No menu items!

Linsul si scuipatul: Indeletniciri de baza ale celor care nu fac cinste comunitatii

Acelasi autor

Caravana “Serile Filmului Gay”

Serile Filmului Gay este festivalul de film consacrat în România care adună la Cluj-Napoca, la o singură ediţie, peste 70 de filme, scurt şi...

Fericirea are chipul tau II

Daca Nicolae Steinhardt a scris “Jurnalul fericirii”, eu il transform in “Fericirea are chipul tau II”. Cel putin pentru a sublinia o anumita stare de continuitate. In prima parte va descriam sentimentul si starea, acum vin insa cu o serie de completari care tin in buna masura de anumite conjuncturi ale vietii.

Fericirea are chipul tau…

Am dobandit prin el curajul de a spune lucrurilor pe nume si de afisa o stare de siguranta interioara care de cele mai multe ori lipsea din varii motive. Desi ii spun des ca il iubesc, simt totusi ca acest cuvant nu e suficient, e nevoie sa inventam noi si noi expresii care prin pronuntie sau scriere sa exprime astfel de stari superioare.

Trebuie batuti cu bastoanele

Albania a adoptat in februarie 2010 o lege impotriva discriminarii minoritatilor sexuale, care se simt victime ale intolerantei si agresiunii din partea institutiilor si...

Oameni de la care cica sa ai pretentii…

Ce s-ar putea comenta pe marginea unui status din partea unui om de la care, in principiu, ai pretentii? God...si eu care credeam ca...

Sunt două îndeletniciri de bază, fără de care cu greu îţi mai poţi face o intrare in “Creme de la creme”.  Ce-i drept sunt folosite şi în viaţa socială şi în dragoste, dar să ne concentrăm pe “meseria de gay ordinar”, că tot suntem o ţară de meseriaşi. Exista 2 categorii de gay: 1).  oameni corecti, cu sociabilitate veridica, coloana vertebrala, altruism, inteligenta, bun simt. 2).  oameni perversi, curve ratate si femele in haita.

Din start trebuie să spunem că e foarte importantă ordinea în care  aplici indeletnicirile despre care va spuneam. Dacă întâi lingi şi după aceea scuipi nu ieşi foarte tare în evidenţă, e aproape o normalitate. În schimb mai greu de înţeles sunt cei care parcurg acest proces tehnologic în sens invers.

Mai avem şi lingăii de carieră, aceştia ştiu una şi bună, la ei nu se poate să existe conştiinţe revoltate. Ar mai fii unii, extrem de puţini, care nu fac nici una şi nici alta (aş fi tentat să spun că nu fac aici autocaracterizări, dar ar însemna că mă pup singur şi asta e deja perversiune) dar aceştia au şanse aproape nule să reuşească. Ce trebuie reţinut, oricât de sus ai fi pe scara ierarhică, tot mai rămâne ceva de lins.

Pupincurismul la homosexualii din a doua categorie de pe plaiurile mioritice reprezinta deja o tehnică, dar pentru unii dintre ei (din pacate nu-mi este permis sa dau nume) se apropie de artă. Şi nu ar fi nimic dacă pupincuristul nu ar face pauze de respiraţie, când îşi învârtoşează limba şi înjură, căutând duşmani presupuşi pentru dosul pe care-l lustruieşte, cu gândul de a face plăcerea completă celui masat.

Pupincuriştii nu s-au născut de la sine. Au fost şi ei, înainte de a simţi gustul bucilor altor oameni, nişte persoane normale. Ei au fost convertiţi la acest cult de rebuturi ale mediului gay-st de joasa speta numit, în lipsa unui termen mai bun, pupincurofili. Sunt cei care capata  un sentiment de mulţumire perversă atunci când cineva îşi lipeşte buzele de posteriorul lor. De ce? Pentru că au practicat şi ei (şi încă mai practică) această activitate. De aici putem deduce că pupincuriştii de azi devin, iremediabil, pupincurofilii de mâine.

