No menu items!

Întâlnirea DarkQ nr.2 (București, 18.12.2011)

Acelasi autor

Crăci cu gânduri

M-ai căutat la cimitir, printre mormane de cadavre. Zgurmai nebun printre mormane de oase jilave, neobosit să mă aduni dintre valuri de glie. Și...

Pe cărările „civilizației”

Nu am fost un „umblat” la viața mea. Dar pe unde m-au purtat pașii, am încercat să miros cărările, să simt oamenii, să mă...

Logica unui sinucigaș (plătit) de Ego-uri

Într-o epocă în care dezvoltarea tehnologiei, a comunicațiilor și a individului, în general, atinge viteze amețitoare, sinuciderea e la modă. Oameni picați ca muștele...

Spiritual gifts (3) – Life like a swinging vine

„Vița noastre de vie întortocheată din momentul în care iese la lumină din butucul gros, din rădăcinile familiei și grupului de cunoștințe și influențe...

Spiritual gifts (2): Focul – hipnoză de grup

Mă trezesc din visare, lângă un foc improvizat, cu metale bine forjate care să îl susțină, ca, Doamne ferește, să nu se întâmple ceva...
FireMan
FireManhttps://www.facebook.com/IulianIanis
Cine sunt eu? Sunt un fel de paparazzo. Caut imagini cu care să îmi decorez pereţii camerei în care zăbovesc singur sau "singur". Imagini dragi, care să îmi trezească sentimente dintre cele mai frumoase atunci când imi plimb gândul peste ele. Poate sunt egoist. Vreau să le strâng pe toate şi să nu ofer nici una. Obişnuiesc să cred că nu sunt mai înţelept decât majoritatea pentru că nu se cuvine să ne judecăm judecătorii. Mă hrănesc cu oameni, îi consum, pe ei, visele lor, gândurile lor si apoi rămâne clişeul. Poza. Eu nu hrănesc pe nimeni, decât atunci când o fac fără să vreau. Nu îmi plac predicţiile, regulile, planurile, repetările, banalul, deşi fac parte din rândul lor sau trăiesc înconjurat de ele. Îmi place să visez şi să pictez ceea ce visez. Când cineva are curajul să viseze cu mine... atunci e frumos.

Pentru că am reușit să ne adunăm, de data aceasta în absența doamnei directoare (care însă ne-a dojenit în gândurile noastre pentru micile răutăți și prostioare „scăpate de sub control”), e de datoria noastră de (pre)școleri a ne expune gândurile și învățăturile survenite de pe urma acestei experiențe frumoase. Nu atât regretul că nu am participat la prima întâlnire, cât acela că nu putem realiza mai des aceste întâlniri mă face să sper că pe viitor vor mai exista astfel de întruniri cochete, desuete și pline de necunoscut.

De la început vreau să menționez faptul că nu mă așteptam ca autorii/cititorii DarkQ să răspundă atât de prompt unei „chemări la arme” venite din partea unuia dintre cei mai blamați contribuitori, care este eu. Care eu am sperat tot timpul că DarkQ va ajunge nu doar un website, ci o comunitate, un cerc de prieteni, o rază de soare pe cerul înnorat al societății triste contemporane, așa cum a devenit el în ultima vreme. Care este.

Inițial am dorit să beau o cafea cu Smog, CristyMaykei și Mary, însă, inspirat pe moment, mi-am spus că de ce nu ar putea veni și cei pe care încă nu îi cunoșteam. Și au venit.

Am întârziat puțin, m-am scuzat, m-am împiedicat, m-am cules cu Nora de pe la intrare  și, ca un adevărat gentleman ce sunt, dădui să o las pe Nora să intre prima. Mă apucă repede de braț și îmi face o sinteză a Codului bunelor maniere (adaptare pentru bulangii) la ureche, după care mă redresez repede și intru în restaurant ca un cocoș țanțoș în toate cele cu puicuțele urmându-l în spate ascultătoare, prin curte (Nora chiar este o puicuță – hot-sexy-bomb-cute-God-damn-it-chick).  Și are și creier. Și mamă Doamne sfinte și apără-mă de trei ori cu crucea pe mijlocul tiugii, ce creier încă! Fraților, surorilor, vă previn! Nu vă puneți cu ea că vă trage covorul de sub picioare, de nici nu mai știți apoi pe unde e nordul magnetic sau capul! Ai auzit mă Avocatusule? Vezi că Nora e Diavolul împielițat, în traducere. Acu nu știu dacă ei i-a plăcut așa de mult sau doar a vrut să ne facă să ne simțim noi bine, zâmbind, însă eu sper că da.

O altă apariție miraculoasă, venită din sferele inegalabilului neant al politichiei și al Circului de bun gust, ne-a fost dat să vedem în persoana Alexideiului. Un băiet delicios de haios dealtfel (dacă e să gândim după gusturile mele). Mi-o zis Smog că seamănă cu Tom Cruise și să deie muma dracului (doamne și Avocatule, iartă-mă) dacă nu așa e. Ba chiar eu spun că Tom Cruise seamănă cu Alexulidee. Are el o aducere a buzei de sus mai simpatică așa și cred că de-aia îl percepe lumea mai simpatic, așa. Îi doresc să devină la fel de celebru și la fel de iubit de femei ca și ucenicul său, Tom Cruise. Bine, bine, și de băieți, na. Azi sunt darnic. Aaa da: mi-a promis că îmi explică  el de ce nu e bine să te prostituiezi pe proprietăți și căsuțe la Monopoly.

