidelitate 100%.
  După 5 ani, unul dintre ei ajunge la 120Kg, sau nu prea i se mai scoală. Ce face celălalt?

  Problema pe care mi-o pun eu este: ce ne interesează pe noi ce face celălalt?

 19. Rhodos și After18,

  Să nu vă fie cu supărare, dar și mie îmi sunt editate uneori post-urile, șterse comentariile, etc. Dar nu este un motiv pentru supărare. Eu sunt mai iute de mânie și consider că mi se face un bine atunci când se intervine asupra celor scrise de mine, uneori la mânie. Este normal să ți se prelucreze ceea ce scrii, indiferent cine scrie, pentru ca ceea ce spui să ajungă sub forma unui mesaj cât de cât constructiv pe DarkQ. Nu e nimic rău în asta. Dacă fiecare ar face și ar spune tot ce vor, DarkQ nu ar deveni decât un gunoi în care se găsesc și lucruri bune de folosit, dar și lucruri distruse, pe care nu le poți folosi. Aș avea câteva exemple în minte, însă nu aș dori să fiu iar criticat de „colegii” gunoieri. 🙂

  • Fireman, normal, asta am cântat atâta timp. O urma de diplomație si curățenie este nevoie în ceea ce facem. De aceea ieri m-am umflat în pene că știu prea bine ce fac și nu îmi place ca un copil să-mi spună cum s-a pus coada la cireasă în condițiile în care eu am inventat atât coada cât și cireașa. Eu sunt un drăguț în rest. 🙂

 20. @ Rhodos
  Nu mă interesează ce face celălalt. Sau mai exact , părerea mea despre asta nu are relevanţă nici pentru persoana în cauză nici pentru discuţie. Bisexualitatea nu explică infidelitatea. Faptul că sexul persoanei cu care înşeli diferă de sexul persoanei înşelate nu explică acţiunea. Aceeaşi relevanţă ar avea de exemplu explicaţia “te-am înşelat cu X pentru că îmi plac şi blonzii şi bruneţii”

  Exemplul dat de tine nu prea se potriveşte subiectului. Totuşi voi răspunde. Orice se întâmplă într-un cuplu e treaba celor doi. Dacă ei evoluează diferit (şi e destul de frecventă situaţi) sunt trei posibilităţi onorabile:

  1. Cuplul admite că unul nu îl mai inspiră fizic pe celălalt dar au atâtea altele în comun încât acceptă deschiderea, cei doi îşi satisfac nevoile sexuale cu cine vor, dar păstrează cuplul.
  2. Cuplul se sparge şi îşi văd fiecare de treaba lor.
  3. Ăla nemulţumit asumă rolul de trădător (şi nu o spun cu dispreţ, doar îi dau un nume) şi odată cu acesta remuşcările şi riscurile aferente.
  4. Ar mai fi o variantă dar e improbabilă. Amândoi acceptă abstinenţa sexuală. Dar e nevoie de doi sfinţi ca să facă asta.

 21. @Fireman

  Eu am înțeles perfect cum stau lucrurile și nu am nimic împotrivă. Doar că nu o să mais criu mai scriu aici pentru că îmi place ca ceea ce scriu să rămână exact așa și să fiu luat la întrebări pentru ce am scris eu în felul în care am scris pentru că trei propoziții formulate diferit pot uneorii schimba sensul sau modul în care cititorul acestora le percepe. Îmi place ca atunci când cineva mă felicită pentru un articol, să o facă pentru ce am scris.
  Asta mă face original. Nu am spus că sunt un bun scriitor dar așa, bun, rău cum sunt vreau să rămână cum am scris eu. Robert are toate drepturile să aibe o părere personală când vine vorba de așa ceva pentru că este blogul lui și are anumite așteprări sau standarde care nu pot fi discutabile și are tot dreptul să aprobe sau nu un articol.

  Legat de bisexuali

  Și ei sunt oameni la fel ca noi și numai fiind unul dintre ei putem înțelege sau nu dacă putem iubi în același timp și un băiat și o fată. Spuneam că eu consider că o soluție ar fi să fim mai umani și mai înțelegători uni cu alții.

  Noi suntem discriminați de unii hetero iar noi discriminăm pe alții cum ar fi bisexuali și nu leînțelegem punctul de vedere. Dacă noi nuîi înțelegem pe bisexuali este normal ca nici heterosexualii să nu fie de acordcu noi și cred că am spus ce aveam de spus.

