No menu items!

Cam cum vede USL lucrurile în Timișoara

Acelasi autor

Cum Sunt?

Chestionarele completate vor fi postate pe website-ul în curs de dezvoltare, pe măsura completării lor: www.cumsunt.ro! Scopul poveștilor comunității LGBT este să ofere informații heterosexualilor cu...

Excesul de prea mult curcubeu dauneaza grav sanatatii (mintale)!

Frate, ce aveti toti cu cacatu' ala de rainbow!? Plm, zici ca DarkQ a devenit brad de Craciun. Bine, ideea e ca am observat...

Bunul gospodar isi face vara sanie si iarna car. Uneori.

Rasfoind Internetul, acum cateva zile, am dat peste un articol din publicatia online Ring, un alt tabloid specific romanesc unde fiecare titlu contine macar...

Gelozia, bat-o vina

Am fost un om extrem de gelos si posesiv, m-am mai domolit deoarece pe de-oparte experienta m-a invatat ca nu poti inchide un partener...

Cel mai mare regret din viata mea…

... este ca sunt gay. Pe masura ce trece timpul regret din ce in ce mai mult acest lucru. Ideea de ca lumea gay...
RobertG
RobertGhttps://darkq.net
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

Azi, Piața Operei din Timișoara, a fost arhiplină (după cum se poate vedea în ambele video-uri…) de oameni veniți să fie lămuriți cum stă treaba cu “cretinoidul” Băsescu, “crăcănata” Angela Merkel (doar atât de diplomatic a reușit să fie domnu’ de la microfon) și alții.

Clown-ul din zonă a făcut tot deliciul discursului, se amesteca cu atmosfera de minune.

Deci rețineți, voi, cei cu minte leșinată de foame, UE fără noi nici nu ar exista… fără doar și poate. Unde ar mai veni nemții, italienii, francezii, spaniolii să lucreze, să aibă și ei de-o pâine pentru familie? Că ei vin la noi, se știe, fără număr.

În România cam așa se face politică. Și cam atât de interesați sunt trecătorii de discursurile politice.

Maestre… banda.

🙂

Previous article
Next article

14 COMMENTS

 1. Dar, vai! Ma simt ca la Antena 3? Ma simt de parca mi-ar vorbi Gadea sau Badea! Dar, vai! Cum se poate sa vorbesti asa ceva? Vorbesti de simt civic!

 2. mda… Eu deja mă gândesc să votez cu PPDD la parlamentare. Voi nu?

  Se pare că strategia Băsescu funcționează nu numai în intrigarea politicienilor, ci și a populației… Țineți-l, frate, în palme. Eu deja sunt sictirit de atâtea polemici de căcat. Poate își face Băsel și un al treilea mandat până una-alta… să mai aud o dată maneaua aia tare a lui din campanie…

 3. Astea nu trebuie luati in seama.

  Totusi, ultimele doua discursuri ale lui Antonescu mi-au placut. Parca nu mai e aceiasi persoana, parca nu ar mai fi Crin Antonescu, vad ca a intrat in haina functiei.

 4. Lool thums up pentru ala care a strigat “ia-ti ochelari!” si pentru cel care a zis “si la PSD era 25”. Hai ca merge si in loc de oua si rosii stricate.

 5. te apuca rasu’ zici ca e antena 3 in direct. copie gadea. vai ce ma dispera omu’ ala cu vocea aia a lui afectata. Oricum Ungureanu l-a pus la in banca lui si e de neuitat…..

 6. Se pare ca n-a prea avut cine stie ce audienta. “Schizocretinoid”? Elevat vocabular si foarte…original :))

 7. Eu cred ca Basescu a facut destul de multe si pentru Romania , dar si pentru Republica Moldova . Ma uitam la stiri si am vazut ca pentru referendum in teritoriul pruto-nistrean s-au deschis doar 5 sectii de votare , pe cind la alegerile anterioare au fost deschise 13. E interesant ca la alegerile anterioare circa 90% din basarabeni l-au votat pe Basescu . Oare se tem ca basarabenii ar putea sa-i aduca victoria lui Basescu???

 8. @TheRoman1
  Ţie ţi se pare normal să voteze basarabenii? Mie nu.

