No menu items!

Ce ați făcut de Rev?

Acelasi autor

Cum Sunt?

Chestionarele completate vor fi postate pe website-ul în curs de dezvoltare, pe măsura completării lor: www.cumsunt.ro! Scopul poveștilor comunității LGBT este să ofere informații heterosexualilor cu...

Excesul de prea mult curcubeu dauneaza grav sanatatii (mintale)!

Frate, ce aveti toti cu cacatu' ala de rainbow!? Plm, zici ca DarkQ a devenit brad de Craciun. Bine, ideea e ca am observat...

Bunul gospodar isi face vara sanie si iarna car. Uneori.

Rasfoind Internetul, acum cateva zile, am dat peste un articol din publicatia online Ring, un alt tabloid specific romanesc unde fiecare titlu contine macar...

Gelozia, bat-o vina

Am fost un om extrem de gelos si posesiv, m-am mai domolit deoarece pe de-oparte experienta m-a invatat ca nu poti inchide un partener...

Cel mai mare regret din viata mea…

... este ca sunt gay. Pe masura ce trece timpul regret din ce in ce mai mult acest lucru. Ideea de ca lumea gay...
RobertG
RobertGhttps://darkq.net
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

Eu am dormit liniștit până pe la și 10 minute, așea. Moment în care vecinii de deasupra, niște craioveni – din ce-mi dadusem seama de-alungul timpului (el o mai trimite pe ea din când în când la mă-sa “la Craiova”, da’ ea nu cred că vrea), care s-au gândit să asculte guță. Da’ tare, nu așa… că doar îi Revelu’, normal. Ca și cum asta nu ar fi fost de ajuns, un băiețandru s-o gândit să-și impresioneze matracuca, cărând-o afară, taman în fața blocului, să îi arate și ei cum poate el să lanseze artificii și pocnitori. Ei nu prea îi plăcu, nici mie de altfel.

Și m-am trezit de-a binelea când or început ambulanțele să-și facă loc printre cei fericiți că este Revelionul ca să îi adune probabil pe piromanii amatori cu ochii scoși, pe cei rupți în gură și pe cei care or băgat o oală de sarmale în ei (nu de foame, ci de fericire, evident).

Mă pun să caut dopurile de urechi. Le găsesc însă între timp s-a furișat mâța în dormitor (eu nu observasem) și a asteptat să nu mă mai foiesc, moment în care se gândise ea că nu prea îs întreg la cap și probabil că arăt caraghios cu dopurile portocalii în urechi… și se pune să mă miroase și să își bage laba în urechea stângă. Exact ce-mi doream de la viața în acel moment.

M-am trezit din nou, i-am dat dopurile să se joace câteva secunde după care i le-am luat, rânjind satisfăcut, uite-așa, să vază și ea cum îi să fii deranjat. După care am băut un pahar de vin și m-am uitat la o ediție specială de pe D. Science unde se arăta clar cum o să vie sfârșitu’ lumii în Decembrie (asta cre’ c-or dat-o ca sa nu ne bucuram prea mult de noul an… lol).

Voi, ce ați făcut? 😉

86 COMMENTS

 1. Eu am inebunit pe DarkQ, cu mici intreruperi de alcol si un pic mai mari intreruperi de somn erotic care mi-au provocat dorinta de-a trage cu foc din tigare.
  Am ras cu atata foc la rimele voastre incat ma cuprinse dorinta irezistibila de-a deveni cel putin Nichita Stanescu, dar la bautura m-am crezut un pic chiar Eminescu.
  Bine ca nu am schimbat modelul de sticla si am ramas fidel celei incepute de cu seara, altfel William Shakespeare devenea invidios pe versurile mele.
  Oricum nu am ajuns sa vad girafe sau soareci cu chip de elefant, iar asta inseamna ca inca rationez un pic.

  Se pare ca girafele sunt cele mai gay animale, 9 din 10 se imperecheaza cu ce girafa mascul intalneste in cale. Ce gay suna.

  Seara inca nu s-a terminat pana nu cad sub masa de oboseala sau alcol.
  Dar daca ma mai solicita mary mult, o sa fie d-oboseala nu de-alcol.

  Una peste alta
  sau una intr-alta,
  pan-acu o fost bine,
  insa mai am o-ntalnire

  Si e musai sa ma duc
  Cat de obosit oi fi
  La-ntalnire voi sosi.

