No menu items!

Ce se intampla atunci cand a treia persoana intervine?

Acelasi autor

Bad bitches…

Barbatul tau este foarte atragator si atunci cand iesi cu el toata lumea se uita la el? Cand va duceti la shopping si el...

Care este anotimpul tau favorit?

Care este anotimpul tau favorit? Al meu este toamna. Da, toamna, atunci cand incepe sezonul despartirilor. Dramele incep sa apara, statusurile pe facebook se...

Where is the… love?

Cel mai greu este atunci cand esti cu cineva care nu imparte ceea ce simti tu. Chiar daca vrei sa te convingi singur ca o sa se rezolve totul de la sine, dar trebuie sa ti-o trantesc in fata ca nu o sa fie asa. Cica singuratatea doare, dar dragostea doare si mai rau.

A Smog, Someone?

"Doctor Who" or "House"? Dupa cum mi-l imaginez eu, este o combinatie intre cei doi. Carismatic si misterios, rational si direct. Cu ipod-ul mereu dupa...
Eleven
Eleven
18+4 = 22/2 = Eleven

Raspunsul poate fi simplu, ori parasesti persoana cu care ai o relatie ori nu te desparti si ai o alta relatie cu cealalta persoana.

In cazul meu nu stiu ce sa fac. Eu sunt B, actualul este C si cealata persoana este A. Probabil va intrebati de ce am ales sa fiu B, iar raspunsul este simplu. Sunt B deoarece, aceasta litera se afla in mijlocul celorlalte doua asa cum eu sunt prins in mijloc.

Pe C l-am cunoscut acum cateva luni. La inceput, nu m-a atras absolut nimic la el, ma gandeam ca este doar alt tip care vrea sa ma agate doar ca sa iesim si sa ma futa. Dupa 2 luni de intalniri si diferite chestii, apoi intr-o sambata seara ne plimbam prin parc deoarece ziua era atat de cald, asa ca ne-am hotarat sa ne ducem la o mica plimbarica prin parcul meu favorit. Era nitel ciudat, deoarece era mai romantic. Lucrul care m-a surprins cel mai tare a fost ca m-a luat in brate de cateva ori… si eu eram ok, ciudat.

Ne-am asezat pe o banca si m-a luat de mana, si eram si mai confuz. Sa spun ca spre norocul meu a sunat telefonul… salvat de clopotel. M-am ridicat, am raspuns iar spre sfarsitul conversatiei m-am apropriat de el si m-a tras. Rezultatul a fost ca eu am cazut fix in poala lui, fata in fata. La care el se uita in ochii mei, si era atat de dulce. Intrebarea care a urmat a avut un raspuns pe masura “te iubesc”.

Asa ca de 3 luni suntem happy.

Pe A l-am cunoscut acum o luna. Dintr-o simpla conversatie, am trecut la schimb de retele sociale. Lucrul interesant s-a intamplat ieri, cand pur si simplu am avut un impuls si i-am spus sa ne intalnim (motivul a fost o cearta banala din perspectiva mea). Pe la sfarsitul intalnirii, pur si simplu m-am trezit ca eram peste A.

Din perspectiva mea, nu consider ca am inselat dar intr-un fel cam incep sa pic in plasele lui A.

Motivul poate fi complicat sau simplu. Complicat… A nu prea este genul meu, de fapt absolut nu este genul meu si toata lumea ma bate la cap ca nu este genul meu. C este genul meu. C este cu 3 ani mai mare decat mine si A este cu 3 ani mai mic decat mine.

Asa ca… What the fuck I’m gonna do???? Decizii, decizii… decizii. Ce sa fac?

Asa ca va astept raspunsurile in cutia de jos.

44 COMMENTS

 1. Mă, nu prea merge aşa. De obicei alegi tu şi noi îţi facem praf argumentele.

 2. Interesant articolul tau. Totusi care te atrage mai tare? Daca nu reusesti sa alegi, sfatul meu ar fi ca toti trei sa fiti ABC si uite asa arata fain :))

 3. Daca toata lumea (inclusiv tu) spune ca A nu e genul tau, dai papucii odata. Ce faci, relatie din mila? Nu cred ca-i faci vreun favor stand cu el. Grea decizie… mi-a luat vreo 2 minute s-o iau. Probabil sunt niste aspecte metafizice pe care nu le-am luat in considerare… Grid?