  Apriori teoretic şi aposteriori practic viaţa tuturor locuitorilor unei ţări depinde în mare măsură de rezultatele votărilor. Nu este corect ca viaţa mea, a rudelor mele, a prietenilor mei să depindă de voturile unora care nu vor suferi nici binefacerile şi nici calamităţile aduse de rezultatele votărilor. Sunt de acord să voteze dintre basarabeni cei care au rezidenţa pe teritoriul României pentru o perioadă mai îndelungată, de exemplu studenţii din Republica Moldova care au şi cetăţenia română.

  Altfel se pun lucrurile în privinţa românilor care lucrează sau studiază în slte ţări. Ei au aici, aproape întotdeauna, o parte din familii, prieteni, proprietăţi etc. ce suferă efectele votărilor.

  Cu toate astea, nu pot să nu remarc voturile resentimentale, bazate deseori pe realităţi vechi de peste 15 ani iar uneori, pentru cei emigraţi în perioada comunistă, pe realităţile acelei perioade.

  Am întâlnit şi o altă realitate, deloc surprinzătoare dar care pune pe gânduri. Pe un forum, un eminent doctorand (pe atunci, acum doctor), lucrând în domeniul fizicii particuleleor, simpatizant PDL, locuind în Canada, susţinea deschis ceva pe ideea “V-am mai spus: Emigraţi! Numai proştii stau în acestă perioadă în ţară! Trebuie făcută curăţenie acolo şi toţi cei rămaşi vor suferi.”

  Felul în care ne-am căftănit cu un Preşedinte ales de către voturile diasporei (incluzând aici şi basarabenii), care nu suferă direct şi nemijlocit catastrofala guvernare PDL şi mojiciile unui Preşedinte resentimental, aparent bântuit de tot felul de stafii, este definitoriu.

  Nu ştiu cum a evoluat legislaţia în Ungaria dar îmi aduc aminte că se discuta ca ungurii din Transilvania şi celelalte foste provincii ale Ungaiei din perioada Imperiului Austro-Ungar, care urmau să dobândească cetăţenia ungară, să nu aibă drept de vot. Dacă a rămas aşa atunci soluţia mi se pare corect a fi aplicată legislativ şi în cazul nostru.

 9. @sicmarin,
  Nu îmi fac probleme cu voturile basarabenilor. Voturile lor chiar nu conteaza pentru simplul fapt că din cei 250.000 de moldoveni cu cetatenia română doar 8500 au votat la ultimele alegeri prezidentiale, adica la nivelul unei comune ceva mai mari din România. Îmi fac ceva mai multe probleme cu voturile românilor din Italia si Spania, US si Canada.

  Moldovenii în general nu iau cetatenia pentru iubire de tara (sunt si cei care o iau pentru că sunt patrioti si se considera români) ci pentru munca „la Italia” sau „la Spania”. Mai degrabă mă deranjează faptul că sunt unii basarabeni care au luat cetătenia română și nu știu 1 cuvânt în limba română, asta e o problemă ce trebuie rezolvată de lege.

  Oricum, de data asta voturile diasporei nu cred că vor putea să acopere voturile celor din țară.

  @TheRoman1, MAE a comunicat astăzi că vor fi 14 sectii de votare in RM, conform UNIMEDIA.

 10. @Mario
  Cei 250.000 basarabeni intră în calcului cuantumului de validare a referendumului. Chiar şi faptul că lipsesc de la referendum contează şi, astfel, hotărăsc asupra vieţii mele chiar dacă lipsesc de la vot.

 11. @Mario (continuare)
  Că tot veni vorba despre prezenţa la referendum, în prelungirea articolului pe care l-am scris asupra subiectului, fac câteva observaţii:

  Există mulţi cetăţeni români stabiliţi în străinătate, unii de mult timp alţii în anii ’90), total dezinteresaţi de ceea ce se întâmplă în ţară şi care nu participă la referendumuri şi la alegeri la fel cum nu participă basarabenii despre care vorbeai. Ei sunt contabilizaţi în calculul cuantumului de validare a referendumului.

Comments are closed.

Vezi si...

Ostenite de-atâtea nebune, zadarnice ploi, magnoliile își nesocotesc uneori menirea și învață să înflorească pentru o vreme, disperat, înspre înăuntru

Mi-era teama sa nu se piarda. De putin timp am inteles... Ostenite de-atatea nebune, zadarnice ploi, magnoliile isi nesocotesc uneori menirea si invata sa infloreasca pentru o vreme, disperat, inspre inauntru... In spatiul strivit intre petale, asemeni unui firicel de suflet captiv in temnita trupului, se isca vremelnic freamat de primavara......

Articole din aceeasi categorie