No menu items!

Fugiiiiiti !!! Americanii ne bombardeaza !

Acelasi autor

Crăci cu gânduri

M-ai căutat la cimitir, printre mormane de cadavre. Zgurmai nebun printre mormane de oase jilave, neobosit să mă aduni dintre valuri de glie. Și...

Pe cărările „civilizației”

Nu am fost un „umblat” la viața mea. Dar pe unde m-au purtat pașii, am încercat să miros cărările, să simt oamenii, să mă...

Logica unui sinucigaș (plătit) de Ego-uri

Într-o epocă în care dezvoltarea tehnologiei, a comunicațiilor și a individului, în general, atinge viteze amețitoare, sinuciderea e la modă. Oameni picați ca muștele...

Spiritual gifts (3) – Life like a swinging vine

„Vița noastre de vie întortocheată din momentul în care iese la lumină din butucul gros, din rădăcinile familiei și grupului de cunoștințe și influențe...

Spiritual gifts (2): Focul – hipnoză de grup

Mă trezesc din visare, lângă un foc improvizat, cu metale bine forjate care să îl susțină, ca, Doamne ferește, să nu se întâmple ceva...
FireMan
FireManhttps://www.facebook.com/IulianIanis
Cine sunt eu? Sunt un fel de paparazzo. Caut imagini cu care să îmi decorez pereţii camerei în care zăbovesc singur sau "singur". Imagini dragi, care să îmi trezească sentimente dintre cele mai frumoase atunci când imi plimb gândul peste ele. Poate sunt egoist. Vreau să le strâng pe toate şi să nu ofer nici una. Obişnuiesc să cred că nu sunt mai înţelept decât majoritatea pentru că nu se cuvine să ne judecăm judecătorii. Mă hrănesc cu oameni, îi consum, pe ei, visele lor, gândurile lor si apoi rămâne clişeul. Poza. Eu nu hrănesc pe nimeni, decât atunci când o fac fără să vreau. Nu îmi plac predicţiile, regulile, planurile, repetările, banalul, deşi fac parte din rândul lor sau trăiesc înconjurat de ele. Îmi place să visez şi să pictez ceea ce visez. Când cineva are curajul să viseze cu mine... atunci e frumos.

Daca sunteti putin curiosi si cautati expresia “gay bomb” pe Google, veti avea uimirea sa gasiti un articol de pe Wikipedia in limba engleza , care spune cam asa:

Bomba gay” este denumirea formala ce concretizeaza o arma chimica ne-letala, pe care se speculeaza ca au dezvoltat-o si produs cercetatorii Fortelor Armate Aeriene ale S.U.A. in laboratoarele lor.

In 1994 laboratorul Wright din Ohio a afisat o lista de 3 pagini cu propuneri de a fi fabricate arme ne-letale. Intr-unul din fragmentele listei era sugerata ideea de lansare a unui foarte puternic afrodisiac asupra trupelor inamice, ideal unul care ar provoca un comportament homosexual. De aici si pana la producerea “bombei gay” nu a mai fost decat un pas”.

In acest caz, voi fi cel mai mare inamic al americanilor, voi cauta sa infiintez o celula terorista… buncarele construite de camarazii mei de arme ar avea indicatoare si firme luminoase multicolore… Osama ben Laden va purta ciorapi de dama… eu voi deveni comandant de unitate militara si pe Ionel al meu il voi angaja la evidenta populatiei, ca sa vada cine e apt de … luptaaaaa.

La arme fratii mei !!!

(edit: si surorile mele)

17 COMMENTS

 1. Unde, unde??? Unde sa fugim? Doamne Dumnezeule… familie mare, renumeratie mica… o fi terminat nea’ Becali cartierele alea??

  Apoi ce facem cu femeile si copii? De ele/ei cine are grija? Unde sunt eroii neamului?? Ha??

  PS: Repede te-ai pus tu comandant de unitate militara. Pot sa am si eu un post asa, mic de tot?? Sa zicem… general de brigada? 🙂

 2. pentru tine mai e un post liber de asistenta medicala sau reportera in vreme de razboi… daca iti convine… daca nu, te trimitem spion infiltrat in Iran :))

 3. Asisenta medica nu vreau pentru ca sunt 100% convins ca nu imi sta bine in alb si nici nu cred ca a pregatirea necesata pentru a-mi indeplini sarcina(ile) asa cum se cuvine.

  Cred ca in postul de regizor m-as descurca o vreme…

  Spion (infiltrat sau nu) in Iran?? Am sunat acum, si cica postul e luat.

 4. atunci … in caz de urgenta (genocid in masa prin bombardamente gay) te vom trimite cu o jalba in varf de batz la americani pentru negociere. daca va fi nevoie, va trebui sa ii convingi ca homosexualizarea lumii nu va aduce nimic bun… si ca putinii hetero care vor fi ramas merita a fi crutzatzi. te bagi?