 4. Nu cred că este la fel atunci când persoana în cauză ești tu Alex P, probabil unul îi oferă siguranță stabilitate și celălalt fluturași în stomac, care la un moment dat se pierd. Noah e decizia lui și cred că CM are dreptate în privința alegerii. :))

  Eu aș spune la fel ca și tine că mi-ar lua vreo 2 minute dar nu este așa și știu cât de greu mi-a fost să mă despart de un tip cam în aceiași situație. El avea 29 de ani și super drăguz și aveam o relație destul de frumoasă cu toate că nu aăta ca-n reviste dar cel din reviste pe care pusesem ochii vroia just a fuck…

  Și este greu să te desprinzi de cineva de care ai prins drag pentru că o relație nu înseamnă numai atracție fizică. Mai sunt și sentimente în joc.

  Mă bucur că nu i-am dat cu piciorul tipului cu care eram…
  Dacă nu îmi ajunge iubirea lui e ok să mă despart dar pentru o bucată de pulă noah…. nu știu ce să zic…

  Prietenul meu dildău este de foarte bună calitate :)) ”Bad boy Dildău”

 5. Eu am jucat dupa regulile autorului. A intrebat ce sa faca, am luat datele pe care mi le-a furnizat (“cam incep sa pic in plasele lui C”, “pur si simplu m-am trezit ca eram peste C.”, ” A nu prea este genul meu”, “de fapt absolut nu este genul meu “) si i-am dat raspunsul. Mi-am permis sa nu fiu ultra-mega serios pentru ca nici tonul articolului nu este serios, problema e tratata superficial. Probabil situatia e mai complexa, dar mi se pare relevant si ca a ales sa o prezinte in felul asta.
  Mai grija mi-e de A. Eu cel putin as vrea sa fiu genul prietenului meu.

 6. Poate c-ar fi necesară o analiză pe text à la Alex P , dar în loc s-o fac eu mai bine s-o facă însuși Eleven. Există ceva stegulețe roșii care ar merita atenție, pe lângă cele deja culese de Alex P mai sus (la #6).

  Chestia asta cu “ăsta-i genu meu, ăsta nu-i…” seamănă mult (dar “în oglindă”) cu vechea îndeletnicire a fetelor mari, care rupeau petalele unei margarete până la ultima, în speranța că vor afla astfel care le va fi alesul (ultima petală nesmulsă indicând, firește, fie “mă iubește”, fie “nu mă iubește”).

  Pretenția asta a fetelor mari, care vor să știe ce e dragostea înainte de-a o gusta, numai ca să nu se arză cu dânsa, seamănă foarte bine (în negativ), cu ambiția curvelor de a ști dinainte ce le place și ce nu. Dacă pe o fată mare lipsa de experiență o face interesată (aproape fobic) de gradul în care e plăcută (sau nu) de cel pe care deja a pus ochii (fără s-o știe), pe o curvă supra-experiența o face atotștiutoare (până la delir) cu privire la propriile-i prestații și competențe dobândite în amor.

  Avem, care va să zică, același tip de abordare în cele două cazuri, în sensul că nici fata mare nici curva n-au habar ce anume își doresc cu adevărat, cu deosebirea că  fata mare își vede dorința reflectată în interesul pe care i-l poartă partenerul, pe când curva crede că dorința îi vine din propria putere de alegere. Într-un caz, raționamentul ascuns e “vreau să mă fut, cu condiția să mă placă“, pe când în cel de-al doilea ideea de bază e “vreau să mă fut, cu condiția să îmi placă“.

  După cum se vede treaba, mai ales având în vedere că fete mari nu prea sunt (de vreme ce între a te arde la propriu și a te arde la figurat toată lumea alege a doua variantă), curvele par să aibă întotdeauna dreptate. Situația e însă de-așa natură că nimeni nu se “arde” fără să se și frigă, așa că experiența în sine nu-i de niciun folos. Dacă tot e s-o faci pe mironosița, atunci fata mare are un ascendent indubitabil, în ciuda totalei lipse de experiență.

