No menu items!

21

Acelasi autor
8000days
8000days
http://www.youtube.com/watch?v=djChY6Ol9ig

Să asculți http://www.youtube.com/watch?v=bRazgMj_cfE înainte să citești.

În urmă cu un an îmi asumam identitatea sexuală, respectiv slăbiciunea pentru bărboși – afinitate conștientizată pe deplin încă de pe acum câțiva ani – proces care s-a derulat într-un ritm pe cât se poate de natural și firesc, fără să fiu nevoit să trag de mine sau să-mping de ceilalți.

Cred c-au trecut două săptămâni până să-mpărțim aceeași sticlă de vin, eu împreună cu frigidul profesor universitar în vârstă de 34 de ani căruia i-am spus că vineri seara cinăm la mine, deoarece vrea maică-mea să-l cunoască. Nu m-a mai sunat a doua zi. Au urmat preoți, artiști, operatori de film, medici stomatologi șamd, dar fără să am vreo așteptare de la ei, eram adeptul sintagmei “LET IT FLOW”, iar dacă se-ntâmpla ca Mercur, Venus și Saturn să se alinieze cu vârfurile celor trei piramide din Platoul Gizeh și să ne-ndrăgostim, superb.

Trei luni de ieșiri cu vreo zece exemplare, ajungând să-i ating organul reproducător unuia singur. Eram curios să văd ce textură are și mă gândeam în sinea mea: cu mâna mă țin și de bara din autobuz, iar după, oricum mă spăl, ce rău se poate-ntâmpla? Nu mă atrăgea fizic în mod deosebit, dar îmi cumpărase un iaurt probiotic și o pungă de migdale. Cert e că n-am putut să-l sărut pe gură, l-am pupat doar pe obraz la plecare.

Gata, pusesem mâna, acum era momentul să iau o pauză și să cuget. Așa am și făcut, a urmat o perioadă în care n-am mai ieșit, ci am încercat să ajung să mă cunosc suficient de bine și să fiu îndeajuns de sincer față de propria-mi persoană încât să-mi dau seama cu adevărat ce-mi doresc de la mine și de la cei din jurul meu.

Pauza a durat până-n vară, când zeii mi l-au scos în cale pe Adonis. Nu reușesc să-mi amintesc cum îl chema, însă e puțin relevant, avea 32 de ani, 196 cm de material genetic superior și un corp splendid (a se citi: arăta bine, dar avea puțină burtică). Îl cunoscusem la un party într-o seară, era o lansare de revistă pare-mi-se. Da, vineri seara, iar el luni se-ntorcea în Viena. M-am mutat la el pentru trei zile, a fost minunat. Înainte să plece i-am spus c-ar fi stupid și absurd să păstrăm legătura un an de zile până când urma să se-ntoarcă. M-aș fi îndrăgostit de el, iar asta ar fi însemnat să caut în fiecare zi cea mai potrivită lumină din cameră ca să arăt uman la webcam și să ne putem skype-ui în tihnă, deci nu.

Restul verii l-am petrecut alături de ai mei, iar din Octombrie, back to Cluj! De-atunci citesc câte-o carte pentru fiecare tip cu care nu ies. A trecut un an și sunt atât de fericit și mândru de mine. Deși n-am întâlnit încă bărbatul alături de care să-mi doresc să contruiesc ceva, m-am întâlnit pe mine. Aparent lucrurile nu se-ntâmplă atunci când vrem noi, așa că no biggie, o să vină și boyfriendul la un moment dat, dar între timp cred că cel mai sănătos e să prețuim ceea ce deja avem și îndeosebi pe noi.

8 COMMENTS

 1. Erai curios sa atingi, insa dupa ce ti-a cumparat un iaurt si niste migdale deja te simteai “obligat” s-o faci ?! Nu pot sa nu ma-ntreb cu ce-a plusat “grecul” ptr. a-ti starni curiozitatea pret de 3 zile, si ce “obligatii” ti-a creat 🙂 Iertare ! Incerc doar sa-mi exprim buna dispozitie pe care mi-a adus-o materialul tau, pe cat de intim, pe atat de haios si echilibrat.