Grefier de serviciu a fost Ferudin. El va prezenta o copie din actul-stenogramă al ședinței deschise DarkQ direct la cabinetul central din Timișoara cu proxima ocazie care se ivește. Glumeam! Probabil se certa cu iubitul prin SMS-uri sau îi spunea acestuia „ce față de pămpălău are FireMan! hăhăhăhă”, că nu prea ne-a băgat în seamă pe noi, ăștia din Bisericuța a 2a, mai bătrâiori, așa, e adevărat, și poate și din cauza gălăgiei. Poi bine mo, te-am crescut la sânurili noastri și acum nu ne mai bagi în seamă? (Glumesc, da?)

 

Am rămas plăcut impresionat atât de atmosfera încinsă dinăuntru, muzica bună ce suna din strunele artiștilor și decorul deloc demn de ignorat.

Sper că glumele proaste pe care le-am făcut eu, și acum și atunci, nu au făcut pe nimeni să se simtă mai puțin bine decât mine. Trebuia să aducem leptoapele și să dăm gioin la un canal de chat comun pentru a ne putea înțelege blogulește. Sper că la o dată viitoare vom avea parte și de liniște și Monopoly și de răchie și de artificii.

[Later edit: Îmi dădui seama că sării peste dl Rhodos. Un domn prezentabil, sigur pe sine. Mi-am făcut repede un review asupra interacțiunilor mele cu dânsul, și, ușurat de faptul că nu îmi amintesc să fi fost răutăcios, am strâns mâinile senin și tâmp. Nu a avut parte de After18, dezertorul, pe care îl aștepta pentru a-i arăta că „dinții de Baubau” sunt doar niște premolari omenești bine îngrijiți. Nici noi nu am avut parte nici de After și nici de multe cuvinte din partea dânsului, probabil tot din cauza precizatei gălăgii.

Smogul s-a materializat un pic mai târziu, ca dovadă a faptului că dacă se dorește o reținere a lui mai lungă, trebuie încapsulat în borcane de conserve și ținut pe masa lungăăă. Cu ochii mijind de nesomn, adunat de prin stațiile de metrou din care a făcut un adevărat fetiș, ne-a onorat cu prezența pe finalul întâlnirii. Nimic de spus, doar că mai bine mai târziu decât niciodată. A avut bunătatea de a conduce în siguranță acasă prin tunelurile pline de mister și astfel am ajuns să îi înțeleg preocuparea kinky pentru metroul bucureștean]

Urmează grupul intelectualilor dezvoltați precoce, Alex P. (să sperăm că nu are un nume complet foarte incitant) și prietenul său recent ALN care se zgârcește nu numai la un amărât de „i” din nume, ci și la vorbă. Ne-a bolborosit el acolo puțin… ceva cum că bisericuțe și chestii, însă sunt perfect lucid de convins că nu e băiat rău. Dar știu sigur că ăștia mai tinerei ori sunt deștepți foc, ori ajung prin Frankfurt și trimit părinților cărți poștale cu „mamă, sunt bine. Am serviciu miștoc, am bani am mașină și mă doare în fund.” de pe treptele penitenciarului în care au fost cazați. Amândoi, luați la un loc, dau bine pe sticla DarkQ, deși cârcotesc ei între ei.

Rhade a făcut mare scandal pe seama aerului meu. De la țigară. Săracu, nu știu cum se făcea, că tot fumul venea spre el, el care este vegetarian, virgin, neprihănit contribuitor la culturalizarea îmbuteliată a la DarkQ.

Despre Cristi și Mary nu știu dacă mai pot adăuga ceva pentru că, așa cum ar spune câțiva consorți ai celor plecați în Francurfut, „fără număr fără număăăăr de la nașu mareee, se știeee”. Nu am nici cuvinte și nici bani pentru eventuale dedicații, însă cred că valoarea lor ca oameni nu poate fi vreodată răsplătită. Și de data asta nu vorbesc de „haur și mărgele”, ci de bucuria de a avea lângă tine adevărați Oameni.

Mai vreau întâlniri, poate un pic mai liniștite (ca fundal sonor).

Și eu mai vreau și flori la intrare…

și pe Făt Frumos călare….

pe un cal cu (….) mare!

La anul, se pare!

Dacă nu, o iau pe mare

Și mă duc la Norioare

Să mă calce în picioare

Și să-mi spună „scârbă mare,

Asta meriți! Ce? Te doare?”

Și să calce și mai tare!

Vă mulțumesc pentru participare Cristi, Mary, Nora, Rhodos, Smog, Ferudin, ALN, Alex P., FireMan, Rhade.

P.S. “(…)” din textul de mai sus a înlocuit cuvântul „pasul”. Cal cu pasul mare. Și … sper că Robert va adăuga ceva poze… pentru că nu știu cum se face că nu mă pricep și nici nu vreau să învăț cum se face. Și vorbesc serios.

Edit, iaca si pozele.

[nggallery id=77]

Previous article
Next article

65 COMMENTS

 1. Deliciosa toata povestea in stil traznit fireman-esc..
  Lipsesc comentari mai detaliate despre Cristy si Mary…
  Rhade
  Sper sa te aperi cu inversunare..daca ai nevoie de ajutor apeleaza cu incredere la mine..
  Abia astept pozele..

 2. Ma bucur ca v-ati simtit bine. Poate reusim la primavara sa ne vedem pe undeva cum a fost atunci, la Sinaia, cateva zile.

  Andreea, ai legatura.