Astfel se dezvoltă o întregă reţea de legături bazate pe una dintre cele mai importante conexiuni din zilele noastre, conexiunea buco-anală (sau oro-maxilo-facialo-rectala). Mai rapidă decât conexiunea la internet, mai stabilă decât prietenia şi dragostea la un loc, conexiunea buco-anală reprezintă ultima tendinţă în materie de comunicare poponauta. Această conexiune se poate transmite pe toate căile de comunicaţie cunoscute, poate fi înţeleasă pe cinci continente şi până în ziua de azi deţine cel mai mare număr de abonaţi la nivel mondial.

Acest articol NU ESTE un pamflet, ci infatiseaza o realitate cat se poate de perversoida in randul comunitatii gay, cel putin din Bucuresti.  Caput.  

70 COMMENTS

 1. “Ghiţă, Ghiţă, pupă-l în bot şi papă-i tot” , iată că de multă vreme treburile stau aşa.

  După gustul meu nu ai subliniat destul de apăsat că pupatul in cur nu este o strategie legată de orientarea sexuală. E modul de viaţă al românilor ( nu ştiu cum decurg relaţiile interumane în alte culturi, aşa că nu pot generaliza, dar nu aş fi surprins să aflu că e înscris în codul genetic uman). Pe de altă parte nu ştiu un om care să admită în public că linguşeşte. Aşa că şansele să se schimbe ceva sunt extrem de mici. Este posibil în urma unei campanii extinse să se reducă proporţiile extremei celei jegoase, dar cine să o iniţteze şi să o desfăşoare, cei cărora tocmai le-a venit rândul să fie pupaţi?

  Puţini sunt inocenţi în genul ăsta de relaţie. Lingătorii de fapt detestă cururile pe care le deservesc şi ar fi foarte nedrept dacă nu şi-ar detesta şi reflexul de a-şi umezi limba .Îşi oficiază rolul cu ipocrizie aşteptând primul semn de slăbiciune. Şi sunt primii care îl vor detecta, atât de aproape fiind de părţile moi ale partenerului de relaţie. Si când simt schimbarea de situaţie se adaptează instantaneu. Devin scuipători în cel mai fericit caz. Altfel apar mârâieli, canini etc. Şi linguşiţii ştiu asta, aşa că nimeni nu e liniştit şi nu savurează poziţia. E o relaţie frustrantă, înşelătoare, dar fantastic de eficientă.

 2. @CM – ca e un modus vivendi romanesc nu pot sa neg, dar eu am apelat la reductionism: m-am axat strict pe gay-me :P…doar ca n-am putut da nume o_O

 3. Eu aş extinde teoria ta la o pătură mai bogată din societate, nu doar la pupincuriştii curişti :).

  De exemplu este bine ştiut faptul că Timişoara se află într-un fel de război cu Bucureşti, şi motivul principal pe care l-am experimentat pe tema acestui conflict a fost tocmai pupincurismul de care vorbeai. A nu, nu este o regulă dar şi în viaţa profesiuonală, cele mai multe conflicte le-am avut exact pe această temă, a pupincurismului aducător de satisfacţii, profesionale sau pur gustative. Urăsc oamenii care fac complimente gratuite, urăsc oamenii care dau din coate să prindă un loc puuţin mai sus, nu bazându-se pe competenţe proprii, pentru că… ia-le de unde nu-s.

  Cât timp am lucrat, am avut o poziţie de conducere (nu cea mai mare, e adevărat) de pe meterezele căreia am putut să îmi bat pula de pupincurişti. A fost cred una din satisfacţiile cele mai mari pe care mi le-a oferit job-ul respectiv.

  Am persecutat şi mi-am bătut joc de pupincurişti spre deliciul oamenilor cu ceva creieri în cap şi epoleţi de self-esteem. Şi mi-a plăcut. Şi bineînţeles că au fost singurii care s-au bucurat când au scăpat de mine.
  Dar… când mă voi întoarce, pe mulţi am să popesc 🙂

 4. ”Creme de la Creme” aia de care zici tu probabil nu e chiar ”Creme de la creme”, ci doar o încercare de a fi așa ceva. Nu știu dacă ăsta ar trebui să fie scopul unui om, de a face parte dintr-o chestie de genul. Scopul unui om este de a trăi frumos, nu de a face parte din grupuri de plastic. În fine, fiecare cu viziunea lui.