  În realitate, loteria asta a iubirii e o prejudecată ca toate prejudecățile. Realitatea e că nu putem ști ce ne place și ce nu, sau ce anume  atrage la cineva. Asta nu înseamnă, conform unei filozofii de doi bani, că nu poți ști ce-ți place până nu încerci. A trece peste prejudecăți nu înseamnă, în niciun caz, a trece peste tine însuți. Dimpotrivă. Nu scoate nimeni atractivitatea din ecuație, numai că n-ar trebui să fim surprinși – dar, mai bine zis, nu surprinși ci blocați – de propriile noastre alegeri. Niciun act nu e gratuit, fiecare alegere urmează legile câte unui resort interior pe care nu-l stăpânim. Aici e toată frumusețea relațiilor – în faptul că ne redescoperim de fiecare dată, în fața fiecărui om pe care l-am ales (cu sau fără voia noastră).

  Sigur că nu-i ușor de decis ce anume constituie o prejudecată și ce nu. Nu putem fi siguri niciodată că gândim bine. Însă măsura prejudecăților stă în puterea acestora de a ne bloca parcursul și de a ne închide în evoluții circulare, care sunt de fapt pseudo-evoluții. La un moment dat, sătui de atâta stagnare, putem identifica în acest nămol al gândirii diamantul care ne face să sclipim, să fim altfel, să ne transformăm. Putem ajunge să deosebim o atitudine automată, fără greutate și fără semnificație, rezultat al câte unei prejudecăți îndelung digerate, de o atitudine conștientă, rezultat al unei alegeri autentice și nu al obișnuinței de a alege.

  Asta cred că e și semnificația literei “B”, aflate aparent la mijloc (dintr-o anumită comoditate a auto-examinării), când de fapt din cele trei litere fiecare este la mijloc. Stricto sensu , la mijloc este numai C, dat fiind că ultimul venit pică întotdeauna la mijloc, pentru că nu se așează niciodată cuminte, la coada șirului. Timpul e factorul primordial în constituirea prejudecăților, iar cronologia poate fi un indiciu prețios în descoperirea acestora. Asta, desigur, atâta vreme căt rămânem deschiși întrebărilor, ceea ce – îmi place să constat – încă se mai întâmplă.

  😎

 7. Superb, gridu! Nu stiu de unde le scoti. Nu ma asteptam sa reactionezi la o provocare impertinenta, dar imi pare bine ca ai facut-o.

 8. “Advice”-ul meu ar fi: joaca toate “cartile”, pana lucrurile se limpezesc. Si de obicei se intampla intr-un timp relativ scurt! Sunt Bi multipolar-afectiv, crede-ma, I’ve been there, I’ve done that! And it works! 😉

 9. Alex P ~

  Impertinența e cu atât mai irezistibilă cu cât e mai pertinentă 🙂 .

  În plus, capitolul inclasabil de “Dedicații metafizice” e mereu deschis.

  😎

 10. Ok acum postul meu este complet pentru ca a aparut cel de sus. =)
  Dar poti sa demonstrezi afectiune catre 2 persoane in acelasi timp, nu?

 11. C a inceput deja sa se comporte ca un idiot… fucking jerk.
  A a inceput deja sa se comporte ca un bf…
  Nu sufar denici o multipolaritate sau alte chestii. Zodia mea este curva si cam sunt in incapacitate de decizie. Tin la amandoi dar cred ca incep sa ma indrept mai mult spre A din cauza comportamentului lui C.
  Time will tell… poate sa fie pur si simplu o mica escapada cu A si pana la urma sa ajung sa fiu iar cu C sau sa ma despart de C si sa ajung sa fiu cu A. Sau cu nici unul.

 12. Pe bune, ce treaba are viata de la hollywood cu alegerile din viata de zi cu zi. Grow up.

 13. Idk. Adica la varsta ta asum, exista chestiuni mai importante in viata decat relatii si chestiuni. In primul rand sanatatea. Apoi, finantele. Apoi atat de multi oameni mor de foame, razboi, boala cand tu te plangi de relatii si rahat.

  Crezi ca esti singurul care are probleme?

  Beale, gaseste o solutie insa nu te mai plange fara a cauta o concluzie.

 14. la 22 pe care ii am am si alte chestiuni mai importante, printre care si chestia asta cu relatia pentru ca nu vreau sa fiu cu cineva care nu tine la mine.