 2. Lasă, ca acum nici nu trebuie să mai compunem poezii, ca cine știe, poate ne obișnuim, și nu-i ‘a bună. 😉

 3. D. Science şi sfârşitul lumii în aceeaşi frază?
  Cred că au mizat pe faptul că nu se uită nimeni la ei azi noapte 😀

 4. Da, da. Descriau cu lux de amănunte cum o să se alinieze nuș ce planete și o să se producă o explozie solară care o să ardă toate circuitele electrice și o să crăpăm.

  Prima dată cică o să crape ăștia de folosesc messenger, că n-o să mai poată da BUZZ la toată lista de prieteni. Apoi cică o să crape planctonul de la razele UV (care or să se prăbușească toate nestingherite pe Pămând că stratul de ozon o sa fie o amintire plăcută după explozia solară), crăpătură care o să aibă mare impact asupra ecosistemului.

  Deci, practic, ne ducem…

  Așa că, cine vrea să trăiască rapid acu’, până nu-i prea târziu. 😀

 5. Pff, eu m-am distrat maxim : ))
  Cel mai bine sa treci intr-un an nou with friends, people that share love with you \m/
  Multi ani tuturor!

 6. Eu m-am uitat tot pe discovery, dar pe investigation. Şi mă gândeam să le scriu să le spun că ăştia responsabili cu pachetul de discovery romania abuzează de noţiunea de discovery, deoarece au început, treptat, să înlocuiască programele de investigaţii criminalistice cu paranormale şi stafii.

  Ah, şi n-am înţeles de ce câinele meu, după cel puţin o oră de lătrat continuu (de la pocnitori şi artificii) n-a răguşit.

  • Mie îmi plac alea unde câte una își dă foc la casă (cu bărbat și copii în ea) ca să ia banii de asigurare și ea pleacă la o prietenă ca să aibă alibi. 🙂

 7. Ah, ştiu cazul ăla :))
  De fapt, cred că le ştiu pe toate. Fiind în căutarea crimei perfecte, mă documentez 😀

 8. La mulți ani în noul an! Neața bună și have a faching last happy year!

  Eu nu am apucat să privesc la TV pentru că antena satelit cu care erau dotate prietenele mele (la care mă aflu în vizită) a pățit ceva, nu se știe ce, în cei 2-3 ani de când nu a fost folosită. Am încercat noi să o mișcăm cumva, să găsim problema pe fir, să ne dăm cu capetele de pereți, se pare că satelitul Thor (ce denumire nordică) s-a încăpățânat să nu ne bucure cu semnalul, ci să se bată cu furtunile solare (cică așa s-a întâmplat, soarele a fost cam jucăuș azi-noapte și a cam ejaculat, întrerupând comunicațiile prin satelit cam des).

  Miezul nopții ne-a prins în piața Constituției, pe mine și prietenii mei, admirând pocnitorile și artificiile slobozite cu îndârjire, sau băjeții tineri amețiți de aburi de alcool. 🙂

  Mai târziu, acasă, am primit vizita a doi copii de 5 și 6 ani, cu care m-am jucat, ne-am pictat pe față, ne-am făcut straie de piei-roșii, am luat arcurile și am atacat ceata de cowboy din bucătărie, care se pusese pe bârfit despre lume. Apoi ne-am cuibărit unul într-altul și ne-am uitat (cu melancolie) la „Dinosaurs” (Walt Disney Production) până ce mama lor i-a smuls din titrarea plină de suspans pe care le-o ofeream. Copii mi-au pus capac spunându-mi că „hai cu noi acasă, că tu ești cul, tati nu e așa. Cu tine ne distrăm”. După ce au înțeles că transferul de tați presupune mai mult decât dorința lor, m-au sărutat apăsat cu mânuțele încolăcite pe după gât. Ceva mi-a mai dat de gândit: copiii m-au întrebat la un moment dat „Tu de ce nu ești bărbat?”. Eu am rămas surprins… „Cum adică?” am spus. Ei mi-au explicat: „păi tu ești doar un băiat, ca să fii bărbat adevărat trebuie să te căsătorești”. Am înghițit în sec și le-am dat o explicație vagă: „mie îmi place să rămân băiat, nu țin neapărat să fiu bărbat”. Însă chestia asta mi-a răsunat în cap ca un clopot de biserică și m-a făcut să înțeleg … cam cum se naște homofobia.