  Nu neg, că știu câteva exemple de grupuri „plastic fantastic” d-astea, dar personal încerc să mă țin departe. Sunt prea direct pentru ei :))))

  După cum a zis CM, pupincurismul nu e neapărat un mod de viață al gay-iilor din România, ci mai degrabă e un mod de viață românesc, în linii mari.

  @AdmiralRauss: Te pup!

 5. @Alexander – eu cred totusi ca ma incadrez in randul popo-fags-ilor cu demnitate si bun simt 🙄 .
  @FireMan – tu ai ceva cu epoletii din cate constat. Ai mai amintit de ei in cateva comentarii. Misto fetisul oricum 😛
  @Idei de gay(Alex) – hmm, cam dubios pupatul tau de la sfarsit. Mai ales ca eu stiam ca ai predispozitie spre lins 😀

 6. Stai că acuș vine geniul să zică cum stă treburili.

  Faza e simplă: Interesu’ poartă fesu’! period.

  Obiectul interesului este constituit de cele mai multe ori de SEX. Sau dacă nu de SEX, de BANI.

  Prea puțini mai sunt aceia care pot aprecia un om pentru… umanitatea din el. Lumea proastă (dar nu numai că am vazut și personaje entelectuale care își lasă viața guvernată de mirosul de pulă, și ăștia îs mai penibili decât proștii… proști) e dură din acest punct de vedere. But who the fuck cares? Atâta timp cât am ce îmi trebuie, eventual 2-3 oameni valoroși în viața mea (asta ca să nu mă simt chiar o legumă) mi se rupe de prostituția sufletească a oamenilor slabi.

  Nu am de ce să nu neg, dar am îndepărtat în ultimii 2-3 ani toți oamenii fake din viața mea: cei care vroiau doar câte o cafeluță cu Robert (cafeuța să fie plătită de Robert, nu compania lui Robert), oamenii care erau “prieteni” cu Robert pentru a pune lăbuța pe diverse chestii din viața lui Robert 🙄 , cretinii, brand addicted trash sa. Așa am rămas cu 2-3 oameni la activ.

  Uneori mă simt simgur. Nu am negat asta niciodată. Dar singurătatea asta nu se compară nici pe departe cu singurătatea în mai mulți.

  Azi de exemplu, stăteam singur la o cafea… am răsfoit o revistă, am ascultat Vaya con Dios… cu ce m-ar fi ajutat o lipitoare cu care să nu mă pot intersecta în nici un fel și m-ar fi obosit?

  Deci, sistemul de pupincureală funcționează cu cei nesiguri cărora le place sa fie linși. Apropos, mi-am amintit de o fază din The Fifth Element, atunci când asistenții lui Ruby Rohd (bine-am scris?) îl laudă 😀

 7. @AdmiralRauss
  nu imi amintesc sa mai fi folosit cuvantul sau cel putin nu sa iasa chiar asa in evidenta. Dar whatever… poate am un fetis ascuns cu uniformele 🙂 sau poate ca nu e ascuns. Insa e ceva neexperimentat inca. Mersi pentru idee 🙂

 8. Intr-o lume unde exista lingai lucrurile sunt cu mult simplificate.
  Diferenta dintre lingaii de rand si cei care chiar stiu sa faca cu adevarat un rimmjob este mai mult decat evidenta.
  Da, este o metafora dar intre un barbat lingau si unul pro in rimmjob, aleg pro-ul. 😀

 9. @Smog – din pacate pentru tine, capitalismul nu e chiar prima mea dragoste…de fapt n-a fost niciodata. Eu am alte viziuni politice : ))

 10. @Rauss

  Si eu am alta viziune politica insa cateodata, prin capitalismul simplu, fara emotii si sentimente constante, este cel mai simplu sa supravetuiesti voios. 😉

 11. @Smog – cea mai simpla forma de existenta, dpdv politic, e reprezentata de uniunile tribale de la inceputul organizarii oamenilor in comunitati. Aia n-aveau nici mama, nici tata : ))
  Daca intelegi ce am vrut sa zic… 🙄

 12. @Rauss

  Nuuu, eu sunt cu orgiile de la Revolutia Franceza de la Versailles.
  Traisca ratiunea, la Liberatioooon. :mrgreen:

  Adica, pe scurt, republican paradoxal gay.