 3. Robert,
  Ne lasam la bucuresteni?
  Nu faci o invitatie pe la inceputul lui ianuarie in tm la cafea?
  Tu fiind gazda timisoreana ar fi misto :-))

 4. Hello all..
  Ca sa nu ramin prost..
  Care de prin ce regiune va trageti?
  Cine mai e de pe la Timisoara, Cluj etc?
  Bineinteles numa cine vrea sa spuna :-))

 5. Mersi ca m-ai facut sa rad asa de dimineata. Ai fler de povestitor- era s-o faci sa sune mai bine decat a fost (o sarcina aproape imposibila)

 6. Nu cred ca am facut scandal pe seama fumului de tigara, asta ar implica agresivitate pe care cel putin la intalnire nu am manifestat-o. Nu sunt vegetarian, chiar ieri am mancat o pizza (crima!). Restul e personal si nediscutabil. Momentul memorabil pentru mine a fost cand eu spuneam ca sunt Rhade (care nu e [reid]) si felul in care unii adoptau o privire tampa intreband “Ci-i asta?”. Apoi am aflat ca daca n-ai cel putin o postare pe blog esti practic inexistent, deci sunt dator sa fac si asa ceva.
  De FireMan m-am convins ca e “baiat rau” in momentul in care Nora a spus ca seamana cu fostul ei sot; in stilul Nora (a carei fata ar putea constitui un emoticon de sine statator) mi s-a declansat o serie de reactii chimice si psihologice ce m-au condus la acest adevar LOGIC, desi trebuia sa ma conving din momentul in care a inceput sa traga din pix. Mai ales ca nici nu (mai) seamana cu tipul care si l-a pus la avatar pe blog. Din cauza fumului de tigara, am fost atat de turmentat incat era sa-l sabotez inconstient pe ferudin.
  @sergiu Nu cred ca ar avea rost sa ma apar cu inversunare, probabil doar mi-ar slabi dopul de la butelia “culturala”. Dar daca te oferi sa-mi faci tu speech-ul, de ce nu. :))

 7. Rhade, fecior descrierile mele nesărate sunt niște provocări. Scuzemoaiele mele dacă am dezvăluit lucruri crocante despre dvs fără să vreau prin confirmările/infirmările ulterioare. 🙂 Mie mi-a rămas în minte mișcarea obsesivă de „bătut muștele” în stânga mea și mă simțeam vinovat pentru pixul din care trăgeam.

  Mai tot timpul sunt undercover, ba par mai tânăr, ba mai moșnegel, ba par soțul distinselor doamne, așa că nu pot fi recunoscut foarte ușor pe stradă. 🙂

 8. Ce se întâmplă cu voi?!
  Când vă întoarceți pe blog vă pierdeți simțul umorului?

  Rhade, te-am văzut cum tot încercai să îndepărtezi fumul de țigară, dar de ce nu te-ai mutat lângă mine? Poate și stăteam de vorbă.

 9. FireMan, n-ai de ce sa-ti ceri scuze, n-ai dezvaluit “lucruri crocante” despre mine pentru ca pe acestea le tin de obicei pentru final. Daca te-ai simtit vinovat trebuia sa mergi pana la capat si sa nu mai fumezi in continuare 😀

  Rhodos, poate ca ar fi fost o idee sa ma mut dar cred m-am gandit ca fum oricum e in toata sala si i-as fi jignit pe cei de langa mine plecand de langa ei. Pe langa asta, nici nu prea ma pricep sa ma bag singur in seama. Oricum nu mai conteaza ce ar fi putut fi, eu n-am murit de la asta si nici fumatorii nu sunt mai putin fumatori.

 10. Dar ce e asa rau daca incerca sa indeparteze fumul? Si eu fac asta de obicei, dar asta nu inseamna ca nu ma simt bine langa persoana respectiva care fumeaza. Doar dau din maini ca sa… inlatur fumul si nimic mai mult. Nu ma deranjeaza sa fac asta (si nici pe Rhade nu cred ca l-a deranjat foarte tare). Deci persoana de langa mine nu are de ce sa se simta vinovata. Doar o parere.

 11. Hot-sexy-bomb-cute-God-damn-it-chick???
  Maestre, io îţi mulţumesc, da’ zău, la vârsta mea nu poţi fi decât CEL MULT una dintre cele enumerate mai sus. Niciun maraton de operaţii estetice nu m-ar ajuta să fiu toate la un loc… şi-n acelaşi timp :))))))
  Mult mai realist le grăieşte Rhade, daaaa, faţă de emoticon ce am :)))))))))