  Cu sanatatea nu am nimic, la finante nu am probleme. oamenii care mor de foame ma preocup si fac voluntariat. Razboiul este o mare panarama si este in interes politic. Si nu sunt Jesus ca sa vindec tot.

  Am cerut o simpla parere si atat. Nu tot este alb si negru… mai sunt si persone care vad altfel viata.

  Nu sunt singurul care a re probleme. Poate ca si tu ai probleme, eu am probleme, vecinul are probleme si fiecare persoana care traieste are probleme, astea nu dispar niciodata.

  Jesus… I’m trying to grow up and I’m progressing.

 15. Atunci fa-o fara drama. Crede-ma, te scutesti de multe probleme.

  Mai putini peri albi, mai putin consum de energie.

  Just vogue.

 16. Dude nu am facut drama si nu sunt amator de drama.
  Drama o fac curvele si psihopatele… si altii.

  Peri albi am deja din alte motive… si energie am destula.

  Acum am sa ma duc sa fac vogue.

 17. Just Moi – am incercat deja ABC… a fost bine dar prea multe persoane.

  Alex P – sunt si alte chestii in afara ca C nu e genu meu, si nu stau cu el din asa zisa mila.Dupa cum am spus e singura persoana care nu a inceput cu texte gen “haide sa ne futem”.

  1AfterEightTeen – thanks you!!!

  eddmaster – da… corect!

  grid – parca esti fostul meu prof de istorie… plin de cuvinte.

 18. Smog – te-am lasat ultimul… dude iti citesc articolele de cand am descoperit acest site (thanks Facebook) si sunt… sa spunem un fan.
  De facut micul-dejun nu ma lasi… e ok.

 19. ei. eu is genu de om care se imbata la ora asta. asadar, viata e mai complexa.

 20. @Eleven, “Cine fuge dupa doi iepuri risca sa nu prinda niciunul”.

  Iubirea nu este o bucata de paine pe care o poti rupe, ea are o singura parte si pe care nu o poti impartii. Ori o dai toata ori o pastrezi doar pentru tine.

 21. @Avocatus
  Nu o pot rupe dar o pot divid in mod egal… sau nu.
  Inca nu mi-am gasit printul pe cal alb sau cum se spune.

 22. Eleven. Follow my lead.

  Se ia o foaie de hârtie și un pix.

  Se face un tabel cu două coloane. Deasupra scrii „A”. Pe prima coloană pui +, pe a doua -. În coloana + punem punctele forte ale personajului A. În coloana – punem punctele slabe.

  Repetăm pentru personajul „C”.

  Apoi tragem linie și adunăm. Comparăm rezultatele.

  Dacă, după ce ai făcut toate astea, începi să te simți prost pentru că nu-ți convine rezultatul fie pentru A, fie pentru C, înseamnă că ții mai mult la A decât la C sau invers.

  Simplu.

 23. Ok rezultat final :

  A+2cm C-2cm

  Răspuns final A+2cm?!

  Da_Vero- Relațiile adevărate se bazează pe sentimente. Nu este un joc ca la bursă, să urmărești în permanență un ecran cu procentaje + și – și să-ți muți fondurile în alte conturi respectiv să compari calitățile și defectele celuilalt cu ”guess who” pentru că tot timpul va apărea unul cu 2cm+. Nobody is perfect deci hai să lăsăm tabelele :))

 24. De la revolutia sexuala a anilor ’60 incoace, relatiile intre parteneri/e s-au schimbat mult. Regulile jocului nu mai sunt aceleasi.

  Inainte parea simplu, te logodeai, ajungeai la casatorie ca sa fi in randul lumii, faceai copii ca sa ai urmasi si cine sa te sustina la batranete si cam asta era tot.
  Dar daca sistemul era bun, de ce a fost nevoie de acele schimbari printre care si aceasta revolutie sexuala?
  Pentru ca era un sistem facut de barbatii cu putere, pentru barbati in general si pentru barbatii cu putere in special, doar ca pe planeta asta mai traiesc si femei si copii. Ca o paranteza as putea adauga si multi oameni gay.