  Ca să primim trebuie să dăm și asta este o chestie valabilă pentru cam orice. Trebuie să existe un echilibru pentru tot. Nu putem să avem numai și să nu oferim nimic la rândul nostru.

  Nu caut drame aici și nici nu vreau să mă victimizez și nu sufăr de mania persecuției. Știu să accept un refuz și în ce fel să-l accept.

 22. @1After18

  Cred că TOȚI care suntem prezenți aici pe DarkQ suntem de acord că bisexualii sunt cei mai apropiați de „normalitate” și mai cred că niciunuia dintre noi nu i-ar displace ca toți să ne comportăm și să gândim ca și bisexualii sau să interacționăm cu ei. ÎNSĂ ceea ce nu cred că se „lipește” în concepțiile noastre comune este această „libertate” a bisexualilor de a iubi în același timp și un bărbat și o femeie. Din punctul meu de vedere este ca și cum ai spune că bărbații sunt îndreptățiți să înșele femeile, însă femeile, dacă fac același lucru, sunt curve.

  Pornind de la ideea că „bisexual” înseamnă disponibilitatea unui om de a iubi ORI un om de sex opus ORI un om de același sex, pot spune că NIMENI nu are dreptul de a distruge viața cuiva prin minciună și înșelătorie, cum ar fi exemplul unei soții care crede că soțul ei o iubește și nu o înșeală cu nici o femeie, însă acesta o înșeală cu bărbați. Înșelatul este condamnabil, de orice natură ar fi el. Se schimbă datele problemei dacă soția are cunoștință de escapadele homosexuale ale soțului, cum era exemplul tipului cu care ai interacționat tu în postura de iepuraș.

  Asta încearcă să îți transmiă lumea. Există toleranță. Însă ea nu trebuie interpretată greșit. Acest blog nu promovează încurajarea sexului „pe bandă”, fără mustrări de conșiință, și din acest motiv cred (eu) că ai fost puțin cenzurat. Acum, dacă tu te superi și „îți iei jucăriile și pleci”, este strict problema ta, nu poate nimeni să te oprească să faci asta. ÎNSĂ, atât mie, cât și lui Robert și celor ce citesc acest blog (dacă îmi este permis să vorbesc în numele lor) cred că ne-ar părea rău să pierdem o voce, fie ea și aspră, precum ești tu. Deci, ești liber să faci ce crezi tu că e bine, însă îți aduc aminte că așa cum primim laudele cu fruntea sus, așa ar fi normal să primim și criticile, fără să ne supărăm și să plecăm acasă, ca cei care merg la grădi.

   

  • @1After, păi dacă problema ta este ca cineva să îți corecteze erorile pe care le faci inconștient, înseamnă că ai o problemă, și încă una mare.

   Nu mă înțelege greșit, treaba nu e legată de faptul că nu știi sau că nu poți (chestie care zice Rhodos că trebuie trecută cu vederea că cică ești mic, judecată care pe mine nu mă mișcă absolut deloc, eu nefiind mare fan al copiiilor)… asta fiind strict problema ta, dar în condițiile în care nici un cuvânt nu a fost schimbat schimbat ci doar aranjatul în pagină care ție nu îți convine (și e normal să nu îți convină căci probabil nu te reprezintă), îți respect decizia de a nu mai scrie deloc articole, cred că așa e cel mai bine pentru toți. Tot timpul am spus că e mai recomandat mai rar și mai bine decât mult și… mai puțin bine.

   Originalitatea din punctul meu de vedere e un stil aparte pe care fiecare autor e liber să îl aibă, însă “original” nu înseamnă nicidecum un text ticsit de greșeli boldate și subliniate etc.

   În rest, despre bisexualitate, cum spunea și CM (că tare bine spune el), cu siguranță că aceasta nu explică infidelitatea.