  Cât priveşte bisericuţele, cu toate că iniţial m-am blamat un pic pentru faptul că nu am interacţionat mai mult cu cei „din afara bisericuţei” mele, am realizat că totuşi bisericuţele nu s-au format după preferinţe, ci ne-am aşezat strict în ordinea sosirii, nimeni n-a vrut să stea lângă cineva anume şi, cel mai important, mi-am dat seama, cunoscându-mă pe mine, că bisericuţa „mea” (la fel şi a lui FireMan, maykei sau mary) ar fi fost la fel de activă şi gălăgioasă, indiferent în ce parte a mesei m-aş fi aflat şi indiferent de cine ar fi făcut parte din ea.
  M-am certat un pic şi ptr „inactivitatea” lui Rhodos, care spunea în alt post că doar maykei s-a dus să vorbească cu el. Dar am realizat că nu aveam de ce. A fost decizia lui să stea atâtea ore aşteptând să fie întrebat ceva, fără să scoată un sunet din proprie iniţiativă, cu atât mai mult cu cât Ideea a ridicat destule la fileu. Poate ăsta e şi motivul ptr care Rhade a suportat cu stoicism fumurile noastre – de ţigară, desigur – ptr că locul, deşi puteai sprijini bicicleta-n fum, era viu.
  Tind să cred că pe maykei l-am supărat un pic, dar sper să-mi iau revanşa şi să fiu mai diplomată next time. Da’ parcă văd că tocmai la el, deprea multă dorinţă, n-o să-mi iasă găluştele aşa pufoase cum i-am promis 🙂
  Despre mary- frate-miu, ce să zic, e atât de drăgălaş, vesel şi cuminte, că-ţi vine să-l iei acasă.
  FireMan… depaaaaaaaarte de-a fi durul şi intolerantul care taie şi spânzură pe site. Eu l-am perceput chiar un picuţ timid. Sau poate o fi fost aşa doar cu mine, de teamă să nu-l pipăi pe sub masă 😀 Oricum, are nota 10 de la mine ptr iniţiativa reuşită (o consider de nota 10 pentru că eu m-am simţit de nota 10)
  Şi da, mi-aş dori să-i provoc pe ALN şi AlexP (al cărui nume mă face mereu să zâmbesc ptr că-mi aduce aminte de o depeşă de amor primită de fostul meu soţ acum mulţi ani de la o fătucă cu puţin retard şi care, după ce i-a cerut o întâlnire, la final a adăugat magistral „Să-mi spui dacă eşti însurat sau ai P”) la o bisericuţă comună la care să-şi aducă contribuţia, ptr că e clar că au avut ceva de spus dacă şi-au manifestat ulterior „invidia” faţă de cealaltă bisericuţă 🙂
  Apropo de monopoly, nu se baga nimeni la un poker? 😀

 12. @boon tu de fapt ar trebui să aduci motivații de ce nu ar trebui să fumeze persoanele și nu se le incurajezi.

  Lansez o provocare: fumătorii mi se par persoane foarte egoiste.

 13. @avocatus am incetat sa mai conving lumea sa nu fumeze, de fiecare data eu pic de fraier pentru ca argumentele mele nu sunt considerate valide si oricum, daca lansez o afirmatie ce ii ofenseaza pe fumatori automat ma bag in cusca leilor, majoritatea fumeaza, de obicei. Deci mai bine stau in banca mea si ma sufoc usor usor :p

 14. @Boon se spune că omul de azi dacă vii și îi aduci argumente morale nu te bagă în seamă dar atunci când îi vorbești de problemele de sănătate atunci e mult mai dispus să te asculte, indiferent despre ce tematică este vorba.
  În viață nu trebuie să renunți niciodată atunci când ți-ai propus nu ideal, căci drumul spre ideal e mai important decât succesul.

 15. Nu se poate spune că a fost decizia mea să tac.
  Probabil că n-am fost pe fază ci pe nul când a ridicat la fileu Tom Cruise (așa i-am zis în gând de când l-am văzut).
  Dar nu am reproșat nimănui nimic.
  Din punctul meu de vedere, întâlnirea putea avea unul din două scopuri: „să vorbim de-ale noastre”, sau „să ne destindem”.
  Am înțeles că s-a preferat varianta a două. Sau, în orice caz, așa a ieșit.

  Eu sunt antifumător, dar atmosfera a fost respirabilă, chiar mă așteptam la mai rău.
  Regret doar că nu am stat de vorbă cu FireMan.
  Asta pentru că nu vom mai avea ocazia curând.
  Altceva ce puteam să fac?
  Pe Rhade și Ferudin nu-i știam de pe blog. Rezultă că nici ei pe mine. Dacă mă lipeam de ei, tinerei, singurei, ce-ar fi zis lumea?!
  AlexP și ALN erau împreună, nici prin cap nu mi-ar fi trecut că ar vrea vreunul să stea de vorbă cu mine.
  De Tom nu m-am putut lipi, chiar dacă am stat lângă el, pentru că era… lunecos.
  De Nora, ce să zic, a contribuit din plin la varianta „să ne destindem”.
  FireMan… bine că nu și-a adus aminte pe ce posturi ne-am mai întâlnit.
  (cu totul și cu totul întâmplător am văzut intervenția lui ulterioară făcută în textul inițial de aici)

  Am tot ezitat să spun, dar până la urmă spun:
  Inițial am comentat cu FireMan locația, dar mi-a spus că nu avem fonduri pentru o sală de ședințe. Atunci am înțeles că nu se merge pe varianta. „să vorbim de-ale noastre”.
  Spun acum, pentru a ține cont pe viitor.
  Nu mi-a plăcut că la ora 19 ne-a dat afară, în timp ce mai erau mese goale.
  Mi-a pierit brusc cheful, dar ar fi trebuit să achităm nota, să ne mutăm la masa alăturată și să o luăm de la capăt, de data asta așezându-ne după preferințe, nu în voia hazardului.

  La o astfel de întâlnire, se alipesc atâtea mese câte sunt necesare, se trag scaune din vecini și se stă nelimitat.
  Dar așa ceva nu permite un restaurant cum e Caru’ cu bere.
  Așa că, la vară, la soare, la o terasă în aer liber.
  Noi să fim sănătoși!

  • Cea mau buna varianta este sa mergem undeva un weekend. Avem liniste si pace, putem face/povesti ce ne trece prin cap, departe de ochii lumii. Trebuie doar sa ne organizam.