  Odata cu revolutia industriala femeile si copii au devenit forta de munca bruta, iar acest aspect a dus in timp la aparitia idei de egalitatea a femeii cu barbatul pe principiul la munca egala salarii egale. Trec repede peste lupta femeilor pentru drepturi egale cu ale barbatului, fiindca acum in prezent, in mare masura femeile au aproximativ aceleasi drepturi cu ale barbatilor, cel putin in lumea occidentala. Sa nu uitam al doilea razboi mondial, unde datorita faptului ca barbati plecau la razboi, femeile au fost nevoite sa preia munca barbatilor, chiar si in otelarie, furnale, laminarii, ca sa nu mai spun de fabrici, uzine, agricultura, transport. Au muncit pe branci ca sa sutina economia de razboi, incurajate prin propaganda vremii ca munca lor este necesara supravietuirii tarii pentru castigarea razboiului.

  Dar ce legatura are ce am spus cu relatiile de azi?

  Pai are, pentru ca toate aceste lucruri au schimbat societatea, societate care a fost nevoita sa se schimbe, pentru ca insasi cetatenii ei s-au schimbat.
  Iar acesti cetateni au devenit constienti de puterea lor, cerand dreptul la viata asa cum o vor ei si nu cum considera guvernul societati ca trebuie sa traiasca.

  Ori noi acum traim intr-o societate in schimbare, unde cert este ca principiile vechi, mentalitati sau unele traditii nu isi mai au putere sau chiar incep sa dispara treptat, treptat

  Familia clasica asa cum au trait-o bunicii nostri, sau inca traiesc parintii nostri, descreste ca procent pe an ce trece.

  Nimeni azi nu se mai chinuie intr-o casatorie sau orice fel de relatie daca acea relatie/casatorie nu mai corespunde cerintelor propii.

  Astazi oamenii vor sa isi traiasca viata, de la tinerete pana la batranete pentru ei, nu pentru regulile societatii sau de ce spune gura lumii[desi inca mai sunt obsedati de gura lumii}.

  Oamenii sau mare parte din ei, au priceput ca viata este prea scurta ca sa te inlantui in tipare care nu-i reprezinta, doar pentru ca asa cere societatea.

  Cei care doriti sa ramaneti inlantuiti in aceste tipare NU aveti nici un drept sa judecati pe cei care vor sa schimbe sau sa refuze a traii in aceste tipare.

  Mi se pare de-a dreptul gretos sa judec pe cel de langa mine doar pentru faptul ca vrea sa traiasca ALTFEL decat inteleg eu.
  Judecam, condamnam, barfim, ne impunem punctul personal de vedere, PENTRU CE?

  E VIATA TA?

  Poti da un sfat care poate sau nu sa fie ascultat, poti sa iti zici parerea dar fara a jignii, poti sa zici cum intelegi tu viata, poti impartasi o experienta dar care nu trebuie sa fie neaparat valabila si pentru celalat, poti face destule ca in final sa ajungem la un rezultat care sa fie benefic pentru ambele parti.

  Dar pentru asta trebuie sa existe RESPECT pentru cel care scrie pe acelasi blog ca tine.

  El nu este inamicul tau, El trebuie sa fie colegul tau, chiar daca se ajunge uneori sa te mai cioravaiesti din varii motive sau neintelegeri.

  In final toti suntem copiii DarkQ_ului.

 25. 1AfterEightTeen, citește penultimul paragraf. 🙂

  Superficial nu sunt. Prost nici atât.

  cristymaykei: Țandăra aia care zbura prin fața geamului era a ta, să înțeleg. 😛

 26. Exact despre asta vorbeam, a fi diferit ca opinie de celalat nu inseamna automat superficial, ect.

  Fiecare simte in alt fel de cat celalat, ori asta nu inseamna ca e superficial, ect.

  Fiecare vede viata intr-un fel dat si i se potrivesc exact acele aspecte in care el se simte bine sau incearca sa obtina exact acele aspecte care crede ca i se potrivesc.

  Simta-te tu bine in doi pentru ca asa concepi tu viata, dar lasa-ma si pe mine sa imi traiesc viata in trio, in fond TU nu ai nimic de pierdut, cu ce te deranjeaza trio meu?

  Tu doar analizezi ceea ce crezi tu ca traiesc fara sa ti cont ca acea viata este A MEA, NU A TA.

 27. Da_Vero am o tandara dar nu pentru ferestra ta ci pentru fereastra lui Denny, L-a amenintat pe mary ca ii arata cat de curvar sunt si cum vanez eu ca sa se desparta de mine. Probabil ca i se pare ca dureaza prea mult timp trio-ul meu si nu concepe ideea. Comentariul de mai sus si pentru el era.