  Atentie !

  Cea mai buna lumina din camera n-o mai pupi daca aluneci inapoi in dulap. Esti tanar, optimist, cult si amuzant, iar acum ca te-ai intalnit pe tine insuti, nu crezi ca e timpul sa te cocoti pe muntele de carti citite si sa te-ntinzi spre ceea ce-ti doresti ? Si incearca sa nu te mai “pretuiesti” atat, altfel intri intr-o relatie… nesanatoasa.

 2. @doby ce tâmpițel ești :)) dar n-a spus nimeni că m-am simțit obligat, ci doar că acea curiozitate pe care-o aveam inițial a fost ulterior fondată de inspirația de care-a dat dovadă cumpărându-mi acel iaurt și acea pungă de migdale.

  a, pe lângă faptul că era terrifyingly handsome și abunda de bun-simț și bună-creștere, venise și cu bicicleta la acea prezentare, bicicletă pe care m-a dus până la el la hotel, lucru care mi s-a părut splendid.

  dar n-a spus nimeni c-alunecă înapoi în dulap. îmi place totuși să cred că cel mai sănătos e, dacă tot o conștientizezi, să-ți asumi acea pauză de care ai nevoie. adică nu-i nicio grabă, nu te grăbește nimeni, poți să cauți one-night stands, relationships, whatever un an de zile, iar dacă la un moment dat simți c-ai obosit și că ai nevoie de un timp al tău pe care să-l petreci numai cu tine, nu văd de ce nu ți l-ai acorda.

  ba tocmai :)) dimpotrivă, mă prețuiesc pe cât de mult pot, ar fi stupid să-i urc pe ceilalți pe-un piedestal. iar ca dovadă, de 3 săptămâni trăiesc cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat vreodată alături de-un băiat care merită fiecare părticică din mine și nici nu-ți poți imagina cât de mult mă bucur că m-am păstrat și că n-am aruncat bucăți fiecărui trecător. deci, -altfel intri într-o relație nesănătoasă-, well, keep that to yourself. eu sunt tolerant și empatic :)) înțeleg că există și oameni care nu se prețuiesc, nu suntem toți la fel.

 3. Am cautat sa iti recitesc articolul, deoarece mi-a ramas in minte de prima data. Love your article….si iti urmez sfatul cu cartile, ma simt mai singur cateodata, dar mai citesc, mai fumez o tigara. Am ajuns la concluzia ca mai bine mi-e singur(cel putin deocamdata),ocupandu-mi timpul cu chestii utile decat cu persoane care nu te ajuta sa evoluezi in niciun fel, mai ales psiho-afectiv; ba chiar din contra reusesc sa iti faca si mai mult rau(de multe ori voit).Iti urmez sfatul cu cartile, chiar imi era dor sa citesc, sesiunea a reusit sa imi omoare inca o luna din viata :). Sa fie intr-un ceas bun, faptul ca ai intalnit acest baiat si succes la scoala!

 4. Se pare ca energiile pozitive din mesajul meu postat mai sus, a-ngenuchiat intr-un final planetele Mercur, Venus si Saturn, si le-a constrans sa-si alinieze satelitii spre varfurile celor trei piramide din Platoul Gizeh astfel ca tu sa-ti gasesti fericirea. Impresionant ptr. un tampitel, stiu 🙂 Ramai dator cu o bere si o punga cu alune sarate (fara curiozitati implicate).

  […] relatie nesanatoasa […] cu tine insuti, sa nu devii narcisist vroiam sa spun 😉

Comments are closed.

Vezi si...

Acceleratul Pascani – Timisoara Nord

De mult citesc Darkq si tot de atunci mi-am pus in plan sa ma inregistrez si sa postez, dar probabil n-am avut idei... sau m-am lasat furata de "captivantele" treburi cotidiene. Si uite ca acum, la 4 dimineata, sunt in tren - ma intorc la Timisoara, ca in vara am...

Articole din aceeasi categorie