 16. @Rhodos
  Când spui “duminica la Caru’ cu Bere” nu există varianta să vorbiţi “de-ale voastre”. Dar, vâzând motivele menţionate mai sus (gen x şi y erau împreună, z era tinerel) mă duc cu gândul mai degrabă la “nu puteam flirta” cu ei, nicidecum la “nu puteam vorbi” cu ei. După mine, şi dacă AlexP şi ALN erau călare unul peste altul, tot vorbeam cu ei (mă rog, eu fiind fumătoare, e clar că sunt şi egoistă, după cum eructa cineva mai sus).
  Dacă aş fi ştiut/bănuit că se doreşte varianta să discutaţi “de-ale voastre” nu v-aş fi inoportunat, că de-aia am si întrebat dacă pot veni şi am şi spus că n-aş fi luat-o personal dacă mi s-ar fi spus să şed blândă acăsică 🙂

  Robert
  Eu cred că cea mai bună variantă e cea care se întâmplă, nu cele potenţiale, iar asta s-a întâmplat 🙂

 17. @RobertG ar fi supper daca am reusi sa organizam.
  Ai sprijinul meu.

  Si asa este bine la o cafea dar nu poti sa vorbesti tot cei ai vrea.

  Alexander

 18. @FireMan foarte faine poze, ma gandesc ca a fost super fain. Daca eram si eu mai aproape veneam si eu.

  Oricum sper sa am ocazia sa va cunosc pe toti.

  Alexander

 19. @ Nora,
  Când tăceam, ne înțelegeam mai bine.
  -…La „Caru’ cu bere” am acceptat de bună-voie și nesilit de nimeni varianta „să ne destindem”. Tocmai asta am spus. Și m-am simțit bine.
  -…De vreme ce ne întâlnim pe același blog, cum poți crede că eu am considerat inoportună prezența ta?
  -…Dacă tu spui că de fapt mi-aș fi dorit să flirtez cu băieții, ce să mai spun ce ar fi crezut ei, sau ceilalți, dacă intram în vorbă din inițiativa mea? Eu aș fi vorbit cu ei dacă ei și-ar fi dorit. Dar nu și-au dorit. Cel puțin deocamdată.
  -…Tu ai fi intrat peste cei doi, eu nu. Nu înseamnă că unul dintre noi greșește.

  Se vede că știi prea puține despre mine, cum nici eu nu știu despre tine.
  Dar nu e timpul trecut.
  Zic eu…

 20. Nici nu știu cum să mă semnez acum, să rămână așa sau să pun „Tom Cruise”? :)))

  În fine, despre întâlnire cred că a zis destule WaterMan (fireman), și a făcut-o chiar într-o manieră foarte plăcută, funny!

  Nu rămâne decât să programăm încă o ieșeală de genul, și chiar cum zicea Robert, poate ceva într-un weekend, așa cum am fost o parte dintre noi la Sinaia. 😛

  Nu vă mai faceți probleme cu fumatul sau nefumatul, fie cu altele, că nu e cazul. Zâmbiți puternic, aruncați o ironie și gata :))) S-a rezolvat!

  Cât de curând trebuie să organizăm Olimpiada Națională de Monopoly! :))) :)))

 21. hmm asta imi aminteste de cea mai scurta relatie a mea :
  am petrecut 4 ore perfecte impreuna la vin fiert

  am petrecut 4 zile analizand fiecare vorba si atitudine din cele 4 ore
  am petrecut 4 minute sa ne despartim
  si am petrecut 4 luni ca sa incepem sa vorbim din nou
  🙂

 22. @Rhodos

  Ce fac ideile preconcepute din oameni… ambele parti ar vrea sa vorbeasca, dar se tem de reactia interlocutorului. Desi putin amuzant, e foarte bine ca am deschis spre analiza subiectul intalnirii si pe blog pentru ca aici se pare ca ne simtim mai liberi si putem formula o parere mai elaborata (dar nu mai adevarata) decat “mi-a parut bine sa va cunosc!”. Deci, cu lectiile invatate, putem spera ca data viitoare sa ne simtim mai bine:)

  @Nora

  Ma bucur sa aflu ca P-ul e la mare cautare :))
  Am auzit cumva poker? Cu cea mai mare placere! Desi mi-e teama ca in fata finului tau spirit de observatie psihologica fata mea de poker va fi inutila:)

  In privinta Monopolyului, dupa ce teorii s-au elaborat la masa, am impresia ca ar trebui sa fac si ASE-ul pe repede inainte ca sa fac fata. Insa, cu riscul de a ajunge in strada, fara casa, fara hotel, as accepta pentru a putea urmari lupta (de clasa?) intre cristy si idee.

  In concluzie, viitorul suna bine!

 23. Lasa Alex, ca-n ziua de azi toată lumea are o glugă şi ochelari de soare. Te las pe tine sa fii Durrrr Dwan-u si rămân eu pe post de Negreanu, wsop sa fie 😀
  Şi da, ai dreptate, P-ul e la mare căutare, culmea, indiferent ce-ar insemna :))

 24. Dar pe bune că dacă organizați ceva, mă bag și eu la un Monopoly, că poker mă tem că nu știu 🙂 Vin iar cam pe 28 în Buculești 🙂

  Promit să îmi las și plete (câte mai am), că se plângea cineva pe-aici că sunt schimbat față de astă vară. Dar dacă ne uităm la avatarul meu cu o lupă mai de calitate, se observă că nu am multe în cap, și nici pe cap. Și se mai observă și vârfurile a două cornițe în frunte.

  • Pai sa vorbim. Mi-e mi-e OK oricand, aproape oriunde. Eu as prefera cateva zile undeva, eventual un weekend chiar daca e ceva mai costisitor.

