No menu items!

As fi putut intelege…

Acelasi autor

Mesajul unui curvar!

Pe ăla pe care l-am iubit, l-am dorit ca pe ultimul bărbat şi l-am lăsat să mă ardă ca pe ultima ţigară, ţigara aia...

De dor….

  Îți scriu acum de lângă felinarul de pe colț, de lângă felinarul nostru. Am rămas eu cu el de când ai plecat. Ne privim,...

Fii Bărbat!

Dacă ai găsit barbatul care te iubeşte şi pe care il iubeşti, să fii doar bărbatul lui! Să il pretuiesti, să il respecţi şi...

Sex cu amantul prietenei mele

Normal 0 21 false ...

As fi putut intelege ca nu ma mai iubesti. As fi putut intelege ca ai realizat ca nu sunt persoana alaturi de care sa iti doresti un viitor. As fi putut intelege ca te-ai schimbat, ca nu ma mai vezi la fel, ca nu ma mai pretuiesti la fel. As fi putut intelege ca nu ma consideri destul de bun pentru tine, ca iti doresti mai mult, ca iti doresti altceva. As fi putut intelege ca vrei o alta persoana in viata ta. As fi putut intelege ca te-ai indragostit de altcineva, fara sa te obosesc cu lamentari, cu reprosuri si cu intrebari fara rost. As fi putut intelege ca vrei sa pleci, sa nu ma mai vezi, sa uiti de mine, ca si cum n-as fi facut vreodata parte din lumea ta.

As fi putut intelege ca nu mai insemn nimic pentru tine, daca mi-ai fi spus toate acestea cu sinceritate si cu putina blandete… cu acea blandete cu care ar trebui sa anunti un suflet dependent de dragostea cuiva ca-i iei totul. Ca-l lasi singur, fara nici-un vis.

As fi inteles totul, oricat de greu mi-ar fi fost sa accept… Dar n-am reusit sa inteleg tradarea. N-am reusit sa inteleg lasitatea si lipsa de demitate de care ai dat dovada. N-am reusit sa inteleg lipsa de respect pe care mi-ai aratat-o atunci cand m-ai lasat sa cred ca eu port vina nefericirii noastre. N-am reusit sa-ti inteleg lipsa de consideratie si atitudinea perfida. N-am reusit sa-ti inteleg lipsa constiintei si cruzimea cu care mi-ai prelungit agonia cand ai vazut cat de greu indur supliciul de a ma simti , nedorit, in plus.

N-am reusit sa inteleg de ce n-ai facut macar un ultim gest de omenie si sa ma parasesti ” frumos ” ,  cu eleganta. Fara amintiri urate, fara sa ma faci sa te detest. Fara sa-mi impovarezi sufletul cu regrete si cu complexe nemeritate.

Si nu, n-am reusit sa inteleg de ce nu te-ai gandit macar o clipa si la mine, la faptul ca este deja prea mult ca imi naruiesti un vis si ca n-ar mai trebui sa imi naruiesti si increderea in oameni. N-am reusit sa inteleg de ce m-ai irosit, de ce m-ai risipit, de ce m-ai folosit. N-am reusit sa inteleg egoismul si indiferenta.N-am reusit sa inteleg cum te puteai bucura atat de curand de o alta iubire, de alte imbratisari, de alte visuri, de alte promisiuni…N-am reusit sa inteleg cum ai putut sa devii dintr-o data un strain nepasator.N-am reusit sa inteleg de ce ti-a fost usor sa taci, sa te prefaci si sa ma amagesti. N-am reusit sa inteleg de ce nu m-ai lasat liber din clipa in care n-ai mai avut nevoie de mine, de ce m-ai lasat sa visez in continuare si sa lupt inutil sa te fac fericit. N-am reusit sa inteleg de ce m-ai supus indoielilor, spaimei si nesigurantei. N-am reusit sa inteleg cum e posibil ca iubirea sa devina indiferenta atat de usor….

As fi putut intelege ca ai decis ca povestea noastra de iubire sa nu aiba un final fericit pentru mine, dar n-am reusit sa inteleg de ce ai ales sa imi oferi un final apoteotic, nemeritat, plin de regrete si dureri.

As fi putut intelege ca nu ma mai iubesti, daca mi-ai fi vorbit cu sinceritate si cu putina blandete…pentru ca te-am iubit atat de mult incat as fi putut intelege ca trebuie sa te pierd.

1 COMMENT

  1. Frumos spus in cuvinte, greu de realizat faptic. Poate esti la inceput, esti mai romantic. In timp vei intelege ca asa sunt unele caractere. Stiu, e cel mai dureros sa te minta cineva. Eu ceream sinceritate, nu loialitate. Din nefericire am dat si eu peste un caracter slab, eram mintit fara jena, desi stiam adevarul. Nu a recunoscut decat tarziu, cand nu mai simteam nimic pentru persoana sa. Dar asta nu trebuie sa te faca sa nu simti iubirea din nou. E doar un joc in care fiecare are ceva de invatat. Nimic nu e etern pe pamant! Cat traiesti, iubeste sincer, chiar daca vei fi tradat vreodata! Cine stie sa te aprecieze, o va face! Felicitari pentru punerea in pagina a sentimentelor!

Comments are closed.

Vezi si...

Seasonal moodiness

Va urmaresc de ceva vreme si in seara asta m-am hotarat ca e timpul sa ocup si eu un spatiu pe prima pagina a blogului :) De doua ore il ascult pe William Fitzsimmons cu eternele lui lamentari despre iubiri pierdute si schimbari dramatice pe care nu le poate depasi...

Articole din aceeasi categorie