  Am adormit privind ceva film cu oameni dragi în jur.

   

 9. ID = best channel ever…dimineata m-am uitat la Forensics :)). Plus ca imi plac si alea paranormale, dar cele mai bune cred ca sunt cele cu Paula Zahn, Aphrodite Jones si “Who on earth did i marry?” :))))

 10. @Fireman – posibil sa ne fi ciocnit prin piata la 12 :)) intamplator 😛
  Si ca un PS: focurile de artificii de anul acesta au fost muuuult mai slabe decat precedentele. O fi criza, dar totusi, e 2012, end of mankind according to some stupid people :)))

 11. @rauss, daaa…. io la un moment dat mi-am scos programul ca incepuse sa-mi placa prea mult…

  @Fire, “Dexter”? Desenele animate?? Sau ce?

 12. FireMan
  Nu, nu l-am văzut.
  Dar ptr cine e interesat (apropo de varianta încasării asigurării), trebuie să fac o precizare.
  Întotdeauna să verifici înainte poliţa de asigurare a partenerului/soţului. Poţi avea surprize.
  Eu am dat întâmplător peste poliţa lui (nici nu-mi trecea prin cap că şi-ar fi făcut vreodată aşa ceva) şi surpriză: eram 3 femei beneficiare!!!

 13. @Nora,

  lol. Păi și cum, tu n-ai înțeles că iubirea e libertate?? Nu-i așa că te-ai bucurat de bucuria lui?

 14. Buna Nora, bine ai revenit rauss, neata Capitane.
  Capitane dai comnada de iesire in larg azi?

 15. Robert, nu-i nimic. M-o ferit sfântu să fac confuzia între a iubi copiii și a iubi cu foc copiii. Chestia e că am început să îmi doresc RĂU copii, ai mei, din sângele meu.

  Rauss-ule, să trăiești tată. Eu am stat mai spre Unirii, atât cât au ținut pocnitorile. Am auzit că au fost mai slabe flăcările iadului anul ăsta, probabil că și Avocatus a avut fonduri mai puține pentru recuperarea păcătoșilor din flăcările Tartarului, devreme ce pe mine a reușit numai să mă binedispună, nu și să mă salveze.  😉

  Rauss-ule, azi cred că ies cu Maykei (dacă mai poate mișca picioarele din cauza ooălelor), Nora (pe care nici n-am întrebat-o) și Mary (probabil, dacă și-a revenit din risipa de energie de aseară) la o cafea. Voi aduce cu mine o surpriză care cred că va fi plăcută pentru toată lumea. Ce ziceți? Vă băgați?

 16. Robert
  Era una care avea 50%. Şi nu eram eu aiaaaaaa!

  Şi nu, nu cred în noţiunea de iubire necondiţionată, o consider tot o invenţie de frustrare 🙂

 17. @Nora

  Abia l-am deschis, că fusă obosit și el.

  @Rauss

  Bănuiesc că îți studiezi starea „Alpha”  cu atâta somn, nu? Sau mai bagi și pe altcineva pe sub blana aia? 🙂

  @Avocatus

  Binele și răul sunt noțiuni inventate de om.

   

 18. Eu am stat acasa cu familia si am avut ideea neinspirata sa pun toata muzica din PC in player pentru ca la un moment dat in jurul orei 12 rula Andre – Lasa-ma papa la mare si nu prea se potrivea momentului. 😆
  Cam pe la 1 m-a apucat cheful de cantat si am tinut-o in “sing along” vreo 2 ore. Norocul meu ca am gatul cainelui Norei.

 19. „Dexter” este un serial (nu animație) despre un tip care este medic legist specializat în „știința sângelui”, angajat al poliției din Miami (parcă) și în același timp este criminal în serie. Ținta crimelor sale sunt criminalii în serie, el crezând că legea nu este îndeajuns pentru a-i pedepsi pe cei care omoară oameni nevinovați. Este foarte interesantă povestea personajului Dexter Morgan, pentru că el însuși suferise în copilărie în urma unei crime brutale, eveniment după care el a rămas orfan și a fost adoptat de polițistul care îl găsise la fața locului și care mai apoi încearcă să îi fie un bun educator și tată. Ce este interesant, este că sora lui Dexter, și totodată cel mai iubit om pentru el, este un aprig apărător al legii și un polițist cu o carieră de succes, în plină ascensiune. De multe ori, există un conflict de interese în peripețiile care te țin cu sufletul la gură. Sezoanele sunt marcate de uciderea unui criminal „above average”, lucru care determină schimbări majore în viața celor doi frați. Este cel puțin interesant.