   Ideea e ca doar asa ne putem vedea mai multi, de prin toate colturile tarii… ca pentru o cafea sigur nu se suie nimeni in tren.

 25. Era vorba de întâlnire – Când? 🙂 între timp articolul a mai avut câteva comentarii :p

  Eu sunt în Buzău, la parinți, azi am ajuns după multe peripeții

 26. Nora
  Ai o poza, unde tragi asa cu drag din tigare, de au inceput balele sa imi curga mai rau ca cascada Santo Angel..
  Cum zicea cineva…..dau imparatia pe un cal…
  Vreau si io o tigare :-((((
  Cine fumeaza una cu gandul la mine?

 27. Smogule nu ma baga in fum, daca m-ofensai plecai cu-n ochi in ceata, glumesc mai, insa suna frumos. Vb tlf.

  RHODOS gresesti Domnisorule, nu am pomenit de trei persoane, dar probabil nu ai avut ochisori decat pentru TOM, care fie vorba intre noi, e pervers de dragut. Insa sti, daca imi aduc bine aminte intre tine si TOM nu era decat un scaun distanta si acela liber, asa ca puteai sa-l ocupi si sa-i savurezi parfumul, nu al scanului, a lui TOM.
  Si sa lasi textele cu ce zicea lumea sau nu era decent.

  Daca ma luam dupa gura lumii, sau puneam la inimioara ce zice lumea despre mine ma aflam in coparsel de mult timp.

  RHade sti care este sarcina ta la viitoarea cafea! Sa nu o uiti.

  Nora nu uita ca ai onoarea de a fi prima organizatoare de Monopoly. Apoi putem juca si poker, cine ne tine? Daca vrea muschiu tau poker, poker o sa aiba.

  Alex P ai mingea la tine, cand vrei un meci, da din fluier.

  ALEXU, esti mai frumos mai decat TOM Degetel{Cruise}, ala e pe duca, a ramas frumos doar in filme vechi de 25 de ani.
  POI ia sa-ti arat poze cu mine la 16 19 ani, sa vezi cat de si hot si sexi eram ca acum cand le vad imi vine sa ma sarut in oglinda cu ochii inchisi, la cat de delicios aratam.

  NU UITA de monopoly, iar daca o sa mai poti rade sau zambii, dupa aceea, e de bine.

  sergiu o sa fumez eu una pentru tine de Craciun si o sa-ti transmit senzatia. Te anunt de pe acum, ca sa sti, ca de Craciun ai parte de-o senzatie de la cristymaykei. INsa sa sti ca trebie sa fi pe faza si sa imi permiti accesul telepatic la tine, iar asta o poti face foarte usor doar gandindute la mine, la numele meu.

  Campionatul de Monopoly incepe de saptamana care vine. Inscrierile se fac la mary.
  De fapt MARY o sa fie organizatorul.

 28. Cristymaykei parcă îl văd pe Sergiu în fotoliu cu ochii închişi ( sau privind pierdut în sus, nu m-am hotărât încă), murmurându-ţi numele şi executând rapid de două ori cunoscutul gest al fumătorilor, lovind cu indexul policele şi degetul mijlociu împreunate, mai simplu scuturatul scrumului…

 29. @sergiu
  Mie mi se pare că în poza aia arat de parcă trag dintr-un joint după ce in prealabil consumasem 2 kile de ţuică de pufoaică 😀

 30. @Rediam

  Ia uite că nu eram singurul gay din Buzău :)) Eu am încercat să o conving pe mama că suntem peste tot dar n-aveam dovada. Ha, râdeam aseară cu ea. Mă întrebam dacă jmenarii ăștia de prin România ar purta tzoale de la Secuiana dacă ar afla că și Dolce și Gabanna cu care se mândresc ei așa mult sunt de fapt gay…

  Da sunt buzoian de origine și vin mai mereu doar de Crăciun să-i văd pe-ai mei. Sunt aici până pe 28 dacă vrei să ne vedem la o cafea.

 31. @Nora drept să-ți spun chiar nu arăți rău. Trebuie sa mai lucrez un pic la caracter altfel riști să ramâi singură. Ai toată viața înainte așa că depinde și de tine.

  Faptul că ai trecut printr-un divorț nu e deloc ușor însă ar putea fi o lecție din care poți invăța să te cobori de pe soclul orgoliului și să te bucuri de oamenii pe care îi întâlnești în simplitatea lor.

  E păcat să ratezi o asemenea ocazie, fiecare om care vine la tine se deschide așa cum o face în confesional cu speranța că îl vei ajuta să găsească o soluție pentru viața lui. De aceea nu-i dezămgii pe cei care vin la tine căci e trist să vezi că ai dat peste cineva care doar își face meseria din punct de vedere profesional și este indiferent la trăirile și convingerile personale.

 32. @Gaybriel, o să-ți dau un PM acum. Uite că acum o să ai dovada că și-a băgat dracul coada și în orașul nostru martir-creștin.:)

 33. @Avocatus
  Nu ştiu de câte ori trebuie să-ţi mai repet că eu aici sunt ÎN TIMPUL MEU LIBER. Nu am intrat pe acest site cu gândul de a face terapie cu cei “năcăjiţi” şi nici să-mi caut muşterii sau să-mi vând produsele.
  Aici sunt în afara programului, nu trebuie să-mi placă toată lumea şi nici nu trebuie să fiu plăcută de toată lumea.
  Aici suntem nişte pixeli frumos coloraţi.

