No menu items!

Once upon a time…

Acelasi autor

Viziunea de partid – până la capăt!

Un colegiu de "prestigiu" dintr-un judeţ, în nord-vestul ţării. Un oraş nu prea mare - reşedinţă de judeţ. Un colegiu în care tot...

Şi lucrurile mici contează…

Încep cu ceva ce pe mine mă interesează foarte tare, dar nu cred că pot ajunge... aşa că nu voi fi egoist şi voi...

Două cărți cu tematică gay

Cateodata ti se acreste de la tot ce te inconjoara. Cateodata nu stii in cate te bagi si la un moment dat sunt prea...

Microcercetare sociologică, varianta din liceu

În ultimul timp, probabil toţi - şi aici vorbesc de cei care sunt încă liceeni - sunt într-o perioadă mai "dificilă", când toţi profesorii...

Rosu, galben si albastru

De obicei, când te gândeşti la România, te gândeşti la ce ţi-au spus învăţătoarele/învăţătorii cand erai mic. Că ţara noastră e perfectă. Că avem...
faceinthecrowd
faceinthecrowd
Ce pot să zic despre mine? n-am nevoie de nimic, doar de copacul înflorit. Printre altele. Un idealist, un visător, un copil, un nihilist ignorant şi un scorpion.

… there was a nu contează. Cum cheia marilor succese sunt pauzele lungi şi dese, mai ales când eşti pornit să scrii ceva ce eşti convins ca e bun… dai peste ceva mai bun.

Nu voi da citate, nu vreau sa fiu colega’ rea. Însă stau să mă gândesc de ce simt unii nevoia să-şi plângă de milă, ceva în genul: “băi noi de ce avem o imagine atât de proastă?” (parcă  ţiganii rromii n-au şi ei probleme, săracii) “aaa da, noi purtăm roz, noi suntem girly”. Wow, concluzie. Nu de alta dar ieri citeam pe net aiurea articole şi noi ar trebui ” să ne alarmăm dacă vedem mai multe semnale feminine decât masculine la un băieţel “. Evident, vom apela la un psiholog sau psihiatru. Asta aşa ca o paranteză.

Partea proastă cu siturile de dating e că de cele mai multe ori nici tu nu vrei să admiţi ce cauti. Poate că undeva în adâncul sufletului cauţi acolo un viitor pretendent al mâinii tale sau al obiectului de valoare, in cazul baietilor – dar să nu generalizăm. De fete nu vorbesc, că nu ştiu. Partea şi mai proastă, după părerea mea e că… bine bine, tu te duci acolo pe site şi esti conştient de obiectivul lui – dating – dar dupaia tu te plângi, că te-au abordat cine ştie ce persoane, că te-au abordat cu enşpemii de texte, că … am obosit. Cred că e aşa simplu să apeşi un buton, să dezactivezi contul. Sincer. Nu crezi?

Înca o chestie, deşi am mai scris ceva vag asemănător, o să o repet. de ce simţim nevoia să arătăm cu degetul, în primul rând (vreau să mă lămurească cineva, să nu trăiesc in vreo cine ştie ce peşteră) ? ĂLA, se îmbracă în roz. EU îs gay, EL e gay!, el e mai gay, el poartă roz! el ne face de căcat. El e girly, el ne face de căcat! El e o ea defapt. Bun. Şi ce-mi pasă mie? Eu îs eu, I am what I am şi daca eu ma simt bine ce îs, care e treaba ta? Dacă mintea mea nu mă duce mai departe de alea câteva texte cu care te abordez pe oricare din siturile de dating sau imaginaţia nu mă duce mai departe de curcubee şi norişori roz… citeşte mai sus.

Dar, exista un dar, un mare dar şi subliniez dar! e o părere. Nu cred că ar trebui luată în serios, ea nereflectând adevărata imagine a nimănui. Până la urmă e doar un pamflet şi trebuie tratat ca atare. O fii de vina A-ul de la Angelicuss, din reclama.

“Da e ok bă!”, so raise your glass if you are wrong!

Previous article
Next article

1 COMMENT

  1. Nush dak ai citit articolul meu…whatever…eu nu-mi plang de mila, este ultimul lucru pe care l-as face. Nu-mi pasa dak avem o imagine proasta sau una foarte buna. Nu am contribuit cu nimic la aceasta parere generala si nici nu am de gand sa o fac.
    cand intru pe site-urile de dating, caut prieteni si nu altceva (chiar si in adancul adancului sufletului)… chiar nu m-am suparat ca am primit nush ce mesaje de la nush ce oameni…whatever…just saying…
    Fiecare se comporta, spune, face, scrie cum vrea muschiuletul lui…cerebral. Nu arat cu degetul spre nimeni si nu acuz pe nimeni. Cine intelege…bine!…cine nu… URA SI LA GARA!!!: lol: 😆 😆
     

Comments are closed.

Vezi si...

La ce-i bun un homosexual la casa omului- mostenirea lui Alan Turing

Alan Mathison Turing s-a născut în Londra pe 23 iunie 1912. În acel an Bertrand Russell publica Principia Mathematica- era o perioadă în care fundamentele matematicii erau reevaluate, iar limitele îi erau testate.

Articole din aceeasi categorie