 5. io cand ma gandesc la “gay bomb” prima asociere ce-mi vine in minte e cea de “femme fatale”.

  pun pariu ca frantujii s-or fi gandit si ei la o asemenea varianta de “bomba cu seductie intarziata”, dar pe varianta feminina. americanilor insa nu li s-o fi parut destul de… letala seductia feminina – si, pe undeva, le dau dreptate 🙂 -, spiritul american fiind foarte pragmatic si realizand, probabil, faptul ca aruncand cu bombe sexy de gen feminin, inamicul risca sa se inmulteasca in loc sa fie decimat. 😆

  in mintea americanului de rand, un barbat ahtiat dupa barbati reprezinta pericolul unei inversiuni totale a lumii, de unde si ideea cu bomba gay. insa daca cu bomba atomica au nimerit-o, in cazul bombey gay n-a fost luat in calcul ca nu oricine poate fi gay, chiar daca orcarui barbat i se pot aprinde calcaiele dupa un exemplar masculin mai cu vino-ncoa…

  a fi gay inseamna ceva mai mult decat o simpla febra sexuala. atractia sexuala nu are sex, ca sa zic asa, adica oricine se poate afla la un moment dat in “dispozitie sexuala” (ca sa nu zic “in calduri”) si nu se va mai uita cu cine si-o pune. dimpotriva, atractia homosexuala e de un tip mai special (cu toate ca la gay perioada de calduri pare sa dureze tot anul 🙂 ).

  anume, deosebirea cea mai importanta intre a fi homosexual si a fi heterosexual este ca pentru heterosexuali sexul cimenteaza atractia intre parteneri, pe cand in cazul homosexualitatii pasiunea sexuala “consuma” atractia.

  din cauza asta, iubirile hetero exclud platonismul relatiei, pe cand iubirile gay il presupun. la gay, iubirea incepe, intr-un fel, abia acolo unde sexul nu mai are loc, ca prietenie.

  or, esecul proiectului “bomba gay” chiar asta nu a luat in considerare – faptul ca pasiunea homosexuala, o data starnita, se autoconsuma si lasa drum liber unei camaraderii chiar mai puternice decat inainte. nu degeaba se spune ca armatele cele mai bune sunt formate exlusiv din homosexuali. asta inseamna, dincolo de orice altceva s-ar putea crede, ca o armata “gay” e o armata in care problema sexuala nu se mai pune, tensiunea sexuala fiind kapput, rezolvata o data pentru totdeauna.

  dimpotriva, o armata mixta (barbati+femei), daca ar exista (desi nu exista cu adevarat, fiindca femeile din armatele moderne sunt conditionate sa devina barbati, pierzandu-si aproape complet arsenalul de seductie care le este propriu), atunci o astfel de armata ar fi complet nefunctionala, intrucat relatiile heterosexuale nu lasa in urma, dupa consumarea lor faptica, decat un vid de atractie care nu se poate umple decat printr-o noua relatie sexuala si nu printr-o prietenie sau “fratie de arme”.

  PS: un motiv in plus sa ma inrolez (dar nu vreau sa trec pe la sectorul “evidenta populatiei” – se poate?)

 6. interesant e ca edgar j. hoover, celebrul sef al FBI-ului american, homofob celebru (dar el insusi homosexual) a declansat o isterie antihomosexuala in statele unite (cred ca prin anii ’50?), declarand homosexualitatea o “problema de siguranta nationala” (chipurile, pentru ca rusii i-ar fi putut santaja pe homosexualii americani sa tradeze secrete de stat). mai logic ar fi fost sa se orienteze spre a depista homosexualii din armata rusa si sa verifice daca ei sunt santajabili, dar nu, el a vrut sa stie mai intai care sunt homosexualii de la el de acasa. deh, il intelegem, nu???

 7. damn! am uitat ceva important…

  neaparat trebuie crutati cat mai multi hetero, ca sa produca gay in cantitati indestulatoare 🙂 (atat pe cale naturala, cat si prin conversiune).

  dar atunci, ma gandesc, nu-i mai bine sa-i lasam pe toti in viata? ca pe urma, cu tot cu bomba gay-ficatoare, mi-e teama ca n-o sa mai avem de unde alege.

  hmmm… de-aia or fi renuntat astia la bomba gay – si-au dat seama ca e contraproductiva 🙂

 8. Eu cred ca Edgar Hoover stia foarte bine ce are… pe sub… birou…. Cei mai renumiti spioni au fost homosexuali (Burgess, Blunt, Maclean si Philby, “spionii de la Cambridge”). Gordievsky, agentul dublu infiltrat in KGB si demascat mai tarziu de Adropov, seful KGB de pe atunci, avea si el afinitati homosexuale. Asa cum si americanii stiu prea bine cine “lanseaza” bombele.

  Si daca rasfoim istoria, ea e plina de personalitati despre care cel putin se banui a fi avut relatii homosexuale. Si atunci, nu e mai bine sa “gay-ficam” lumea?? Femeile, la incubatoare cu ele. Barbatii … la gay-ficare. Totusi as vrea sa imi pastrez in vitrina 2-3 exemplare NEATINSE de gazele nocive ale bombelor gay. Trebuie sa vorbesc cu Ionel sa vedem ce gasim prin registrele de la evidenta populatiei… si pe cine alegem pentru vitrina. 🙂

 9. furnicile sunt foarte organizate sigur avem loc 😛 oare cine o fi regina 🙂

Comments are closed.

Vezi si...

De ce-mi place uneori România?

Da, recunosc, sunt unul dintre aceia care se plâng că lucrurile merg prost, că țara asta îi coruptă, că se fură, că e mârlanie. Și da, aș schimba ceva, dacă aș putea. Dar nu pot pentru că nu am autoritatea necesară și nici muncă de voluntariat nu prea fac. Uneori...

Articole din aceeasi categorie