No menu items!

Avem timp!

Acelasi autor

Am timp!

Timp sa zambesc ironicului si mincinosului!

Timp sa sper ca am gasit echilibrul mult dorit intr-o societate plagiata!

Timp sa visez la viata mea ce a devenit o plasmuire a ceea ce am sperat ca voi intalni!

Timp pentru a-mi crea timpul necesar reusitei separarii trecutului de prezent doar prin acceptarea iminentului viitor!

Respir, rad, plang, urasc, iubesc, iert doar cu gandul ca intr-o zi voi putea reusi a-mi purta pasii spre calea dictata de mine, nu incastrata, cenzurata de dobitoacele societatii actuale, ele ne fiind decat rezultatul nepasarii fata de propriile vieti, vise, idealuri, reliefate candva de dorinta de a fi liber !

Timp pentru a vedea nevazutul cu ochii sufletului!Timp pentru a auzi surdul glas al pasiunii izvorand glaciar din meandrele sufletului meu!

Timp sa iubesc uratul si placutul din mine!Timp sa accept exteriorul ca fiind parte inchegata din mine, cele doua lumi contopindu-se in zbuciumul ce ma macina, rezultatul fiind un razboi cu propria-mi persoana!

Timp sa dau glas viitorului, care pune stapanire pe toata fiinta mea, simplificand complexul din mine, intr-un vag, translucid tablou!

Timp sa separ binele si rau, unificandu-le doar prin contrastarea cicatricelor !

Timp sa multumes pentru timpul dat sa descopar crampeie din lume, oameni, viata…din mine!

Timp sa sarut mainile si obrajii batuti de vant si ani ai fiintei ce o numesc mama!

Timp sa imi salut prieteniile vechi si noi si sa le multumesc ca m-au facut sa devin cine sunt azi!

Timp sa redescopar cunoscutul si sa imbratisez necunoscutul, reciprocitatea fiind un element cheie ce sustine relatia!

Timp sa traiesc!

Motive sa nu traiesc, daca as vrea, as gasi…sunt nenumarate..palesc in fata intangibilului necunoscut care ma mentine pe linia de plutire, imi mentine ritmul batailor inimii!

Timp sa regret regretele care ma pot usor destabiliza, variatiile fiind improbabil insignifiante in final!

Timp sa am curajul de a infrunta inca un pas, inca o privire, atingere, inca un sarut, ura, dezamagirea, tradarea si moartea, vin in completarea tabloului evitabilul devenint inevitabilul!

Timp sa ma auto depasesc, reflexia-mi pala sa recreeze linia sidefie a contrastului dintre cine am fost cine sunt si cine sper sa fiu !

Timp sa plang dupa ce am avut si am pierdut!Timp sa fiu recunoscator pentru tot ce am avut si am !

Timp sa ma salvez, pentru ca numai eu pot fi salvatorul meu!

DE LA CE SA MA SALVEZ?….NU STIU…..contemplam la nimicul ce ne acapara toata atentia fiintei juvenile ce suntem, fiind tradati de propriile eschivari menite sa distruga orice urma de mit, vis sau dorinta de umanitate!Apreciez dorinta unora de indobitocire a populatiei, ei fiind ei insusi dobitoacele societatii actuale!Fug spre un alt mal al cunoasterii, fug spre un alt vis, orizont..satul sa inghit ignoranta si ipocrizia licaririlor cenusii ce reprezinta interesul cetateanului!A fi cetatean al acestei tari nu inseamna nimc altceva decat taxele si impozitele pe care le platesti… cetateanul roman reprezinta idealul oricarui stat..usor de manipulat, ..sarac, disperat dupa painea de zi cu zi, populatie majoritar imbatranita, popor care se lamenteaza in propria-si mediocritate de prea multi ani!

Timp sa ma daruiesc, ratiunea pierzandu-si orice sens in ecuatie!

Timp sa respir, sa privesc, sa aud, sa vorbesc prin tine, prin corpul si inima ta devenit un sistem ce ma mentine in viata!

Timp sa renunt la anestezice si sa intru in operatiile vietii cu capul sus, avand garantia ca tu ma vei tine de mana!

Timp sa pierd ce am castigat si sa recapat ce am pierdut, sa ma recapat pe mine, ca si identitate, ratacit in dualitatile ambigue cotidiene, ce ma acapara facandu-ma sa imi pierd orice urma de Umanitate!

*buna, urmaresc de un an acest blog si a durat ceva timp pana sa imi fac curajul de a scrie ceva!

2 COMMENTS

Comments are closed.

Vezi si...

Narcis camuflat

Pentru că am simțit că nu mă fac uneori pe deplin înțeles, mai ales în legătură cu anumite lecții pe care le învăț din jur, în timp, în ritmul meu, am simțit nevoia de a scrie acest articol. Nu cred că mai este cineva care nu știe cine era Narcis...

Articole din aceeasi categorie