  Nu ştiu nici de ce te străduieşti atăt să te placă şi să te respecte toată lumea.
  Cu toată sinceritatea (sau preferi să te mint?): eu nici nu te plac şi nici respectul meu nu ţi l-ai câştigat. Crede-ma, nu vrei să ştii ce părere am eu despre tine. Masca ta de marie tereză mă impresionează ioc.

  PS. N-am nici cea mai vagă idee de unde ai dedus tu că sunt eu singură. Mi-ai “deschis cartea” pe stilul bisericesc or what?

 34. Cm
  habar nu ai cita dreptate ai..
  De cind nu am voie sa fumez, trag tigari imaginare, ma uit la fumatori ca la ceva extrem de scump..
  Tot sper sa prind si io o urma de fum…
  Nora
  Iti trimit vreo 2 litri de palinca de Satumare sa vezi ca nu stai asa dreapta pe scaun dupa ce o bei :-)))

 35. Cristymaykei…
  Desi sint suparat pe tine ca nu mi-ai raspuns la ultimul mesaj privat sa sti ca ma gindesc la tine de craciun…
  Ai toata atentia mea intre orele 13 si 18 :-)))

 36. @ Nora Nu-i rău dacă ți-ai făcut o părere, oricum e subiectivă. Nu ai de unde să mă cunoști deoarece nu ai intrat in istoria mea. Prin câteva cuvinte nu ai cum să mă cunoști atât timp cât pui la indoială orice.

  Sincer îți spun că eu nu mă dezbrac de caracter nici măcar când intru pe darkq chiar dacă este timpul meu liber, iar respectul nu-l lăs în fața ușii.

  Succes pe mai departe.

 37. Eu la Poker nu am să mă bag, că habar nu am. Am avut o copilărie fericită, ferită de jocuri murdare și alte chestii de genul =)))

  La Monopoly mă bag fără problem. Propun chiar un campionat :)))
  Cristi, pregătește jocul, că vin oligarhii. :))

  Robert, poate organizăm ceva pentru luna Ianuarie sau Februarie, în așa fel încât să adunăm o gașcă frumoasă, să fie voie bună. Dar date fiind temperaturile de afară, cam greu cu „țară, țară, vrem ostași! Pe cine?”, că ne îngheață… ostașii.

  Crăciun Fericit tuturor! că era să uit… 😀

 38. @sergiu
  Io mă vând pe una de tequila (numa’ gold) şi-o juma de kil de lămâi. Hai că nu-s chiar scumpă rău 🙂
  Sărbători fericite şi tie 🙂

  @Avocatus
  Singurul lucru pe care-l pot face ptr tine este să-ţi respect libertăţile. Pe tine ca om nu te respect. Expresii precum “eu nu mă dezbrac de caracter” sunt nule, zău aşa. Doar ai tu senzaţia că ai caracter, eu nu văd decât o mască de fată mare care, pe sub sutană, transpiră venin prin toţi porii.

 39. Una din rugăciunile evreului sună cam așa: “Mulțumesc Doamne că nu m-ai făcut femeie”.

 40. Pentru a va scuti de un google search 😛

  Q.E.D. is an initialism of the Latin phrase quod erat demonstrandum, which translates as “which was to be demonstrated”. The phrase is traditionally placed in its abbreviated form at the end of a mathematical proof or philosophical argument when what was specified in the enunciation — and in the setting-out — has been exactly restated as the conclusion of the demonstration. The abbreviation thus signals the completion of the proof.

 41. Vai de p***e noastre Avocatusule. Ți-amm precizat frumos să nu te iei în gură cu dânsa? Ți-am spus că e dracul gol? Nu m-ai crezut, acu iaca și diavolul îți sfâșie masca.

 42. Deci Mary, organizezi tu un joc de monopoly in perioada in care vine si fireman prin oras (sa stinga un incendiu, evident!)?

  Offf, mai, avocatus! De ce insisti tu sa te dai la fund? Ar trebui sa incerci sa rezisti tentatiei. Acum serios, cui foloseste toata sfada asta? Mai rau te compromiti continuand.

 43. Voi sinteti asa de incintati de monopoly ala ca desi habar nu am cum se joaca…o sa imi cumpar si io unu…
  Mai am nevoie de un profesor….
  (se poate si trisa?) 🙂

 44. Din pacate noile versiuni, cred ca de acum 4-5 ani, nu mai utilizeaza banii de hartie. Fiecare jucator are un card si exita un calculator mare (cam cum e ala de matematica) cu care faci tranzactii intre jucatori si banca. Deci nu poti trisa decat daca reusesti sa iei ditamai calculatorul fara sa vada nimeni…
  Cam asa arata: http://www.styleture.com/files/2010/02/new-monopoly-game.jpg

  Cand am cautat imaginea de mai sus, am vazut ca au scos o versiune rotunda 🙁 O sa ajunga sa existe versiuni de buzunar. Plus ca exista si versiuni pe calculator, acolo chiar ca nu ai cum sa trisezi.

  Versiune rotunda:
  http://www.styleture.com/2010/02/05/new-monopoly-game-design-does-it-deliver-or-dissapoint/

 45. @Lithium
  Deci WOW, e super tare jpg-ul ala. Habar n-aveam că au inventat varianta aia. Eu am varianta veche, cu o amărâtă de cutie de carton şi bani de hârtie.

 46. Nora, sper că atunci când o să jucăm, o să jucăm cu varianta aia cu bani de hârtie, că altfel nu joc, că nu pot fura din bancă (urăsc băncile) 🙂 Asta dacă nu ține Tomcruz cutia lângă el.