 13. @Smog – total eronat, tinere. Ai gandit exact ca un kid de 18 ani. Sper ca-ti dai seama de eroarea comisa 😉

 14. @Rauss nu te-ai prins ❗

  :mrgreen:

  Revenind, este greu sa adopti un crez politic. Cel mai simplu este sa ai un set de convingeri, si pe baza acestora, sa preferi o conducere in loc de alta.

  Desigur, cel putin din pmdv. un sistem care urmareste “interesul majoritatii” este unul din start discriminativ evident nu are cum sa fie impartial.

  Democratia, este din start disfunctionala.

 15. @Daca e vorba de democratie participativa nu prea mai ai ce sa spui. Pana la urma, nenea Pericle, ala care a “inventat” democratia a fost baiat destept si cu scula mare. Ca noi cei de azi nu stim s-o aplicam asta e alta poveste de adormit copiii care inca mai au vise umede 😯

 16. @point is, un sistem politic individualizat bazat pe valori genuine interumane, nu are cum sa esueze.

  Ce poate in schimb sa dea rateu este standardizarea sociala, pentru ca linia este mult prea fina intre manipulare, gestionare, sau chiar socialism.

  Chiar si analizara excesiva este daunatoare. Personal nu sunt de acord (ca tot veni vb de economie/politica) cu retrogradarea SUA de la AAA la AA. In final, castigul o sa fie tot al lor cand economia mondiala va claca pentru a doua oara in ultimii trei ani.

  Este o arhitectura foarte bine pusa la punct, in care sua va castiga (chiar daca public, o sa preteze ca un esec generalizat), iar ue se va destrama. Fierul si lutul, nu se amesteca niciodata (si aici vorbesc de statele europene).

 17. @Smog – tu incerci ceva care din pacate nu ma impresioneaza pentru ca avem lungimi de unda extrem de diferite. Standardizarea are partile bune: daca n-ar fi ea, am ajunge la un sistem de valorizare anarhic, lipsit de fructulenta, ca un platfus din ala ce nu poate fi remediat nici cu 1000 de interventii chirurgicale.
  A nu se confunda standardizarea cu convalescenta individului. Printre multe alte specialziari, sunt bine pregatit in sociologie politica si securitate societala. So you found the wrong guy to deal with.
  Intr-o alta ordine de idei, retrogradarea SUA de la AAA la AA nu cred ca e ceva care sa ne faca sa zicem “WOW, un imperiu decade, hai sa ne luam catrafusele si sa zburam spre medii selenare”. E un aspect normativ, toti il asumam. Imperiile apar, se dezvolta si mor, exact ca un organism viu care isi pierde la un moment dat echilibrul din propriul biotop. Personal am fost de cand ma stiu…sau, ma rog, de cand stiu ce inseamna toate astea, un anti-american convins.

 18. Sa te impresionez?

  E un spatiu public in care imi exprim parerea intr-o conversatie virtuala cu dumneata, evident publica.

  Poti sa fi cat de anti-american voiesti insa daca urasti ceva asa de mult nu actiona pe principiul “urasc pacatul, iubesc pacatosul” – renunta la fiecare contributie adusa de SUA stilului tau de viata european. Pana si la bec.

  Faptul ca prezint un exemplu in concordanta cu off-topicul abordat nu inseamna ca sunt pro sau anti sua.

  Evident, nici lingau.
  😉

 19. @Vreau sa-mi arati unde am scris ca actionez conform principiului enuntat de tine. Eu discut despre aspectele politice. SUA este probabil cel mai prost exemplu de democratie, este un sistem parazitar, inecat cu propria voma…cel putin de vreo 40 de ani (35 mai exact) incoace. Despre aspectele legate de stilul de viata…si aici am mari obiectii. Dar repet, nicio legatura cu becul, paratrasnetul sau nush ce vaccin descoperit de ei…e vorba de aplicabilitate.

 20. “@Smog – tu incerci ceva care din pacate nu ma impresioneaza pentru ca avem lungimi de unda extrem de diferite.”
  *chiar mai conteaza ce zici cand ma iei cu aere de acest fel?

  Ma pardon.

