No menu items!

va rog stergeti articolul

Acelasi autor

va rog stergeti articolul

va rog stergeti articolul

va rog stergeti articolul

4 COMMENTS

 1. Un “Buna” zic ca este inceputul oricarei conversatii…ma rog, lasand injuraturile din autobuze dintre baba x si baba y.
  Chiar daca este tocmai in…oh Londra(ador accentul), nu inseamna ca nu poti purta conversatii care se intind pana a doua zi dimineata si inca nu ai apucat sa-ti bei cafeaua facuta cu o zi in urma, care inca zace langa tastatura de cand te-ai trezit si ai vrut sa-ti verifici notificarile de pe fb. Fantasy land is the new black b-)…evident in proportii normale si sa nu te lasi purtat prea mult si sa plutesti in deriva. Ce s-a intamplat intre voi a fost intens? Hai sa continuam cu termenul intens, poti continua sa ai o relatie amicala in fata pc-ului. Cine stie cum va mai intalniti si e placut sa ai cu cine iesi la o cafenea si sa schimbi cateva cuvinte insotite de un zambet cald si sincer.
  Btw, daca mi-ai putea lasa pe privat niste nume de localuri mai ok ti-as fi recunoscator. Stiu doar unul eu pentru gay si lesbi, daaar nu stiu in intregime cat de placuta-i atmosfera si planuiesc sa merg curand(sper sa ma intorc cu hainele intregi). Am fost doar in cele din centrul vechi care nu sunt speciale pentru lumea asta curcubeistica.
  Nutts.

  • Nutts- nu frecventez cluburi gay. Nu imi place. Este vorba de un club anume din Bucuresti, care se numeste…iti zic in privat.

 2. Oh, m-ai facut sa ma razgandesc in legatura cu clubul :))… Mersi, am sa-l citesc cand ajung acasa, am deja unul pe care-l frecventez.

 3. O amintire de gen poate ramane frumoasa daca nu apare regretul obsesiv ca trebuia sa continui.
  Cine stie cum ar fi fost mai bine?
  Iar una dintre cele mai placute amintiri, e una speciala in care nu am facut nimic in afara unui sarut nevinovat, dar care chiar si acum dupa ceva timp imi da caldura buzelor insetate.
  Povestea ta, a avut efectul acesta de aducere aminte si am ramas surprins de propia-mi reactie. NU ma asteptam la asta acum la acest momen.
  E curios cum se intampla uneori lucrurile.

Comments are closed.

Vezi si...

Doi Băieţi

Eu citesc tot ce se postează pe DarkQ, din scoarţă în scoarţă şi mă bucur pentru fiecare postare şi comentariu nou şi vă felicit pentru implicarea voastră. Cunosc câteva bloguri cu autori LGBT dar îi citesc mai rar, poate pentru că nu-mi place extraordinar de mult cum scriu. Dar...

Articole din aceeasi categorie