 20. 1. expediat parinti restaurant
  2. deschis una bucata sticla vin
  3. aprins urgent tigara in casa-indolenta maximaaa!!
  4. baie luuunga si fierbinteeee cu spuma-scop meditativ, dar m-a molesit prea tare vinul si aburii asa ca am ramas doar cu.. dusul de invioarare de la final
  5. maraton lost girl-slabut, dar restul serialelor sunt in pauza
  6. pe la 3 am dat stingerea si m-am pus sa fac un mic review al revelioanelor de pana acum.
  am realizat ca singurul rev la care am fost fericita a fost acum multi ani..
  ninsese mult.. aveam vreo 7-8 ani.. la 12, imbrobodita in camasa maica-mii,pusa peste alte tricouri si bluze am iesit in strada cu familia (bunici, parinti, unchi etc).. lume multa, vecini in speta, sampanie, artificii , urari de bine, si pe fetele tuturor zambete adevarate si bucurie. si eu eram tareee fericita.. si putin dizzy (juma de sprit la bord, de incalzire nu alta ca doar era iarna afar’ !)
  Atat am cantat si atat bine am urat celor din jur atunci incat cred ca am platit in avans pentru toate revelurile viitoare, si au fost destule, pe care mi le-am petrecut in compania unora sau a altora, plangand sau negasindu-mi locul.
  7. am adormit gandindu-ma ca nu mai vreau compromisuri din frica de abandon

  p.s: undeva intre toate astea am facut si un lucru simbolic, din ala menit sa marcheze un sfarsit si un inceput. nu ca as crede in trebi din astea cu new year’s rezolution,de la 1 ma las de fumat si de marti devin mai ordonata.. dar na,am zis ca nu pot sa trec in noul an fara niciun fast.

  Si cum artificii n-aveam la dispozitie, mi-am amitit ca primul lucru care l-am primit de la ex-a a fost un breloc.. sau snur de chei, din ala lung de material, nesemnificativ ce denumire poarta! asa ca am iesit frumos in curte si-am luat si bricheta cu mine.

  Cat de patologic o fi gestul nu stiu. si nici cat de prostesc nu vreau sa ma gandesc.

  Evident, ar fi fost usor de evitat, dar daca nici in intimitate nu-mi mai permit sa fiu eu…

  Si dupa ce mi-am impartasit intimitatea cu voi si probabil v-am facut sa rostiti in gand “drace, mare-i gradina Domnului..mai sare cate unul gardul..” va zic si eu un normal “La Multi Ani!!!”

  • Foarte dragut, misfit. Poate da Domnu si reusim candva sa ne strangem ca bursucii sa impartasim toate aceste trairi… ca prea comune is.

 21. Eu inca petrec revelionul, de cateva seri incoace il tot petrecem. Nu la restaurant sau lucruri din astea, ci cu prietenii apropiati. Ne strangem intr-un loc restrans si ne distram in stilul propriu. La multi ani!

 22. Am facut conversatie “de salon” pana la patru dimineta. Dupa etapa asta epuizanta am dormit pana pe la pranz cu noduri. Apoi am asteptat sa ajung mai repede acasa sa intru pe net sa vad ce ati mai facut.Sunt bruno. si nu am mai baut…de aseara
  FireMan-nush’ dc, intuitia imi spune ca ai putea fi unul dintre cei mai tari “tatzi”( sa nu citesti altfel!!!) din lume.
  Nora: stiu atatea scenarii…mereu mi-am pus imaginatia la incercare si am ucis-o pe directoarea liceului de mai multe ori PERFECT! Nu vreau sa fiu malitios, dar pt ca sa nu fii descoperita de firma de asigurari :”Singura recomandare pe care ţi-aş da-o ar fi să faci nişte paralele între relaţiile tale şi să observi ce fel de tipare rulezi tu în ele” Fa diferit si incasezi asigurarea!
  Ma bucur ca v-am “discovery” pe toti!
  Va doresc tuturor tot binele din lume ! (suna stereotip,dar nu am gasit altceva)

 23. Bruno, comentariile așteaptă de obicei aprobarea adminilor. Dacă unul din ei (3 la număr) este online, aprobă (sau nu, în rare cazuri) comentariile noi. Dacă te dovedești un autor „de încredere” se poate să primești acces în aria de administrare a userilor în așa fel încât comentariile sâ îți apară direct, fără intervenția vreunui admin. Asta ca să răspund la celălalt comentariu al tău (pe care l-am șters) prin care întrebai de ce nu apare ceea ce scrii.