 23. @After termină, copile cu prostiile, cum să nu mai scrii? Aşa repede te şifonezi? Păi noi apreciem ideile tale, pe mine mă interesează ce vrei să spui şi vreau să îţi spun şi eu una, alta. Te superi pentru prostii, Robert nu ţi-a reformulat frazele, le-a rearanjat doar. Sunt sigur că următorul tău articol va fi bine din două motive:

  1. Ai aflat cum nu vrea Robert să arate articolele (are şi el o experienţă şi are şi dreptate fiind gazda)
  2. A aflat şi Robert că eşti pătimaş când vine vorba de creaţiile tale şi va trece cu vederea anumite ieşiri din format

  🙂

 24. Păi titlul nu îmi aparține! Nu doresc să captez atenția tuturor cu toate că asta am făcut indirect și chiar nu caut să mă cert cu nimeni. M-am supărat, posibil pe nedrept, dar am avut un clip de care sunt sigur că l-am pus pentru că le-am arătat mai multor persoane, inclusiv celei căreia m-a inspirat cu clipul respectiv. Titlul la fel, poate că pentru tine nu înseamnă nimic și probabil că titlul ales de tine se potrivește mai bine. Dacă cineva de pe blog nu știe ce înseamnă ‘‘IN VARIETATE CONCORDIA‘‘ ar trebui să spună. Eu cred că toată lumea de pe blog știe. Poza cu coperta filmului era pusă înainte de ultima frază pentru că era decât o sursă de inspirație și întrebarea finală trebuia să fie finală, în viziunea mea de autor, copil copac, răsfățat, pițiponc.

  Sunt o persoană foarte deschisă criticilor! Trebuie să precizez că este posibil să fi avut blogul probleme tehnice pentru că eu am tot editat și corectat greșelile de mai multe ori.

  În imaginea pe care ai încărcat-o arată exact cum l-am scris la repezeală chiar și înainte de a-i pune video-ul. S-a mai întâmplat asta și altcuiva. Să scrie un articol amplu și să apară o frază decât pentru că așa s-a salvat automat și poate că ție așa ți-a apărut și în cazul acesta ne certăm amândoi degeaba pentru că este o problemă tehnică. Este vorba de articolul Îngeri de Zăpadă care era foarte mare și a apărut decât o frântură din el adică doar ce s-a salvat inițial.

  Este posibil să fie doar o problemă tehnică și să avem amândoi dreptate. Eu pot mâine să vin la întâlnire cu persoanele care au văzut articolul terminat și editat de mine pentru a te convinge că am și eu dreptatea mea.

  Peace!

 25. Și eu spun la fel. Am descoperit asta într-un telefon pe care l-am primit, primind o posibilitate și dacă mă gândesc aceasta ar fi posibilitatea.

  Am spus mai demult rătăcit printr-un comentariu ceva de genul ‘‘Într-o dispută este posibil ca nici măcar unul să nu aibă dreptate iar soluția sau cauza disputei să fie alta!‘‘

 26. Inainte de toate bisericutele, perceptiilor, teoriilor, impunerilor si orice alta manifestare vizavi de acest subiect, ar trebui InTeLeaSa sexualitatea omului, incepand de la instinct pana la sentiment.

  Degeaba ne clasificam noi undeva intr-o particica din sexualitate si ne rezumam strict la acea particica, daca nu incepem sa cunoastem intregul din care deriva acea particica.

  Omul este o fiinta comlexa, care inca nu a ajuns sa se cunoasca pe deplin in existenta.

  Ori daca noi inca nu ne intelegem, cum putem sa stabilim criterii decat altfel eronat.

  Se poate observa cu usurinta ca pe masura ce omul, chipurile a progresat, nu a facut altceva decat sa se automutileze, autoflageleze pe el insusi, precum si mediul in care traieste.

  A inventat reguli care de cele mai multe ori vine in condradictie cu insusi omul.

  Sexualitatea nu face exceptie.
  Si pe masura ce o disecam tot mai mult, ajungem sa pierdem, sa uitam ce aveam de disecat.

  Sexualitatea a ajuns acum sa invrajbeasca oameni cu oameni, tocmai pentru ca foloseste acelasi tipar de bine sau rau.
  Tipar impus de religiile mari si care tipar ne guverneaza inca in tot, NU numai in sexualitate.

  Cand vom ajunge sa intelegem ca oricare mod de manifestare a sexualitatii este parte integranta a omenirii si vom gandii noi toti pentru noi toti, abia atunci o sa pricepem ca am facut o prostie sa lasam pe unii din noi sa ne ghideze dupa gandul lor, pentru propasirea lor.