 28. Când eziţi între A şi C (dar consideri că trebuie să alegi sau pe A, sau pe C) cred că cel mai probabil făt frumos pe cal alb este D, pe care încă nu l-ai cunoscut…
  A şi C rămân “second best” şi sunt, de obicei, un compromis generat de teama de singurătate…

 29. Rzv dar cand nu eziti si ii doresti pe amandoi? Iar amandoi te doresc pe tine?

 30. @cristymaykei:
  Ştiu ca este pentru tine un subiect sensibil… şi nu mă voi lăsa atras în capcană… 🙂

  Am spus (scris): “Când eziţi între A şi C (dar consideri că trebuie să alegi sau pe A, sau pe C) “… pornind de la ipoteza lansata de autor la #24: “am încercat deja ABC… a fost bine dar prea multe persoane

  ergo, n-ai motive de gâlceavă cu mine 😉
  Revenind la întrebarea / dilema ta… am încercat cândva ipostaza unui trio… nu este pentru mine. Dar dacă ceva nu este pentru mine, nu înseamnă că este greşit sau imoral. Deciziile de “bine” şi “rău” le iau numai în ceea ce priveşte viaţa mea; deciziile pe care le iau, le iau conştient şi mi le asum… indiferent de părerea celor din jur. Viaţa mea e doar a mea, şi eu trebuie să o trăiesc şi să trăiesc cu alegerile mele.

  Poate mă înşel, dar… cred că voi căutaţi prea mult aprobarea celor din jur. Vă este bine? Asta contează! Trăiţi-vă viaţa cum consideraţi că vă este mai bine! Dacă depindeam de aprobarea / părerea celor din jur nu mi-aş fi asumat niciodată sexualitatea, non-conformismul…aş fi fost un animal mânat de turmă.

  Recomand cu căldură următorul video… urmăriţi atent versurile, e din perioada în care muzica avea chiar un mesaj…

 31. De fapt aseara am luat decizia finala. Dupa 4 ore de vorbit la telefon (si o factura pe masura) cu sufletul meu “pereche” adica BFF-a mea, luasem deja o decizie partiala. Apoi am petrecut cateva ore cu C adica actualul si a fost atat de bine incat la sfarsitul intalnirii decizia era deja luata.
  De ce sa renunt la stabilitate si viitor pentru ceva a carui viitor deja il stiu si care nu o sa se sfarseasca bine. Deci pana la urma am sa raman cu C (actualul) pentru ca in sfarsit mi-am dat seama ca pe el il iubesc mai mult si el este persoana potrivita pentru mine. Asa ca… multumesc tutuor care au dat commenturi si care m-au ajutat sa iau decizia… love u all.
  Eleven, peace and out… am intalnire cu barbatul meu.

 32. Cu ajutorul unor diagrame și al unor bețișoare pentru numărat am prins firul poveștii. Totuși, uneori nu ne dăm seama cât de superficiali suntem când aruncăm cu teiubescuri în stânga și-n dreapta? De ce intrăm într-o relație (preferabil nu într-a altcuiva) doar de dragul de a avea pe cineva cu care să fim bot în bot? Să fie plictiseala și lipsa de ocupație sau doar moda?

  Aștept cu drag următorul articol cu accente dramatice, în care ni se va relata cum A și nenorocitul de C, într-un cadru conspirativ, i-au tras-o lui B pe la spate, la figurat desigur.

 33. 1AfterEightTeen: asta am spus și eu în ultimul paragraf. Nu m-am apărat în fața unor acuze, era doar disclaimer ca să le scot din calcul la o eventuală evaluare.

  Ce ai pus în ghilimele îmi aduce aminte de Veritasaga. 🙂

Comments are closed.

Vezi si...

Revelioane, revelioane

Salutare tuturor! Ce idei aveti pentru revelionul care vine? Unde mergeti, unde va distrati? Eu am inceput sa caut cabane cu cativa prieteni... si dupa scumpirea aceasta a minunatului Euro, sub 1000 rar am gasit ceva. Iar studentii nu au bani, tineti minte! :)) glumesc. Oricum unele preturi sunt...

Articole din aceeasi categorie