 24. Mda, mersi Bruno pentru compliment. Probabil aș fi un bun tată, mi se spune foarte des asta. Problema însă este că nu aș fi un soț bun.

 25. bruno, dear
  Te-aştept cu veşti la drum de seară, când va fi dispărut efectul motivaţionalelor 🙂

 26. Hey All
  Un an nou fericit si plin de împliniri si multa multa sanatate!!!:*:*:*>:D<:*

  Cum mi-am petrecut Revelionul…pot sa spun ca cel mai bine de pana acum am cunoscut persoane noi,de treaba.
  Toata noapte sa bei(nu foarte mult,sunt amator la capitolul bautura :D)sa dansezi si sa canti în continuu si-au lasat amprenta pe mine,sunt ragusit abia scot o vorba si picioare numai spun ca ma dor de mor:) dar nu asta conteaza,conteaza pana la urma sa te fi distrat si sa te fi simtit bine parerea mea:)

 27. Sa traiti darkisti,
  Nu v-am vazut de un an…
  Maiii ce ati imbatrinit :-)))
  Revelionul meu a fost plicticos, misto dar plicticos..
  O amica ma insotit la Opera de stat, am asistat la superbul concert de anul nou, ceva iesit din comun ca de obicei…
  Anu nou ma prins pe parchetul de dans, miscindu-ma dupa “Donau walzer”
  Nenorocitul de croitor,rupesi-ar unghiile, mi-a facut fracul exact pe masura cu burta goala, dupa citeva aperitive simteam ca ma misc ca un pinguin in calduri..
  Muream de plictiseala, mi-as fi dorit vreo 2-3 prieteni in zona cu o sticla de palinca, eram satul de cei cu nasu pe sus, aroganti si plin de sine
  Pe la 2 nu am rezistat tentatiei, m-am apucat
  de fumat si citeva pahare de vin…
  Cintam “Desteapta-te romane” destul de tare, pina a venit dusmanul meu Ioan Holender, daca nu tac ma scoate afara..
  Nu a fost nevoie sa ma scoata, alcoolul si medicamentele si-au facut repede efectul, incit am schimbat fracul cu pijamaua de spital..
  De azi dimineata urla doctori la mine ca is nebun si psihopat si daca vreau sa ma sinucid sa nu o fac in perioada tratamentului :-)))))))))

 28. La mine nu a fost nimic ieșit din comun: o șampanie, un vin, o țuiculiță înainte de masă, o pocnitoare, o petardă, o fripturică (mai multe), o sarma.

  Îmi pare rău că nu am putut urca și puțin la munte, că patria mamă mă cheamă la datorie pe 3 ianuarie…parcă mă umple de dășteptăciune fix acum, când îs cu cârnatu-n gât.

 29. Ce datorie ai tu la patria mamă, frate Rediam? mă să-mi baaaag,,,, Doar dacă lucrez în cadrul armatei POATE… să am vreo datorie (bănească)…

 30. Sergiu, iaaaa-ți labele de pe băiat, nesimțitule! Treci la loc în banca ta și cască ochii la mine când esplic!!!! Dacă nu, chem părinții tăi, să vadă ce belea de golan mi-au adus pe cap! Nesimțitule care ești tu nesimțit!

