No menu items!

A aparut o noua retea sociala: Gaynet.us

Acelasi autor

Cum Sunt?

Chestionarele completate vor fi postate pe website-ul în curs de dezvoltare, pe măsura completării lor: www.cumsunt.ro! Scopul poveștilor comunității LGBT este să ofere informații heterosexualilor cu...

Excesul de prea mult curcubeu dauneaza grav sanatatii (mintale)!

Frate, ce aveti toti cu cacatu' ala de rainbow!? Plm, zici ca DarkQ a devenit brad de Craciun. Bine, ideea e ca am observat...

Bunul gospodar isi face vara sanie si iarna car. Uneori.

Rasfoind Internetul, acum cateva zile, am dat peste un articol din publicatia online Ring, un alt tabloid specific romanesc unde fiecare titlu contine macar...

Gelozia, bat-o vina

Am fost un om extrem de gelos si posesiv, m-am mai domolit deoarece pe de-oparte experienta m-a invatat ca nu poti inchide un partener...

Cel mai mare regret din viata mea…

... este ca sunt gay. Pe masura ce trece timpul regret din ce in ce mai mult acest lucru. Ideea de ca lumea gay...
RobertG
RobertGhttps://darkq.net
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

Odata cu indrazneala cu care Internet-ul a devenit parte componenta a vietii noastre de zi cu zi mijloacele de comunicare au devenit din ce in ce mai multe, au fost copiate cateva modele plastice care au avut un rol mai mult sau mai putin benefic.

In cazul celor care impartasesc o alta orientare decat cea heterosexuala, Internet-ul a avut un impact puternic, definitoriu si pozitiv. Daca inainte de raspandirea Internet-ului in Romania gay-ii depuneau un efort considerabil pentru a-si crea si mentine o viata sociala cu/in cadrul comunitatii LGBT, acum, in seculul XXI, barierele care obisnuiau sa stea in calea unui anumit echilibru sufletesc s-au prabusit sub greutatea tehnologiei.

Astfel ni s-au deschis portile “raiului” si fiecare din noi a facut un pas inainte. Cu dreptul sau cu stangul. Daca in urma cu zece ani o pagina web, un portal de informatii, un blog era ceva ambiguu, acum din ce in ce mai multi dintre noi au unul sau mai multe conturi pe diferite site-uri de matrimoniale (uzual “dating”, suna mai interesant), folosesc Internet-ul pentru a se informa, pentru a face rezervari la diverse restaurante, pentru a comanda pizza s.a.

Internet-ul ofera sansa anonimatului, sansa pe care imi place sa o asemuiesc cu cu excesul de sare, zahar si grasimi. In cantitati mici e benefic insa in cantitati exagerate poate fi daunator din punct de vedere psihologic, putand contribui la dezvoltarea unui comportament introvertit. Imi place sa cred ca nimic nu se compara cu chipul unui om, un zambet, niste ochi minunati, o sclipire de moment. Emoticoanele si niste caractere insiruite intr-o anumita ordine nu pot oferi aceste nimicuri de o importanta majora in relatiile interpersonale.

Nisa adresata comunitatii gay a prins radacini inca de la inceputuri inregistrand un succes neasteptat. Amalgamul acestor retele sociale a fost imbogatit cu un nou site: gaynet.us.

Majoritatea site-urile de acest fel au inregistrat un “varf” dupa care au tins spre intrusivitate si indezirabilitate, singurul site (dedicat comunitatii LGBT) care a reusit sa mentina o atmosfera constanta neabuzand de credibilitatea creata fiind binecunoscutul gayromeo.com.

Gaynet.us vine cu idei revolutionare, implementand o serie de functii care lipsesc majoritatii retelelor sociale:

  • Fiecare utilizator poate avea propriul jurnal electronic (blog)
  • Posibilitatea de a incarca clipuri video si fisiere in format MP3 in profil
  • Chat in format text si video intre doi sau mai multi membrii

Iata doar cateva dintre facilitatile pe care vi le ofera Gaynet.us, motive reale pentru ca cineva sa fie indeajuns de motivat, determinat in dorinta de a-si crea un cont.

Intr-o lume ca o panza tesuta din imagini si cuvinte, world wide web-ul eferit de GayNet.us e polifonic si multicolor. Ochii care privesc spre lume vad mult si multe. Privita printr-o lentila multicolora si iscoditoare, lumea e altfel: dinamica si pastelata, moderna si accesibila, actuala si comunicativa.

R.

6 COMMENTS

  1. Si eu m-am lasat “guvidizat” insa a meritat pe deplin 🙂 I’m in!!!
    Thanks for the tip, Rob.

  2. nu imi place sa fac prea multe estimari probabil pentru ca mi-e frica de adeveriri, dar eu sunt sigur ca gaynet.us va avea un viitor frumos.

  3. salut la toata lumea ,stie cineva sa imi dea mai multe detalii despre plaja gay undeva langa mamaia si navodari,eu si cativa prieteni vrem sa mergem sa ne simtim bine,multumesc

Comments are closed.

Vezi si...

Poveste de dragoste cu final tragic

Iaca o poveste de dragoste care va avea un final tragic. În timpul zilei cei doi înnoată cu restul găștii, mănâncă cu restul familiei și fac giumbușlucuri. Se protejează unul pe celălalt, își fac mici cadouri și în fiecare noapte dorm împreună în cuibușorul lor. Dar în curând vor fi separați...

Articole din aceeasi categorie