No menu items!

Now you see me

Acelasi autor
Gabi
Gabi
"Love is fragile. And we're not always its best caretakers. We just muddle through and do the best we can. And hope this fragile thing survives against all odds."

Hei voi, mă numesc Gabriel şi mi-am făcut de curând cont pe acest blog. Ca să vă faceţi o părere despre mine si sa mă cunoasteti cât de cât am decis să expun în acest articol câteva detalii despre mine. Am să încerc să cuprind cât mai multe, dar e foarte posibil să mai uit, aşa că nu ezitaţi să mă întrebaţi dacă doriţi să ştiţi ceva anume, iar eu voi  încerca să vă răspund cât de repede posibil.

Bun, am făcut de curând 18 ani, sunt elev în clasa a XI-a la profil uman. Materia preferată este psihologia, de aici si dorinţa de a urma mai târziu o facultate de psihologie.

Mă consider o persoană dificilă deoarece sunt mai greu de înţeles și mă enervez foarte repede, dar îmi trece la fel de repede. Sociabil nu prea sunt, îmi place liniștea și să stau singur. Dacă ar trebui să aleg intre o ieșeala in club și să citesc o carte aş alege fără să mă gândesc prea mult a doua variantă. Prieteni îmi fac mai greu, dar mă atașez foarte mult de ei cu toate că nu le arăt asta. Nu îmi place fotbalul și nici mașinile nu ma pasionează, de aceea nu m-am apucat de școala de șoferi.

Sunt cam slab, 57 de kg la 1,75 m , și de aceea sunt mai sensibil ca să zic așa. Prieteni baieti chiar nu am nici-unul, mereu m-am înteles mai bine cu fetele și cu ele am putut sa fiu mai in largul meu. Cel mai mult cred ca iubesc muzica, o ascult in drum spre scoala (sunt navetist), în timpul anumitor ore, cand sunt plictisit, suparat, vesel, cam tot timpul. Îmi mai place sa urmaresc seriale si filme, in deosebi horror si de dragoste. Îmi place sa râd, o fac majoritatea timpului, iar râsul meu e molipsitor, deci rareori o sa ma gasiti serios.

Îmi e frica de apă, deoarece nu știu să înot și am avut mai multe coșmaruri in care mă înecam. Îmi e frică de asemenea de întuneric, nu prea știu de ce, pur și simplu. De aceea am început sa urmaresc filme horror pentru a scapa de această frică. Mă consider o persoana demna de incredere și imi place sa respect și să fiu respectat. Daca mi se cere ajutorul nu-l acord oricui, sunt unele persoane care te caută doar cand au nevoie de ceva, nu imi place să fiu folosit, deci sunt mai strict in a da o mãnă de ajutor cuiva. Câteodata sunt prea bun și uit de propria persoana pentru a ajuta pe cineva, nu prea am tupeu să zic “Nu”. Îmi place să visez, iar când îmi propun ceva nu mă las până nu reușesc.

Nu prea știu ce să vă mai zic, sper că v-am lasat o impresie plăcută și vă salut pe toti! O zi plăcuta vă doresc! See ya later:D

P.s. Scuzati-mi greșelile, am fost cam emotionat acesta fiind primul meu articol.

 

Previous article
Next article

6 COMMENTS

 1. Bine ai venit Gabi pe DarkQ.
  Sunt sigur ca ai ceva de spus si asteptam sa vedem despre ce o sa ne mai scri. Spor la scris.

 2. #Gabi
  Bine ai venit printre noi, citind randurile tale trag concluzia ca esti reteta clasica. Iti doresc sedere placuta si cum spune cristymaykei – spor la scris!

 3. Ma regasesc in multe din caracteristicile tale, insa, psihologia e oarecum plictisitoare, dar daca tie iti place, atunci continua cu ea. Sfatul meu este insa sa ai grija ce faci cu viata ta, din cate vad nu esti prea practic si s-ar putea ca ceea ce-ti place sa nu-ti aduca si satisfactii materiale.

 4. #Kira Stiu ca nu o sa fac cine stie ce cu psihologia, dar prefer sa fac ceva ce-mi place si ma atrage decat sa fac altceva doar pentru ceva material.

 5. Salut Gabi. Interesantă descriere, aş putea zice. Parcă m-am regăsit pe mine printre rânduri.
  Baftă cu articolele tale viitoare.

Comments are closed.

Vezi si...

Mah life in pictures!

De curand mi-am luat un DSLR si ceva obiective. Iaca, in loc de cuvinte... parti din viata mea. :D   Pozele au fost facute in perioada Mai-Iunie-Iulie.

Articole din aceeasi categorie