 31. @sergiu, Expresia era cu porcu-n gât, dar am zis să nu mă fac de rahat că am mâncat o grămadă, așa că am redus totul la un cârnat. Dar de abia acum văd ce-a ieșit!:))

  @FireMan, frate (cum zici tu:p), ”datoria la patria mama” este marcă înregistrată a unui profesor de-ai mei. Întâmplarea face ca fix marțea asta să dau ochii cu tovarășul. Mai are și alte vorbe de duh proful ăsta de tare mă duce cu gândul că regretă enorm perioada de dinainte de 89. De aia am zis de datorie, nu că aș fi eu prin armată (deși ar fi fost interesant).:)

 32. Auzi pompierule,
  Ma faci grasa?Adica io nu stiu merge pe roate?
  Auzi io l-am vazut primul,da?
  A meu, meu, meu a lui meu….clar?
  Dispari ca nu nu il asmut pe ursu lui Mary pe tine

 33. @Rediam

  Așaaaa ceeevaaaaa….! Nu se poate dom’le! Spune la dragul tovarăș profesor să poftească puțin pe la școala DarkQ! Că iese profesor dă samă de-acilea! Chemăm fetele să îi pună pe Fofo pe musteață, doar doar s-o mai cârlionța un pic!

 34. @sergiu

  „Moaaaaa adică mă faci pe mine GRASĂ ?? Vacă grasă, grasă proastă, vacă … grasă… Vacă grasă grasă proastă…. grasă….”   (Necunoscătorilor: un fragment – așa cum mi-l amintesc eu – din „Robotzi”)

 35. @Rediam

  Fătuca aia blondă trăbă să fie tare băbună la creierii capului ca să poată să scrie „Vacăgrasă” în dreptul numelui pe FB. 🙂 Iar de mustață… poi să spunem că am și eu oarece experiență cu oamenii ca să îmi imaginez măcar atâta lucru despre cel de care vorbești puțin 😀 Să spunem că e o abilitate supranaturală a mea. Sunt Superman deghizat :)))))) Și Tarzan în același timp… și Cheetah…. Și… Sid din Ice Age… și mai multe personaje 🙂

 36. De la FireMan, te-ai upgradat la Superman? Sunt curios dacă și tu porți chiloții peste pantaloni.:)

 37. pun pariu ca nu poarta numa boxeri, da si aia rarrr de tot…in rest fara chiloti….

 38. Poi se poate schimba foarte ușor identitatea asta, bat-o vina! Important este ca „Man” să rămână mereu acolo unde e, că stă bine. 🙂 Da, chiloții îi port peste colanți chiar, dar și sub. De-aia pare că am fundul mai bombat decât îl am de fapt, și atrag mai mereu numai golani de-ăștia … care nu mă lasă în pace. Și sunt de la CB ei, chiloții, să știi.

 39. @sergiu

  Ai pierdut pariul. 🙂 Port numai boxeri, niciodată nu mă găsești fără chiloți. Decât în apă la mare. 🙂 Și dacă mă mai crezi atâta Făt-Fut-Tot, o să te anunț că vei fi dezamăgit. Sunt foarte … pașnic. Un Bau-bau puțin mai pașnic. Cel puțin la început. 😀

 40. Nu ma joc asa…
  Tre sa vad cu ochi mei….
  Cind te vad, tre sa iti bag mina in pantaloni sa ma conving eu:-))))))
  Daca am zis ca nu porti chiloti, suna cumva ca futi tot ce prinzi?

 41. salut interesant sit-eul eu mi-am petrecut revelion in turnul eiffel stateam in varf eu si inca doi prieteni beeam fumam radeam si povesteam a fost misto mai moolt ce sa zik…:p

 42. Păi normal că ți-ai tras chiloți de la Botezatu, că așa-i șade bine lui Superman. În calitate de FireMan cred totuși că ar fi mai potriviți niște chiloți din azbest, că ăștia sunt comoară curată la incendii.:P

  Gata, nu mai zic nimic de chiloți, că după aia îs acuzat că aș fi dus mouse-ul în zona băiatului din dreapta paginii.:)

 43. Rediam, adevărul că azbestul ar fi cel mai potrivit pentru mine în mai multe cazuri, nu numai la incendii. Și dacă te acuză cineva, ce, bre? Mai tot păcătosul își vâră mausu la o târ dă kinky. Care e problema?

 44. Adaptând puțin o replică din ”Cuibul de viespi”: ”Eu nu am dat click pe kinky și nici nu dau. Dar să dea Domnul și Maica Precista să mi se deschidă din senin filmulețul cu ăl mai flamboaiant bărbat, cu ăl mai bun și sexy gagiu!”.

