No menu items!

Ce inseamna “te iubesc”?!

Acelasi autor

Ți-aș spune că te iubesc, dar… ce inseamna “te iubesc”?

Inseamna nevoia de afectiune, dar si nevoia de a-i arata afectiune celui drag; inseamna sa ne dedicam definitiv celui drag si sa nu mai cautam pe altcineva, sa facem lucruri prin care exprimam ce simtim, sa fim atenti ce isi doreste si sa ii daruim acel ceva, sa facem ceva pt el-ceva caruia el nu ii acorda importanta dar ii este necesar, sa ii iubim pe cei care ii sunt dragi lui. Ce altceva mai inseamna “te iubesc” ?

Cand iubim , “ii spunem” “te iubesc” celui drag prin tot ceea ce facem , nu trebuie neaparat sa pronuntam cuvintele magice.

Dar sa revenim la noi, cuplul el-el. De ce nu ii “transmitem” “te iubesc ” si cand altcineva din familie ne este in preajma ?   Din lasitate sau pt ca stresul pe care l-am creea prin asta, ne-ar intoarce viata noastra si a intregii familii pe dos. Mi-am zis intotdeauna ca daca ar fi sa afle ceilalti, macar sa fie cand acel cineva pretuieste ceea ce simt si simte la fel, adica sa fie o iubire implinita. Poate n-ar trebui sa ii ajutam si pe ceilalti sa ne inteleaga viata? Societatea sigur prea putin ii ajuta pe ceilalti sa ne inteleaga; si asta tine tot de noi; noi trebuie sa convingem mentalul public ca suntem doar un pic diferiti si trebuie doar sa fim intelesi si sa aiba pt noi cel putin la fel de multa dragoste ca pt cei hetero, daca nu mai multa.

O alta cale de discutie ar fi de ce nu facem mai mult cand ne place cineva si simtim ca cel putin suntem acceptati de celalalt la acel moment ?!  Nu intotdeauna celalalt  ne cauta si el; si nu o face din dezinteres/lasitate ci poate pt ca aparent are alte prioritati, poate pt ca nu el e “cuceritorul” de obicei si se simte mai bine sa fie cucerit.

P.S. Articol pentru concurs!

8 COMMENTS

  1. Eu nu stiu sa fi spus te iubesc, iar daca am facut acest lucru mai tarziu imi pare rau. Totusi sunt niste cuvinte grele!

  2. Eu îs foarte rezervat în a spune “Te iubesc”… și acestea îs doar niște cuvinte. Dar, dacă o simt și mă privește în ochi omul potrivit, își dă seama.

  3. Foarte frumos articolul, chiar acum ma cunosc cu cineva si s-ar putea sa fie cel care vrea sa fie cucerit si cu mare drag ii arat prin fapte (si prin vorbe) ca imi este drag. Cateodata o face si el, dar nu asa des. Sincer, e un baiat minunat si daca vom trai o iubire in adevaratul sens al cuvantului, as fi capabil sa le spun celor apropiati ca suntem impreuna. Sper sa il pot cuceri 😉

  4. Cat la % ai facut tu din tot ceea ce ai scris aici in relatiile care le-ai avut ???

  5. Prefer sa formuleze un raspuns el sau cineva din apropierea noastra a carui parere e mult mai obiectiva, si apoi voi raspunde si eu.

  6. Caritas, amare, iubire, love,
    Te iubesc este expreia dăruirii totale de sine, în momentele de bucurie și de tristețe.

Comments are closed.

Vezi si...

Cu pasi repezi!

Salutare si bine v-am regasit! Am observat ca nu prea se mai publica pe forum asa ca m-am decis sa sparg eu gheata. Deci, sa incepem.. Nu demult, prin anii ’80, persoanele care doreau sa aiba o relatie urmau un anumit tipar si anume: initial isi aruncau unul altuia priviri pe ascuns,...

Articole din aceeasi categorie