 21. Macar de-ar fi asa, dar nu pot. N-am “utilitarismul” necesar. Dar tu mi-ai dovedit ca incerci sa fii tipicar: kid cu preuputul fraged si care isi umezeste ochii de cate ori nu poate sa reziste unor chestiuni complexe

 22. Cred ca Admiral Freud era un persona mai potrivit.

  Si ca sa intram in complexitate, cat de ampla poate sa fie viata ta incat sa fi indreptatit sa imi ti predici despre cat de matur esti?

  Lasa-ma sa ghicesc, iti faci o imagine de “wow” intr-un spatiu virtual pe care incerci sa o mulgi canva, la nevoie, via credit, in viata reala pentru ca oricum nu esti multumit de tine, de cat castigi sau cum arati. Poate de aici si nevoia constanta sa NU fi de acord cu nimeni, sau sa porti o discutie obiectiva fara ca eventual tu sa ai drept de veto. Nimeni nu iti cere sa fi de acord, nimeni nu iti cere sa dai o replica. Si mai ales, nimanui nu-i pasa daca tu crezi ca ai vreun drept sa aprobi sau dezaprobi opiniile altora.

  Drag domn, gaseste alt “pusti” ucenic. 🙂

 23. Daca o tot dati pe politica… nu sunteti satui?
  Si daca tot o dati pe teorii politice si economice… ce spuneti de Venus Project? Sau de Zeitgeist Movement? Sau de Revolucion Real Ya din Spania?
  google it

 24. @Smog – din pacate pentru maria ta, pare-se ca trunchiezi lucrurile intr-un sens mai mult decat idiotic. Zici de Freud…nu-i stress, chiar pot sa te incadrez in categoria “obsesionalului” despre care vorbea Freud. Acneea ti-a disparut? Dar celelalte semne de pubertate?
  Pare-se ca dumneata ai mania persecutiei si complexul lui Oedip, adica incest cu propria mana, seara la webcam. Ca deocamdata tu esti cel nemultumit, tu esti cel care nu e de acord cu nimeni. Eu n-am astfel de “situatiuni”…asta daca ai citit vreun articolas postat de mine.
  Ucenici am…in timpul anului scolar chiar am, in fiecare ora, cate 25-28 😉

 25. @Smog – Multumesc fain. O seara minunata, domnule “polutie nocturna usor ajutata de mana” 😉

 26. Vroiam sa zic ca SUA nu are cum sa fie cel mai prost exemplu de democratie, din moment ce inca mai exista Romania, da’ mi-am amintit ca nu traim in democratie v__v

 27. Smog
  Treci foarte usor la atac la persoana si in cazul de fata era vorba de convingeri politice. Nu cred ca e drept din partea ta sa etchetezi un om care isi sustine destul de puternic convingerile in fata ta.
  Get over it! You’re overwhelmed

 28. @Non_Lose – buna faza cu Romania. Dar cum se numeste sistemul in care traim? :))
  @FireMan – te rog, lasa copiii sa se simta bine :))

 29. @Smok nu va cunosc personal pe nici unul, desi as fi curios de unul dintre voi doi. Dar omul in cazul de fata a incercat sa aibe o discutie argumentata cu tine, nicidecum sa te combata. Tu esti cel care a “sarit de cur in sus”. Reciteste ceea ce ati scris. E “parerea mea personala”.

  @non_lose probabil ca framantarile sociale din ultima vreme din Spania, SUA, Grecia iti sunt total necunoscute. Romania inca mai are mult de trait ca tara democratica in fata acestora enumerate mai sus.
  Arunca un ochi pe http://www.brillig.com/debt_clock/ si daca tu crezi ca Romania e mai varata in cacat decat SUA, atunci nu imi ramane de facut decat sa te felicit pentru ca ajuti la “cacatul” in care suntem. In ce cacat suntem noi difera foarte mult de cel in care e varata SUA. Si depinde de noi (iar eu sunt foarte optimist in ceea ce priveste caracteristicile genetice ale rasei romane) sa iesim din el.

