No menu items!

Ce vei face/ai făcut azi?

Acelasi autor

Cum Sunt?

Chestionarele completate vor fi postate pe website-ul în curs de dezvoltare, pe măsura completării lor: www.cumsunt.ro! Scopul poveștilor comunității LGBT este să ofere informații heterosexualilor cu...

Excesul de prea mult curcubeu dauneaza grav sanatatii (mintale)!

Frate, ce aveti toti cu cacatu' ala de rainbow!? Plm, zici ca DarkQ a devenit brad de Craciun. Bine, ideea e ca am observat...

Bunul gospodar isi face vara sanie si iarna car. Uneori.

Rasfoind Internetul, acum cateva zile, am dat peste un articol din publicatia online Ring, un alt tabloid specific romanesc unde fiecare titlu contine macar...

Gelozia, bat-o vina

Am fost un om extrem de gelos si posesiv, m-am mai domolit deoarece pe de-oparte experienta m-a invatat ca nu poti inchide un partener...

Cel mai mare regret din viata mea…

... este ca sunt gay. Pe masura ce trece timpul regret din ce in ce mai mult acest lucru. Ideea de ca lumea gay...
RobertG
RobertGhttps://darkq.net
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

Așa, plain and simple.

S-auzim.

6 COMMENTS

 1. Trezirea la ora 6:50, cafea undeva intre 7 si 7:40.
  7:45 iesit pe usa. La 8:00 ajuns la serv. 17:20 plecat de la serv.
  Putin timp piedut pe net, iar mai tarziu nu am nici cea mai mica idee, sau da: probabil film sau doar bauta cu ai mei colegi de casa :))

 2. Mai nimic. M-am trezit la 6… seara, după o noapte la Fabric cu 3 DJ români (Rhadoo, Cezar și Cosmin). A fost foarte fain. Am fost în oraș pe la 8 să mă văd cu niște prieteni la o cafea. M-am întors acasă două ore după; uitat la un episod dintr-un serial; trimis un mesaj unuia pe grindr să iesim la o ceva de băut – neprimit nimic înapoi probabil vroia doar să se fută sau nu-i place mecla mea îndeajuns încat să zică “neah..”; frecat un pic menta pe net și uite așa am ajuns aici. Cu alte cuvinte practic azi am fost o legumă.
  Altfel sunt bine.

 3. Cel mai important lucru pe care-l voi face azi va fi sa vizionez doua filme pe care le-am ochit de mult: “Cele 400 de lovituri” a lui Francois Truffaut si “Winter’s Bone” a Debrei Garnik… Amandoua pe Cinemax, incepand cu ora 9 p.m.

  In rest, la fel… pe net, poate voi (mai) citi putin, plimbat cu bicicleta!

  O zi excelenta si voua 🙂

 4. Trezirea la 6,fa dus fara draperii ca dee,este inceput de an si oricum femeilor de servici din camin le place sa tina de 6(ar mai tine si de-un 9,dar sunt in timpul serviciului),facultate vreo 4 ore,o bere dupa,un pic de Romeo-azi o zi kinky,propunere de sex in 3,intre gentlemani evident,un negru apetisant si un turist dornic- si bineinteles viitorul(asa speram) fost(asa a fost sa fie) prieten(sa nu zicem c am plecat cu mana goala) bisexual a avut si el o revelatie:E timpul sa treaca in tabara cealalta ca prea a vagabontit.
  Revenirea pe darkq nu este de uitat,iar in countinuare cred ca o sa profit de prima oferta,numai daca ma iau din fata camerei…oare or fi sanatosi? EEH,vedem dupa.

Comments are closed.

Vezi si...

Mesaj către un homofob…

Că tot e ziua internațională a homofobiei, m-am gândit la un mesaj destinat homofobului. Dragă homofobule, Nu mă interesează că ești heterosexual. Doar n-o arăta în public. Cu drag, eu, homosexualul.

Articole din aceeasi categorie