No menu items!

Care este anotimpul tau favorit?

Acelasi autor

Bad bitches…

Barbatul tau este foarte atragator si atunci cand iesi cu el toata lumea se uita la el? Cand va duceti la shopping si el...

Where is the… love?

Cel mai greu este atunci cand esti cu cineva care nu imparte ceea ce simti tu. Chiar daca vrei sa te convingi singur ca o sa se rezolve totul de la sine, dar trebuie sa ti-o trantesc in fata ca nu o sa fie asa. Cica singuratatea doare, dar dragostea doare si mai rau.

Ce se intampla atunci cand a treia persoana intervine?

Raspunsul poate fi simplu, ori parasesti persoana cu care ai o relatie ori nu te desparti si ai o alta relatie cu cealalta persoana. In...

A Smog, Someone?

"Doctor Who" or "House"? Dupa cum mi-l imaginez eu, este o combinatie intre cei doi. Carismatic si misterios, rational si direct. Cu ipod-ul mereu dupa...
Eleven
Eleven
18+4 = 22/2 = Eleven

Care este anotimpul tau favorit? Al meu este toamna. Da, toamna, atunci cand incepe sezonul despartirilor. Dramele incep sa apara, statusurile pe facebook se schimba sau statusul relatiei de la “in relatie” la “singur”. Si peste tot vad aceleasi chestii… foarte multe like-uri de parca ar fi ceva de sarbatorit. Ma rog, in unele cazuri este de sarbatorit, dar in alte cazuri nu este nimic de sarbatorit.

Adica serios, de ce mereu cand vine toamna toata lumea incepe sa se desparta? adica te-ai combinat cam la inceputul verii si acum cand s-a terminat vara incepi sa te desparti… a da. Chiar se mai practica chestia aia relatia de o vara? Ce oameni dusi cu valul! Asa ca toamna asta sa fiti pregatiti dragii mei pentru un val de persoane singurele si disponibile pentru a face diferite chestii. Adica stiti voi.

Dap azi sunt bine dispus ca lumea se desparte… si sper sa nu ma aflu pe lista. Pica relatiile mai rau decat astia de la BAC.

Intrebare… Tu esti pe lista de toamna?

17 COMMENTS

 1. Mie îmi place primăvara, perioada renașterii naturii. Eu sper să nu fiu pe lista de toamnă, sper să nu am de-a face cu o despărțire definitivă :(.

 2. Eee na, de unde anotimpul despartirilor mai?! Acu trage lumea sa se casatoreasca inainte sa vina postul Craciunului! Ce, sa treaca si anul asta fara ca pe feisbuci sa posteze lumea poze de la nunti?!

 3. Tocmai ce mi-am actualizat profilul de fb..glumesc :)) .Pentru mine toamna e doar un alt anotimp.Sincer îmi place mai mult vara.

 4. @MarioG – succes ca eu ma aflu pe lista
  @Adi – este true… mereu cand vine toamna deja vad schimbarea statusurilor, si iti spun si din propria experienta. Inca nu am pus pozele de la nunti si nu am sa o fac.
  @ChrisL – daca amputea sa purtam si vara jeansi as fi happy…

 5. Eu ador toamna…culorile si mirosurile ei, mai ales MIROSURILE…melancolia lucrurilor care trec si nu mai vin niciodata inapoi, apusurile lungi si blande….daca ar exista un loc unde sa fie toamna mereu m-as duce sa traiesc acolo fara sovaire….ptru mine toamna nu inseamna despartire, ci un anotimp care te pregateste sa fii mai introvertit, mai profund, cumva mai sincer cu tine insuti….si cu toate astea si ptru mine toamna a insemnat candva despartire…insa apoi a venit primavara si alte anotimpuri s-au succedat si tot asa…acea despartire s-a transformat in altceva…hotarat, toamna nu trebuie sa insemna ptru nimeni “despartire” ci “transformare”

 6. Începutul articolului suna a compunere școlară de clasele mici; modernă, desigur!

  Mie îmi place exact porțiunea dintre primăvară și vară; apoi porțiunea dintre vară și toamnă.

 7. @Smog 10110101001eroare… adica si aia care sunt nascuti in luna mai sunt asa? tu in ce luna esti nascut?

 8. slab spus trebuie sa spui mai artistic asta este sxact cand vorbesti cu cineva crede-ma daca spui asta la scoala iei nota 4 cat tine de mare.

Comments are closed.

Vezi si...

Facebook și homosexualii, prieteni sau dușmani?

O chestie foarte funny... 100% americănească... Prin Septembrie 2010 un tip, pe numele său Dan Savage, împrună cu iubitul său, Terry, au postat pe Youtube un video prin care îndemnă la speranță pe tinerii homosexuali (știți tabloul: nu e nimic rău în a fi gay, acceptare, toleranță, curaj...), asta ca...

Articole din aceeasi categorie