 30. Pai conteaza cum ne numim? Ne numim stat de drept, eu traiesc intr-un stat de stramb; Mortii imi decid mie viitorul cand se trezesc si merg la vot; Mii de cazuri de vot multiplu, niciun condamnat. 80=170, in Romania

 31. @Fireman: Si eu sunt foarte optimist, nici nu cred ca am de ales oricum, dar vorbesc de ziua de azi 😕

 32. Ok, atunci hai sa nu ne mai plangem si sa facem ceva. Putem incepe cu o constientizare. Apoi continuam cu educarea turmei de oi… Dar nu realizam nimic constructiv daca ne plangem ca traim intr-o tara de rahat. E de rahat cu o mica mare contributie din partea fiecaruia dintre noi.

 33. Bai baieti, nu stiu altii cum sunt, dar eu inca pastrez in mine morbul patriotic. Si salta inima in mine de bucurie cand lucruri faine se petrec in jurul meu. Eu nu-mi blamez tara, eu blamez parazitii care n-au muncit dar au cersit, n-au lucrat, dar au furat. “Nu te intreba ce poate face tara pentru tine, intreaba-te ce poti face tu pentru tara” (JFK).

 34. smog, rauss luati-va, fratilor, o camera pe intelepciunea, ca cine se tachineaza, se iubeste.

  @FireMan
  perfect de acord, tinutul asta Romanesc are un farmec aparte o magie care nu trebuie aflata si tocmai de aceea ne scoatem ochii uni la altii cu atata patos.

 35. Asa e, Fireman, si fac ceva, cat pot, chiar daca multi prieteni ma condamna, sa zic asa, ca sunt prea optimist in legatura cu optiunile mele politice :))

 36. Observ ca v-aţi cam înflăcărat, era vorba despre o categorie de oameni fără principii şi aţi ajuns să vă contraziceţi pe principii . E fascinant cum evoluează o discuţie liberă, serios vorbesc , îmi place mult.
  Una dintre disputele voastre mi-a inspirat o întrebare.Cum anume fac eu ( sau tu cititorule ) în mintea mea diferenţa dintre linsul în cur şi rimm job? Cum ajungem să identificăm o relaţie nedemnă, o fraudă ( prin linguşire un om primeşte avantaje nemeritate în dauna unuia căruia i se cuvin) cu o secvenţă de contact intim pe care o savurăm . La fel stau lucrurile cu felaţia, ce mă face să folosesc înjurătura ” să-mi sugi pula” atunci când vreau să jignesc pe cineva ?

 37. ww…cumde mi-a scapat incidentul asta ieri?
  pasivul din mine chiar e excitat un pic de aceasta expunere de ‘care pe care’ dintre voi doi. Pe cand un meci de box? sau o lupta in noroi? 😛
  subiectul (politica) mi s-a parut efectiv aiurea (oricum nu puteti schimba nimic), in schimb primiti zece pentru demonstratia de testosteron. fireman ar avea ce invata.

  Rauss, fara etalari de diplome 😉
  Smog, politica….really? ma dezamagesti dude 🙁

 38. Uite vezi cum au iesit activii la iveala? Te plangeai ca nu gasesti…

  Asa e Danule, am ce invata. Am invatat sa nu ma implic. 🙂 Nu ai fi vrut sa comentezi ceva ce nu imi convenea acum 1 an sau 2… Asa ca… Da, am avut ce invata, dar nu ceea ce vrei tu sa invat 🙂 Am invatat sa privesc obiectiv o cearta. 🙂
  La mine secretia de testosteron se realizeaza pe alte cai decat crezi tu. 🙂

  P.S. Ai o imaginatie cam bolnava. Bashca, nu iti ajungeau 2 activi care se bateau cu ferocitate in noroi, mai vrei un altul care nici macar nu e 100% activ? Esti nebun?