  Ai grija cu azbestul, că e cam periculos…cică nu e bio.:P

 45. CB= catalin botezatu?
  io nu stiam….
  Amu stiu de de sa suparat fireman
  Cb era pe vremuri Callboy sau CB Funk, statiile alea, cred ca Tir-isti le mai folosesc….

 46. Hahahahha … ma bucur ca nus singuru nebun de robotii 😀 !!!

  FireMan uite asa e fragmentul : “Ce tu? Adica eu sunt proasta? Ma faci grasa? C**va ne spalata la cur ce esti! Tu esti grasa! Vaca autista! Graso, vaca, vaca, grasa, autista! Vaco … ” Hahahahahahha

 47. Hahahahha da FireMan ai grijă că poate îl văd pe Sergiu că zice : “Stai dildău! Șezi! Șezi dildău! Rău dildău! Las-o în pace dildău! Bad boy dildău! Șezi! “

 48. Nu trebuia sa citesc postul asta…ma gandeam ca am avut parte de cel mai naspa revelion

 49. FireMan, încearcă să porți și tu dragule, chiloței din ăia … ca în filmele xxx … Tanga cu linia ori pe mijloc, ori pe lateral … sunt sigur că are un efect muuuuuuuuult mai bun, atât in bombarea fundului, cât și în atragerea golanașilor 😛 !

  Eeeee … tu ești pașnic, până scoți biciu afara, ca pe urmă … 😀 e can can 😛 !!!

  Si apăi, e bine uneori fără chiloței, sau tanga, sau boxeri 😉 , așa îi mai acordăm și ei dreptul la liberă mișcare !!!

 50. Non_lose
  Baga detalii, ce a fost asa naspa?
  Mai naspa ca lui ala exact de pe virfu lui turnu eiffel sigur nu a fost…

 51. Hai mă terminați-vă cu prostiile-astea. Cum să sară? Vreți să mâzgălească aifălu? Ce răutăcioși mă frate!

  Mary, eh, mă, tati, de la o vreme… nu pot să mai port așa ceva. Nu îmi place să spun: nu se scoală, nu se scoală, dar uite ce frumos atârnă! 🙂 Așa cu boxeri mai salvez aparențele 🙂

  Non_lose, lasă că poate vine sfârșitu în 2012 și ne salvează de povara asta de a avea câteodată un revelion nașpa. Dă-l dracu! Ce atâta dureri de cap? E o noapte ca oricare alta. Eu am decis anul trecut să nu mai petrec zi-le de-astea „importante” decât cu oameni dragi lângă mine. Atunci nu are cum să iasă nașpa.

 52. Eu am fost nu am zis @Robert, dar mai bine nu mergeam.
  M-am simtit rau toata ziua Duminica, de abia azi am mai inviat.
  Anul viitor am sa stau acasa si o sa dorm!

  Ce a fost fain si mi-a placut au fost artificiile din centru orasului, pentru ele a meritat să merg. Dar mai bine era dacă ma ducem acasa dupa aceea.

  Să imi trimiti o poza cu pisica ta. Pls!!
  Ador pisicile. Sunt asa de scumpe!

  Alexander

 53. Eu am facut numaratoarea inversa de sub plapuma pentru ca era frig in casa. Apoi am vazut cu Andra foloseste ceva de la “Garnie” si m-am culcat 🙂

 54. Hai măi FireMan măi … și atunci când atârnă și are dreptul la libera mișcare, se vede foarte frumos … și apoi când va atârna cu capul în sus la o distantă de câțiva buni centimetri de picior, să vezi atunci câte aparențe salvezi ;;) !

 55. Brasov, Party, People! Restul daca vrei niste poze… le putem pune fiecare! Ar fi o idee!

 56. da posibil sa nu fi avut o mare pierdere ROBERT vrei sa te scapi de mine:)) si daca tot ma trimiti in turnul HEFAL:)) mam gandit sa ma duc pe coasta de azur 😉

 57. nu tu.. ca e cu productie proprie.. lant de aur legat de o roata legat de un TGV

Comments are closed.

Vezi si...

Pagini de viata…

Era o toamna aurie, cu un aer galbui ce parea incarcat de frunzele care se inchinau la pamant in fata titanilor... in camera era o lumina surda acompaniata de un scancet de lemn. Calutul in care era somnoros un pici melancolic tropaia pe masa crapata de atatea decenii. Langa,...

Articole din aceeasi categorie