  E ceva de genul; voi sunteti mici, munciti si aveti dreptul doar la capre, ei sunt mai destepti supravegeaza pe aia micii muncitori si au fiecare dreptul la o femeie, el e destept rau si ma serveste direct pe mine ca sa-i tina in frau pe aia ailaltii si are dreptul la orice femeie care vrea el.
  EU sunt ZEU si pot sa fut ce vreau, inclusiv pe voi toti fara diferenta, atunci cand vreau EU si unde vreau EU.
  Cam asa au mers lucrurile pana acum in lume si mai merg inca, dar nu se stie pentru cat timp, fiindca oamenii incep sa inteleaga lucruri pe care mai inainte nici nu incercau sa le desluseasca pentru simplul motiv ca nu stiau de existenta lor.

  Dar acum lucrurile incep sa se schimbe si sper sa apuc timpul cand nu va mai exista atata fatarnicie.

 27. Cristy frățioare parcă ești Enciclopedia Ambulantă a Înțelepciunilor din Bătrâni. Mamă, deci nu știu alții cum sunt, dar eu aș spune că „Ce ar face DarkQ fără CristyMaykei? Și-ar cumpăra altul.” DE-LI-CIOS

  Nici o mie de popi, nici o mie de profesori de diferite specialități nu ar putea zice mai cu năduf de cum o zice el, mă! Bravo mă Cristinele, mă! Sparge-le ochelarii doamnelor profesoare :)))

 28. Dincolo de polemicile formale- cum trebuie sa arate un articol si cine a avut dreptate etc ( polemici indreptatite zic eu care sunt “o fana” a formei in detrimentul continutului, din pacate- ) eu zic ca problema ridicata aici de voi este una f interesanta: in ce masura este “indreptatit” un bi sa insele sau nu? Repet ce am mai zic in alt post, ideal e ca partile implicate sa stie de la inceput la ce se asteapta: o relatie mono, deschisa sau alte variante…insa ce te faci daca esti la inceput bine intentionat si nici nu iei in calcul varianta adulterului, in orice forma ar fi el, herero sau homo ( in acceptiunea mea ambele fiind indentice, adica, nu mi se pare ca inseli mai putin daca inseli cu cineva de acelasi sex in fata partenerului actual, inselatul e inselat, punct) Deci ce te faci daca esti hotarat sa ramai fidel si lucrurile se schimba intre timp? Suntem supusi schimbarii, ne place sau nu, si nu ma refer la cei care ar dori sa insele si nu o fac din considerente varii- morale, religioase etc- ci ma refer la oamenii care se accepta asa cum sunt ei si constata ca la un moment dat in viata lor se pot indragosti de altcineva, sau pot dori o aventura, nu conteaza nuanta acum, ci faptul ca realizeaza ca in ecuatia lor stabila intervine ceva ce nu au luat in calcul la inceput? Fac parte din categoria celor care si-au imaginat viata alaturi de un singur om- sunt Str8 si casatorita, am mai spus, dar m-am indragostit de un tip casatorit- ati putea spune ce naiba fac aici atunci?! …ei bine, el are relatii cu alti barbati fiind casatorit la randul lui. Dubla problema…sa inteleg de ce sunt in aceasta relatie extra si sa il inteleg si pe el, de ce eu, de ce alti barbati etc….El pare sa nu se accepte in acest mod, inca foloseste termenii de normalitate si non – normalitate, eu desi nu sunt in postura lui inteleg mai bine…nu cred ca ar trebuie sa se blameze ptru ceea ce este, cred ca nu iti face bine sa te chinui punandu-ti intrebari “de ce sunt asa” si daca eu ca amanta continui sa il iubesc si sa accept alegerile lui, nu vad de ce nu ar putea sa o faca si el la randul lui…revenind la punctul de la care am pornit, bine ar fi, repet, sa existe transparenta si sa nu ne dam deoparte in spatele unor sabloane de tipul- nu ii spun ca sa nu o /il ranesc…daca iubesti, poti trece peste orice, o spun din proprie exeperienta…doar ca in ceea ce ma priveste nu stiu cum sa il asigur ca nu ma deranjeaza relatiile lui cu barbati, nu asta este ceea ce il defineste ca om, insa neacceptarea lor, asta da, il incetineste in procesul de a se intelege pe sine….orice sfat din partea voastra este binevenit….

Comments are closed.

Vezi si...

Tristetea, cea mai cumplita durere

Am citit cateva comentarii si mi-am facut cont. De ce? Nu stiu. Nu stiu daca sunt heterosexual (desi nu cred), homosexual sau bisexual. Imi e greu sa scriu ceva. Tremur tot si traiesc cu teama de a nu fi descoperit.  Am 16 ani si sper sa ma intelegeti, sa...

Articole din aceeasi categorie