 39. Poftim? eu cred ca ma confunzi cu altcineva. Noi nici macar nu ne stiam acum un an, cu atat mai putin acum doi.
  Chiar nu ma intereseaza ce faci tu cu testosteronul tau.
  Obiectiv am privit-o si eu. Mint. Am privit-o putin amuzat. Stii de ce? Nu e destul k avem destui oameni impotriva noastra, ca suntem discriminati samd…mai trebuie sa ne luam si intre noi la cearta si tocmai pe motive politice. Macar daca era vreun tip la mijlocul certei poate intelegeam…poate.
  Faza cu nororiul era o aluzie la altceva: discutia deviase deja de la una de blog catre una de OTV.
  Si care era al treilea activ care nici nu e activ in pu*a mea?! De unde l-ai mai scos?
  Eu sunt bolnav si nebun?
  Tocmai tu te-ai gasit sa imi zici asta? Care ceri pareri fara sa oferi una a ta? Demontezi orice cu finetea unui ceasornicar dar montezi ceva cu priceprea unui macaragiu?
  Poate daca chiar te-ai pricepe la oameni nu ai fi singur! Daca si in realitate esti la fel de incisiv, de neclintit, de ingust si de egocentric cum esti pe blog e clar de ce nu vrea nimeni sa fie cu tine. Cine ar vrea sa traiasca mereu in ofensiva? tu nu esti pasiv, activ sau versatil pentru ca insasi calitatea ta de om este pusa la indoiala din perspectiva mea.

  Robert poti sa te superi pe mine, poti sa scoti comm-ul poti sa’mi dai bann pe viata dar toate pana la faze de astea; nu ma intereseaza daca e mai mare, nu ma intereseaza pe unde a fost sau ce a facut; pt mine e la fel de muritor (nu om) ca oricare altul doar ca putini mi-au comentat la felul asta si aceia au primit ce meritau. Ar mai fi lucruri pe care le-as putea spune, destul de relevante chiar, dar sincer mi s-a acrit.

 40. @Danu’
  Nici nu am spus ca m-ai cunoaste. Tocmai spusesem ca nu cunosti acea perioada, sa vezi cat de agresiv eram. Asa cum ti-ar fi pe plac sa fiu si acum. 🙂 Vorbesc eu limba turca sau mi se pare?
  Eu nu ma certam cu nimeni. Voua asa vi se pare? pe bune acum…

  mie mi se pare ca eram putin amuzant, dar poate oi fi eu singurul nebun 🙂 mai stii…

  Mersi pentru critica Danu, o sa incerc sa scot ceva bun, din care saam de invatat ceva din ceea ce ai spus despre mine 🙂

  Si nici unde am spus ca sunt singur nu stiu. 🙂 jesus, did i push some wrong button, or what? Danu, calm pisi ca nu poti sa ma enervezi cu istericalele tale. Nici macar sa ma jignesti. Pentru tine sunt intangibil, posed puterea de a face sa plangi sau sa razi, dar nu am de ce sa ma agit. :))
  Si nici daca parerea ta despre mine m-ar interesa nu cred ca am spus.

  Cu atat mai mult imi pare rau pentru faptul ca te-ai lansat in jigniri, neavand nici macar rabdarea sa ma cunosti in carne si oase. Dar se pare ca te-am deranjat. Ei bine, nu asta intentionam. E problema ta care este de fapt motivul “sariturii tale de cur in sus” si sincer acum nici nu ma mai intereseaza, devreme ce reactionezi in halul asta. Dar cu siguranta ca ne vom cunoaste si in carne si oase, si atunci, daca iti vei da seama ca gresesti, voi astepta niste scuze subtile din partea ta. Altfel … nu ma voi mai adresa niciodata tie.

 41. Nu ai putea sa imi fii niciodata pe plac…pentru asta ar trebui sa iti iei din timpul pretios destul cat sa ma cunosti cat de cat.
  Nu vad cine te-ar putea suporta…eventual poate esti foarte bogat si de asta, desi ma indoiesc.
  Intangibil? Pai acum cateva luni cand imi cereai id-ul erai tangibil. Spune-mi, m-am blazat eu intre timp, pisi? 😉
  Nu detii nici o putere, decat cea de a spune despre oameni ca sunt nebuni…si oricare ar fi reactionat ca si mine.
  Parerea mea? Poftim parere: ti s-au permis multe si iti iei nasul la purtare. Ai nevoie ocazional de cineva sa ti-l taie. Multe cred ca nu te-au interesat…de asta ai ajuns asa.

 42. Tu m-ai jignit primul !
  si daca teoretic parerea mea despre tine nu te intereseaza, atunci nu cred k mi-ai vrea nici scuzele subtile (care oricum nu vor veni pentru ca nu as accepta sa te cunosc in carne si oase).