 47. Pana la urma avem de gand sa trisam toti.
  Dar sunt curios sa vedem cine triseaza mai frumos, ca de e si asta o arta.

 48. Ba pardon, care toţi? Eu nu mi-am anunţat intenţia de a trişa, dhaaaa?
  Să vedem cum o scald, că datu’ din gene nu mă ajută de data asta 😀

 49. Cât timp banca va fi lângă mine, sigur nu va trișa nimeni prin intermediul băncii. Eu nu voi tolera așa ceva!

  Vă rămân alte modalități de a o face, însă voi milita pentru sancțiuni aspre chiar și în acest caz, în așa fel încât să descurajăm orice astfel de acte. 😀 Gata cu furăciunile. S-a inventat DNA și pentru Monopoly :)))

 50. Pentru mine va fi cel mai usor sa trisez: cu “ventilatoarele laterale” pornite voi fi singurul care va vedea efectiv ce se intampla, campul vizual al celorlalti fiind redus de fumul de tigara. :))

 51. Nora, nu e musai să fii frumoasă pentru toată lumea. Dar câtă vreme există oameni care înțeleg prin frumusețe o sumă de calități și nu numai una, cred că nu trebuie să te „absolvi” de vina de a nu fi frumoasă poate pentru toată lumea.

  @Alex Ideea

  Măi să știi că mă faci să fiu cel mai aprig susținător al tău în domeniul în care îți exerciți … activitatea. 🙂

  @rhade

  Nu ai luat în calcul aburii de alcool. 🙂 E o expresie mai veche pe Darkq (*a se citi despre aburi de vin pentru a fi înțeles contextul). Poate cineva te va „aburi” cu un vin bun, în așa fel încât ventiatoarele tale să consume curent electric degeaba.  🙂

 52. Cu toate ca m-am trezit si eu tarziu sa comentez din cauza programului pe care l-am avut, eu cred ca intalnirea a fost una chiar foarte reusita.

  Poate intradevar din cauza ca masa era dreptunghiular asezata, nu ne-am putut intelege cu toti si intr-un fel au fost create doua bisericute, cea a galagiosilor si cea a tacutilor. Dar totusi sunt ferm convins ca cei din bisericuta tacuta au auzit tot ceea ce vorbeau cei din biserica galagioasa si sunt ferm convins ca ar fi putut sa procedeze si ei lafel.

  Atmosfera din punctul meu de vedere a fost lafel de frumoasa precum a fost si restaurantul.

  Ce as putea spune despre fiecare … Mi-ar fi placut ca Rhodos sa preia putin initiativa si sa ne povesteasca cate ceva despre el si cum era inainte, dar timpul nu este pierdut poate la urmatoarea intalnire va fi altfel.

  Ideea sau Tom Cruise, lafel de hazliu si nebunatic dupa cum imi amintesc de la Sinaia.

  Nora, sora-mea, chiar as putea spune ca FireMan avea dreptate in legatura cu Hot-sexy-bomb-cute-God-damn-it-chick 😛 . Toate ca toate, este un om de nota 10 cu care poti vorbi orice. Are simtul umorului destul de dezvoltat si a fost o adevarata placere sa imi cunosc Sora 😀 . Desi un lucru trebuie sa fim atenti 😛 , sa nu care cumva sa o suparam daca mergem la ea la un monopoly pentru ca … am pus-o hahahah.

  Rhade trebuie sa il tragi putin de limba pentru a fi si el mai vorbaret, in schimb cred ca ai exagerat putin cu fumul de tigara si zic asta datorita faptului ca si eu sunt fumator, eu chiar ne putand sa fumez nici daca as vrea, cu toate astea nu a fost chiar atat de mult fum si vorba lui Boon, indepartai fumul usurel cu mana si nu era nici o problema, asa am procedat si eu.

  Mi-a parut putin rau ca Smog a ajung foarte tarziu, dar asta e poate data viitoare.
  Despre Ferudin chiar ma bufnit putin rasu cand am auzit ca sa ratacit putin, dar si eu daca eram in locul lui poate pateam lafel.

  FireMan a fost organizatorul si nu cred ca ar fi altceva mai mult de spus decat ceea ce sa spus deja, pentru ca este adevarat. Putin taios cateodata pe blog, dar in realitate parca e putin mai mielusel asa.

  Sergiu poza de care zici tu cu tigara despre Nora este facuta de mine. Parca aveam o presimtire ca o sa iti curga balele atunci cand ai sa o vezi 😀 hahahaha!

 53. Nu am exagerat, Mary, insa cum majoritatea au retinut despre mine doar ca incercam sa indepartez fumul de tigara nu prea am avut ce alt subiect sa exploatez. 😀

  @FireMan Aburi de alcool? Numai daca sufli spre mine dupa ce te delectezi cu un vin bun, pentru ca eu sunt greu de “aburit” si foarte usor de “precipitat”. Iar in contextul acelei postari, e posibil sa fiu mai aproape de eul meu cand sunt beat, doar ca n-am incercat pana acum si nici nu doresc pentru ca exista si alte metode de a ma revela.

Comments are closed.

Vezi si...

Mici ajustări la DarkQ, enjoy!

În ultimele câteva zile am lucrat un pic pentrua implementa câteva chestii de care am tot vorbit. Așadar, ce e nou și cum vor afecta aceste schimbări experanța voastră pe DarkQ. Posibilitatea de urcare de imagini prin intermediul comentariilor Editarea ultimului comentariu propriu este accesibilă tuturor utilizatorilor, chiar și neînregistrați, timp...

Articole din aceeasi categorie