 43. Dar potoliti-va, mai copiii mosului. Eeeh, o sa iau masuri drastice cu voi! 😈

 44. @Danu… (…)

  patetic

  @Robert

  la ce sa cedez? eu nu am avut nici un conflict cu el… el are… e problema lui. Cedez atunci cand intru intr-un conflict, dar in cazul asta parca am intrat intr-o camera in care auzeam mare galagie, vad numai pene pe jos si un papagal costreiat care se da cu capul de peretii coliviei, fara pene fara creasta, care tipa ca din gura de sarpe. Nu pricep ce l-a zburlit pe bietul animal, nu stiu ce vina am eu ca nu imi plac papagalii si nu am ce face decat sa zambesc, sa ma crucesc si sa trec mai departe, spunandu-mi in gand o rugaciune, sa ma fereasca Sfantu’ 🙂 As incerca sa ii lipesc bietei pasarici penele deranjate cu Pelicanol, dar tare mi-e teama ca isi va da duhul de agitatie si stress post-traumatic.

 45. Mă copii, sigur nu vă iubiţi?

  Câteodată faci o vizită unui cuplu de prieteni. Şi la cafea aduci vorba despre muşcatele de pe pervaz. Moment în care ea îi spune lui ceva de genul “ar fi fost mai frumoase dacă nu le-ai fi udat cu apă rece de la robinet” Iar el “ba tu eşti curvă şi te fuţi cu vecinul de la 7 “. Şi în scurt timp nu ştii cum să găseşti o scuză ca să te retragi, da cine te mai ascultă ce spui! Poate doar vecina care stă cu urechea lipită de perete să mai afle detalii…

 46. CM, hahaha, ce tare. 😆

  Ce ziceam era ca nu era niciun sens sa ne aratam coltii, sa folosim cuvinte menite sa jigneasca.

  E foarte simplu, decat sa mentii focul, mai bine nu pui lemne. Eu asa fac si functioneaza mereu. 🙄

  Hai sa nu fim copii.

  Acum hai sa ne pupam si sa ne iubim. Deal?

 47. ce fals esti…jignesti omul si apoi pozezi in mama ranitilor. mai bine papagal ciufulit decat o martoaga cu aere de armasar.

  ok, nici eu nu mai pun lemne. chiar a fost amuzant. 😉

 48. Helloooo! Pai ce facem aici? Laba la picior de lemn uns cu zeama de ceapa? Terminati povestea asta aberanta deja ❗

 49. Mai @Danu , @ FireMan ce naiba mai, cine se cearta se iubeste nu ? ( Voi doi va iubiti mult vad ) Glumesc. Daca chiar va deranjat ceva, lamuriti si voi lucrurile in privat … oare cum va faceti o imagine neplacuta, nu stiu dar e parerea mea .
  Sunteti oameni mari totusi 😉 rezolvati-va si voi problemele si nu va mai certati 😉

  😉

 50. Non_lose crede-ma ca nici eu nu stiu de unde a pornit, tocmai de-aia consider ca nici nu ma certam cu cineva. Eu ma amuzam de penele de pe jos 🙂

 51. ah ce pacat ca nu am citit mai devreme de cearta asta ridicola.

  dar nu este tarziu. La prima intalnirea a iubitorilor DarkQ, propun pe ordinea de zi, o bataie in ciocolata, din 3 runde a cate 5 min. Castiga cel care reuseste sa-l scoata din piscina gonflabila pe adversar. Acum avem 2 luptatori si sunt sigur ca se vor mai inscrie si altii.
  PARIURILE LE TIN EU.

 52. @Cristy bine bine, si ce au de castigat luptatorii? 🙂 sau vrei sa pacalesti si publicul si luptatorii fugind cu banii castigati pe pariuri? 🙂

Comments are closed.

Vezi si...

Primum movens

Prima mea postare in lumea Darkqiana. M-am gandit deja de mult sa contribui si eu cu ceva constructiv la blog dar am tot amanat: ba ca nu am timp, ba ca nu am inspiratie, ba ca nu am ceva de spus care sa merite. Apoi a aparut postul lui Robert...

Articole din aceeasi categorie